Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hol tudtál sofõrt felvenni?
ott ahol lehet venni másik kamiont?
allock
ati drivert rakd újra vagy cseréld egy elõzõ fix verzióra

#hhwnd

Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy arra van-e megoldás, hogy a videókártya driver ne haljon meg a játék alatt. ATI kártyám van! Nekiállok játszani, és egy idõ után megáll a játék, a monitor átvált 640x480/16 színre, és jön a hibaüzenet, hogy ATI(nemtudommilyen) videókártya illesztõprogram meghibásodott, vagy leállt. Csak az újraindítás segít, hogy jó legyen. A játékhoz feltettem egy angol (angol a játék is) 3.0.1.0 patchet. Egy darabig jó volt, többszöri játék alkalmával is. De amikor rámentem , hogy sofõrt veszek fel, akkor megint elõjött ez a probléma, és azóta fél óránál többet nem bír a játék!

Ha tudtok segítsetek, mert nagyon szeretnék játszani a játékkal úgy, hogy ne kelljen fél óránként újra kezdenem az utolsó mentéstõl!
allock
akkor marad a savegame-ban való kutakodás notepaddal 😄
igaz nemtudom mennyire van rá lehetõség én anno még nem tudtam menteni

#hhwnd

cseszhetem a tutorial-t mikor úgy sem engedi hogy több pénzt írjak be
mindent úgy csináltam ahogy mutatták a videón
allock
youtubon van tutorial 😊

#hhwnd

Carlos
Ez nem az a hely ahol ezt meg kell beszélni. Olvass utána. Használd, találd fel magad!

Þór vígi þessi rúnar

és ti melyiket használjátok?
és hogyan kell használni mert még ezt nem használtam!
Carlos
Alap!

Þór vígi þessi rúnar

allock
ez bizony így vagy, még netes játékot is buherálok vele 😄

#hhwnd

Carlos
Cheat Engine jóság. Minden játékot visz. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Nekem sem mûködtek a neten keringõ kódok, szerintem is inkább csak a HT2-höz valóak. Ha valakinek elég kevés a bevétele, akkor cheat engine nevû progival lehet egész jó pénzeket termelni.<#vigyor3>
Hali!
A Rig'n'Rollhoz nincsenek cheatek. Hivatalos fórumon azt olvastam, hogy a kezdeti verziókban voltak, majd kiszedték õket. Itt pedig azt írkálták a nálamnál okosabbak, hogy a neten lévõ cheatek a Hard Truck 2-höz (vagy a KOTR-höz?) vannak.
Üdv,

nem tudja valaki hogy a cheat kódokat hogyan lehet beírni?
mert ahogy le van írva úgy nem mûködik!
Nem lehet kikapcsolni azt a rohadt idõt?Nagyon felhúzott nyomorék autó ott megy elõttem rohadt lassan és nem tudom megelõzni erre ott vagyok pár méterre tõle ahova kellett vinni a szar árút és letelt az idõ ez olyan hülyeség hogyha letelik az idõ akkor már nem is kell neki az árú.
thomson002
Ha megveted katt rá és középen lát majd 1 olyat hogy My Truck és arra katt és elfogadod és máris az újon ülsz.

http://indafoto.hu/Thomson

Kérnék 1 kis segítséget!
Vettem kamiont,de azt hol kapom meg? Mivel mi után elhagytam az irodát,még mindig a régi kamionba vagyok,és azt el lehet-e adni? Elõre is köszönöm!
Senki sem tud, semmi megoldást az érdekes szaggatásra?

Megvan a gépigény nekem és duka10-nek is, de mégis minden grafikai beállítás mellett szaggat. Pedig nagyon jó game.

Gigabyte GA-MA785GT-UD3H, AMD Phenom II 955 3,2 Ghz, Mushkin 4Gb 1600 MHz, PowerColor Radeon HD5770 1Gb 1x500 Gb Samsung

[OP]Freedom
Éreztem hogy arrafele lesz .

Köszi

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

thomson002
Elmész 1 irodába lásd #5740 és az utolsó képen annyi , hogy a Manage Fleet-re katt és ott kihozza a kamionokat és válogathatsz .

[OP]Freedom
Sziasztok.

Sokmindent meg tudtam a topikból csak egyetlen kérdésem lenne kamiont hol tudok venni?

Most elkeztem 3x a story modot legnehezebb szinten, de valahogy eddig nem akadtam rá.

(1x az esõ miatt 2x nem csináltam küldiket 😛 )

Valaki tudna segiteni? Elõre is thx

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

Dokumentumok/My Games/RigNRoll_eng/Játékbeli neved/MyRadios.

Ide lehet MP3-as zenéket másolni.
Mi a géped konfigja? Akkor nem az op rendszerrel van baj mert nekem Windows 7 Professional van. Nekem a GTA IV max grafikán elmegy, ezért nem kellene kicsit se szaggatnia.

Gigabyte GA-MA785GT-UD3H, AMD Phenom II 955 3,2 Ghz, Mushkin 4Gb 1600 MHz, PowerColor Radeon HD5770 1Gb 1x500 Gb Samsung

és hova milyen formátumú zenét?
Windows XP SP3! Érdekes GTA IV megy szépen ennek sokkal kisebb gép kell és szaggat xD
Végre, nem vagyok egyedül ebben a problémámban, duka10 neked milyen op rendszered van?

Nekem már mondtak olyat is, hogy eredetileg azért tölt be olyan sokáig, vagyis lassabban indul az átlagnál, mert ott méri meg a gép sebességét, és állítja be magát, de érdekes, mert így is szaggat nekünk...

Úgyhogy még várom az ötleteket <#nevetes1>

Pont ugyanez a bajom nekem is! Hiába állítgatok semmi pedig a gépigény simán megvan hozzá!
Sziasztok! Tudtok valami megoldást arra a problémára, ha szaggat a játék?
Úgy szaggat, hogy megvan a gépigény simán, próbáltam állítani a grafikán, de maxon is és minimumon is ugyan úgy szaggatott, még a forgalmat próbáltam, de az sem segített.

Elõre is köszönöm válaszotok, segítségetek!

Igen, lehet
lehet zenét betenni a játékba?
szabii98
Nem tudom >.<

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
Csak itt, tudom, hogy nincs warez, de mivel vásárlás elõtt állsz ezért megkérdezem, hogy miért nem próbálod ki kérdezgetés helyett?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

szabii98
Ja és még 1 kérdés:
Egész Amerikában lehet menni, vagy csak Kaliforniában és Nyugat-Nevadában?<#5740 hszbõl úgy vettem ki, csak ezeken a helyeken lehet menni>

I met God. She's black

szabii98
Akinek megvan eredetibe, csalódott benne?Megéri az árát?Én megvenném, de csak ha biztos élvezettel játszható. 😊

I met God. She's black

Szivesen!

Amugy szerintem itt lesznek majd letöltések: http://forum.1cpublishing.eu/forumdisplay.php?f=89 ;D
thomson002
A MW mappa üres csak nem neveztem át , de megpróbálom .

ja bocs a nfs most wanted-hez tetted a rig n roll-t és a játékok nevû mappába van na csinálj egy új mappát ne a játékok hoz mert az a baja hogy ékezetek tartalmaz a mappa neve és oda tedd át a rig n rollt
próbáld meg onnan kitörölni azt ideiglenesen és utána próbáld felrakni és ha sikerült akkor meg rakd vissza(belinkeled a háttered kéne nekem)
kösz
thomson002
Én találtam hozzá patch-et , de elég furcsa akadályba üdköztem :

Nem lehet másra változtattni

és ez van : <#idiota>

Ha valakit érdekelne a patch azért :
http://www.downloads2k.com/Rig-N-Roll-Patch.html

Üdv Urak!

Ez a kanyarodási bug még mindig megvan? Értem ez alatt, hogy a pót olyan idétlenül fordul...

www.smart-bus.hu

köszi a választ.

Megnyomod a / gombot, ez külsõ néztben is használható.
nekem a tabbal kell bekacsolni a térképet és ott ctr + tab és akkor részletesebb lesz
hali valaki tud segíteni hogy belsõ nézetbõl ne üljek annyira elõl azt hogy lehet beállítani?
Sziasztok.Nagyobb térképet hogyan tudok elõhozni?Esetleg részletesebbet?

Hát igen, van egy-két érdekes fordítás a magyar nyelvû kézikönyvben 😞 És ez sajnos teljesen általános jelenség, mindenféle termék használati útmutatójában, de még moziban is gyakran látni rossz fordításokat feliratos filmeknél (nyilván a szinkronos sem jobb, de ott nem hallod egyidejûleg az eredetit is).

Tényleg, köszönöm!
thomson002
Megnéztem én is tényleg ez van benne , de szerintem csak rosszul fordították le mert a játékban az a reflektort kapcsolja be.

Láttam a kézikönyvben, hogy kocsirúd emelése ( Ctrl+L), ez alatt mit értenek?