4368
Szal...
  • Lammer
    ehhh b*szki tobbet vartamtoled...
    agyalok...
  • Aramir
    Hát ez jó kérdés, passz.
  • Luiprima
    Hát én azért használok mindig minuszost mert a a regebbi asztali lejátszók nem szeretik a + -ost valamint a ps2 is jobban szereti a - os dvd-t és főleg mert nekem bevállt mennek a játékok rajta szépen és ez számít igazán. Mondjuk lehet hogy a + -ossal sincs gond de ami jól bevált azon nem változtatok.
  • Lammer
    te aramir cimbora...
    szerinted? made in india Verbatim mennyire silanyabb, mint a made in taiwan, tok ua, rendes verba(8X DVD-R mid: MCC 02RG20, fol is ajanlja a 12X irast, meg a doboza is ua, kod a belso savon, tehat UA!)
    szerinted? ;)
  • Aramir
    Miért csak a minuszos?
  • Luiprima
    hiba. és jók lettek?
  • Aspyrin
    eddig csak +-ra írtam :O
  • Luiprima
    Csakis - os
  • Aspyrin
    rendben, és +-os vagy -s a nyerő?
  • Luiprima
    Szerintem igen kevésbé nyövi a fejet a dvd
  • Aspyrin
    Mit gondoltok, érdemes kiírni egy anyagot dvd-re amikor elfér egy szimpla cd-n? Mintha valaki ilyesmit tanácsolt volna fejkímélés miatt
  • Luiprima
    1314-1316
  • stinkydiver73
    Elolvastad amit írtam? Ja most már nem dvdscan, hanem console media patcher a neve. Hol akadtál el? Prego!
  • INNUENDO
    Valaki ‼ DVD-scan ‼ S'il vous plait !
  • kiskami
    DMS4-ek is viszik a dvd9-et az új 1.3-as Toxic Bios-al.
  • mila69en
    hát lehet, hogy gép függő is a dolog de ez a tényező itt kizárva tök ugyanaz a gépem 5-s széria tök egyerre vettük és ugyanott csináltattuk a modosítást azt is egyidőbe szóval valami más dolog lehet itt

lehet hogy neki korrektebbül bevan lőve a lézerfeje mint az enyém másik lemezre meg én nem próbáltam átirni(nem vagyok 1 GT4 fan)ezis valami no name DL-s lemezen van valszeg nem teszik a gépemnek
  • Aramir
    http://grmods.com/villasg/Page1_3.htm
    Elvileg támogatja a DVD9-et. Nemlehet, hogy gépfüggő is a dolog?
  • mila69en
    matrix mx4-el havernál indul simán

monjuk kis éredekesség mert nekem is az van és nálam baxik elindulni szal ezt nem értem
  • Aramir
    Hmm.. Végülis igaz.
  • mila69en
    hát ha kise próbálja akkor biztos, hogy nem fog elindulni hameg kipróbálja és nem indul akkor meg bukott 2000-Ft-ot dehát majd csak kiheveri
  • Aramir
    És milyen chip van abban a gépben, amin elindul?
  • Aramir
    Az olyan is, 1600-1700 körül vannak a Verbatim DL lemezek.
    Végülis ha ennyit megér neki...
  • Lammer at Work
    legolcsobb lemez is 1300(DL lemez)... :O vegulis otudja...
  • mila69en
    de azt nem mondta hogy GT4-ró van szó de én kitaláltam nem vol nehéz elmondom neked hogy van ojan akinél indul a GT4 DV9-s lemezen ugyhogy 1 próbát megér hogy kipróbálja mit veszít azta pár100 Ft-ot
  • Aramir
    Ha a GT4 topikjában visszaolvasol, akkor láthatod, hogy egyenlőre nem fog menni.
  • Aramir
    És azt a DVD9-es lemezt vinni is fogja a PS2-es gépe? :D
  • urbijoe
    eddig irtam sok dvd-t ezt most csak a granturismo4 miatt kérdezem
  • mila69en
    szerintem semmivel hacsak annyira nem értesz hozzá, hogy feltörd és készits 1 rippet de akkor meg ugyis tudnád hogy mivel kell csinálni

vagy esetleg ird ki 1 DV9-s lemezre végülis az is csak 1 DVD:)))
  • urbijoe
    DVD9 formátumu játékot mivel lehet egy dvd-re kiirni?
    ha csak kettöre lehet akkor mivel kell darabolni?
  • Sephi
    "Enchanted for Data Video And Console"

Ezeket irja rajta meg Generation 4

www.bulkpaq.co.uk
  • mila69en
    és az nincs rá irva véletlenül, hogy ps2 only?
  • Sephi
    Hazae'rve'n 's megmonda' ne'ked.
  • Aramir
    Mi a médiakódja annak a Bulkpaq lemeznek?
  • Sephi
    Tudom hogy rohelyes es hihetettlen de jelenleg a legjobb DVD marka amit imad a Ps2 (foleg a regi szeriak 3xxxx) Bulkpaq neven kaphato. Meg bazz ra is van irva hogy direkt konzolokhoz.

Kiprobaltuk ezeket a Bulkpar DVD-eket egy olyan Ps2-on (Titan Lite chip vagy miafene) amin 10 perc utan akarmilyen mas DVD lemez fagyik es nem fagyott. A gyerek tolta 1000-el a FFX filmjeit es akadas nelkul mentek.
  • Aramir
    Ez csak 4X-es lemezeknél igaz. 8X-os lemezeket nem szerencsés 1X-en írni, legalábbis szerintem.
  • mila69en
    hi
    az mért jobb a ps2-nek ha én 1x irom ki a gámát mint 4x-en
  • upstream
    Hi!
    Azt mondja az egyik kollega hogy a plextor dvd-r lemezek nagyon jok es tán minőségileg jobbak mint a tdk. Valakinek ez ügyben esetleg van tapasztalata?
  • INNUENDO
    DVDscan --> Leírná valaki részletesen plíz hogy hogyan működik eza program ? Egy CD-s játékot szeretnék DVD-re írni
  • torrente
    Állítólag a brazíliai Thunder chip támogatja a másolt DL-lemezek lejátszását is!
  • kiskami
    Persze, persze. Sok csip támogatja a dvd9-et, de egyenlőre kevés az ezekről készített "biztonsági" másolatokat...
    (Az ördög a részletekben lakik.)