6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Sunyi RóKA
    Hard truck ost
  • Carlos
    Fú de zsír a zenéje!
    Tudja valaki mi ez?????
  • Rayden02
    Ez kamu oldal,de ha netalántán sikerült letölteni,akkor írd meg!
  • Sunyi RóKA
    itt elméletileg le lehet tölteni
  • Sunyi RóKA
    jó lessz
  • Boconadi
    Szerintem amig nem jelenik meg belehetne zárni a totyikot, mivel akárhányszor új üzit látok mindig azt hiszem hír van :)
  • gumikacsa
    ehh, sose fogunk vele játszani....
  • bertino
    amikor megtanulsz olvasni.
  • DaW3
    vmikor megjelenik ez a játék??
  • King of Roads
  • baly94
    Ezt már a headlight fórumban is eljátszottam xD
  • King of Roads
    a francba azt hittem megjelent hisz 6 üzenet volt olvasatlan
  • baly94
    xD
  • Boconadi
    :D:D:D:D:D:D
  • gumikacsa
    sajnos sanszos..
  • eightmiles
    Az a számláló szerintem úgy reális, ha a napokat, órákat, perceket és másodperceket egymás alatt összeadod
  • baly94
    Lol... Még visszaszámláló is van! Ez viszont már nem olyan régi...

Mégpedig itt
  • baly94
    Ez volt már??? Igaz ezt még 2004-ben írták xD Na mindegy azért berakom...

"A játék története már ismert, igaz nem túl eredeti: egy srác 2024-ben Kalifornia független államába érkezik, hogy valóra váltsa álmait: ő legyen az utak királya, és hogy meghódítsa magának az áruszállítói piacot. Rengeteg mérföld és város vár rá, mielőtt elnyeri a legjobb fuvarozónak járó címet. A semmiből kezd egy kis összeggel, de hatalmas akarással. Célja uralni az utakat. A játék felépítése nagy vonalakban ugyanaz, mint az előző részekben. Egy kamionnal elindul a saját áruszállító vállalat, sofőröket lehet felvenni az üzlet bővítése céljából, kiszorítva a konkurenseket a fuvarozói piacról. Persze nem ilyen egyszerű, le kell győzni ellenfeleket, időre le kell szállítani az árút vagy a versenypályán kell bizonyítani a rátermettséget.
    A játékban nagy szerepe van a valósághűsének. Kalifornia 6000 km-es úthálózatát 1:10-es arányban sűrítették bele a játékba. Más államba nem lehet majd átmenni, de annyit elárultak, hogy Sierra Nevada hegyeit nem tudták kihagyni. Az út mellett benzinkutak, szervízek, létező városok lesznek. Több mint 100 nagyobb és kisebb város, többek között: San Francisco, Los Angeles, San Diego és San Jose. Az utakon ugyanolyan autók és kamionok fognak előfordulni, mint amilyenek a valós életben is (amerikai, európai és japán járművek). Jelen pillanatban 30-40 autó és kamionmodell van betervezve 4-6 különböző festéssel, de persze a megjelenésig ez még bővülhet.

Az út mellett emberek fognak sétálni, ahogy pár képen már megfigyelhetjük. Persze a készítők kihangsúlyozták, hogy nem Carmageddon stílusú játékot készítenek. A valósághűséghez hozzátartoznak a közlekedési táblák is, amiket nem árt betartani, ugyanis a rendőrök mindig aktívak lesznek. Nem árt ismerni az amerikai közlekedési szabályokat sem, a rendőrök a kihágások után blokádokat is állítanak majd, szóval jó lesz vigyázni. Itt jegyezném meg, hogy szépen kidolgozott törésmodell várható.

A játékhoz egy teljesen új grafikus motort írtak, ami nagyon jól sikerült, ki fogja használni a legújabb videókártyák és a DirectX 9-ben rejlő lehetőségeket. Az út szélén sétáló emberek - ahogy a képeken is megfigyelhetjük - valósághűek lesznek. Persze nagy figyelmet szentelnek a főszereplőkre, magukra a kamionokra is. Részletesen ki vannak dolgozva a kerekektől egészen a kipufogókéményekig. Ha bent ülünk, akkor 360 fokban körbenézhetünk majd megcsodálva a belső értékeket. A műszerek nem csak díszként funkcionálnak majd, lehet használni az indexet, a motorféket és a sebességváltót is. Vezetés közben visszajelzéseket kapunk gépünk állapotáról, amire érdemes figyelni, ugyanis le is robbanhatunk.

Készül többjátékos mód is, amiről még szűkszavúan nyilatkoznak, az viszont megerősítést nyert, hogy nem csak körpályás kamionversenyeken vehetünk részt, hanem az egyjátékos módnak megfelelően cégek versenye várható. Szóval nagyon ígéretes a projekt, reméljük minden rendben lesz és 2005 január 1-én már meg is jelenik<----LOL XD PERSZEEE
  • Carlos
    Tologatsz két összekapcsolt kockát/téglatestet amin kamion textúra van.
  • Slayerboy
  • Carlos
    Tény. De nem kockacsúszás-szimuláció, mint a 18 WoS sorozat.
  • Slayerboy
    Azért ebben a két videóban is igen messze vagyunk a szimulátortól.:S
  • Carlos
    Hát, szerintem már az is egy kicsit gyenge volt, de ez nem az a topik ahol ezt meg kell beszélni.
  • allock #4145
    mind fos az abaj
    a legjobb még mindíg a 18Wos Pttm
  • zolo
    Pff, 1C oldalán is 2010 Q1, pedig pár hete még 2009 Q4 volt :S
  • Carlos
    Az ETS jópofa, de a szokásos SCS fütyiség. Messze van a szimulátortól. Árkád rakományszállító köszönhetően a sok csírának aki "modolni" akar.
  • allock #4142
    nem tudom mennyire illik ide
    de az Euro Truck simulátornál van egy román pálya és vannak hozzá sétáló járókelők :d
  • gumikacsa
    AZért várjuk ki a végét. Én nagyon remélem, hogy ezen videók nem a végleges játékot tükrözik, mert akkor se gyalogosok, se Ai szerelvények nem lesznek, ráadásul, ahogy Notic mondja, az egész játék sántít...

Persze, ha ebbe az évszázadba megjelenik, mert a hivatalos oldalon 2010 Q1 van kiírva....
  • Slayerboy
    Szar :P
  • Carlos
    Kifejtenéd?
  • eightmiles
    Nekem az egész játék sántit. De hát ez csak egy vélemény.. :)
  • bulba
    A pótkocsi felcsatolása nagyon árkádos lett.
    Sokkal jobb a 18Wos "szenvedős" megoldása.
  • norbi56
    Jó lesz ez:)
    tetszik hogy lehet tuningolni a kamiont:)
    Csak már jelenne meg.
  • Slayerboy
    Jah... össze-vissza forog a kormány :D lol
  • lagos01
    Az alsó videó elég furcsa 0:11 töl kezdve észrevehető hogy ha a kamion fordul a kormánykerék állva marad meg olyan hiba is hogy a kamion jobbra megy de a monitoron a kormány balra fordul
  • [HUN]FaTaL
    Remélem lesz index, eddig egyik videóban sem láttam indexelni, csak a forgalmi autókat.
  • Slayerboy
    "sínen" lol
  • Slayerboy
    Meg sztem ebben is kicsit olyan az autó mozgása mintha dínen járna.. :S Remélem javítják :$ vagy rosszul látom? :o
  • King of Roads
    egész jó legalábbis nekem bejön...kivéve mikor árut veszel föl, állítom a 18 wosba élethűbb ahogy fölveszel vmit...
  • Slayerboy
    :S