6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • [OP]Freedom
    Sziasztok.

Sokmindent meg tudtam a topikból csak egyetlen kérdésem lenne kamiont hol tudok venni?

Most elkeztem 3x a story modot legnehezebb szinten, de valahogy eddig nem akadtam rá.

(1x az eső miatt 2x nem csináltam küldiket :P )

Valaki tudna segiteni? Előre is thx
  • coolcar
    Dokumentumok/My Games/RigNRoll_eng/Játékbeli neved/MyRadios.

Ide lehet MP3-as zenéket másolni.
  • Dudee555
    Mi a géped konfigja? Akkor nem az op rendszerrel van baj mert nekem Windows 7 Professional van. Nekem a GTA IV max grafikán elmegy, ezért nem kellene kicsit se szaggatnia.
  • norman001
    és hova milyen formátumú zenét?
  • duka10
    Windows XP SP3! Érdekes GTA IV megy szépen ennek sokkal kisebb gép kell és szaggat xD
  • Dudee555
    Végre, nem vagyok egyedül ebben a problémámban, duka10 neked milyen op rendszered van?

Nekem már mondtak olyat is, hogy eredetileg azért tölt be olyan sokáig, vagyis lassabban indul az átlagnál, mert ott méri meg a gép sebességét, és állítja be magát, de érdekes, mert így is szaggat nekünk...

Úgyhogy még várom az ötleteket
  • duka10
    Pont ugyanez a bajom nekem is! Hiába állítgatok semmi pedig a gépigény simán megvan hozzá!
  • Dudee555
    Sziasztok! Tudtok valami megoldást arra a problémára, ha szaggat a játék?
    Úgy szaggat, hogy megvan a gépigény simán, próbáltam állítani a grafikán, de maxon is és minimumon is ugyan úgy szaggatott, még a forgalmat próbáltam, de az sem segített.

Előre is köszönöm válaszotok, segítségetek!
  • coolcar
    Igen, lehet
  • norman001
    lehet zenét betenni a játékba?
  • szabii98
    Nem tudom >.<
  • [HUN]FaTaL
    Csak itt, tudom, hogy nincs warez, de mivel vásárlás előtt állsz ezért megkérdezem, hogy miért nem próbálod ki kérdezgetés helyett?:)
  • szabii98
    Ja és még 1 kérdés:
    Egész Amerikában lehet menni, vagy csak Kaliforniában és Nyugat-Nevadában?[#5740 hszből úgy vettem ki, csak ezeken a helyeken lehet menni]
  • szabii98
    Akinek megvan eredetibe, csalódott benne?Megéri az árát?Én megvenném, de csak ha biztos élvezettel játszható. :)
  • coolcar
    Szivesen!

Amugy szerintem itt lesznek majd letöltések: http://forum.1cpublishing.eu/forumdisplay.php?f=89 ;D
  • thomson002
    A MW mappa üres csak nem neveztem át , de megpróbálom .

• norman001
    ja bocs a nfs most wanted-hez tetted a rig n roll-t és a játékok nevű mappába van na csinálj egy új mappát ne a játékok hoz mert az a baja hogy ékezetek tartalmaz a mappa neve és oda tedd át a rig n rollt
  • norman001
    próbáld meg onnan kitörölni azt ideiglenesen és utána próbáld felrakni és ha sikerült akkor meg rakd vissza(belinkeled a háttered kéne nekem)
  • norman001
    kösz
  • thomson002
    Én találtam hozzá patch-et , de elég furcsa akadályba üdköztem :

Nem lehet másra változtattni

és ez van :

Ha valakit érdekelne a patch azért :
    http://www.downloads2k.com/Rig-N-Roll-Patch.html

• Solt
    Üdv Urak!

Ez a kanyarodási bug még mindig megvan? Értem ez alatt, hogy a pót olyan idétlenül fordul...
  • WinStar
    köszi a választ.
  • coolcar
    Megnyomod a / gombot, ez külső néztben is használható.
  • norman001
    nekem a tabbal kell bekacsolni a térképet és ott ctr + tab és akkor részletesebb lesz
  • norman001
    hali valaki tud segíteni hogy belső nézetből ne üljek annyira elől azt hogy lehet beállítani?
  • WinStar
    Sziasztok.Nagyobb térképet hogyan tudok előhozni?Esetleg részletesebbet?
  • dav
    Hát igen, van egy-két érdekes fordítás a magyar nyelvű kézikönyvben :( És ez sajnos teljesen általános jelenség, mindenféle termék használati útmutatójában, de még moziban is gyakran látni rossz fordításokat feliratos filmeknél (nyilván a szinkronos sem jobb, de ott nem hallod egyidejűleg az eredetit is).
  • coolcar
    Tényleg, köszönöm!
  • thomson002
    Megnéztem én is tényleg ez van benne , de szerintem csak rosszul fordították le mert a játékban az a reflektort kapcsolja be.
  • coolcar
    Láttam a kézikönyvben, hogy kocsirúd emelése ( Ctrl+L), ez alatt mit értenek?
  • szabii98

kár :/
    Pedig szép a játék grafja, lennének a cuccokra vevők
  • TaRka0107
    Na, igen, mert hallottam már hogy beszéltétek hogy nem lehet hozzá csinálni modokat.
  • gumikacsa
    Ehhrz nem nehezebb, hanem nem lehet.
  • szabii98
    Meglátjuk.Változtak benne a definition meg ilyen cuccok?
  • TaRka0107
    Ez nem euro truck meg 18 WOS! Szerintem ehhez nehezebb modokat meg kamionokat csinálni.
  • szabii98
    oké köszi :)
    nemtudom, graf alapján nem lehet rossz, bár kiegek nélkül:/ hát el lehet menni 1 pár hónapig vele :D
  • coolcar
    Rendben, köszönöm!
  • thomson002
    A manage drivers-be látod , hogy merre jár de sztem nem írja , hogy mit csinál

#5744 : 1 : Nincsennek
    2 : Nem méri
  • szabii98
    Sziasztok!
    2 kérdéssel jöttem,
    -Vannak már kiegészítők(nem mappokra, hanem kamionokra és pótkocsikra értem) a játékhoz?
    -A megtett utat(mérföldet?) méri a játék?
    Előre is köszi, jó éjszakát!
  • coolcar
    Értem, és azt hogy tudom megnézni, hogy merre fele van/ milyen munkát vállalt?