Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akoska
EZ BUGNAK SZÁMÍT BENT VAN A LABDA A KAPUBAN DE TSIGALKO PASSZOL!

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

robotnyk
volt
zaki
sikeredzõ! sikeredzõ!

akoska

zaki

akoska
hoppá sikerült képet berakni és nem mamut

akoska
Õ a legszarabb csatár a real felnõtt keretébe!!

zaki
CoD: Call of Duty
TK: Teamkiller. ez azt jelenti, hogy lelövöd a saját csapattársadat. csak az itt a gond, hgy én az OBI szerveren szoktam játszani, és ott nincs TK, mert ott ha lelõsz valakit, akkor te sebesülsz, ill. halsz meg. de hát ez a szánalas kis unreg féreg még ennyit sem tud. 1-2 unreg üzenetet azt igen, mert attól õ nagy számnak érzi magát, ha beböfög pár értelmetlen üzenetet, csak úgy látszik nem vette még észre, hogy senki nem reagál rá, és úgyis törlõdik az üzenete. de ha neki ez tetszik, hát csinálja, legalább gyarapodnak a hozzászólás számai a topicnak. ennyit errõl.

Matthewpamer
akoskáé a kép!Akkor miért tartana eddig a gólöröm..?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

aham gondolom épp a labdát vitték vissza a félpályáig
Matthewpamer
azt hogy lent kiírja hogy GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL,de köbe a félpályánál játszanak!

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

ezt most nem értettem!
mit kell nézni??
Matthewpamer
ezt most ha leírnád úgy is,hogy értsek valamit akkor megköszönném!"Kisficegevel irogass meg Takezovan ujra jah es CODban meglatlak leTKzlak a gecibe"

Matthewpamer

zaki
vegyél vissza nagyon gyorsan

Matthewpamer
így igaz...

zaki
gratulálok ügyes vagy. francnek kell ilyen mammut képeket berakni. de nem baj, mert majd a hülye zaki lekicsinyíti

Matthewpamer
na itt va,igaz ki*szott nagy lett!Zaki kicsit ideges lesz..

Matthewpamer

zaki
na végeztem a 10. szezonommal: ugye a bajnokságot újra menyertem (zsinórban a 6.-at), megnyertem az olasz kupát (a másodosztályú Torino ellen), és a bl-t is megnyertem 4 év után harmadszorra. a bajnokságban több, mint 30 ponntal lettem 1., és az utolsó meccset elbuktam, 97 pontot értem el, de ha nyertem volna a Napoli ellen idegenben, akkor kerek 100 ponttal végeztem volna... Simonetta beállította a gólrekordot: 38-at lõtt, Pazzini lõtt ennyit pár éve. 108-at lõttem a bajnokságban, és ez rekord. az Inter meg ennyit kapott, és tök utolsóként kieset... 😛 most jön a 11. szezon, pár fiatalt sikerült beépíteni a csapatba, mivel lassan a nagy ászok kiöregednek (Mancini, Bonera, Lúcio, Totti...) olasz válogatott kispadjára harmadszorra jelentkeztem, de sajnos most sem én lettem a szövetségi kapitány

😊 már sokan kérdezték de télleg nem tom
Terminátor14
jÁTÉKOS/SZEMÉLYZET KERESÉSE....Szótár luxus?

CSAK a Fradi

ricsi1
köszi!
még egy:magyarúl ez hogy van?

akoska
Takezo honnan szedted a skinedet nagyon állat?

akoska
Adu nem ado!

zaki
1ébként cool ez a Madridos menubar

zaki
meg is érdemled

zaki
sok mindenkit le akar és le akart igazolni a Man Utd

Matthewpamer
Adu!😄 Na a Barcánál van most 50 millió fontom átigazolásra!Eladtam Kluivertet 15m-ért a Newcastlenek,eladtam Riquelmét a Juvénak,de NEM TUDOK NEM EU-st igazolni!Lúcio nem tud eljönni!

zaki
mit is kell mosz ezen látni? 😊 félpályás gól, vagy mi?

Matthewpamer
Adoról még annyit,hogy az M.U. már leakarta igazolni!

akoska
nah mind1 ha valaki látni akarja http://iaro.srv.hu/kep/mi3.JPG

akoska
ez már idegesítõ

zaki
most se jó vmiért

zaki
mit kell most itt látni? 😊

akoska

robotnyk
ja, és .JPG volt a filenév. valamint kicsinyítsd le, mert baromi nagy!
akoska

robotnyk
itt máshogy mûködik, a mehet/törlés gomb alatt katt a -re
akoska
Ez most gól?😛

zaki
nem vagyok én olyan nagy játékos... van 1 pár game amiben otthon vagyok, de csak 1 átlag gamer vagyok

nagykispeter
Nem csak erre a játékra gondoltam hanem a többi játék hozzászólásodbol is ítélve!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

zaki
hát ezt azért nem mondanám. csak érdekel a foci, meg a sok info róla. meg követem az eseményeket, és sok meccset nézek

nagykispeter
Csak mert minden játékrol mindent tudsz szinte

zaki
ill, már nem.

zaki
hi! nem, de miért kérded?

nagykispeter
Helló Zaki te hivatásos játékos vagy?

zaki
hát elõnye is van, meg hátránya is. ott vna a Rooney gyerek. Arsenalnak lõtt egy akkora gólt, hogy az valami hihetetlen, azzal zakadt meg az Arsenalnak egy hosszú veretlenségi sorozata, aztán jöttek sorban a gólok, minden idõk legfiatalabb angol válogatott játékosa lett, és most meg nem igazán megy neki. lehet, hogy sok volt ez neki így egyszerre.

Hogy a bánatba tudja kezelni egy 14 éves kölyök azt, hogy a világ egyik legnagyobb tehetségének számít? Nem lehet egyszerû, bár azért biztos nem bánja 😊