4368
Szal...
  • Lammer at Work
    hat IJ! :PPP
    Ma mar szerencsre nem kell 1000 Ftot elbaszni egy lemezre, huhhh meg is orulnek... ;)
    A FUJI ahogy a CD-R vilagba meno volt, sjanos en nagy csalodaskent eltem meg, hogy nem BEST kateg lett a DVD mediaban...
  • Aramir
    Asszem akkoriban a 4X-es lemezek még nemis léteztek vagy rohadt drágák voltak, a HWSW-n írta, hogy milyen faszák a Sky dvd-r lemezek, na vettem is párat (íííjj, még talán 1000 forint körül voltak :P ), aztán írás után kuka volt több mint a fele, a másik fele meg már elfelejtette az adatokat azóta :D
    Maradjunk annyiban, hogy a Ritek az közép-alsóközép kategóriás, a Fuji meg mint írtad felsőközépkategóriás :)
  • Lammer at Work
    oooize aztatnemtudom ooooize... :ÐÐÐ
    leeht az meg a hoskorban volt, amikor a Princo volt a zsirsag...
  • Aspyrin
    Megtaláltam azt az opciót ;-) Amikor behívod nero smartstartot alul válts át professzionális módba és megjelenik :-)
  • Aramir
    Mondta ő már a Sky dvdre is, hogy milyen fasza :D
  • Lammer at Work
    pedig biza, arra mondta, ha jol emleyxem, valalmelyik hwsw forumon a DVDs szekcioban... :PPP
  • Aramir
    A Fujifilm03-at még véletlenül sem nevezném Ritek kategóriának, nyilván egy TY vagy egy MCC jobb nála, de azért G05-el egykalap alá venni vicc :D
    Bár a többi Fuji médiakódú lemezeket nem ismerem, lehet azok szarabbak.
  • INNUENDO
    Én is leszedem az ultra-t ... Mi is a teljes neve ?
  • Luiprima
    Ja és az alkönyvtárakba is menj bele scanneléskor nem elég ha csak a könyvtárat kijelölöd nem fogja megnézni ami benne van.
  • Luiprima
    De mondtam hogy úgy mintha adatlemez lenne de a dvd fülnél a legalsó opciót a DVD-ROM(UDF/ISO)-t válaszd ne a legfelső dvd (iso)-t
  • Luiprima
    Akkor nem tudom sajna.
  • Aspyrin
    nem sikerült leszedek egy nero ultrát
  • INNUENDO
    Nekem csak Express van vA nero gomb a névjegyet hozza elő és a startmenüben is csaka az express van
  • Luiprima
    Előhozza a nérót nár ha fel van telepítve oda is van írva "switch to nero burning rom"
  • Aspyrin
    A dvdscan után nero, dvd fül, adat lemez, simán betallóztam a fileokat, aztán kiírtam. Vészhelyzet után jutok tv-hez, majd mesélek.
  • INNUENDO
    Bal alsó sarok (nero) gomb --> Előhozza a névjegyet
  • Luiprima
    Bal alsó sarok (néró) gombra rányomsz.
  • INNUENDO
    Azt mondja már meg valaki hogy Nero Expreszel hogy kell
  • Luiprima
    Olvasd végig amit írtam!!!!! "cd-nél cd-rom(udf/iso) van szintén a legalsó"
  • Lammer at Work
    cdnel is van UDF/ISO...
  • Luiprima
    Nem az express én az ultra editiont használom.Ez az opció csak akkor jelenik meg ha dvd-t írsz tehát felül nem cd hanem dvd beállítás van értelemszerűen neked nincs ilyen cd-nél cd-rom(udf/iso) van szintén a legalsó
  • INNUENDO
    Hamár így szóba hoztad, nem tudnál pár snapshot-ot küldeni úgy tényleg egyszerübb lenne
  • INNUENDO
    Ilyen "UDF/ISO" -t nem látok sehol Az hol van ?
    Egyébként nekem nincs DVD-íróm, a haveromnál fogom írni, nekem csak CD-író van, de azon belül sehol találok ilyet hogy udf/iso

Eggyáltalán milyen Nero-ról van szó ? Nero Express ?

Szóval az udf/iso -t az előtt vagy az után kellene látnom hogy rámegyek az Adat / Adat lemez hivatkozásra ?
  • Aspyrin
    htx
    [nekiesik]
  • Luiprima
    nem a bin file-t fogja átalakítani az iso-t vagy bin-t mountold be a daemon tools-ba és a rajta lévő adatot másold ki valahova a vinyóra ezeket a fileket nyisd meg a dvdscannal és mikor bescennelte patchelte őket azután úgy írd ki mntha sima adatot írnál csak a DVD -> UDF/ISO -t válaszd és húzd bele a fileket a vinyóról előtte zárd be a dvdscsnt mert nekem már rontott miatta.Most nem tudom érthetőbben elmagyarázni látnád pofon egyszerű volna de így?
  • Aspyrin
    Totál kikészültem
    Nagy nehezen letöltöttem azt a nyavalyás dvdscan-t egy teljesen más siteról. Átállítom dvd-re, átrágja magát a bin fájlon majd 100% és kész. Ezekután akár neroval akár alc120-al próbálom kiírni de állandóan cd formátumban akarja írni.
  • Lammer at Work
    hatigen, bar nem akartam szegeny Aramirt lehuzni, de erre a Fujifilmre PPeter elfogadott szakerto is csak ennyit mondott: "iparos lemezek" hmmm kb RItek kateg...
  • mila69en
    hmmmm akkor a erősen középkateg teteje aza jókateg alatt van 1 picivel. akkor azmá elfogadható nem?
  • Lammer at Work
    hmmm erosen kozepkateg teteje... csakhogy kotekedjek...
  • Luiprima
    A cd egész tartalmát először fel kell másolni a winchesterre.Azután kiválasztod a dvdscan-nál hogy mivé akarod átalakítani cd,dvd,restore ez a 3 van kiválasztod dvd-t File open a fileket a winchesterről betöltöd a program átscanneli őket és patcheli mikor ez megvan azután írd ki neroval DVD -> UDF/ISO (legalsó)-t választva.
  • mila69en
    ok köszi én meg már azt hittem valami átverés ilyenről még nem is halottam, hogy fujifilm a mid
  • Aramir
    Olyan nincs, hogy Philips dvd, megveszik mástól a korongot, majd rászitázzák a márkanevüket. Nem kell aggodni, a Fuji médiakóddal ellátott lemezek a jobbak közé tartoznak.
  • INNUENDO
    Esetleg aza baj hogy közvetlenül a CD-ről nyitom meg, alőbb ki kell másolni a fájlokat wincsesterre ?
  • INNUENDO
    A console media patcher is ugyanazt csinálja, csak ez nem ad hibazüzenetet se, egyszerüen csak kiakad.

Az előző verziónak az üzenetében, lentebb ír valamit a visual++ nemtudommiről

Hol lehet a bibi ? Mit csináljak hogy működjön ???
  • Aspyrin
    hála az égnek eddig mindegyik műxik
  • INNUENDO
    Addig sikerült kifiguráznom hogy a Lemezen a System nevü fájlt kell megnyitni
    De mikor megnyitom visszadob egy hibaüzenetet, "Debug Assertion Failed" meg még alatta egy csomó adat
    És azután kiakad
    Megnézem ezta Console media patchert is, hátha jobb
  • mila69en
    nah most kezembe akadt pár darab philips dvd és hát gondoltam meg is nézem a mid-ét háát azt irja nekem hogy fujifilmez meg mi a fax
  • Lammer
    bazzze ja nekem is...
  • Aramir
    Mondanám, ha tudnám, de mivel nálam az utóbbi időben MCC-s lemezek csak RiDisc illetve nyomtatható DataWrite formájában voltak, így nemtudom, hogy mennyivel szarabb az indiai, mint a taiwani :D
    Az segít, ha azt mondom, hogy Indiáról nekem egy bizonyos népcsoport jut eszembe?
  • Aramir
    Ja, azt hittem a minőséggel van gondod.
    A +-os lemezeket a régi PS2-k nem olvasták, de úgy tudom, hogy a 39004-es sorozattól már olvassák gond nélkül. A +-os lemezek fizikailag közelebb vannak a gyári dvd-romokhoz, ezért elvileg még talán jobbak is, de szvsz mindegy mire írod, +-os vagy --os lemezre.