Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leho94
ezt a haverom dumát ugy bírom 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

upsz bocs nem gumikaka hanem kacsa xD bocs a technikai hibáértxD (de úgy rímelt a kaka meg a kacsa)xDxDxDxD
ja és az eu truck-osokat nem akarom xelgetni.de õk kb aug.elején zárták be a topikot úgy h sajna még nem jelent meg pedig augra írták.de gumikaka írta azon a szar oldalán hogy jujj 2008 aug.végén jelenik meg xDnon belehettél akkor izgulva tata xD
gumikacsa ezt üzeni haverom neked<#mf2><#mf1><#mf2><#mf1> xD
bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bocsesz mostani kifejezésemét.de egy nagy lófasz.semmi értelme mûköttetni a fórumot.legalább csinálna a házigazda olyat h a topicot bezárja addig amíg nem jelenik meg a játék.ha csak a hírek miatt van nyitva akkor meg aki nem tudja a híreket az keressen rá.már kb fél vagy akár egy éve ott lóg a felirat"Nem jelent meg a játék,nem tudni pontosan mikor fogják kiadni!".ebbe már hülyeség reménykedni.magukat szopatták be a készítõk.2004ben hol lett volna olyan grafika?most már bisztos van de az egész játékot átkellet nekik fejleszteni.nemtom mikorra írták a megjelenést de majd a dátum elött pár nappal rábasznak félévet.azé neharagudjon aki még abba bízik h xidõpontra megjelenik akkor még 2020ban is így lesz minden ahogy van.ott fenn a kis szöveg,találgatás mikor jön ki.ja és nekem vmié nem jön be a szöveg feletti kép xD ja és tom h már elég türelmetlen ideges vagy de attól másnak nem kéne elvenni a kedvét h 'senki nem kérdezte'téged meg senki nem kért rá h beszólj nekem!xD
ja és háttérnek ti is beszúrhatnátok 1 fasza kis rig'n'roll-os képet ahogy a haulin topicban lenne 1 kis változás xD
MikeMouse
Nincsmit Zoltán 😊

bertino
de kép ohne bakker.

akyyy
a tárhelyen, ahol van a kép, van valami

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
aha nem.

Doog
Jólvan na. 😄
Neked beölti?

...::::::...

Carlos
<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Doog
mármint nem a kinézete hanem nem látom

Doog
a bannert kellene frissíteni mert nekem nem nagyon jön be 😄

Carlos
köszönjük emese

Þór vígi þessi rúnar

gumikacsa
senki nem kérdezett

Renault magnum http://kamionszim.hu

xD ha nem jelenik meg a játék(ami 100%)akko minek van ez a topic?semmi értelme.mindíg húzzák.2004-2005-2006-2007-2008-2009.........
Ramires
Azért máris felépített maga köré egyfajta kultuszt, mint a "várva várt" és a "végtelenségig készülõ" játék

0Fritz0
Ezért kár volt ide beírnod, szerintem.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ez a játék soha nem jön ki szerintem<#eljen>

szentem régebben ezt elírták.nem 2004ben hanem 2014be jelenik meg.xDam ennek roha..jó a grafika.kvára félek hogy ha kijön akkor nem fog menni a gépemen.3633ik hsz képei 1szerõen brutál.elõször azt hittem h nem számítógépes.
Carlos
Duke Nukem 4Ever szindróma itt is bejátszik!

Úristen: 2003. szept. 25. 15:45 #3 komment az enyém...pfff...nem ma volt már...

Þór vígi þessi rúnar

Ramires
MikeMouse-nak teljesen igaza van 😄 Starship-cargo!
Nagyon poén volt visszalapozni az elsõ oldalra, és 2004-es megjelenéseket olvasni 😊 2003 óta várjuk, és már 2008 közepe van.. Szegény haver odaáig volt, hogy játszon ezzel, de az eltelt öt év alatt megszerezte CE-s jogsit

MikeMouse
Mire kijön ez a game addigra már ûrhajókkal fognak fuvarozni 😄 Whehe

Varenga
lál "kilehetlesz"

köszi azt gondoltam h nem én irányitom de legalább kilehtlesz majd szálni de ahogy a képeket nézegettem qurva jó lesz

gumikacsa
Igen, ki lehet majd szálni, de nem úgy, ahogy te gondolod. Amikor valahol kiszálsz (csak elõre megadott helyeken lehet), nem te fogsz járkálni az embereddel. Kiválasztod, hova szeretnél menni, és egy elõre beálított jelenetet fogsz látni. De még ez is több, mint amit pl. a 18 wos sorozatokban lehet.

akyyy
Nem lehetlesz kiszálni a játékból

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hali fiuk
ebbe a játékban majd ki lehetlesz szálni a kamionból???
sztem naon kaffa game lesz !!

Neuman
Azért az kicsit más, ott az életével játszik! Igaz itt is veszélynek van kitéve.

!!!HALA MADRID!!!

akkor ne játszon FPS-t, menjen katonának?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Neuman
Rakd le a jogsit, és ülj be egy igaziba, na az élmény!!

!!!HALA MADRID!!!

gumikacsa
köszi, megnézem.

Én sem tudok, de nem bonyolult, ha egyszer már túl vagy rajta. Tessék egy magyar nyelvû leírás, ez biztos segít! 😉

www.smart-bus.hu

gumikacsa
ebay-es vásárlás nekem nem megy. Kamion makettet próbáltam venni, az sem jött össze, nem tudok angolul, nem tudtam fizetni. Pedig még domborkártyát is csináltattam, de a paypal aktiválásnál is elkúrtam valamit...

E-bay-rõl nyugodtan vásárolhatsz! Ott a Track-Ir topik, biztos szívesen segítenek. Én cd-ket, játékokat már vettem... minden rendben volt! (más kategória tudom! 😊)

www.smart-bus.hu

gumikacsa
Én is akartam venni, mert már a haulin is támogatta, valószínû, az ETS is fogja. A Rig'n'roll szerintem nem, de ezt nem tudom, errõl még nem volt szó.

Szóval én is akartam venni, de miután szénéztem mindenhol, lemondtam róla. A pénzem megvolt rá, de itthon égen földön nem találtam (pedig volt egymagyar oldal, ahol árulták). Külföldrõl meg nem vásárolok, bizalmatlan vagyok.

Csak kintrõl lehet rendelni... 40-50 ezer a vége! 😞((

www.smart-bus.hu

Nem a madarak csiripelték, hogy támogatni fogja Daf XF. A legutóbbi interjúban rákérdeztek, hogy támogatja-e a H-váltót és a válasz határozott "igen" volt. Gondolom csak nem hazudnak már akkorát, de az hogy 900 fokot használhatok és kuplungot az is eredmény. Már a 18 WOS Haulin' és ALH-ban is lehetett 900 fokot használni és nagyot dob az élményen. Solt, nekem is valami hasonló volt a fejemben. Meglátjuk, de az biztos a G25-öt fullosan támogatja. Remélem valóban megjelenik októberben, már több mint 4 éve várom.

Szerintem mind2 támogatja a Trackir-t, de a ETS biztos, mert az eddigi részekben is használható volt.
Nem tudod esetleg Magyarországon lehet-e venni Trackir-t valahol? Lehet beruháznék egyre, mert a "körbenézek egérrel kanyarodás" egy picit zavaró.
Sajnos csak szép álom szerintem... már annak is örülök, hogy teljes mértékben támogatja a G25-öt! No meg nem kevésbé örülnék, ha már megjelenne! 😊

Ez vagy az ETS TrackIr-t támogat majd? Errõl tudsz valamit?

www.smart-bus.hu

gumikacsa
Azt nem tudom, hogy ez így lesz-e, de hogy a G-25-öt támogatni fogja, az tuti, a kuplungot is, és a H váltót is.

Megoldható, de nem fogják. Elváltasz 4.-ig, nyomsz egy gombot, ami be van állítva "pofozónak", így a 3.-ból 5. lesz, a 4.-bõl 6. és így tovább... mint élõben a "pofozós" váltó. Így rögtön van 8 alap sebességed... erre még egy másik gomb a felezõnek, és kész is a 16 fokozat! 😊 Ehhez az kell, hogy a játék támogassa... kétlem, hogy ezt beleírják...

www.smart-bus.hu

daf xf
sehogy...

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Mivel több, mint 2 hete halott a fórum, gondoltam triggerelek egy témát.

Egy G25 boldog tulajdonosaként hetek óta azon filózom, vajon miként valósítják azt meg, hogy ki tudjuk használni a H-váltót. Hogyan fogják megcsinálni, hogy egy 6 sebességes váltón akár 12-16 sebességet is válthassunk, hiszen egy kamion nem ritkán ennyi sebességes Bárkinek valami ötlete?
zaki
Kösz, belekóstolok... 😊

Doog

zaki
Van valami jó kis kamionos game mostanság? 😊
Akarok már egy jót vezetni 😄
PttM-al játszottam régebben, 18 wos sorozat mellett van ami szóba jöhet?

LeWyTy
Direkt írtam így<#vigyor>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

leho94
fály<#idiota>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

LeWyTy
EZ MÁR FÁLY!
Nem csak itt fály hanem az Euro Truck Similator topicban is 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?