Ps2 DVD iras hogyan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Szerintem neroval csinald 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
.nrg kiterjesztésû file-t (Nero képfájl) Neroval illik kiírni vagy jó ehhez is az Alcohol?

Sephi
Nekem aszonta a haver hogy aa a szigetnel (ACTIII) az elso falucskaba nincs kb tiz ember hanem csak egy akkor neked hibas.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
Nem használok DC-t, de azért kösz. Nálam mûködik és az a lényeg.

Sephi
Most neztem meg de sajnos ma' nincs ott ahonnan en meg akkor leoltottem. Ha nagyon erdekel nezd meg valami hubon DC-en. Sajna az a irc server mar nem el ahol tele volt ilyen FIX cucokkal 😞

torrente
Aha. Mán értem.

Sephi
Abba a 15 megaba volt benne ket darab file amit maga z imagbe kellet berakatni.

torrente
Most nem értem pontosan. Azt írtad egy file van (1-15 Mb), most meg azt hogy kettõ? Champions_of_Norrath_NTSC_FULLDVD_FIX 1x15 MB KALISTO

Sephi
Mindaktott kel javitani... van mindaketohoz valami fileocska amit at kell irni maga a imagebe.

torrente
Mert nem tudok címet, ahol utána lehet nézni.

Sephi
Jaj nem tudom mert kepzeld efelejtettem. Miert nem nezel utana?

torrente
És melyik dvd-t kell javítani? Az egyest vagy a kettest?

Sephi
Nincsen NFO. Egy sima file az egesz egy konyvtarban. Mircen szereztem be valamelyik ps2 csatin. De az mar reg volt szal keres ra valahogy a Google-on vagy valami.

Lammer
azért az NFO még érdekel, mert sem a console-news-on sem az nforceon nem láttam...
kiváncsivá tettél...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sephi
Nem kell.. az esetek 95% nem volt vele gond. Nekem se volt siman vegig ment.... nyugi.

Lammer
konkrét nfot el tudod küldeni priviben?

Lammer
Defasza, én meg kiírtam... most lehet izgulni...

Sephi
Jaj de jo jaj de jo! Most ugye orulsz magadnak mi? Csak szolok hogy tejesegel tevedel jouember.

Champions_of_Norrath_NTSC_FULLDVD_FIX 1x15 MB KALISTO

A patch arra utal hogy van egy ket fele chip ami egyes jeleneteknel lefagyasztja a jatekot. Tovabba egy ket olyan dolgot is javit ami az alap KALISTO kiadasbol kimaradt.

Tehat ennyit rolad okoska es mielott ilyet irsz azert nez korul egy kicsit.

Mert ugye mostanaba egyes szemelyeknek maniaja maga a gondolad hogy amit ok nem lattak es nem talatak neten az nem letezik.

torrente
Nézd meg a CoN fórumát. Senki sem említ fixet és mindenki végigjátszotta. Ennyit a félelmeidrõl és Sephi tanácsairól. Kérdezz rá valakitõl, aki végigjátszotta már.

Sephi
Mikell?

CSOCSO
nah
Sephi
En mondtam...

zippofcy
Na itt van leírva hogyan lehet backupot csinálni az EREDETI DVDrõl. A tört verziókat nem lehet megcsinálni sajna.
http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/71589
Szóval ennyit a Norrathról, majd ha lesz 2 layert írni képes DVD íróm átmásolom ... szvsz fél év, annyit kibírok. Vagy addigra megveszem az eredetit 4 ezerért

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Na itt az ok:
This is for 2 dvds rip since the game is a dvd9 and the bad thing is that it is only works on v1-6 the version 7 will not play it as of yet.I heard the fix should arrive soon though so wait and be patient on this game if you have a V7.You will have to use CdloaderBeta 5.1 to play this also.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Sephi
Volt a 2 DVD-eshez is fix... tudtomal ott is volt egy ket bug...

torrente
1 dvd-s hibás verzió, 2 dvd-s mûködik jól!

Sephi
Az mar chip hiba pajtas 😞

Vagy a rosz verzat probalod felirni... tudtad hogy ketto is van?!

zippofcy
De ha nem az akkor mi? Az ÖSSZES többi jaték megy, pedig már legalább 30at kiírtam, ha nem többet. Ez miben más mint az összes többi???

Sephi
Pontosan. Nekem is megvolt a CON ket DVD-ed de aztan megkaptam eredetibe.

Nem a DVD9 formátum itt a ludas. Az csupán azt jelenti, hogy 2 rétegû dvd, azaz 2x 4.3 giga fél fel rá. A Xenosaga-nál ezt megoldották azzal, hogy az átvezetõ videókat (amibõl mellesleg jó sok volt) áttömörítették kisebb bitrate-el, így már elfért egy normál 4.3 gigás dvd-re.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Lammer
Nálam tök jól megy a game, de nekem 50004+ripper2gold van, amúgy tök ql a game...
Én viszont 1X-2X-esen írom a témákat Ritekg04re...

zippofcy
Végre megfejtettem miért nem ment a Metal Slug 3: miután kiírok 8-10 CDt 16xosan, az 1 perces szünetek ellenére túlmelegszik az íróm, és a PS2õm az azután írt CDket már nem jól olvassa. Kiírtam hideg íróval és mûxik.
Viszont a Champions of Norrath még mindig nem megy. Pedig kiírattam Verbatimra, másik forrásból, nem a haverom Princojáról. Mégis ugyanúgy kidob az insert screenre a törõcsapat intrója után. Neten utánanéztem, vmi DVD9 formátum volt eredetileg vagy mi, mint a Xenosaga. Lehet ezt nem bírja a Magic Ice chip. Megszerzem a Xenosagát és ha az se megy akkor a chip a ludas. A fej nem lehet, sima DVDre törték le, és a 4Xesen írt DVDket meg a 24Xesen írt CDket is gond nélkül olvassa, csak az újraírhatóakat nem (de mivel nem 50004es azokat nem is kell neki)

Sephi

Lammer
Semmi, tedd azt...

Sephi
Bisztos ha te mondod de ez itt egy Ps2 topik es arrol van szo.

Tehat UltreIso-val imagelek es Nero6-al irom ki. Ebben mi a hiba?

Lammer
Na akkor valamit félreértesz...
Lássukcsak: Image-t csinálni/kreálni az nálam a 0ból felépíteni egy lemezképfájlt, ISO-build...
Amire én asszociáltam az a KLÓNOZÁS!!!! naaah...
Decrypterrel mindent le tucc klónozni pöpecül, bár moncca az Alcohol-lal tudod a csili-vili Safedisc meg Laserlook stb stb. KLÓNOKAt kreálni... arra ott van továbbá a Blindread/write, CloneCD... stb.stb.
Na de haggyuk... mert ez már offf nagyon...

Sephi
Szal te aszondod hogy a Decrypter jobb imageket csinal mint a UltraIso?

Lammer
NAgyon jól tudom miket tud... csak nem minden fícsörjét használom....

Sephi
Tobbet tud ez a progi mint te azt gondolnad 😊

Lammer
Én a kreálásra értettem a Boxhoz... Egyébként baba progi, mert bele lehet piszkálni az isokba, én ezért használom...

Sephi
Nos nezed vagy nem nezed a lenyeg hogy eddig akarmit masoltam ultraiso-val minden mukodott. (igaz nem sokmindent de foleg eredetirol masoltam es semmi baja nem volt)

Lammer
Igen tudom, de macerás, én a MINDENRE gondoltam, hogy PS2,DC,XBOX!,Film 1szóval minden, megnézem te mikor csinálsz a dobozhoz Ultraisoval GDF Image-t ami védett...
ÉN arra akartam kijukadni, hogy nem kell sémázni, tökölni 1 click és kész az ISO BÁRMIBÕL!!! és mûködik, sajnos az ALcohol ütközik néha a Raid kártyákkal stbstb.van vele macera... a DVDDecryper meg ráfér egy floppyra könnyen kezelhetõ stb.stb...
Na mind1

Sephi
De... sima mezei UltraIso progival csinalsz egy .iso imaget es mar ki is irhato siman 😊

Lammer
Énis...

Játékokra gondoltam, nem filmekre..

Lammer
Nem sajnos...

Használd a DVDdecryptert, szinte 1 gombnyomás, és backupol mindent...

torrente
Vagy de?

torrente
Nem.

Bocsi, gondolom ezerszer volt róla szó, de valaki jó lenne, ha válaszolna a kérdésemre, ami a következõ: ha gyári lemezt másolok át pl alcohol 120%-al, akkor elvileg egy az egyben megy át az anyag? A gyári Ps2 (nem buherált) fogja olvasni a másolatot? Plíz ne azt írjátok, hogy olvassak vissza!
Thx!

Lammer
OK... Köszi.
mondjuk amit itt írnak le az stimmel a Selectes boot-tal (ripper 2 gold on 5000X machines) de a DVD filmet, moncca másolttal próbálkoztam autóbootolja és jáccik...
hmmm