6107
-
#5782 Sziasztok.
Sokmindent meg tudtam a topikból csak egyetlen kérdésem lenne kamiont hol tudok venni?
Most elkeztem 3x a story modot legnehezebb szinten, de valahogy eddig nem akadtam rá.
(1x az eső miatt 2x nem csináltam küldiket :P )
Valaki tudna segiteni? Előre is thx -
coolcar #5781 Dokumentumok/My Games/RigNRoll_eng/Játékbeli neved/MyRadios.
Ide lehet MP3-as zenéket másolni. -
Dudee555 #5780 Mi a géped konfigja? Akkor nem az op rendszerrel van baj mert nekem Windows 7 Professional van. Nekem a GTA IV max grafikán elmegy, ezért nem kellene kicsit se szaggatnia. -
norman001 #5779 és hova milyen formátumú zenét? -
duka10 #5778 Windows XP SP3! Érdekes GTA IV megy szépen ennek sokkal kisebb gép kell és szaggat xD -
Dudee555 #5777 Végre, nem vagyok egyedül ebben a problémámban, duka10 neked milyen op rendszered van?
Nekem már mondtak olyat is, hogy eredetileg azért tölt be olyan sokáig, vagyis lassabban indul az átlagnál, mert ott méri meg a gép sebességét, és állítja be magát, de érdekes, mert így is szaggat nekünk...
Úgyhogy még várom az ötleteket -
duka10 #5776 Pont ugyanez a bajom nekem is! Hiába állítgatok semmi pedig a gépigény simán megvan hozzá! -
Dudee555 #5775 Sziasztok! Tudtok valami megoldást arra a problémára, ha szaggat a játék?
Úgy szaggat, hogy megvan a gépigény simán, próbáltam állítani a grafikán, de maxon is és minimumon is ugyan úgy szaggatott, még a forgalmat próbáltam, de az sem segített.
Előre is köszönöm válaszotok, segítségetek!
-
coolcar #5774 Igen, lehet -
norman001 #5773 lehet zenét betenni a játékba? -
#5772 Nem tudom >.< -
#5771 Csak itt, tudom, hogy nincs warez, de mivel vásárlás előtt állsz ezért megkérdezem, hogy miért nem próbálod ki kérdezgetés helyett?:) -
#5770 Ja és még 1 kérdés:
Egész Amerikában lehet menni, vagy csak Kaliforniában és Nyugat-Nevadában?[#5740 hszből úgy vettem ki, csak ezeken a helyeken lehet menni] -
#5769 Akinek megvan eredetibe, csalódott benne?Megéri az árát?Én megvenném, de csak ha biztos élvezettel játszható. :) -
coolcar #5768 Szivesen!
Amugy szerintem itt lesznek majd letöltések: http://forum.1cpublishing.eu/forumdisplay.php?f=89 ;D -
#5767 A MW mappa üres csak nem neveztem át , de megpróbálom .
-
norman001 #5766 ja bocs a nfs most wanted-hez tetted a rig n roll-t és a játékok nevű mappába van na csinálj egy új mappát ne a játékok hoz mert az a baja hogy ékezetek tartalmaz a mappa neve és oda tedd át a rig n rollt -
norman001 #5765 próbáld meg onnan kitörölni azt ideiglenesen és utána próbáld felrakni és ha sikerült akkor meg rakd vissza(belinkeled a háttered kéne nekem) -
norman001 #5764 kösz -
#5763 Én találtam hozzá patch-et , de elég furcsa akadályba üdköztem :
Nem lehet másra változtattni
és ez van :
Ha valakit érdekelne a patch azért :
http://www.downloads2k.com/Rig-N-Roll-Patch.html
-
Solt #5762 Üdv Urak!
Ez a kanyarodási bug még mindig megvan? Értem ez alatt, hogy a pót olyan idétlenül fordul... -
WinStar #5761 köszi a választ. -
coolcar #5760 Megnyomod a / gombot, ez külső néztben is használható. -
norman001 #5759 nekem a tabbal kell bekacsolni a térképet és ott ctr + tab és akkor részletesebb lesz -
norman001 #5758 hali valaki tud segíteni hogy belső nézetből ne üljek annyira elől azt hogy lehet beállítani? -
WinStar #5757 Sziasztok.Nagyobb térképet hogyan tudok előhozni?Esetleg részletesebbet? -
dav #5756 Hát igen, van egy-két érdekes fordítás a magyar nyelvű kézikönyvben :( És ez sajnos teljesen általános jelenség, mindenféle termék használati útmutatójában, de még moziban is gyakran látni rossz fordításokat feliratos filmeknél (nyilván a szinkronos sem jobb, de ott nem hallod egyidejűleg az eredetit is). -
coolcar #5755 Tényleg, köszönöm! -
#5754 Megnéztem én is tényleg ez van benne , de szerintem csak rosszul fordították le mert a játékban az a reflektort kapcsolja be. -
coolcar #5753 Láttam a kézikönyvben, hogy kocsirúd emelése ( Ctrl+L), ez alatt mit értenek? -
kár :/
Pedig szép a játék grafja, lennének a cuccokra vevők -
#5751 Na, igen, mert hallottam már hogy beszéltétek hogy nem lehet hozzá csinálni modokat. -
#5750 Ehhrz nem nehezebb, hanem nem lehet. -
#5749 Meglátjuk.Változtak benne a definition meg ilyen cuccok? -
#5748 Ez nem euro truck meg 18 WOS! Szerintem ehhez nehezebb modokat meg kamionokat csinálni. -
#5747 oké köszi :)
nemtudom, graf alapján nem lehet rossz, bár kiegek nélkül:/ hát el lehet menni 1 pár hónapig vele :D -
coolcar #5746 Rendben, köszönöm! -
#5745 A manage drivers-be látod , hogy merre jár de sztem nem írja , hogy mit csinál
#5744 : 1 : Nincsennek
2 : Nem méri -
#5744 Sziasztok!
2 kérdéssel jöttem,
-Vannak már kiegészítők(nem mappokra, hanem kamionokra és pótkocsikra értem) a játékhoz?
-A megtett utat(mérföldet?) méri a játék?
Előre is köszi, jó éjszakát! -
coolcar #5743 Értem, és azt hogy tudom megnézni, hogy merre fele van/ milyen munkát vállalt?