Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Charly
Sziasztok kell a sofõr felvételhez licensz ill elég ha elsõ vagyok egy feladat elvégzésénél?Válaszokat elõre is köszönöm.

KraZ
Tudom mivel kell bekapcsolni,de akkor sem történik semmi.
Kapcsolgattam már mindent az opcióknál is de nem lett jó.
Talán valami program hiányozhat a win-bõl ami miatt nem tudja lejátszani,de fogalmam sincs mi lehet.

MAN T.G.A.

aerolive
U betûvel kell bekapcsolni.

KraZ
Sziasztok! Nálam valamiért nem mûködik a rádió. Nektek jó? (win7,német verzió)

MAN T.G.A.

Charly
Sziasztok idõjárást lehet valahol álíttani?

aerolive
Nekem akkor van ez, ha élsimítást adok rá. Máshol nem tapasztaltam és több ötletem sincs.

Köszi a segítséget de még így sem lett jó
Ebben a topikban nincs warez!
angol verzió,elvileg mükszik.
http://isohunt.com/torrent_details/186006673/rig+n+roll?tab=summary
már csak crack vagy serial kéne !!!4
aerolive
nincs

Létezik valami olyan patch vagy "angolosítás" amivel orosz játékból angolt tudok csinálni ? Elõre is kössz.
aerolive
írtam az offtopicba, inkább oda való.

mazsola89
Hi! Nem tudja senki az okát? PLS segítsetek már nagyon kipróbálnám még egyszer elõre kösz <#szomoru1>

Hehe, úgy látszik a spoiler csak fehér háttéren mûködik 😊

Rájöttem, hogyan lehet a sofõröket optimálisan beállítani, hogy a legtöbb hasznot hozzák. Akit érdekel, olvassa el a spoilert.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sofõr fizetése legyen automatikusra állítva (a jobb alsó sarokban lévõ checkbox legyen bekattintva). Ezután a jobb felsõ sarokban lévõ 3 csúszkát addig kell mozgatni, amíg a sofõr fizetése maximális nem lesz (alul a piros téglalapban lévõ szám a fizetésemelés, ez legyen minél nagyobb pozitív szám). Ez a sofõr optimális beállítása. Ugyan a fizetése ilyenkor a legmagasabb, de az általa termelt haszon is ilyenkor a legmagasabb (még a fizetés levonása utáni tiszta haszon is). Persze aki gonosz, az megteheti, hogy az optimális pont beállítása után kézzel lecsökkenti a sofõr fizetését, ezzel még tovább növelve a hasznot, de ilyenkor a sofõr hûsége csökken, akár fel is mondhat.

Emellett találtam egy érdekes feature-t: ha egy CB beszélgetés közben megnyomjátok a pause (P) gombot, akkor a játék a beszélgetés összes addigi szövegét megjeleníti a képernyõn.

aerolive
Az élsimítástól (anti-aliasing) van, le kell venni és minden rendben lesz.

CPU: Intel Pentium 4 630, 3.20 GHz
RAM: Kingmax 2 Gb DDR 2
Videókártya: Ati HD 4650 512 Mb DDR2

Géped konfigját leírnád? Driverek területén minden rendben?
Sziasztok. Új tag vagyok még ezen a fórumon és lene hozzátok 1 kérdésem. Megvettem a játékot, és amikor játszani akartam a következõ fogadott:

Próbáltam mindenféle grafikai beálítást, hátha az segít, de semmi változás. Ha ti tudtok valami megoldást légyszi írjazok 😊
Köszi szépen!
Charly
Nem jött ki még új patch?

mazsola89
hello! Meg szeretném venni a játékot de még vétel elõtt ki akartam próbálni h milyen a gépem hozzá. Letöltöttem és telelepítés elõtt egybõl azt írja ki hogy "ShellExecuteEx schlug fehl; Code 2. a rendszer nem találja a megadott fájlt" Ez miért van és mit lehet tenni ellene? Elõre is köszönöm

Falkon
Rendben, köszi!
Mielõtt megveszem kíváncsi voltam milyen , így leszedtem a németet, de nekem nagyon furcsa ez a játék. Irányítás nagyon rossz.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

aerolive
Szia

nincs hozzá, de nem is lehet változtatni a lokalizációt.

Blackdog: minden maxon van.

Falkon
Sziasztok!

A német verzióhoz van angol nyelv?

Válaszotokat elõre is köszönöm.
Üdv
Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Grafikai beállítások? Nem lehet, hogy valamit be kéne kapcsolnod?
aerolive
nekem most 2 napja esik a játékban, viszont nem mosódik el a szélvédõ 😞

Nálam 2 nap után elkezdett esni az esõ. Persze nem csak úgy, minden cselekedett nélkül. Szállodába mikor bementem, ragyogó napsütés, kijöttem 12 óra után, zuhogó esõ.
Hali ! Milyen gép kell hozzá? Atomerõmû kell vagy elég egy tuningos p4-es? Meg videókat nézve a grafika jónak néz ki de a belsõt mintha egy fólia lenne csak :S ha valakinek megvan dobna fel képet?

wollnerd
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy a story módban milyen gyakran esik az esõ?
Nálam még egyszer sem esett. Játékidõ: 2014 márc. 15.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

dave10000
Hát végül is mindegy milyen nyelven van (angol vagy német) mert a szöveget ugyan azt írják minden motornál csak az árából gondoltam. Mivel 1 DDS 575 lóerõs drágább mint CP 600 lóerõs <#vigyor2>

sziasztok olyan problémám lenne hogy leszedtem a gémet angolul de kér seriált és azt nem melékeltek hozzá ha valaki tud esetleg akkor irjon már legyetek szivesek .sziasztok
aerolive
azt még elfelejtettem, hogy teljesen meglepett az esõérzékelõs ablaktörlõ és a sötétedésre kapcsolódó lámpák. Nekem hasztalanok, de apró kis figyelmesség.

aerolive
én meg nem mondom nekem melyik van, azt sem tudtam, hogy kettõ van. Mivel nem tudok németül ezért a különbséget se tudom megmondani.

daf xf
Igen meg.
Srácok, vettem a kamionba ilyen légrugót, az extrát.
Annak van valami haszna úgyértem lehet szintezni a kamiont vagy csak úgy van és kész?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

norbi56
Bolti verzióban meg van már oldva a win7 alatti mentési probléma?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

dave10000
1 kérdés. 600 lóerõs motorból melyiket vegyem meg a DDS600-at vagy CP600-at. Szerintem a DDS igaz, hogy még nem láttam de most DDS775 van nekem amit kb. 47.000$-ért tudnák eladni a CP600 meg kb 53.000$. Ha valamelyik ötök látott valamelyik városban DDS600-at (már ha az jobb) akkor a város nevét is szívesen veszem 😊

Ezt hívják catch-up funkciónak. Need for Speedbõl is ismerõs lehet 😊 Ha az AI elõtted van, akkor bevár, akármit csinálsz, akármilyen lassan mész. Én a fuvarok elsõ felén nagyon kényelmesen szoktam haladni, és minden szervizbe be szoktam nézni, ha még valami (hasznos) tuning hiányzik a kamionomról, hátha ott éppen van. Aztán a végén kicsit sietek és végül minden fuvart meg szoktam nyerni. Mondjuk nálam van ez a bug, amit korábban már írtam, hogy az AI össze-vissza ugrál, hol elõttem van, hol mögöttem. Ilyen körülmények között a versenynek végképp semmi értelme nincs. Más nem tapasztalta ezt a hibát?

Hogy kell beállítani hogy gyenge ellenfelek legyen angol verziónál!

gumikacsa
Nem tudom, de amikor elõtted vannak, olyan mintha direkt bevárnának. Ha megelõzöd õket akkor meg 1000-el a nyomodban vannak. Nem nehéz, ha versenyezni kell sem, én eddig minden fuvart elsõnek vittem.

Renault magnum http://kamionszim.hu

dave10000
Hat pedig emelkedõn egyenes úton lehagyott 😄

aerolive
Az AI lényegesen máshogy vezet, õ nem tud lehagyni téged. 😊

dave10000
Nálam az volt tegnap az egyik fuvarnál, hogy én vezetek az 575 lóerõs kamionommal erre az emelkedõn megelõzött 1 kamion gondolom neki 600 lóerõs van de miután vége volt az emelkedõnek úgy ott hagytam, hogy nem igaz <#vigyor2>
Szóval én még átgondolom, hogy vegyek e 600 lovast mert ha csak emelkedõn jobb akkor nem hiszem, hogy megérné.

aerolive
Vannak rendes fuvarok, amik idõre mennek ( de nyugi, ad bõven, simán megmarad a 3/4-e vagy a fele is ). Ill. vannak versenyzõs fuvarok, amiben 5-en mentek, ezért lényegesen több pénzt ad, érdemes ezt menni, én is tegnap próbáltam ki elõször és nekem tetszik.

Sziasztok!
Ebben a játékban csak versenyezni lehet, vagy lehet simán fuvarozgatni és építgetni a "birodalmat"?
Elõre is köszi.

aerolive
én azért választottam a 600 lovast, mert sietni szoktam, és emelkedõn jobban tartja a sebességet, na meg sík úton is gyorsabb.

egyébként az 575 és a 600 lovas között 3 másodperc a differencia 0-100-ra.

dave10000
Rendben kösz, am nekem most egy 575 lóerõs kamionom van korábban volt 1 600 lóerõs is de azt tapasztaltam, hogy az jóval lassabb.

aerolive
A szervízekrõl annyit, hogy nincs mindegyikben minden meg. Pl. én nagyon sokat kutakodtam a 600 lóerõs motor után ( mondjuk 575 sem volt kevés ). De pl. nincs mindenhol többféle alváz, légterelõ, lökhárító, tehát érted. A tempomat is ritkábban fordul elõ.

A felvett embereknek külön kamion kell, azért írtam az elõzõ hsz-em, hogy az elején max 2. és mikor megint megszedted magad annyira, akkor jöhetnek a következõk.

a legolcsóbb kamion 50-55k körül alakul, nem túl erõs motorteljesítménnyel és mivel lehet állítani a sofõröknek, hogy versenyt menjenek, vagy simán ezért érdemes az erõsebb kamionba fektetni ami több pénzt hoz vissza.

tibi08
szerintem cool ez a game csak sajnos nem tudom kipróbálni mert gyenge a gépem de ahogy a videókat,képeket nezem egész jó game lehet igaz sok benne a bug de szerencsére nem valami nagy bug-ok hanem csak kisebb problémák de az amit Blackdog mutatott #5579 hsz-ben az nekem is piszkálja a csõröm 😊na de meg látjuk hátha még kiadnak valami jóféle patchet

dave10000
Rendben. Amúgy ha más városba megyek ott más félét lehet tuningolni ?
Ja és, hogy a sofõröket akiket felveszek azoknak nekem kell megvenni a kamiont vagy van nekik saját ?

aerolive
Az elején még nem érdemes sokat, mert ugye a kamion nem olcsó pénz.
Ugye 200-zal kezdünk, abból én felhúztam a kamionom full extrásra, vittem pára fuvart, így maradt 150k, abból vettem 50-ért 1-1 kamiont, ill. két sofõrt. Így maradt 38k ( azért nem 50 mert még vettem egy területet is ). Most ma játszottam és 25 ezret hoztak a sofõrök. A bérük 927 és 1270.