6107
-
#4863 Ezt bóknak veszem :) Mindegy, inkább folytatom csak az olvasást... Kibírom, eddig is kibírtam, csak nem azt akarom, hogy ebből a topikból is az legyen, ami a 18wos-es sorozatok topikjaiból. -
#4862 Sajna az üzeneted volt a színvonal, nem véletlenül lett kitörölve. Belőled többet néztem ki. -
#4861 Na az én üzenetemet azt ki lehetett törölni... Színvonal -
#4860 Ja jó akkor megnyugodtam hogy nem vontak le pénzt viszont az a gond hogy más meg nincsen a családban:(:S -
#4859 valószínű ott a bibi -
#4858 Visa electronnic vagy mi:D -
#4857 milyen kártyával próbáltad?
-
#4856 Nekem nem ezt írták akkor valószínű valamit elrontottam, mert azt írták h rossz a kártya és vegyem fel a kapcsolatot a bankkal. -
#4855 Nekem volt nyilvántartási számom. Írja a supportnak angolul, küldj screenshotot.
level -
#4854 Akkor el tudod küldeni te is az emailed?Lehet ugyan azt írták neked is. -
#4853 köszi a segítséget! -
#4852 nekem se, volt írtam a supportnak, ma küldték vagyis odaírták ahol lennie kellett volna, müxik -
lusti12 #4851 képzeld megvettem vagyis a nagypapám :) -
#4850 Köszi, -
#4849 99% hogy nem vette meg!
De ha mégis, akkor visszavonom!
Te elhiszed az ilyen: "küldték a cd-t de a kulcs lekaparódott a cd tokról, vagy kiesett a dobozból!" ilyesmiket? Én nem...
Próbálkoztak vicces dolgokkal amikor a Storm-nál dolgoztam, van tapasztalatom.
Az esetek 95% -ban nem tudta bizonyítani, hogy megvette! -
#4847 mielőtt nem tudod hogy megvette-e ne figyelmeztesd:D -
#4846 gumikacsa te megvetted? -
#4845 -
#4844 1ső figyelmeztetés! -
#4843 Megvetted? -
lusti12 #4842 sziasztok!
ho kell keresni serial key?mert most kaptam meg cd-n és nincs benne semmi számkombináció vagy ahoz hasonló.Mit tegyek? -
#4841 ezt az off topikban kérdezd -
#4840 fiúk
és ha a kód jó akkor is kell fizetni érte? -
#4839 Be tudnád másolni az emailt amit kaptál? -
#4838 Ilyenkor levonták a pénzt vagy valamit rosszul írtam be, és próbáljam ujra? -
#4837 Az emailben van vmi olyasmi h:visszautasítás meghatalmazásban, ilyenkor mi van? -
#4836 Pedig itt kéne írnia a kódot. -
#4835 Kódot nem ír:S Emailben jött egy billnumber az az egy számom van:S -
#4834 Personal area megvan, ezt írja:A játék "Rig 3. Conquest of America"
Előfizetési időszak c 07.12.2009 16:43:27 a 07.06.2010 16:43:27
Vissza a játék
Nyilvántartási számot, a termék csomag:
Kulccsal védett a termékek a csomag:
: "Rig 3. Conquest of America"
-
#4833 Lépjél ki és menjél a Restore area-ba vagy minekhívják. És a legfelső linknél lesz a széria szám. -
#4832 Viszont az e-mail megjött, a bill number ott van, az a lényeg??A rossz linkből lépjek ki?? -
#4831 Mindent megcsináltam ugyan így, beírtam a kártya adatait, bejött a google hogy :"jaj ez a link nem működik" Ez probléma? -
#4830 Valaki tud adni egy letöltés linket?Megveszem pár percen belül a key kódot, de a link ami ottvan az nem működik.Illetve a kódon kívül kell még valami a futtatáshoz? -
#4829 1ső figyelmeztetés! -
#4828 Akkor menj át az OFF topikba és ott próbálkozz. -
Blum #4827 Mint már mondta DD a banlist-en van elég hely. -
#4824 xd inkább meg se szólalok -
DIESEL DOG #4823 Második figyelmeztetés!
"akarok úgyis visszajövök" : gyere nyugodtan, banlistán rengeteg hely van kiadó! -
#4822 jáj ki ne tiltsanak bla bla bla -.-" akarok ugy is visszajövök-.-"
-
#4821 omg -.-" szted hogy jutottam el oda ne legyél már banánevő rohadtul nem kéregettem nem warezoltam semmit csak kértem hogy nézzetek át az OFF topikba-.-"