4368
Szal...
-
#1324 vagyél 1 dual layer-s DVD-t és arra ird ki -
Aspyrin #1323 Időközben rájöttem, hogy nem az igazi a lemez (tdk dvd-rw), a nero kibökte, hogy +r/rw -r/rw lemezt kellene használnom. -
Aspyrin #1322 Haliö, az lenne a problémám, hogy a kiírandó iso fájl 5gb felett van, ezért nemtom kiírni a 4.7-es lemezre. Létezik megoldás túlírásra(nero ill. alcohol van fent)? Illteve, hogy valami dvd9 formátumot emleget az infó, ez megint egy rejtély :-( -
#1321 Magic5rol is olvastam hogy dvd9 support de tudja fene hogy muxik e... -
Lammer at Work #1320 wowow -
kiskami #1319 Az új toxic bios a DMS4 csippekhez már tudja a dvd9-et!
DVD+R dual layer media support
Until now it has been impossible to play DVD9 games backed up onto dual layer media on the PS2 due to a problem with reading from the second layer because the data format on burnt DL discs is different than on pressed discs (burnt = OTP, pressed = PTP). However, we have discovered a software hack which enables the PS2 to read even burnt OTP discs meaning it is now possible to make backups of dual layer games such as GT4. ToxicBIOS includes an "auto-patching" mechanism which applies this patch on the fly. -
#1318 Kipróbáltam s működik a dolog. Mega thanks -
#1317 danx :) -
stinkydiver73 #1316 most találtam:
http://www.backuptools.co.uk/
ez a továbbfejlesztett verzio
-
stinkydiver73 #1315 a nagy érdekődésre való tekintettel (1 fő) itt a dvdscan:
http://www.diegout.com/ps2stuff/index.php
downloads - tools - dvdscan
be kell jelölni, hogy dvd, meg kell adni neki az összes filet, amibe mediacheck lehet (slus,irx..)
ha megcsinálta lehet kiirni nero-val, ahogy írtam.
-
stinkydiver73 #1314 dvd íróval :)
kimásolod a fileokat vinyora, a dvdscan -nel megpatcheled. Ezt már ki lehet írni néróval. DVD -> UDF/ISO
az UDF 1.02 physical
ISO 9660 ,filenév 8+1, relax izébe nem kell bebipálni semmit.
nem sokkal gyorsabb az olvasás, de csendesebb és jobban szereti a ps2.
Én már csak DVD-re írok mindent.
-
#1313 semmivel. -
#1312 thx -
#1311 Az Apronet televan velük. -
#1310 de persze olcson -
#1309 halihó
nem tud valaki verbatim dvd lemezeket eladót -
#1308 Mivel lehet egy cds isobol dvd -t gyartani? -
#1307 Hmm... hát ez érdekes. X-Akta :D
Esetleg próbáld meg másik író programmal, hátha az segít (bár szerintem nemfog, de hátha). -
#1306 Rózsaszín ARITA 4x-en.De biztos hogy nem az a gond mert a többit is erre irom és ráadásul ezeket már legalább 3x kiirtam és rosszak lettek,a többi pedig elsőre mennek jól. -
#1305 Biztos nem az alapanyag vagy az írási sebességgel van gond?
Ezektől szokott kattogni a olvasófej.
Mire írsz, hányszorossan? -
#1304 Srácok nektek jól megy ez,meg a NBA Street 3?Mindegyiknél a gép kattog,kimarad a hang,lefagy a kép!!Már egy tucatszor kiirtam de csak egyre rosszabb,nemértem mert van legalább 30 játékom de egyikkel se csinálja ezt a gép,még utána kérdeztem hogy nem-e béta verziót töltöttem le de aztmondták hogy nekik is ez van meg és jól megy(mindegyik PROTOCOL-os verzió).Segítsetek ha tudtok! -
Warren #1303 Igen, szomszédnak megvan és nagyon király, csakhát még PS2-m sincs. Meg egy Logitech DF-al nyomtuk, az is "jó" lenne hozzá. Majd szép lassan. Lehet nyomni vele 2-en két TV-vel? Hogy ne legyen osztott képernyő? -
#1302 Még nem tudták le másolni, ezt a játékot érdemes lenne inkább eredetiben megvenned. -
#1301 You have a private meszaje! -
Warren #1300 Sziasztok!
A GT4-et nem lehet másolni ugye? Változik ez valamikor, vagy meg kell vennem az "igazit" :) -
#1299 ha atnezel a GC topikba lathatod, nekem mar van GCViper-em... -
crx #1298 Igy igaz pesten álítolag már csinálják:) -
#1297 Jó kérdés.
Én úgy tudtam, hogy a pc-vel össze kell kötni valahogy, aztán onnan tölti, de mivel életemben nem láttam ilyet, így fogalmam sincs, hogy ez így van-e, illetve hogy kell-e chip. Bár mostanában meg már lehet kapni írható mini dvd-t, gondolom azzal mostmár ilyenekre írják.
Mindenesetre már régóta van warez GC-ra is. -
#1296 Aramir igaz hogy mar a GameCube-hoz is van chip meg masolt jatekok ? -
#1295 Ja, ok. -
#1294 én nem montam hogy nem hiszem el!!! van egy ismerösöm aki gépeket chippel és ö monta nekem hogy nem a chip a elsödleges tényező de természetesen az is közre játszik -
#1293 Egy másik fórumon olvastam, hogy az olcsóbb chipek tönkreteszik, eléggé értett hozzá a srác, pontos technikai dolgokat is leírt, szal szerintem nyugodtan hidd csak el, hogy az is hazavághatja.
Gondolom ilyenekkel foglalkozik a srác (chipezés, szervizelés). -
#1292 hát sztem nem a chip teszi tonkre az eredetit is azé irtam hogy azt kifelejtetted mert ismerősöm mult héten vitte a gépét fejcsrére és abba se chip nem volt meg semmilyen lemez a eredetin kivül -
#1291 Igaz, az is tönkreteszi :P
Egyébként szerintem tök mindegy, hogy + vagy -, nemhinném, hogy jobban rongálja az egyik, mint a másik.
Sokan állítják, hogy a RW lemezekek és a cd-r lemezek rongálják leginkább, van akik a chipekre esküsznek, hogy az vágja haza a fejet.
Szvsz mindegyik igaz lehet, bár nekem még szerencsére nincs ilyen tapasztalatom (kop-kop-kop) :) -
#1290 a eredetit kifelejtetted -
#1289 Persze, meg a -ostól is, meg a rw-től is, cd-től is, cd-rw-től is, szal mindentől :D -
#1288 hali
1 kérdés
ps2 télleg megdöglik a +os lemeztöl?
köszi -
#1287 apronetent nezelodj -
Belga #1286 Üdv mindenki! Pesten hol van olyan gammás bolt ahol nyomatják a PS2-es gammákat(másolt)tudtam egy párat de mind megszünt. előre is kösz. -
Lammer at Work #1285 2X->1X
bocs