Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
How can I get a booster pack?
Once you have received all of your card drops, you become eligible for a booster pack, which is a set of 3 trading cards that may include both basic and foil cards. Booster packs are granted randomly to eligible users as more badges are crafted by members of the community. Make sure you log in to Steam each week to maintain eligibility.

Once eligible, your Steam Level increases your rate of receiving a booster pack drop:

Level 10: +20% increase in your drop rate
Level 20: +40% increase in your drop rate
Level 30: +60% increase in your drop rate
Level 40: +80% increase in your drop rate
Level 50: +100% increase in your drop rate (i.e. the rate has doubled)
Etc.

Tényleg, ez eddig fel sem tűnt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Jó tudni, köszönöm az infot, eddig erről még nem hallottam.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Papa01
Köszi a részletes választ! 😊
- De, a heti belépés az megvan. 😊
- A szintem: 15. (lehet ez alacsony)
- 11 játéknál kaphatok bónuszcsomagot.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

genndy
- alacsony a szinted (minél nagyobb, annál több az esélyed hogy te kapod a boostert)
- nem lépsz be hetente a Steamre
- kevés kártyás játékod van
- nem szedted ki belőlük a kártyákat
- olyan játékaid vannak amiből nem gyakran csinálnak kitűzőket

(én egyébként kb. havonta-kéthavonta kapok egyet, 29.szint, 52 játékból eshet booster. (és 33 játékot meg ki sem farmoltam, mert minek. Jobb szeretem ha a valós játékidőt látom Steamen, nem a +3-4 órával megnöveltet a farmolás miatt))
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.02.27. 10:02:22

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Köszi a kijavítást - én emlékeztem rosszul. Pedig, annak idején ki is beszéltük ezt a totyikok valamelyikében.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Papa01
Akkor viszont továbbra is fennáll a kérdésem. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Dzsini
Helyesbítés: nem kell barátnak kiraknia, bárki kirakhat a Steam közösségben.

Úgy működik, hogy ha valaki valahol kirak egy kitűzőt azok közül, ami neked jöhet, akkor sorsol, hogy kapsz-e (elég alacsony esély) - ha nem kapsz, akkor egy picivel növeli az esélyed, ha igen, akkor visszaáll egy alapértékre.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tehasut
Ez kicsit sántít. Egyáltalán nem a barátok kraftolása számít, hanem az össz Steam felhasználóké.
"Once you have received all of your card drops, you become eligible for a booster pack containing 3 additional cards. Booster packs are granted randomly to eligible users as more badges are crafted by members of the community. Make sure you log in to Steam each week to maintain eligibility."

Tehát akkor kap, ha:
- megvan a játék
- nem dobhat több kártyát
- minimum egyszer hetenként belép a fiókba
- valaki valahol a világban csinál egy kitűzőt a játékhoz
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2016.02.27. 09:42:35
Papa01
Köszi a választ, igen erre. 😊 Akkor meg meg van a hiba oka: nem sok barátom van, és nincs átfedés a játékaink között sem. 😊

IMYke2.0.0.0
Ilyesmire gondolsz?

A Boostereket akkor kapod, ha
* a barátaid, ismerőseid közül valaki kirak egy "sort" az adott játék kártyáiból
* és neked is megvan a játék.
Ráadásul, mindezt véletlenszerűen!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Papa01
Sziasztok!

Ti kaptatok már valaha is bónuszcsomagot? Mert szerintem én minden feltételnek megfelelek, mégsem kaptam még soha... Vagy nagyon ritkán dob a Steam bónuszcsomagot?

Köszi a válaszokat! 😊

Atisz
No ez az, akkor árnyaltabb a kép.

Mások további véleményét, meglátását is várom.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.02.26. 19:49:02

3Error
Üdv a magyar Steam felhasználók körében ! <#integet2>

Ingyenes, single és magyar (és jó!) ritka. Egy ilyen listán végigfuthatsz, hátha : http://store.steampowered.com/search/?term=#sort_by=Price_ASC&supportedlang=hungarian&page=1

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.02.26. 18:33:02

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Ha pl. a kártyás rendszerre gondolsz (ha nem is kártya, hanem láda, item, stb.), akkor az kb. random.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Köszönöm a segítséget 😊
mooo
Tehasut
A Steam nem az ingyenességről szól.
De azért vannak kivételek:
http://store.steampowered.com/app/283880/
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2016.02.26. 16:01:11
Sziasztok.
Még új vagyok a Steam-en, nem igen igazodok el rajta.
Tudna valaki linkelni pár ingyenesen játszható, magyar nyelvű játékot ?
Néztem, az ingyenes menünél kiadott kb. 10 játékot, de egyik sem támogatja a magyar nyelvet.
Atisz
Igen, ez logikátlan, de mivel egyesek elég jól művelik az olcsón felvásárolós majd továbbadós taktikát, gondoltam nem kizárt.

Dzsini
Gondolj bele hogy működne, ha a legújabb teljesülne hamarabb - a legrégebbi soha nem kerülne sorra, valamint az lenne a helyes módszer, hogy állandóan újra és újra kiadod az ajánlatot, hogy te legyél a "sor elején".

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
Konkrétan: ha vásárolni szeretnék valamit és megjelölök egy x összeget, a piacon szereplő, eladásra kínált, magasabb ár helyett és ezt az x összeget már jó néhányan megtették előttem, majd nem sokkal később utánam is, akkor a rendszer milyen sorrendben kezdi teljesíteni az igényeket, ahogy jönnek a teljesített ajánlatok? Az időben legkorább, vagy legkésőbb feladott teljesül?

3Error
Konkrét példát írnál? Akkor talán tudok segíteni, így nem igazán értem, mire gondolsz. <#miaz>

Atisz
Valaki, aki ért a steam piachoz, elmagyarázná, hogy működik a foglalásos (buy order) rész? A legkésőbbi vagy a legkorábbi ajánlat érvényesül ilyenkor?

Scooter
Mindegyik kör megvolt. Az elsőből csak a Golden Axe kellett volna, mert a többi nem érdekelt. Hulladékokat meg továbbra se húzok be steam-re azért, hogy legyen egy plusz sor. A második és a harmadik is megjött nekem.
Atisz
Ja és egyébként a kódra is jelentkeztem, ami az esemény végén volt (valószínű ehelyett küldték el a 3 csomagot) amiről kiderült, hogy a Warhammer Last Stand Tau Commander és 1 napig letölthető (nem is kell hozzá extra kód, csak követed a linket). Ja, ehhez persze kellett volna az eredeti játék, ami részemről alapból elfogadhatatlan, mivel hányingerem van a Warhammer 40000-től.

Atisz
Nekem megjött a 2. kör (mind3 játék korrekt), de valamiért elküldték a 3. kör kódját is (amiről csak azután derült ki, hogy a 3. kör kódja, miután aktiváltam), ahol viszont mind3 játék felejtősnek tűnik.

tototto
Én regisztráltam időben, de a második kört csesztek kiküldeni

19-én iratkoztam fel náluk ekkor még érvényben volt második kör... na mindegy, amit adtak kupont azt már oda is adtam egy random emberkének, valamilyen elefántos játék volt brrr....

viszont ezt a vikinges játékot lehet kifogom próbálni...
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.02.24. 01:45:40

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

2.kör is működött,csak már ott is a honlapon keresztül ment a dolog,be kellett reg.elni és 24 óra múlva küldték is...
ráadásul annál 80% kupont is küldtek az Alpha protocollhoz,...a 3.nál 75%-at egy helyes scroll platformhoz..
nagyvonalúan megfeledkeztek a második körről... én is csak a vikinget meg a renegade játékot kaptam meg.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

igen..percekkel később élesítve is lett,2 napra rá meg a kód is megjött 😊
lalakov
És mégse. :-D
lalakov
Köszi.
MoRT2195
lalakov
Melyik csoportnak lesz?
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2016.02.21. 10:55:53
bon

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Papa01
Köszönöm a választ, minden esetre meglepő. Eddig még nem volt ilyen. 😊

Anomália, nem szeret a játék. 😊 Nekem az xcom volt ilyen, 4 óra után esett az első.
makewarnotlove akciót lenyelték a 3.kör ingyenesekkel együtt 😊
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.02.20. 19:13:56
Papa01
Sziasztok!

Annak mi az oka,. hogy egy játék 3 óra játék után még nem dobott egy kártyát sem?
Köszi a válaszokat! 😊

JaSoN HuNTeR

Half-Life Opposing Force folytatása. Valve által elfogadott. HL feeling benne van.

10 euro
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.02.20. 18:27:07

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

bon
Köszi a Felajánlást!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Scooter
Én meg rendes gyerekként, decemberben megvettem akciós 2.99€-ért. Simán megért annyit.
MerlinW
Itt is köszi😊

[merlinw.org]

Neeem, én pont a GF miatt gondolkodtam rajta. 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

vegicsek
Valószínűleg én vagyok az egyetlen aki csak a Grim Fandango miatt vette meg a heti bundlet, szóval csak tessék:

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

IMYke2.0.0.0
Ide is: Boldog születésnapot MerlinW!

papi08
Köszönöm itt is! 😊 <#worship>
Utoljára szerkesztette: papi08, 2016.02.19. 22:36:49

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
😞
grat 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
sszemtelen nyerte az L.A. Noire: Complete Edition-t. Gratulálok! <#taps>