6107
-
Streetwarrior #4128 http://www.youtube.com/watch?v=Frqss44mkU4
http://www.youtube.com/watch?v=c7sAswUr4EA&feature=related -
#4127 linket -
Streetwarrior #4126 Truckpol-on újabb 2 gameplay videó és ezeken már nem egy szellemi fogyatékos vezet billentyűzettel...sokkal bíztatóbb. -
#4125 Hmm, készítők fellőttek valami új social network weblapot, valaki oroszos ránézhetne, én nem értem :P
rignroll.taba.ru/ -
#4124 jah énse gondoltam h lesz vmi hiszen oroszok fejlesztik :D ígéretesni ígéretes csak néhol lehangoló ez a sok orosz cucc ezért jöjjön a rig n roll!! :) -
#4123 Pedig a headlight ütős lenne ha elkészülne. -
#4122 Transporter.
Most hallok róla először, de már jobban tetszik mint az össze kamionos game :) -
#4121 headlight, szerintem abból nem lesz semmi. vagy a transporter, az még készül. -
#4120 Ha addigra hosszab lesz az átlagéletkor, akkor talán... -
#4119 talán játszhatnak a demoval... -
#4118 Az ükunokákra gondolsz? -
#4117 -nak az unokáiknak... jah van vmi másik game is amit szintén ruszkik fejlesztenek vmi kamionos azis..tudja vki mi a címe? gondolom azis 20 év mulva várható csak érdeklődök... -
#4116 Az... unokáinknak.. -
#4115 Jó progi lesz remélem. -
#4114 Ebből sztem nagy pofáraesés lesz...Még 5 éve ezt játéknak hivták volna. -
#4113 :D -
#4112 kövezzetek meg nekem csak az jön be -
#4111 Nekem bejön ez az amcsi fíling:D -
#4110 nah odavágna ha ezt is átalakítanák európára -
#4109 Ha normális modellek lesznek benne alapból , akkor nem is baj hogy nem lehet modolni -
#4108 elvileg nem is lesz modolható, az igéretek szerint max. egyedi skineket tehetünk a kamionokra -
#4107 jó lenne! -
#4106 A King of the Road-ból ítélve ez is csak nagyon nehezen lesz moddolható, így ez a veszély nem fenyeget annyira. -
#4105 Remélhetőleg nem tudják majd helyesen leírni a játék nevét , így meg sem találják a topikot :) -
#4104 én azért is hagytam abba a játékot is meg a topik látogatását is.
Túl sok volt a gyökér.
Ide is elkel majd egy keménykezű moderátor.
Keménykezűn nem azt értem, hogy beirja, hogy ejnyebejnye, hanem szépen kérdés nélkül tud hsz-t törölni. -
#4103 ja és nem fikázás volt -
#4102 Sajt maguk generálják ezt.. Nem muszáj felrakni képet a gépedről meg odaadni másnak. Amúgy meg sztem teljesen mindegy, hogy valaki az ország másik felén ugyanolyan kamionnal játszik az ETS-ben. Ez kit zavar? Az ott a baj, hogy az átlagéletkor a 14-et sem éri el.
Az is nagy baj a topikkal, hogy Minden percben belinkeli vki, hogy "megálltam pihenni" stb. és tele van képekkel a topik 2 nap mire betölti egy lassabb net. Nem értem mért nem nyitottatok egy ETS-Garage topikot. Vagy ez csak engem zavar? -
DIESEL DOG #4101 Azért remélem hogy miután kijön a játék, ez a topik nem fog olyan sorsa jutni mint az ETS topik. Remélem nem lesz az hogy "elloptadakamionomaddvissza" meg "eznemateskinedgyökér" és hasonlók... -
#4100 lál
Mindenestre én is várom már, annyit játszottam anno HT1-2-vel, hogy ihaj. Az scs-re meg rá kellett magam kényszeríteni, ami egy hétig tartott köbö.....mert szar. Ez a verseny dolog, meg volt a HT2-ben is, oszt nyomni kellett neki, hogy elsőként odaérj és sokkal több zseton lehetett beszebelni....jajdejó idők voltak azok. :) Nah, mindenestre remélem azt a fílinget visszakapjuk, mégha bugos is lesz. -
#4099 vagy Szergej :D -
#4098 akkor is szar ilyen nézetben.. amugy meg Ivan volt nem Igor.. :) -
#4097 "-Te igor, üjj mán oda a bemutatón a játék elé!
-Dehát én kóder vagyok!
-Az mindegy. Nyomd a pedált és tekergesd a kormányt!
-Ja, jó." -
#4096 Nyomhatott volna vmi belső nézetes flesst is... amugy ki az a barom aki kormánnyal ilyen nézetben tolja ráadásul ilyen szarul? :O -
#4095 :D -
#4094 Jahát igen.
Oroszok csak lewarezolják.
Aztán majd jön a sírás egy angol verzióért...előre várom... -
#4093 Egyébként azt beszélgetik a fórumokon, hogy a 2009 nov maradt, mivel az ugye az orosz megjelenés, a 2010 jan pedig a nemzetközi -
#4092 Azért az jópofa, hogy nem csak fuvarozni lehet, hanem versenyezni is.
Sok ebben a lehetőség.
Milyen faja lenne, hogyha lehetne szépítgetni a kamion-t aztán benevezni egy kamion szépségversenyre, vagy ilyesmi. -
Streetwarrior #4091 Na igen az SCS gammákhoz képest még mindig egy álom. Remélem a vezetési élmény lesz olyan jó benne, mint a KOTR-ban... -
#4090 Felüdülés lehet!
Azért énis várom. Szörnyű, hogy hogy elkurvult az scs... -
#4089 Hát, azért ne temessük még, az scs szemetei után felüdülés lesz szerintem.