6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • newhenry34
    Köszi, azóta sikerült megoldani, most ott akadtam el, hogy el kell vinni rövid időn belül egy pótot egy épülettől ahol beszéltem egy ürgével, de mikor odaérek a póttal akkor nem történik semmi. Nem érzékeli, hogy ott vagyok :S
  • thomson002
    Ez az a küldi ahol sok időt kapsz ? Ha igen akkor vigyél le 1-2 fuvart és utána nézd meg , hogy ott van-e , mert nincs értelme ott várni hogy mikor lessz ott .
    Próbálgatni kell és egyszer csak ott lessz
  • newhenry34
    Sziasztok!

Elakadtam egy résznél, felhívott egy ürge, hogy találkozzunk egy büfébe (Oxnard), de hiába járom körbe a kajáldát, sehol sincs, ha meg bemegyek akkor ott meg csak az Open Offer szöveg van. Mit kell ott csinálni? :(
  • Koridor
    Mellékút, levágás, nem jelzett úttal találkoztatok mint a KoR-ben volt?
  • forzajuve5
    egyszer használtam amikor nem figyeltem az üzemanyagot, alig tankolt bele ez a road szervíz, de a gatyámat is elvitte :D

ma már én is találkoztam az általad korábban említett ajándék dobozokkal. ennek az a lényege, hogy felveszed, elmész vele a kijelölt városba, és ott a raktárban kapsz nagyon jól fizető fuvarokat.

arra is rájöttem, hogy az éttermekbe is érdemes bemenni mert ott is lehet kapni fuvarokat. csak miután onnan kijövünk, akkor F3 és ott a 2. menüpont ha jól emlékszem a napló amit Nick írogat, és ott kell elfogadni a fuvart amit az étteremben kaptunk
  • vzsoca
    meglehet,csak ki kell lépni a menübe,és a Road Service-t választani,ami megjavítja jó pénzért! :-)
  • forzajuve5
    ha úgy jöttök ki a raktárból, hogy nem vesztek fel fuvart, azaz "üres" kamionnal, és rögtön amint kimentek a raktár udvarából és nekitolattok annak az útból kiálló valaminek ami megakadályozza a raktárba ellentétes irányból való bejutást, akkor az a valami kidurrantja a két hátsó kereket :D
    már csak azt kellene megtudni, hogy ezt megtudják-e javítani a szervízben. nekem nem volt kedvem elvergődni lyukas kerekekkel odáig
  • vzsoca
    De van,de akkor is csak találgatok merre lehet sajnos...Hiába kaptam segítséget,de nem találom azt az utat.
  • forzajuve5
    GPS nincs a kamionodban ami segítene odatalálni?
  • forzajuve5
    már jól előre lehetsz a játékban, mert ilyennel én még nem találkoztam, de érdekesen hangzik :).

#5849: szerintem a fuvarok száma nem végtelen, biztosan megvan adva, hogy egy raktárból maximum mennyi fuvart lehet elvinni. másra nem tudok gondolni
  • vzsoca
    Szia! Akkor nem értem miért van ez...Abban tudnál segíteni,hogy 1 találkára kell menni Bridgeport-hoz,ahol 1 turbo kamiont kell elvinni valahová,de a helyet nem lehet megközelíteni a hegyek miatt.1 kanyonba tudok a legközelebb kerülni,majd felrobban a kamion...Ha nem megyek,később 1 arc nélküli pali telefonál,és ekkor is felrobban a kamion-om,aztán vége a játéknak...Ezekkel mit kell csinálni,ha tudnál segíteni?
  • gyuri35
    Üdv!Törölnöm kellett a vinyómat,és nemrég kezdtem új játékot,úgyhogy sajnos nem tudok segíteni.Az előző játékomnál,2 sofőröm dolgozott,de ilyennel nem találkoztam!
  • vzsoca
    Szia! A kampó zöld színű,hiszen máskor is vittem már onnan árút. Sőt már kettő raktárnál is ezt tapasztaltam amivel van szerződésem. Ez azóta van mióta vettem sofőrt...
  • gyuri35
    Szia!Ilyennel még nem találkoztam,olyan warehouse-ba/raktár/mentél amivel szerződésed van?A raktár helyét jelző kis kampó zöld vagy fehér?Ha fehér ott nem kapsz munkát,ha zöld ott igen.
  • vzsoca
    Köszönöm "gyuri35" a tippeket.
    Újabb gondom lenne,hogy vettem kamiont és sofőrt,de ha menni akarok fuvart felvenni a warehouse-ba,akkor üres és csak ajándék doboz látható.Ez miért van??
    A rangom 1.290,ha számít valamit.
  • gyuri35
    Serinted kamion nélkül hogyan szállít árut?Gyalog?Persze hogy kell,kamiont az irodádban/oxnard/tudsz venni/jó a legolcsóbb is/és ugyanott bérelhetsz fel söfőröket is.
  • gyuri35
    Üdv!Azt tudom,hogy növelni kell a rank/g/omat az irodavásárláshoz,de!700 körül volt a rangom+ 2 söfőröm dolgozott folyamatosan+én,mégsem engedett irodát venni!Mi van a stopposokkal?
  • vzsoca
    Sziasztok!
    Ha sofőrt akarok venni,annak kamiont is vegyek?S ezek után tudok csak venni más városokat?
    Köszönöm!
  • Robez84
    igyse???
  • karipapa
    Sziasztok.
    Az off topicba mért nem tudok belépni?
    Tud valaki segitteni?
    Köszi
  • forzajuve5
    teljesen mindegy melyik irodában veszed az újat. maximum az fordulhat elő mint ami nekem volt probléma #5823-ös hsz-ben
  • gyuri35
    Üdv!Megvettem az első irodámat,Reno-ban,ha tovább szeretnék terjeszkedni a Reno-i irodámban kell vásárolnom?Az Oxnardiban hiába veszem meg,mentem elmintha besem mentem volna az irodába!!!?
  • gyuri35
    Sziasztok!A stopposokat érdemes leszállítani?Kapok érte valamit,a 'köszönömön' kívül???
  • gyuri35
    Köszi!Szinte sejtettem.A k.o.t.ro.-ban is csak harmadát adja meg a fuvardíjnak ha ikszediknek ér be az ember!Köszi szépen!
  • forzajuve5
    az irodák azok úgymond fixek. és eleinte nem is tudod csak úgy korlátlanul vásárolni őket, de erről pontosan a #5824 hsz-ben olvashatsz, hogy miért is.

az előző kérdésedre már pontos választ tudok adni, mert én kipróbáltam mi történik. konkrétan az, hogy lényegesen kevesebb pénzt kapsz meg a fuvarból amennyiben nem elsőként érkezel meg.
  • gyuri35
    azt addig értem,csak azt nem,miért midíg ugyanazokat az irodákat kínálja megvételre?Bakersfield,stb.???
  • gyuri35
    Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!Mindíg elsőnek kell beérkezni az áruval?Eddig mindíg az voltam,így nem tudom mi történik,ha 2. 3. vagyok!
  • forzajuve5
    irodát venni kell. bemész a már meglévő irodádba, kiválasztod a Manage Branches menüpontot és ott tudsz válogatni közülük. minden irodához társul 5-6 raktár akikkel kapcsolatban állsz az iroda megvétele után
  • gyuri35
    Üdv!Irodát eddig csak Oxnard-ban láttam, van valahol máshol is?
  • coolcar
    Valaki tudja, hogy mi lesz a játék vége?
  • DIESEL DOG #5833
    Ok
  • anorche
    Nem erre a kódra gondoltam... A csalás, cheats -re.
  • forzajuve5
    ezt nem ide akartam hanem off topicba, ezer bocsánat. ha van moderátor akkor törölheti
  • anorche
    Hogyan kell beírni a csaló kódokat? Mert ha nyomok egy P -t (pause) be írom a kódot (pl. slfillup) akkor nem lesz tele a tankom. Próbáltam már úgy is, hogy nyomok egy ESC -et, és úgy írom be, de úgy se pls segítsetek! Előre is köszi!
  • forzajuve5
    köszi szépen. azt már olvastam pár napja amit írtál régebben a sofőrökről, beállítottam, és valóban úgy tűnik hogy ez működik
  • thomson002
    Az 1-ik meg-et ne olvassátok hozzá .
  • thomson002
    Attól nem félek , hogy ebbe a játékba azért megbüntet meg mert lassan megyek mert nagyon segglassú az AI .
  • stefy16
    ha nagyon lassan mész akk is megbüntetnek mert akadályozod a forgalmat:D:D
    am meg az eredeti oldalon fentvan h mit kell betartani
  • dav
    A turnover a napi forgalmad, amit a company statistics fülön találsz. Minél nagyobb, annál több raktárral szerződhetsz. Növelni leginkább újabb (és nagyobb rangú) sofőrök felvételével tudod. A sofőrök paramétereit érdemes optimálisan behangolni, hogy a legnagyobb forgalmat és hasznot hozzák. Ennek módját egyszer már leírtam az 5687-es hozzászólásban (kattints ide).
  • forzajuve5
    korábban említett probléma:

egyik nap mikor írtam, akkor még csak 15 szerepelt ott számként, mostanra már növekedett 16ra. nem értem mi értelme van ennek a szerződéses dolgonak, vagy hogyan lehetne ezen változtatni