6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • thomson002
    Csak akkor ered a nyomodba ha :
    -Hozzáértél 1 másik járműhöz (akkoris ha nem te vagy a hibás)
    -Ellentétes sávban való haladás (huzamosabb ideig vagy ha pont ott van a rendőr)
    Én csak ezekért kaptam cédulát .

Mivel a játék elvárja , hogy tövig nyomd a gázt ezért nem büntet gyorshajtásért .
    Irányjelzőt tökmindegy , hogy használsz vagy nem .
    Trafi az valahogy kimaradt
  • xerb
    Sziasztok .
    Visszaolvastam pár oldalt a forumon de sajnos egy dologra nem találtam választ.
    Milyen dolgokért kezdenek el üldözni a rendőrök?
    Gyorshajtás van? Táblákat nem láttam kint ,mint anno kingoftheroad-ban .
    Láttam van irányjelző, kell használni?
    Ha a lámpát nem használom azért büntetnek?
    Ha gyorsan hajtok azt default egyböl érzékeli a progi és rámküldi a jardokat vagy vannak radarok/trafipaxok az út mellett ?
    Ha esetleg van még valami amit kihagytam légysz írjátok le.
    Válaszokat előre is köszöntem :)
  • forzajuve5
    igen van extra tank. menj be az útbaeső szervízekbe, és ott biztos találni fogsz. Upgrades fülön vannak az ilyen dolgok ha jól emlékszem.
    az 5. sebességnek nem feltétele a nitro megléte. azt annélkül is be kell vennie ha eléred a kellő sebességet amikor már érdemes és lehet 5. fokozatot kapcsolni.
    egyébként a nitro használata nem ajánlott túl gyakran, mert nagyon eszi a drága üzemanyagot
  • Robez84
    Csak nekem ennyire bugos???
  • gyuri35
    Üdv!2 kérdésem lenne:1.extra tank van?/a nitrózás miatt jó lenne!/a 2. 'nitró' nélkül nem rakja fel az 5. sebességet?
  • sftomee
    Bizony megvan. Az az egy dolog nagyon el lett b****a... Pont emiatt nem fogom megvenni. Letöltöttem, megnéztem, kiderült hogy pont sz****k rá, azért hagyom is. Egyszerűen nem értem, hogy sokaknak nem zavaró ez a dolog. :| Vagy ennyi játékos van aki csak nyomogatja, mint a játékteremben? :(
  • forzajuve5
    eddig két irodát vettem, amivel összesen 11 raktár társul. most szeretnék venni egy újabbat, de azt írja, hogy nem lehet mert a szerződésben az szerepel hogy én csak egyszerre 15 raktárral tarthatom a kapcsolatot.
    ezen lehet változtatni valahogy? mert elég hülyén jön ki, hogy másfele is akarok fuvarozni akkor meg kell szabadulnom a már korábban megvett irodától
  • Robez84
    Végre egy fasza amcsi kamionos játék :D
  • gyuri35
    Köszönöm szépen!
  • thomson002
    Motorokról úgytudom ami mögötte van szám annyi lóerő PL.:CP600=600LE
  • gyuri35
    Megvan,köszi!Motort érdemes venni régi kamionba?És ha igen melyiket?Akármelyiket jelöltem ki,semmiféle leírást nem láttam róla!Lóerő ilyesmi!
  • thomson002
    Ahogy mondod .
  • gyuri35
    Köszi!szervízben tudok venni,ugye?
  • thomson002
    Külön meg kell venni . (ne visszapillantót keress hanem 1 monitort)
  • gyuri35
    Üdv!Visszapillantó tükröt külön meg kell venni?Hiába nyomogatom az 'm'/monitor/-t nem csinál semmit!!!
  • DannyL
    Köszönöm!
  • LeWyTy
    A térképen egy piros pont?!
  • DannyL
    Hali! Ha stoppost veszek fel, akkor honnan tudom, hogy hol kell kirakni? A várost megmondja, de mást nem.
  • norman001
    nekem tud valaki segíteni? a fuvar időt nem lehet kikapcsolni?
  • thomson002
    HIRE / FIRE Driver-be tudsz felvenni embereket
  • papplaci18
    hol tudtál sofőrt felvenni?
    ott ahol lehet venni másik kamiont?
  • allock #5801
    ati drivert rakd újra vagy cseréld egy előző fix verzióra
  • Tade00
    Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy arra van-e megoldás, hogy a videókártya driver ne haljon meg a játék alatt. ATI kártyám van! Nekiállok játszani, és egy idő után megáll a játék, a monitor átvált 640x480/16 színre, és jön a hibaüzenet, hogy ATI(nemtudommilyen) videókártya illesztőprogram meghibásodott, vagy leállt. Csak az újraindítás segít, hogy jó legyen. A játékhoz feltettem egy angol (angol a játék is) 3.0.1.0 patchet. Egy darabig jó volt, többszöri játék alkalmával is. De amikor rámentem , hogy sofőrt veszek fel, akkor megint előjött ez a probléma, és azóta fél óránál többet nem bír a játék!

Ha tudtok segítsetek, mert nagyon szeretnék játszani a játékkal úgy, hogy ne kelljen fél óránként újra kezdenem az utolsó mentéstől!
  • allock #5799
    akkor marad a savegame-ban való kutakodás notepaddal :D
    igaz nemtudom mennyire van rá lehetőség én anno még nem tudtam menteni
  • papplaci18
    cseszhetem a tutorial-t mikor úgy sem engedi hogy több pénzt írjak be
    mindent úgy csináltam ahogy mutatták a videón
  • allock #5797
    youtubon van tutorial :)
  • Carlos
    Ez nem az a hely ahol ezt meg kell beszélni. Olvass utána. Használd, találd fel magad!
  • papplaci18
    és ti melyiket használjátok?
    és hogyan kell használni mert még ezt nem használtam!
  • Carlos
    Alap!
  • allock #5793
    ez bizony így vagy, még netes játékot is buherálok vele :D
  • Carlos
    Cheat Engine jóság. Minden játékot visz. :)
  • Blackdog
    Nekem sem működtek a neten keringő kódok, szerintem is inkább csak a HT2-höz valóak. Ha valakinek elég kevés a bevétele, akkor cheat engine nevű progival lehet egész jó pénzeket termelni.
  • Stevee
    Hali!
    A Rig'n'Rollhoz nincsenek cheatek. Hivatalos fórumon azt olvastam, hogy a kezdeti verziókban voltak, majd kiszedték őket. Itt pedig azt írkálták a nálamnál okosabbak, hogy a neten lévő cheatek a Hard Truck 2-höz (vagy a KOTR-höz?) vannak.
    Üdv,
  • papplaci18
    nem tudja valaki hogy a cheat kódokat hogyan lehet beírni?
    mert ahogy le van írva úgy nem működik!
  • norman001
    Nem lehet kikapcsolni azt a rohadt időt?Nagyon felhúzott nyomorék autó ott megy előttem rohadt lassan és nem tudom megelőzni erre ott vagyok pár méterre tőle ahova kellett vinni a szar árút és letelt az idő ez olyan hülyeség hogyha letelik az idő akkor már nem is kell neki az árú.
  • thomson002
    Ha megveted katt rá és középen lát majd 1 olyat hogy My Truck és arra katt és elfogadod és máris az újon ülsz.
  • vzsoca
    Kérnék 1 kis segítséget!
    Vettem kamiont,de azt hol kapom meg? Mivel mi után elhagytam az irodát,még mindig a régi kamionba vagyok,és azt el lehet-e adni? Előre is köszönöm!
  • Dudee555
    Senki sem tud, semmi megoldást az érdekes szaggatásra?

Megvan a gépigény nekem és duka10-nek is, de mégis minden grafikai beállítás mellett szaggat. Pedig nagyon jó game.
  • [OP]Freedom
    Éreztem hogy arrafele lesz .

Köszi
  • thomson002
    Elmész 1 irodába lásd #5740 és az utolsó képen annyi , hogy a Manage Fleet-re katt és ott kihozza a kamionokat és válogathatsz .