6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Streetwarrior
    http://www.youtube.com/watch?v=Frqss44mkU4

http://www.youtube.com/watch?v=c7sAswUr4EA&feature=related
  • ChuckyHUN
    linket
  • Streetwarrior
    Truckpol-on újabb 2 gameplay videó és ezeken már nem egy szellemi fogyatékos vezet billentyűzettel...sokkal bíztatóbb.
  • zolo
    Hmm, készítők fellőttek valami új social network weblapot, valaki oroszos ránézhetne, én nem értem :P

rignroll.taba.ru/
  • King of Roads
    jah énse gondoltam h lesz vmi hiszen oroszok fejlesztik :D ígéretesni ígéretes csak néhol lehangoló ez a sok orosz cucc ezért jöjjön a rig n roll!! :)
  • norbi56
    Pedig a headlight ütős lenne ha elkészülne.
  • LeWyTy
    Transporter.
    Most hallok róla először, de már jobban tetszik mint az össze kamionos game :)
  • gumikacsa
    headlight, szerintem abból nem lesz semmi. vagy a transporter, az még készül.
  • baly94
    Ha addigra hosszab lesz az átlagéletkor, akkor talán...
  • King of Roads
    talán játszhatnak a demoval...
  • baly94
    Az ükunokákra gondolsz?
  • King of Roads
    -nak az unokáiknak... jah van vmi másik game is amit szintén ruszkik fejlesztenek vmi kamionos azis..tudja vki mi a címe? gondolom azis 20 év mulva várható csak érdeklődök...
  • Slayerboy
    Az... unokáinknak..
  • Charly
    Jó progi lesz remélem.
  • Padlogáz
    Ebből sztem nagy pofáraesés lesz...Még 5 éve ezt játéknak hivták volna.
  • leho94
    :D
  • King of Roads
    kövezzetek meg nekem csak az jön be
  • leho94
    Nekem bejön ez az amcsi fíling:D
  • King of Roads
    nah odavágna ha ezt is átalakítanák európára
  • leho94
    Ha normális modellek lesznek benne alapból , akkor nem is baj hogy nem lehet modolni
  • gumikacsa
    elvileg nem is lesz modolható, az igéretek szerint max. egyedi skineket tehetünk a kamionokra
  • Carlos
    jó lenne!
  • bulba
    A King of the Road-ból ítélve ez is csak nagyon nehezen lesz moddolható, így ez a veszély nem fenyeget annyira.
  • leho94
    Remélhetőleg nem tudják majd helyesen leírni a játék nevét , így meg sem találják a topikot :)
  • Carlos
    én azért is hagytam abba a játékot is meg a topik látogatását is.
    Túl sok volt a gyökér.
    Ide is elkel majd egy keménykezű moderátor.
    Keménykezűn nem azt értem, hogy beirja, hogy ejnyebejnye, hanem szépen kérdés nélkül tud hsz-t törölni.
  • Slayerboy
    ja és nem fikázás volt
  • Slayerboy
    Sajt maguk generálják ezt.. Nem muszáj felrakni képet a gépedről meg odaadni másnak. Amúgy meg sztem teljesen mindegy, hogy valaki az ország másik felén ugyanolyan kamionnal játszik az ETS-ben. Ez kit zavar? Az ott a baj, hogy az átlagéletkor a 14-et sem éri el.
    Az is nagy baj a topikkal, hogy Minden percben belinkeli vki, hogy "megálltam pihenni" stb. és tele van képekkel a topik 2 nap mire betölti egy lassabb net. Nem értem mért nem nyitottatok egy ETS-Garage topikot. Vagy ez csak engem zavar?
  • DIESEL DOG #4101
    Azért remélem hogy miután kijön a játék, ez a topik nem fog olyan sorsa jutni mint az ETS topik. Remélem nem lesz az hogy "elloptadakamionomaddvissza" meg "eznemateskinedgyökér" és hasonlók...
  • Varenga
    lál

Mindenestre én is várom már, annyit játszottam anno HT1-2-vel, hogy ihaj. Az scs-re meg rá kellett magam kényszeríteni, ami egy hétig tartott köbö.....mert szar. Ez a verseny dolog, meg volt a HT2-ben is, oszt nyomni kellett neki, hogy elsőként odaérj és sokkal több zseton lehetett beszebelni....jajdejó idők voltak azok. :) Nah, mindenestre remélem azt a fílinget visszakapjuk, mégha bugos is lesz.
  • Slayerboy
    vagy Szergej :D
  • Slayerboy
    akkor is szar ilyen nézetben.. amugy meg Ivan volt nem Igor.. :)
  • Carlos
    "-Te igor, üjj mán oda a bemutatón a játék elé!
    -Dehát én kóder vagyok!
    -Az mindegy. Nyomd a pedált és tekergesd a kormányt!
    -Ja, jó."
  • Slayerboy
    Nyomhatott volna vmi belső nézetes flesst is... amugy ki az a barom aki kormánnyal ilyen nézetben tolja ráadásul ilyen szarul? :O
  • gumikacsa
    :D
  • Carlos
    Jahát igen.
    Oroszok csak lewarezolják.
    Aztán majd jön a sírás egy angol verzióért...előre várom...
  • gumikacsa
    Egyébként azt beszélgetik a fórumokon, hogy a 2009 nov maradt, mivel az ugye az orosz megjelenés, a 2010 jan pedig a nemzetközi
  • Carlos
    Azért az jópofa, hogy nem csak fuvarozni lehet, hanem versenyezni is.
    Sok ebben a lehetőség.
    Milyen faja lenne, hogyha lehetne szépítgetni a kamion-t aztán benevezni egy kamion szépségversenyre, vagy ilyesmi.
  • Streetwarrior
    Na igen az SCS gammákhoz képest még mindig egy álom. Remélem a vezetési élmény lesz olyan jó benne, mint a KOTR-ban...
  • Carlos
    Felüdülés lehet!
    Azért énis várom. Szörnyű, hogy hogy elkurvult az scs...
  • gumikacsa
    Hát, azért ne temessük még, az scs szemetei után felüdülés lesz szerintem.