Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem. Viszlát.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Hali!Tud valaki a Rig N Roll-hoz serialt?
gumikacsa
2010 Q1 (gyk: elsõ negyedév)

Renault magnum http://kamionszim.hu

triplet
Lehet hülyeséget kérdezek, meg hogy olvassak vissza, de nincs kedvem 20 oldalt vissza olvasni: mikor jelenik meg angolul?

Én is így vagyok. :D<#eljen>

allock
nekem tetszik :)
valamilyen demo verzió lesz?

#hhwnd

Én várok türelemmel az Angol verzióig, aztán megveszem...
biliard10
hát ja én sem probáltam ki de mégsem fikázom a játékot

gumikacsa
Te eddig kipróbálás nélkül csak fikáztad a játékot. Ha nem tetszik, mi a faszért vagy itt?

Renault magnum http://kamionszim.hu

Pl. csak egy jelentõs különbség... itt már van sztorija is a játéknak, illetve fõhõsünknek...
leho94
Kb. mindenben,

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Gyocsika
Sziasztok!

Csak érdeklõdöm, hogy ez a játék, miben más, mint a 18 WoS. sorozat?

Boconadi
Konkrét indokot nem tudok, azért írtam hogy véleményem szerint.
De nem úgy tûnik mintha a játékban bármilyen hatalmas dugó is kialakulna, amikor bemész egy nagyobb városba.

Azt viszont leszimulálták, hogy városoknál és egy "kietlen" vidéken más mértékû a forgalom. Jó oké, szuper.

De talán én tévedek, és lehet hogy korai észrevételemet nem kellett volna megosztani, mert idõvel, ha több videót is lesz, akkor látni fogunk "stau"-t bõven, vagy ha majd mi játszunk vele, több tapasztalatunk lesz a játékról, és én sem írok olyan állításokat, amelyek lehet hogy nem is igazak, mert lehet hogy vannak dugók, csak mi még nem láttunk.

A játéknak több piros pontja is van, amit illik dicsérni, én fõleg a tájat és a környezetet dicsérem, de sok dolgot nem oldottak meg úgy ahogyan beígérték még a kezdetek kezdetén. Ahogy közeledett az idõ, úgy tüntették el azokat a dolgokat a játékból, amiért az ember különösen felfigyelt a Rig'N'Roll-ra. Csak hogy egy példát említsek: Multiplayer...
"Akkor másképp írom hogy értsd. Szerintem ha teljesen maximumra húzod a forgalom nagyságát, akkor sem lesz dugó, mivel a játék szvsz úgysem szimulálja le."

De miért? :O
Erre valami konkrétabb indokot tudsz mondani az "szvsz"-nél? Ígérték,hogy lesznek balesetek AI-k között is,valamelyik kép/videó ezt bizonyította is.

Boconadi
ne beszélj...

Akkor másképp írom hogy értsd. Szerintem ha teljesen maximumra húzod a forgalom nagyságát, akkor sem lesz dugó, mivel a játék szvsz úgysem szimulálja le. Nem pedig ahogyan az interjúkban írták, hogy "akár dugó is kialakulhat". De amikor ezeket írták szerintem még kanyarban nem hallottál errõl a játékról :D De ha megcáfoltok akkor keresztben becsókolok...

A játék egyébként egészen pofás, és akárki akárhogy szidja (mint pl ÉN), a közeljövõben úgysem lesz ilyen szintû kamion szimulátor... Kár hogy a beígért részeket gyengécskén oldották meg.

Na hozzáfûzöm hogy ez csak az én véleményem.
Pontosan

Kit--Kat
Sõt az egyikben konkrétan ki volt írva, hogy kikapcsolták.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Már nem azért,de ha végignéztél volna pár videót,akkor rájönnél,hogy a forgalom intenzitása változtatható. A videóban egészen biztos,hogy eléggé alacsonyan volt.

Boconadi
Már nem azért, de ezek akkora dugókat, meg forgalmat ígértek a játékban, hogy azt hittem majd tényleg perceket kell állni, meg ilyenek, ahhoz képest #4618-as hsz-ben alig látni kocsikat. Meg úgy alapjában az összes videóban.
*LTomi,*tetszett,*játékban,*rázkódik,*belsõnézetben

biliard10
hát Ltomi pont ez teccet a játkba nagyon ez nem bug hogy rázkodik a kamion belsönézedbe tehát még 1 plusz pont a játéknak

biliard10
jo lenne 1 jelszo hozá

Meg egyébként is, az ilyen jellegû hsz-eket, az off topikba legyél szíves legközelebb írni...
Nem érdekel minket! Akik itt vagyunk fórumozók,(többnyire) várjuk türelmesen a játékot és megvesszük eredetiben.

Mellesleg úgysem ért semmit a "segítséged". Viszlát!

bertino
<#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

helyes akkor legyen figyelmeztetés! akkor nem segit az ember legközelebb
1. figyelmeztetés!

NINCSEN WAREZ!!

hát lehet nem lessz jó leszedtem de aki feltöltötte az nem adta meg a rar jelszót és igy nem lehet kicsomagolni :(
Helotok! találtam egy crack-et a rig n roll hoz remélhetöleg jó lessz én most töltöm
http://rapidshare.com/files/312932092/Rig_n_Roll.crack.rar
Egyetértek <#eljen>

LTomi
Hát így elég idegesítõ lehet a videók alapján... Akkor legalább megcsinálták volna a kátyúkat és csak akkor rezegne a fülke ha nem kerülnénk ki õket.

Los Angeles, California

Penge88
De azért ha megfigyelitek, nagyon komoly a tükör. 2. videóban amikor az anyósülésen ül a kamera (8:52) akkor mikor belenéz a tükörbe akkor csak a kamion oldalát látja. Nagyon állat! P*csába jelenjen már meg nálunk is! :-))

Thank God, I\'m a Lada owner!

Penge88
Ha kiadják angolul valamikor és 4-5e forint körül lesz, én megveszem! Kábé 3 éve követem a játék körüli eseményeket és végre kint van!

Thank God, I\'m a Lada owner!

Az az úthibák imitálásának céljából lett úgy megcsinálva.

LTomi
Belsõ nézetben a fülke néha elkezd rángatózni... Lehet, hogy én vagyok hülye, de ez igazából is így van, vagy valami hülye bug? :S

Los Angeles, California

leho94
Majd szépen megveszed.

MAN TGA
Sziasztok!!Nagyából folyamatosan követem az eseményeket de mára már belekavarodtam!ezt a játékot már kiadták de mi még nem tudjuk letölteni igaz??Ha igen akor megszeretném kérdezni hogy mi az oka????

Közel 5 évet vártam erre a játékra, úgy hogy én várom meg az angolt...csak 1 probléma van: nem értek oroszul sajnos. Valaki megtenné, hogy segít serial kódot rendelni az 1C honlapján.

Elõre is köszönöm.
Willi Betz
2. videón tetszenek a kamera nézetek. Jól lesz ez:) Egyedül talán a motorhangok kicsit bénák benne,de azok se biztos,ahhoz játszani kell vele,hogy kiderüljön.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Carlos
Nyugi. Van ban lista.
Az ETS-ben is és a legtöbb 18WoS topikban.
Aki rendetlenkedik banolva lesz. Eddig már van egy 1x figyelmeztetettünk és egy 2x figyelmeztetettünk. A 3ik ban.

Þór vígi þessi rúnar

leho94
Nemhiszem , bonyolult játék ez nekik.

[HUN]FaTaL
Remélem nem lesz szétbaszva ez a topic is mint az összes többi kamionos.

ETS és 18WOS topikok az SG szégyene... :/

http://goo.gl/gd6Zi5

Igen, nincs mire verniük...
leho94
tudom hogy lehet.. De mivel az ets-es raj oldalakon nincs hozzá semmi ezért nem fedezték fel..

Atikah
azt lehet

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

leho94
igaz , extreme trucker se jött be nekik

Carlos
Meg lesznek majd rendszabályozva itt is nem kell félni.

Þór vígi þessi rúnar

allock
szivárogjanak, majd rájönnek hogy ezt nem lehet modolni aztán ahogy jöttek ugyanúgy el is tüntek, és majd mennek ETS topikba vergõdni egy új skinért

#hhwnd

leho94
ahogy látom szivárog befelé az ets-es társaság :S