4368
Szal...
-
#1364 ehhh b*szki tobbet vartamtoled...
agyalok... -
#1363 Hát ez jó kérdés, passz. -
#1362 Hát én azért használok mindig minuszost mert a a regebbi asztali lejátszók nem szeretik a + -ost valamint a ps2 is jobban szereti a - os dvd-t és főleg mert nekem bevállt mennek a játékok rajta szépen és ez számít igazán. Mondjuk lehet hogy a + -ossal sincs gond de ami jól bevált azon nem változtatok. -
#1361 te aramir cimbora...
szerinted? made in india Verbatim mennyire silanyabb, mint a made in taiwan, tok ua, rendes verba(8X DVD-R mid: MCC 02RG20, fol is ajanlja a 12X irast, meg a doboza is ua, kod a belso savon, tehat UA!)
szerinted? ;) -
#1360 Miért csak a minuszos? -
#1359 hiba. és jók lettek? -
Aspyrin #1358 eddig csak +-ra írtam :O -
#1357 Csakis - os -
Aspyrin #1356 rendben, és +-os vagy -s a nyerő? -
#1355 Szerintem igen kevésbé nyövi a fejet a dvd -
Aspyrin #1354 Mit gondoltok, érdemes kiírni egy anyagot dvd-re amikor elfér egy szimpla cd-n? Mintha valaki ilyesmit tanácsolt volna fejkímélés miatt -
#1353 1314-1316 -
stinkydiver73 #1352 Elolvastad amit írtam? Ja most már nem dvdscan, hanem console media patcher a neve. Hol akadtál el? Prego! -
INNUENDO #1351 Valaki ‼ DVD-scan ‼ S'il vous plait ! -
kiskami #1350 DMS4-ek is viszik a dvd9-et az új 1.3-as Toxic Bios-al. -
#1349 hát lehet, hogy gép függő is a dolog de ez a tényező itt kizárva tök ugyanaz a gépem 5-s széria tök egyerre vettük és ugyanott csináltattuk a modosítást azt is egyidőbe szóval valami más dolog lehet itt
lehet hogy neki korrektebbül bevan lőve a lézerfeje mint az enyém másik lemezre meg én nem próbáltam átirni(nem vagyok 1 GT4 fan)ezis valami no name DL-s lemezen van valszeg nem teszik a gépemnek -
#1348 http://grmods.com/villasg/Page1_3.htm
Elvileg támogatja a DVD9-et. Nemlehet, hogy gépfüggő is a dolog? -
#1347 matrix mx4-el havernál indul simán
monjuk kis éredekesség mert nekem is az van és nálam baxik elindulni szal ezt nem értem -
#1346 Hmm.. Végülis igaz. -
#1345 hát ha kise próbálja akkor biztos, hogy nem fog elindulni hameg kipróbálja és nem indul akkor meg bukott 2000-Ft-ot dehát majd csak kiheveri -
#1344 És milyen chip van abban a gépben, amin elindul? -
#1343 Az olyan is, 1600-1700 körül vannak a Verbatim DL lemezek.
Végülis ha ennyit megér neki... -
Lammer at Work #1342 legolcsobb lemez is 1300(DL lemez)... :O vegulis otudja... -
#1341 de azt nem mondta hogy GT4-ró van szó de én kitaláltam nem vol nehéz elmondom neked hogy van ojan akinél indul a GT4 DV9-s lemezen ugyhogy 1 próbát megér hogy kipróbálja mit veszít azta pár100 Ft-ot -
#1340 Ha a GT4 topikjában visszaolvasol, akkor láthatod, hogy egyenlőre nem fog menni. -
#1339 És azt a DVD9-es lemezt vinni is fogja a PS2-es gépe? :D -
#1338 eddig irtam sok dvd-t ezt most csak a granturismo4 miatt kérdezem -
#1337 szerintem semmivel hacsak annyira nem értesz hozzá, hogy feltörd és készits 1 rippet de akkor meg ugyis tudnád hogy mivel kell csinálni
vagy esetleg ird ki 1 DV9-s lemezre végülis az is csak 1 DVD:))) -
#1336 DVD9 formátumu játékot mivel lehet egy dvd-re kiirni?
ha csak kettöre lehet akkor mivel kell darabolni?
-
#1335 "Enchanted for Data Video And Console"
Ezeket irja rajta meg Generation 4
www.bulkpaq.co.uk -
#1334 és az nincs rá irva véletlenül, hogy ps2 only? -
#1333 Hazae'rve'n 's megmonda' ne'ked. -
#1332 Mi a médiakódja annak a Bulkpaq lemeznek? -
#1331 Tudom hogy rohelyes es hihetettlen de jelenleg a legjobb DVD marka amit imad a Ps2 (foleg a regi szeriak 3xxxx) Bulkpaq neven kaphato. Meg bazz ra is van irva hogy direkt konzolokhoz.
Kiprobaltuk ezeket a Bulkpar DVD-eket egy olyan Ps2-on (Titan Lite chip vagy miafene) amin 10 perc utan akarmilyen mas DVD lemez fagyik es nem fagyott. A gyerek tolta 1000-el a FFX filmjeit es akadas nelkul mentek.
-
#1330 Ez csak 4X-es lemezeknél igaz. 8X-os lemezeket nem szerencsés 1X-en írni, legalábbis szerintem. -
#1329 hi
az mért jobb a ps2-nek ha én 1x irom ki a gámát mint 4x-en -
upstream #1328 Hi!
Azt mondja az egyik kollega hogy a plextor dvd-r lemezek nagyon jok es tán minőségileg jobbak mint a tdk. Valakinek ez ügyben esetleg van tapasztalata? -
INNUENDO #1327 DVDscan --> Leírná valaki részletesen plíz hogy hogyan működik eza program ? Egy CD-s játékot szeretnék DVD-re írni -
#1326 Állítólag a brazíliai Thunder chip támogatja a másolt DL-lemezek lejátszását is! -
kiskami #1325 Persze, persze. Sok csip támogatja a dvd9-et, de egyenlőre kevés az ezekről készített "biztonsági" másolatokat...
(Az ördög a részletekben lakik.)