6107
-
#4904 1x figyelmeztetés! -
Metjuhu #4903 uhh bocsi nem olvastam el a topik szabályokat nincs kéregetés :D -
Metjuhu #4902 Lusti te találtál valahol kódot mert én nem találok sehol ha valaki tud segíteni akkor kérlek írjatok köszi
üdv:metjuhu -
#4901 nekem sincsen vonalsimítás, de mégsem lesz ilyen szar egy kifotózott kép :D -
#4900 az lehet az vonalsimítás hiánya miatt is -
DIESEL DOG #4899 Hát akkor fake az egész... -
#4898 ha rá zoomoltok a képre, látszik hogy körbe van vagdosva mindenhol
tele van pixelekkel
legfőképp a kabin tetejénél -
#4897 én is ilyesmire gondoltam, főleg, hogy a zmodeler készítője is azt mondta, nem lehet megoldani hozzá a szűrőt. -
#4896 Első körben azt gondolnám, hogy egy screenshot, melynek eltüntették a hátterét, majd benyomták egy zmodellerbe fotosoppal.
De lehet, hogy nem igy van. Én erre tippelek.
(bár akkor hol a pilóta) -
DIESEL DOG #4895 Hát vagy fake... vagy nem. Feltárult az a bizonyos kérdés hogy akkor mégiscsak modolható a játék? Hmm... azt írták hogy nem lesz az... -
CseNo #4894 Orosz ZMod :D Nagyon konkrét :) -
#4893 szép -
#4892 Most hirtelen pont azt a pótot nem találtam, de asszem, húztam már.
-
#4891 van ilyen szerelvény a játékban? -
#4890 Lehet, hogy fake, de:
-
#4889 kihalt a forum:D -
#4888 semmi -
benjamin4700 #4887 A minimum gépigénynek mennyi köze van a valósághoz? -
#4886 Nekem jó benyomásom van a supportról, Svetlana hétfőn egyből küldte a kódot. -
#4885 -
#4884 Ezzel egyetértek xd -
#4883 Akkor húzzák le magukat a wc-n :D -
#4882 de ruszkiknak nem jó -
#4881 Én csak azt használom (Amazon, TDU Megapack, Click and Buy, FaceBook) -
#4880 Nekem azt írta rá hogy lépjek kapcsolatba a bankkal mert valami nemjó:S -
#4879 Elvileg Visa Electronnal is lehet fizetni neten, én már többször is fizettem vele (TDU Megapack, Steam, repjegy) -
#4878 bemégy egy bankba, adnak szívesen, a pénzedért -
#4877 Hjaj valahonnan szereznem kellene egy normális dombornyomott kártyát xP -
Haulin #4876 Mondjuk nekem délelött összesen 40perc körül volt lehet h ez azért mert sok cuccba vok 1xre.
-
#4875 ennyire biztos nem volt lassú, arra emlékeznék -
Haulin #4874 Nektek a telepítés meddig tartott?Mert kb 1órája telepítem és még csak 26% -
kapoles #4873 az a banamák meg már egy kicsit uncsi -
kapoles #4871 istenem...
Én egy tücsökszart nem tudnék skinezni! De először oltasz hogy "ha valaki vágná az oroszt már készülne" de amugy nem is lehet fordítani...
Nem ellentmondás ez?
-
#4870 Nem vagyok király!
Viszont 99.9% biztos vagyok benne, hogy többet foglalkoztam a játékokkal, mint te, többet fordítottam játékot, többet skineztem, többet modoltam játékokat és többet is dolgoztam a játékfejlesztésben, mint te. Ergo kijelenthetjük, hogy király ugyan nem vagyok (nem is tartom magam annak), de nem vagyok hülye a témában.
Hozzáteszem, hogy megnéztem a kis doksimat amiben gyűjtjük a figyelmeztetéseket és te 2-n állsz. Szóval ésszel, okosan, megfontoltan, mert a következő üzenetet már a banamákról küldenéd, ha tudnád... -
#4869 Igen Ő. Te meg a bankirály leszel. pffff -
kapoles #4868 te vagy itt a király mi? pfff... -
#4867 Nem. Legalábbis úgynézki, hogy ennél a játéknál nem ilyen egyszerű, mert még angolosítás sincs hozzá. Ha lenne, akkor lenne leírás, hogy hogy kell. -
Haulin #4866 Én készítenék csak nemtudom hogy kell szval hülye vok hozzá.De úgy meglehetne oldani h a játékból kiírkálni a szövegeket és lefordítani egy progival és berakni a gambe..Vagy ez nem ilyen egyszerü?:D -
#4865 OMG!
Szerinted ha valaki itt vágná az oroszt, már nem készülne? Pfff....
Amúgy az, hogy nincs angolosítás azt sejteti, hogy eléggé bedrótozták és nem lehet csak úgy fordítani. -
Haulin #4864 Szevasztok.Magyarosítást nemtudna valaki készíteni hozzá?Elég lenne 50%-os nem birom kivárni az angol verziót:)Örülök hogy megjelent azért....De remélem nem sokat romlott a játék az évek során:)