134
hogyan tudok DVD menüt csinálni?
-
#14 Menu Shrink -
#13 meg nem probaltam, de ki kell szedni az isobol a vobokat azokbol kulon a filmet es a hangokat. utana mar csak egy olyan DVD author progi kell, ami megbirkozik tobb hangsavval (nem tudok most neked mondani, nekem eleg egy hangsav a hazi videomhoz) es mar csinalja is a vobokat...
aber in praktic... -
#12 Hello!
Nekem van egy DVD ISO-m a winyómon, és van rajta angol hang, magyar hang, ill. magyar felirat, de menü nincs rajta.
Szeretnék hozzá egy egyszerű menüt csinálni, ahol kiválaszthatom, h milyen hanggal menjen a film, ill., hogy legyen e felirat.
Van ehhez vmi egyszerű program, ami aztán az elkészített menüt "beleimportálja" ebbe az ISO image-be? DVDLab-ot próbálgattam, de nem igazán jön össze...
Kösz előre is. -
pulyka #11 sziasztok!
szeretnek egy dvd-n egy sztereo (2ch) hangot kicserelni 5.1 hangsavra, ugy hogy a menu megmaradjon, de eddig nem jartam sikerrel:(
ha esetleg valakinek van 5lete ezugyben kerem segitesen!
elore is koszi:) -
#10 köszkösz -
#8 ok kösz, csak az a gáz, hogy most nincs gépem. dvdlabot honnan lehet leszedni? melyik cég csinálja? -
#7 En inkabb a DVDLab progit ajanlom. Szvsz sokkal jobb mint a leirt programok. -
#6 Probáld meg pl. innen... -
#5 na, honnan tudom letölteni? -
#4 köszi. honnan tudnám leszedni? -
#1 na, már csináltam egy ilyen topikot, csak rossz helyen nyitottam.
na, szal hogy tudok DVD menüt csinálni. Van haveromnak DVD írója, összevágtunk már egy csomófilmet, és kiírtuk DVD-re, de hogy tudnánk neki csinálni egy király menüt? több választási lehetőséggel, meg ilyenekkel. milyen progival.