11900
-
#5436 szinte mindene 14 ami nem kiemelkedő és szar poszton játszatod a "balfaszodat" ÉS BRAZIL ezt fel tudod fogni a braziloknál csak kiemelkedő csatárok vannak és 22 éves és ha egyszer pályára lép vki a brazil válogattba az már nem rossz.(Rivaldo,Ronaldo,Kaká,Adriano stb.)Ja és ő már 18 évesen is ontotta a gólokat szóval most éli az életének elején lévő csúcsformáját.Mivel eddig még nem lépte át a több gól/meccs rekordot szezon végén bár most se biztos hogy eléri de elég valszínű -
#5435 ezt én tök nemértem...alig akad,olyan amiben kiemelkedő,és mégis mennyi vág...
nekem va egy ilyesmi emberem,de ő olyan balfasz...(a számok alaplyám talán jobb is édersonnál) -
#5434 A haverom Bayern buzi, és hát rámragadt :) Persze nyomom mellette a Vasas-al is.... -
#5433 Az semmi éderson 22 évesen össz vissz 3 meccsen nem talált be eddig és azokon is 8 fölött volt az átlaga :)
-
#5432 őőőőőőőőő éjjha -
#5431 hülye :D -
Takezó #5430 jah.... hát úgy nem lehet valami nagyon izgi :S -
#5429 Ha arra gondolsz, akkor nem az amatőr, hanem a nagy csapatot irányítom :) -
#5428 LOL :DDD -
#5427 ? :) -
Takezó #5426 FC Bayern = Bayern amateur? -
Takezó #5425 ezek a meccsei a srácnak amit az ÉN színemben játszott. Oda azok a csapatok vannak írva, akik ELLEN a pályán volt. -
#5424 én a FC Bayern-nel vagyok :) Képet később, mert egyenlőre nme tudom megnézni :) -
#5423 Szerintem nem :)) -
Takezó #5422 jah nálam Debrecen mindig jó -
#5421 Nálam se én. :) szerintem elég random alapú lehet, mondjuk a Debrecen az mindég brutál volt. (már a m. bajnokságban :) ) -
Takezó #5420 ez most poLYén volt? :D -
Takezó #5419 te kivel voltál? tegyé fel képet :D nem azé me nem hiszem el, csak jó nézni is :DDD
-
Takezó #5418 nálam nem, mivel én vagyok vele :D -
#5417 bazze,hogy lehet ,hoyg ennyi klubban megfordul 1 év alatt? -
#5416 Nálam meg 20 ponttal (ha kell teszek fel képet is) nyerte meg az NB1-et :) Félreértés ne essék, nme én voltam a Fradival :) -
#5415 Hát nálam a fradi mindég a mezőny alsó felében kullogott eddig... -
#5414 Ja és, ha kellenek jó csatárok: Pórhallsson, Kristjánsson.. -
#5413 Kiss, Dragóner, Vukmir és Gyepes pont nem az...de mind1 :) -
#5412 Károlyi, Huszti be a csapatba! -
#5411 hmm... köszi a válaszokat...
Amúgy nem tud valaki valami jó kis leírást a játékhoz... az lenne a legjobb ha meglenne valahol a hivatalos hozzá adott leírás... Valahonnan nem lehet leszedni? -
#5410 A mo-i hátvédek szvsz általában elég gyengusok. -
#5409 yo kikapcsoltam:
igazolj játékosokat úgy bizti jobb lesz a csapatod.
és licenc szerződést kötöttem édersonnal az én nevem alatt fut :D -
#5408 kapcsold ki a caps lockot -
#5407 IGAZOLJ JÁTÉKOST ÚGY BIZTOS JOBB FRADID LESZ.
ÉS LICENC SZERZŐDÉST KÖTÖTTEM ÉDERSONNAL Ő AZ ÉN NEVEM ALATT FUT :D -
#5406 4 vedo 3kozepso kozeppalyas 1 tkp es ket csarat
A ket szelso vedo felnyilazva es a 3 kp is felnyilazva. -
#5405 és a 4312-ben hogy képzeled el a felállástT??T? -
#5404 A fradit el kell felejteni. -
#5403 En azt hogy jatszal 4312-ben.Ha kell jo taktik en kuldok egyet. -
#5402 Csumeee!!!
Valami Fradi-mester segítsen nekem! :)))
Most kezdtem el a Fradival játszani és sorban kapom a gólokat én meg csak elvétve találok a hálóba... az edzésem jobb nem nagyon lehetne... minden a csíkon van...
4-3-2-1-ben játszok két szélső wingerrel, két védekező és egy támadó középpel valamint egy csatárral...
Szűcs - Vukmir, Dragóner, Gyepes, Kiss - Lipcsei, Éderson, Kapic - Gera, Penksa - Tököli....
Szerintetek mi a probléma... mit javasoltok? -
#5401 512 DDR kb 20-25ezer forint körül mozog -
donpedro #5400 Huhh, végigolvastam és két dolog ötlött először az eszembe:
1. Ámen!
2. Vajh' mennyibe kerül mostanában úgy 512 mega RAM? Mert az a gyanúm, hogy a mostani 512 nem lesz elegendő... -
Takezó #5399 nálam is így szokott lenni sajna :S -
#5398 kb így kezdte nálam Simonetta az idényt az elején, de ahogy lenni szokott szezon végére leeresztett -
Takezó #5397 lsasan formába lendült a kiscsákó ;)