DVD menü készítése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Az a problémám,hogy a tv kártyához ezt a progit adták(winfast pvr2) amivel VHS-eket digitalizáltam dvd formátumba fel a hdd-re, de a különbözõ jeleneteknél nem lehet nevet adni neki, így a készítés dátuma lesz a jelenet címe. No ezt szeretném megváltoztatni, hogyha késõbb megnézem a mûsort akkor tudjam melyik jelenet mit takar. A már elkészültek menüjét is utólag szerkeszteném.
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudnám orvosolni a problémát?
Köszönöm.
Ugyan a topik nem errõl szól, de ha ilyen dolgokat megtudtok csinálni, hátha ebben is tudtok segíteni nekem..
A dolog nagyon egyszerû, van egy film, ami 2 cd re van bontva, és aviban.
És ehhez van két felirat file ami 2 cd re van szintén bontva.
Ebbõl szeretnék DVD formátumba egy turmixot csinálni.
Azaz hogy az aviból Video és Audio TS legyen, és a felírat is automatice induljon illetve, ha úgy nem is, de választható legyen..
Mi a megoldás?
Elõre is köszönöm...
Downhill!!
Én dvd-re írom ki a zenéimet (mp3-ban) úgy, ahogy Computerguru is írta.
Mondjuk nálam elõadónként van "fõmappázva", almappákban az albumok, vagy ha nincs/enek album/mok, akkor az elõadó mappájában a számai, amik tetszenek.
Betéve a házimoziba (Samsung), a bal oldalon jelennek meg a mappák, jobb oldalon a további mappák - ha vannak, ill. a számok.
A sima dvd-lejátszóban (Orion) ugyanígy van.
Úgyhogy így menni fog szerintem Neked is.
Hay
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
A CD-ket el lehet látni valami egyszerû szöveges menüvel, ami a távkapcsolóval léptethetõ?
Szeretnék egy MP3 DVD lemezt csinálni egyszerû szöveges menüvel, amit asztali lejátszóval kéne tudni lejátszatni, távirányítóval vezérelve, léptetve a számokközöt.
Ehhez kell-e valami extra dolog?
Kell-e készíteni menüt?
Ha igen, lehet-e mappákba tenni a fájlokat mondjuk stílusonként, vagy elõadónként?
Elolvastam a hozzászólásokat és leszedtem a Quick Menu Builde magyar nyelvüjét, de roppant bonyolultnak tûnik és nem hiszem, hogy erre találták ki.
A TMPG DVD Author meg ha jól értettem valamiért duplázta másnak a trackeket.
Szóval melyik progival lehetne valahogy egyszerûen összeszedetni, hogy milyen mp3-at talál egy mappába stb?
http://pcworld.hu/divx-author-15-videoszerkeszto-20071017.html
sajnos ez van!
Hogy lehet, hogy nincs olyan progi, amivel egyszerûen csak egy menüt készíthetek a leendõ lemezhez?! <#help>#help>
Lásd 107.<#nezze>#nezze>
Én azt szeretném, ha DivX maradna a film és a filmekhez készítene menût amit az asztali lejátszóban használni is tudnám.
http://www.videohelp.com/tools/DivX_Author
végül a AVS DVD Authoring vált be
Megsérült az egyik vob fájl a biztonsági mentésbõl, szerencsére a négy darab 1 GB-os fájl nem, csak egy 130 MB-os. Milyen szoftvert tudnátok ajánlani, hogy a DVD lemezre való fájlokat (nem értek hozzá, csak azt látom, hogy most a dvdshrink hiányolja a sérült fájlt) újra konzisztenssé tegyem a hiányzó fájl nélkül (hogy aztán tudjak belõlük egy szabványos DVD lemezt készíteni)?
Kösz elõre is.
amivel lehet menü-t készíteni
Van egy filmem (Az álom tudománya) 2féleképpen:
1. magyar menü, magyar,angol hang, magyar felirat
2. angol menü, angol hang, angol, spanyol, francia felirat
A kérdésem: meg lehetne-e azt csinálni, hogy egy fõmenübõl lehetne kiválasztani, h a magyar v az angol menü jöjjön be? (úgy, h a film csak 1szer lenne rajta a lemezen, az összes felsorolt hanggal és felirattal)
Elõre is köszönöm.
Nekem az lenne a kérdésem hogy van egy dvd filmem és a menüjét át szeretném alakítani. Pontosabban a nyelvkiválasztó részben átneveni az eggyik nyelvet, mert kicseréltem az angol nyelvet magyarra és szeretném megcsinálni hogy átnevezem magyar 2.0-ra hogy ne az english 2.0-ra kattintva legyen magyar nyelv, csak nem tom hogyan és milyen programmal kell megcsinálni ezt és ebben szeretnék segítséget(vagy tippet)kérni!
Elõre is köszönök mindent!
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Lenne egy kérdésem
Van 4 db avi filmem amit kiszeretnék írni dvd re de ugy legyen egy menüje,de ugy hogy ne konvertálja át dvd re
TMPGEnc-el probáltam -sikerült is megcsinálni a menüt amilyenre akartam de a végén a 4.3 Gb ból valami 6 ot csinált ----tud ebbe valaki segíteni vagy valami programot ajánlani amivel csak menüt lehet készíteni dvd hez
Az lenne a kérdésem, hogy azt hogyan tudnám megoldani, hogy egy tracken belül, folyamatosan menjen a háttérzene lejátszása és lapváltás utána ne kezdje elölrõl.
TMPGEnc Authoring Works 4-et használok.
(*menjen) ;) :)
Hogyan tudnék ilyet csinálni,van hozzá valamilyen segédprogram?
Mégeccer köszi :D
Van ket vob file-om es hozza szeretnek kesziteni egy menut, ha lehet a vob atalakitgatasa nelkul. A vobokat a dvdshrinkkel nyertem es hat azzal is raktam volna egy lemezre, de mivel ket kulon allo filmrol van szo, jo lenne ha ki tudhatnam valasztani, h melyiket nezzem, es ne kelljen attekerni az elsot... Ebben kernem segitsegeteket, mert sajnos szorit az ido es vissza kene adnom a lemezeket. :( Nezegettem a quick menu buildert, toltottem le elore gyartott menuket, de mintha mindegyik csak avi lenne... szoval elakadtam. A dvdlab-ban ha jol ertelmeztem vissza kene kodolnom a vobot mpgre, ezt ki szeretnem hagyni, ha lehet...
Hogyan kezdjek neki?
koszonom elore is
HÁRMAN PÁRBAN!!!!!!!!!!!!!!

\"A természet tövisek közé rekeszti a rózsát. Nem azért hogy bántsa, hanem, hogy oltalmazza.\"