34737
  • Norbertboy
    Honnan lehet kupont szerezni?

Nem nagyon értek hozzá...
  • Scooter
    Nem lesz olyan jó kupon akkor se. Én nemrég 69 kitűzőnél voltam és most, hogy rákaptam a wallet-re, 253 kitűzőnél járok.
  • 3Error #30877
    A Valve játékokhoz tényleg rengeteg filléres kupon volt (de hát azok egy Steam felhasználónak szinte alap, hogy megvannak), más játékok esetében én lemaradtam a "jó" kuponokról. 90%-ban indie (vagy gagyi/olcsó) játékokhoz kaptam "értelmes" (értsd: 50-75% vagy komolyabb) kupont. Most gyűjtögetem a kártyákat, mert "nagyot" szeretek ugrani szintben (5-10-esével), ha meg lesz a kellő (~190) kitűző, akkor majd lehet, hogy kapok jó kupont.
  • IMYke2.0.0.0
    //http://whenisthenextsteamsale.com/ - ezek szerint: 2016.10.29-én, 33 nap múlva kezdődik az őszi vásár...
  • Troger911
    Tényleg, azt is úgy vettem :)
  • genndy
    Az újabb Shadow Warriorra (2013) is volt olyan, hogy volt rá valami -90%-os akció, és eközben még beváltható kuponokat is osztogattak -50%-al, úgyhogy tényegesen fillérekért lehetett meg a játék.
  • Troger911
    Azért én régebben vettem pár Portal 2-őt 90%-os kuponnal :)
  • Atisz #30872
    Tudom és nem lesajnálóan írtam, szép tőled, hogy felajánlottad őket. Csupán a saját tapasztalataimat írtam le ezzel kapcsolatban, amivel úgy tűnik nem vagyok egyedül, hiszen 3Error is ezt erősítette meg.
  • Scooter
    Különösebben nem érdekel. Akkor ha nem jelentkezik érte senki és lejárnak, eltűnnek szépen. Most van belőle 104 db...
  • 3Error #30870
    Sajnos ez tény. Nem értem, hogy miért nem adnak/készítenek normálisat is...
  • Atisz #30869
    Még az életben nem láttam kupon használható/értelmes/jó játékhoz. Ráadásul ezek ugye szezonálisak elvileg, tehát egy adott időpontban feloldott kitűzőkért általában ugyanazt az 5-6 féle kupont kapod.
  • tutyimutyi2
    nekem 1 nap alatt elbírálták.
  • kissssss
    vicc kategória az az oldal... nem hogy képeket alig lehet feltölteni oda de még egy nyavalyás profilképet se tudnak elbírálni 2 hét alatt.
  • tutyimutyi2
    Azt szeretném kérdezni hogy van itt valaki aki rendelkezik 4-es szintű alienware arena account-al és tudna nekem szerezni egy Fractured space kódot(nekem sajna még csak 3-as accom van oda)? Fractured Space
  • Scooter
    Aki a kupon miatt megjelöl steam-en barátnak, az írjon már itt is! Akárkit csak úgy nem veszek fel.
  • Scooter
    Esetleg ha valakit érdekel kupon valami játékhoz, az fáradjon a raktáramba! Megint gyűjtögettem.
  • Evoluti0N
    Hát jól. :D Nekem 43 van, de ezeket se értem, h minek. :D
  • Scooter
    Ma lett meg a 200-dik kitűzőm steam-en, jeee! Rendesen elkapott a gépszíj.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.09.22. 10:59:57
  • Atisz #30861
    Kösz (annak ellenére vagy amellett, hogy nem élek egyikkel sem).
    Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.09.21. 17:38:39
  • Atisz #30860
    Kicsit tényleg sötét lett.

(egyébként én is most akartam mondani, hogy van kártya a Bioshock 1-2-höz, de megelőztél :))
  • Jim Morrison
    nem kellett rá sok időt fordítani...
  • Scooter
    Nem értem, hogy tudnak steam-en ilyen szar hátteret csinálni, főleg a Bioshock: Remastered-hez. Jobb képet is el tudtam volna képzelni:
    Azt meg végképp nem, hogy a fenébe tudnak olyan háttereket kreálni, hogy az egyik fele fekete. Az a lényege, hogy díszitse a profilod. Így viszont nem jön össze, ha az egyik oldala fekete.
  • MerlinW
    Kedd van. Minden kedden karbantartás.
  • RatBaG #30856
    egy kis fisi-fosi, nem durrant túl nagyot a "mystery pack".

meg van egy ilyen point&click csoda, ha valakit érdekel vagy nagyon hörcsög, pm és megkapja:
    http://store.steampowered.com/app/37400/
  • 3Error #30855
    Értem-értem, köszönöm az infót.
  • RatBaG #30854
    konkrét infót nem mondtak, hiába kérdeztem pl login ip-t, a 2 fontot visszaadták, aztán ennyi.
    gyorsan seggére is vertem.
  • IMYke2.0.0.0
    Most már működik - ebben a pillanatban léptem fel az oldalra.
  • PetruZ
    Valami gondjuk van. Én sem tudok belépni, azt írja, van valami "small issue" problémájuk.
  • RatBaG #30851
    na ilyen se volt még.
    tegnap este kaptam egy mail-t a gmg-től, order confirmation The Longest Journey-ről, £2.03. nem én voltam...
    gondolom a gmg-s wallet-ből intézték, mert £0.07 maradt (lövésem se volt az egyenlegemről), meg a paypal-omon nyoma sincs. és a key-t persze aktiválták.
    feltörték a gmg-s accom vagy wtf? nem volt überbonyolult jelszavam, de eléggé egyedi volt.
  • Evoluti0N
    Plusz a Witcher 3 esetében azt se árt hozzátenni, h a CD Projekt tulajdonában van a GOG és a CDPR is. Szóval a bevétel 100%-a oda megy, akiknek a játékot köszönhetjük.
  • Atisz #30849
    Egyrészt amit Dzsini leírt, másrészt sokkal szimpatikusabbak (ami részben a leírtakból automatikusan következik), mint az arctalan steam.
    Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.09.19. 09:12:21
  • Dzsini
    A GOG nem köti saját klienshez a játékokat, amit egyszer megvettél, az a "tied", letöltheted és elteheted kedvedre a telepítőt, nem kell bejelentkezés, esetleg netkapcsolat, hogy elindíts egy játékot - nincs rajtuk semmilyen DRM. A Steam / Uplay / Origin ezzel szemben klienshez köt, és fenntartja a jogot ahhoz, hogy egy mozdulattal megvonja tőled a hozzáférést a teljes játéktáradhoz - nem tulajdonosa vagy a játékoknak, hanem használati jogod van hozzájuk, amit folyamatosan igazolnod kell (bejelentkezéssel) - van DRM.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.19. 08:14:35
  • 3Error #30847
    Kifejtenéd bővebben? Mármint a GOG-ot. Én éppen csak ismerem pár játékom van rajta, de nem használom. (ahogy az UPlay-t is csak ritkán, az Origin pedig nálam kb. a Mass Effect és a Dragon Age)
  • Atisz #30846
    Ha a Witcherről van szó, akkor ezek az emberek nem normálisak.
  • Papa01 #30845
    Na jó, de ezen kritikák döntő többsége csak lehúzza az adott játékot. :)
  • Atisz #30844
    Ez így van, bár azért én a GOG mellé steamen akkor sem szerezném be, különben is a GOG-ot támogatom a steam helyett több okból kifolyóan :)
  • 3Error #30843
    Ez így teljesen rendben is van, mert pazar játék.
    Aki negatívot ír, az hülye. Pont.
  • Evoluti0N
    Ez nem felvázolt helyzet, hanem tényleg így volt. :D
  • Atisz #30841
    Jó, az tényleg extrém lenne

De a játék első része például rendszeresen 1-2 EUR steamen és sokan megveszik oda is, hogy leírhassák milyen jó.
  • 3Error #30840
    Atisz, Evo, hmm, jogos, erre nem gondoltam.