Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kapcsolgattam már mindent az opcióknál is de nem lett jó.
Talán valami program hiányozhat a win-bõl ami miatt nem tudja lejátszani,de fogalmam sincs mi lehet.
MAN T.G.A.
http://isohunt.com/torrent_details/186006673/rig+n+roll?tab=summary
már csak crack vagy serial kéne !!!4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Emellett találtam egy érdekes feature-t: ha egy CB beszélgetés közben megnyomjátok a pause (P) gombot, akkor a játék a beszélgetés összes addigi szövegét megjeleníti a képernyõn.
RAM: Kingmax 2 Gb DDR 2
Videókártya: Ati HD 4650 512 Mb DDR2
Próbáltam mindenféle grafikai beálítást, hátha az segít, de semmi változás. Ha ti tudtok valami megoldást légyszi írjazok 😊
Köszi szépen!
Mielõtt megveszem kíváncsi voltam milyen , így leszedtem a németet, de nekem nagyon furcsa ez a játék. Irányítás nagyon rossz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A német verzióhoz van angol nyelv?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Üdv
Falkon
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Szeretném megkérdezni hogy a story módban milyen gyakran esik az esõ?
Nálam még egyszer sem esett. Játékidõ: 2014 márc. 15.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Srácok, vettem a kamionba ilyen légrugót, az extrát.
Annak van valami haszna úgyértem lehet szintezni a kamiont vagy csak úgy van és kész?
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Renault magnum http://kamionszim.hu
Szóval én még átgondolom, hogy vegyek e 600 lovast mert ha csak emelkedõn jobb akkor nem hiszem, hogy megérné.
Ebben a játékban csak versenyezni lehet, vagy lehet simán fuvarozgatni és építgetni a "birodalmat"?
Elõre is köszi.
egyébként az 575 és a 600 lovas között 3 másodperc a differencia 0-100-ra.
A felvett embereknek külön kamion kell, azért írtam az elõzõ hsz-em, hogy az elején max 2. és mikor megint megszedted magad annyira, akkor jöhetnek a következõk.
a legolcsóbb kamion 50-55k körül alakul, nem túl erõs motorteljesítménnyel és mivel lehet állítani a sofõröknek, hogy versenyt menjenek, vagy simán ezért érdemes az erõsebb kamionba fektetni ami több pénzt hoz vissza.
Ja és, hogy a sofõröket akiket felveszek azoknak nekem kell megvenni a kamiont vagy van nekik saját ?
Ugye 200-zal kezdünk, abból én felhúztam a kamionom full extrásra, vittem pára fuvart, így maradt 150k, abból vettem 50-ért 1-1 kamiont, ill. két sofõrt. Így maradt 38k ( azért nem 50 mert még vettem egy területet is ). Most ma játszottam és 25 ezret hoztak a sofõrök. A bérük 927 és 1270.