6107
-
#4944 Nekem is nagy csalódás, pedig nagyon vártam a játékot és idejük is lett volna rá, hogy kidolgozzanak mindent 3d-ben. Pláne a jócskán lecsökkentett kamion számmal. -
DIESEL DOG #4943 Hát minimum grafikai beállítások mellet szerintem futna a játék. Hozzátenném én sem rendelkezem csúcs konfigurációval, tehát nem vagy egyedül... :) -
Blum #4942 Nem hinném. Ha futna,akkoris elég gagyi grafon. -
#4941 Sziasztok
Egy lökött kérdés..
Futna e ez a játék egy AMD2500+, 1gb ram, 128Mb 9600 Atin?
Mégegyszer bocsi.. -
#4940 google lefordítja, de olvassatok vissza minden le van írva, +képek -
Ildikó18 #4939 Sziasztok.Érdeklödnék milyen módon lehet MEGVENNI! a játékot?Orosz oldalakon nézelődtem de nem de sajnos nem beszélem a nyelvet igy aztán nem jutottam semmire! -
lusti12 #4938 Honnan tudnám megvenni? -
#4937 Minden maxon van, de a hardver miatt mégsem mutatja meg magát teljesen. -
#4936 maxhoz kell vagy 4giga memória, 4magos proci, krva erős vidikari -
#4935 Hát ez télleg nem scs:) -
#4934 Hát némeik textúra lehetne szebb is.
De lehet hogy nem is maxon van :) -
#4933 Azért az a belső elég gyengécske szerintem. :(
Minden csak textúra...
Szerintem ha odaadják a fejlesztők egy ügyesebb grafikusnak 10x jobbat csinál... -
-
#4925- Hát a képeid alapján elég messzire ellátni (zsír:))
#4924-Zsír:)
#4923- Zsír:) -
DIESEL DOG #4930 Ezek szerint rossz nem lehet! ;) -
#4929 Köszi! -
#4928 petyke06 - 1x figyelmeztetés
devid1414 - 1x figyelmeztetés -
#4927 Jaja -
#4926 Én megvárom az angol verziót :P DE már nagyon kíváncsi vagyok. G25-öt kezeli rendesen? -
#4925 Hát, a grafikával szerintem nincs semmi baj, pláne, hogy az én gépem nem adja vissza 100%-osan. Viszont még így is sokkal valósabb érzete van mint az scs játékainak. És ha már összehasonlítás, a fizika itt sem tökéletes, de fényévekkel jobb, mint az scs-é, az irányítás viszont szerintem teljesen jó. Érezhető, hogy csak a gépessel mész, vagy szerelvénnyel, emelkedőket lejtőket is megérzi. Ha elnézel egy kanyart, kisodródsz, megcsúszol, volt már, hogy sikerült bebicskáznom is. És a sztori mód is nagyon élvezetes, még így is, hogy kukkot nem értek belőle, ha érteni is fogom, az még jobban fel fogja dobni a játékot.
Persze, vannak hibái, de az scs nem mostanában fog olyan játékot készíteni, ami így visszaadná azt a vezetési élményt, mint a rignroll.
Azt akartam csak írni egyébként, hogy a gépigény adódhat a rossz optimalizálásból, de úgy gondolom, a hatalmas területet megjeleníteni sem kis feladat a gépnek. -
#4924 Szerintem az utakkal megtatlálták az arany középutat, nem is hosszú, nem is rövid. Főleg autópályák vannak, de azért akadnak kétsávos utak is. Vannak szerpentinek, ott ajánlott óvatosan menni, és bőszen használni a motorféket a normál fék helyett, mert hamar elfüstölhet. Viszont vannak hosszú egyenesek is. Úgy gondolom a térkép elég nagy. -
#4923 Üdv! Sajnos a városok bejárható része nem nagy, mert úgy van megoldva, hogy az utak le vannak zárva, viszont a városok elég nagyok.
-
#4922 Bocs nem olvastam el rendesen akor gondolom nincs letöltés
-
#4921 Hellosztok valaki nem tud torrentről h le lehetne-e tölteni?
Mert aztolvastam h meg lehet venni.De én nem akarom megvenni. -
#4920 azért vettük meg mert, nem lehet letölteni -
petyke06 #4919 csá all
áhh nagyon tetszik ez a játék :D már igy képek alapján.. de ezt mikor lehet majd rendesen letölteni vagy valami? mee itt mindenki csak vásárlásrol beszél stb.. de letöltésröl senkise.. báár én már találtam 1-et neten csak ugye serial... szoval h végülis mikor lesz fent rendesen valaki tud valamit erröl
üdv ...:: Petyke ::... -
#4918 Jah és csak autópályán mehetsz?Semmi melékút? -
#4917 Gumikacsának akart menni -
#4916 Az utak kapcsán mi a véleményed?
Reálisak vagy esetleg ennél is mint a 18WOS-oknál 10kanyarba sürítik a látnivalót ami am lenne vagy 100km??
A kereszteződések, textúrák ? :) -
#4915 Mekkorák a városok? Ugye nem 18WOS méretűek? -
#4914 Ezt a grafikát nem nagyon indokolja a rendszerkövetelmény... :( -
#4913 Nálam valamiért nem jeleníti meg a szélvédőn az esőt rendesen.
-
Haulin #4912 pár képet nemtudnátok beszúrni belőle?:P kiv vok rá mien...:D
Válasz Allock:Lol végtelen serial lehetőség van:D 30évig is itt ülhetne szegény ember ha egyfolytába pötyögné....:D -
#4911 jólogó:p -
#4910 Nekem -
#4909 nekem pl.. -
#4908 1hónap alatt millió variációt kipróbálhatsz, generálsz az agyadban kódokat írod papírra aztán hátha sikerül -
Haulin #4907 Am hány embernek van meg a játék?(őszintén). -
Metjuhu #4906 értem de elég szomorú vagyok:D akkor még várni kell egy pár hónapot! -
#4905 kódot csak az kap aki megveszi, nem repkednek csak úgy, és csak 1x lehet beírni