6107
-
DIESEL DOG #4088 Hát nem ültem tőle seggre. Hogy úgy mondjam, elég silány játék lesz... és ráadásul ennyi idő után. Hát fúj...
De ne legyen igazam... -
Streetwarrior #4087 6 év késés és hibajavítás után...........még mindig tele van hibával. Ezeket nem nehéz észrevenni. Ránézésre ez egy durván kibővített Hard Truck 2/King of the Road. A Hard Truck 2 is totál bugosan jött ki (ugye a híres eltűnő út) és 2 év kellett, hogy a KOTR-ral megmentsék a becsületüket. Ez az orosz mentalitás...
Ennek ellenére nagyon várom a játékot, csak a videó alapján aggódom nehogy pofára essek. -
#4086 Rossz nézni ahogy ez a csávó vezet :C -
#4085 A graffal szerintem nincs gond, néhány érdekes AI mozgás megfigyelhető (olyan hard truck-os, de végül is ez a hard truck 3...) Az irányítás tényleg kicsit érzékenynek tűnik, na meg hozzá kell tenni, hogy aki vezet az is balfaszkodik. G-25-tel szerintem jó lesz, bár nem is nagyon értem, ha támogatja, akkor a bemutatókon miért nem G-25 kormányok vannak.
Ami engem zavar, hogy sehol 1 ember, és 1 db. AI kamionon sem láttam pótot -
#4084 Ehh... -
#4083 Hát, nem is tudom...
Azért valahogy nekem egy kicsit egyszerűnek tűnik a dolog, tipikus hibákkal. Mindegy.
Az utolsó mondat érdekes:
2010, januári megjelenést emleget. -
#4082 Háát, a grafika messze nem olyan szép mint a képeken, de ehhez a játékhoz elég ennyi is. Az irányítás (főleg kanyarodás) nekem túl érzékenynek tűnik.
Talán jobb lenne ha a drágább szállítmányokat csak később ajánlaná fel a a játék, nehogy túl hamar meggazdagodjunk. Jól hallottam a video végén 2010 januári megjelenésről beszél az emberke? Remélem az már a nyugatnak szánt változatot takarja. -
ricsa008 #4081 Végtr Gameplay -
#4080 Kérdés, hogy egyáltalán a települések (nem merem a város szót használni) mekkorák lesznek.
0:39-nél vannak szép nagy felhőkarcoló tömbök, de remélem nem csak háttér. -
#4079 Ahogy pl. a gta-ban lehet, úgy nem. De lesznek pontok, ahol ki lehet, igaz ha kiszálsz nem te jössz-mész a karakterrel.
Az utóbbi videókon és képeken sehol egy járókelő, remélem, nem szellemvárosok lesznek... -
#4078 Nem. -
pappattila #4077 csá kilehet majd szállni benne?
-
#4076 Eső >,> -
#4075 Tetszik az essőeffekt a szélvédőn. -
#4074 Video és screenshotok. -
#4073 Bíztató jelek:) -
#4072 Aha, igaz.
Bár a név nem új, az orosz címe kezdetektől ez:
Дальнобойшики 3: Покорение Америки - Hard Truck 3: Amerika meghódítása -
#4071 A 1c honlapján kell legörgetni. 20.05.2009-es dátummal van róla egy hír
Ez pedig a játék adatlapja google translate-tel lefordítva. A nevet nem igazán sikerült lefordítani, valami olyasmi lehet hogy, aaa 3: Amerika meghódítása -
#4070 1c honlapra hova? Mire változtatták a nevét? -
#4069 Ez a nov. 27 nekem már valósabbnak tűnik mert:
1, napra pontosan megadták nem csak nagyjából
2, a dátumot a kiadó 1C honlapjára is kitették
Ui: Az is érdekes, hogy a játék új nevet kapott. -
#4068 Nem fogják akkorsem kiadni , csak valamivel felspanolják a népet nehogy feledésbe merüljön:D -
#4067 azért még an bőr a képükön novemberig húzni... (tavaly is ez volt, aztán majd szépen áttevődik 2010re...) -
#4066 Hiszem ha megjelent :D -
#4065 Megjelenési dátum:
27th November 2009 is official release date for Russian Market. International release date will be announced later.
link -
#4064 Mire kijön ocsmány lesz a grafikája :D -
CseNo #4063 Amire kijön tényleg beszerzek egy új, erős játék gépet. -
#4062 tetszős , bár egy gépigényre kíváncsi lennék -
#4061 Hmmm...nekem tetszenek ezek a képek!
Tudom, van rajtuk hiba, meg belekötni való, de nekem akkor is tetszenek.
Bizakodó vagyok. -
#4060 WTF??
Ez csak azt írja, hogy május 15-17-én volt egy konferencia, ahol a játék díjat kapott, "2009 legjobb szimulátora" - ez elég biztató.
A díj:
Játék képek:
-
#4059 hm....ezekszerint már lassan 2 napja toljuk...nekem annyira nem tetszik. ti hogy vagytok vele? -
#4058 May 19, 2009
Rig'n'Roll – the best simulation game on KRI 2009
The 7th Russian Game Developer's Conference, or KRI, took place on May 15–17, 2009 at the Cosmos Hotel located in Moscow. Traditionally, the conference concluded with KRI Awards ceremony. KRI Awards is the only professional award in Russia given by the developers community to games, individuals and companies for achievements and innovations in the game development.
Rig'n'Roll game was appreciated by competent jury at its true value and received an honorary title "KRI 2009 Best simulation game".
-
DIESEL DOG #4057 Majd a következő évezredben csak kiadják... -
#4056 Hátjah -
#4055 Nagy a lapítás a fűben.
Ebben az év tizedben már nem valószínű, hogy megjelenik, kínos. -
#4054 Sose LEGEYN JOGSIT TE EMBER, MERT MINDENKIT ELÜTNÉL, SOSE AZ UTAT FIGYELED ÉS HOPPÁ 109 EMBER MEGHALT MERT MEGÖLTED -
#4053 -
Roli0014 #4052 Jól van nem figyeltem csak képeket néztem bocs. -
#4051 te mekkora balfasz vagy.. ezt most direkt írtad be fogadjunk .. ennyire hülye ember nem létezik -
#4050 Meg se jelent! -
Roli0014 #4049 Heló ezt a játékot hol tudom letölteni?Privált-ba küldjetek egy linket légyszíves.Előre is köszönöm.