Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"You do not have permission to view this giveaway, since you're not a member of the required Steam groups."

oké...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bon

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Atisz
Realms of the Haunting aktivációs kód:

JCRM0-ECENB-VN8YX

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

én meg már azt hitem hogy rossz fát tettem a tűzre 😄 most már nekem is bejön az oldal.

IMYke2.0.0.0
Hullámzó - néha megy, néha IP block.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

steamgifts összecsokizta az alsónadrágját... jajdejó <#szomoru1>

MoRT2195
Sok szerencsét ahhoz, hogy valaki feltörje a steam profilom, ami telefonon egy alkalmazáson belül fél percenként változtatja a belépéshez szükséges kódot. 😊
Na ja!😊 Sikerült magamat egy kicsit összezavarni!😄 Nemhiába, a "sok" alvás megártott!😄 Egyébként nincs bekapcsolva a family share.
A másik meg, hogy, ha nem ugyan arról a gépről stb, lép be az ember, akkor egyből kér egy kódot.

Bármit fel lehet törni, csak az a kérdés, hogy mennyi ideig tart.
IMYke2.0.0.0
"Nem a családból, hanem, hogy feltörik és más, idegen. Simán tudna uninstallálni játékokat, ami szerintem elég nagy hiba."

Csak akkor tud uninstallálni, ha a gépedet töri fel.
Ha a fiókodat, akkor a saját gépén lévő, neki esetleg meglévő és telepített játékokat fogja látni feltelepítettnek = family share.
De, ha már feltörte a gépedet / fiókodat nem mindegy?

Eleve ne tedd lehetővé a feltörésüket!

Nem a családból, hanem, hogy feltörik és más, idegen. Simán tudna uninstallálni játékokat, ami szerintem elég nagy hiba.

#29958: Nem, nem erről van szó! Egyébként, a másik fiók is az enyém. Igazából, nincs rajta semmi.

Van egy Enclave steam kulcsom, akinek kell az írjon.
Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.03.08. 14:18:59
vegicsek
Ja ezt most én se értem, ha fizikailag két külön gépről van szó, akkor nem tud törölni, ha meg egy azon gépen fut a két account, akkor meg tényleg azt csinál amit akar, nem is kell jóformán a megosztás 😄

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Dzsini
Meglátja azokat a játékokat, amiket nem szeretné, hogy meglásson 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MoRT2195
Ez úgy működik, hogy mondjuk van az 1-es fiókod és a 2-es fiókod. Az 1-es fiókon van 1000 játékod, de abból mondjuk csak 10 van telepítve. Ha belépsz a 2-es fiókba akkor te csak ezt a 10-et látod, a többi 990-et nem.

hqx: Ha nincs megosztva családi megosztással a játék, akkor a másik fiókban lévő játékokkal nem tud játszani az illető. Illetve akkor a nem telepített játékokat se látja. Törölni valóban lehet... de hát ha valaki nagyon törölni akar valamit, akkor bele is mehet a steam mappájába, azt bedobja a lomtárba a játékot. 😄 De amúgy nem értem most konkrétan mi zavar téged. Félsz, hogy valaki majd kitörli a játékokat a családból, vagy mi?
3Error
Hmmm. Nekem két külön fiókom, külön mindennel és nem is látszanak a másik fiók tartalmai... Bár lehet, hogy azért, mert a másodlagos fiókon nem játszok sosem? Nem igazán tudom.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Igen, sajnos. Ráadásul, simán lehet a játékokat a másik fiókból uninstallálni.
Köszönöm Uram 😊 Sikerült mindet hozzáadni
kigyi
A beállításokban megkeresed a letöltések menüpontot majd ott hozzáadod a steam könyvtárakat amikben a játékok vannak.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Üdv!

Légyszives, segítseten már valaki! Újrahúztam az oprendszert. A C-re tettem a Steam-et. Eddig egy másik meghajtón volt 4-5 db játékkal, illetve még egy másik meghajtón, ami most E Program files-ban van egy SteamLibrary könyvtár, s ott van vagy 300 Gigányi játék. Mit kellene tennem hogy lássa a steam? Azért csak jó lenne ha nem kellene újra leszedni ennyi adatot...
kigyi
Akkor is látszanak erre nem megoldás, mert a másik fiókban akkor is megjelennek.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Egyszerű: nem aktiválod a Family sharinget.

Üdv!

Be lehet azt állítani, hogy egy másik fiókban ne lehessen látni és használni a telepített és nem telepített játékokat?
Papa01
Kár, hogy a WP nem támogatott. 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

lalakov
Megörültem, megnéztem, de nem bízom benne. 😊

Én jobban örülnék, ha a telefonos kódküldés helyett, inkább ujjlenyomatos beléptetés lenne, akár a telefonról, akár magán a pc-n
(nem mintha olyan sok cél hardvert lehetne találni pc-hez).
RatBaG
ideális lenne, de nyuszi vagyok külsős programot használni...

Per Aspera Ad Inferi.

lalakov
A tiéd még messze nem a drága kategória, sokkal inkább az alja. Egy normális okostelefon nagyon sok mindenre használható, persze annak akinek erre szüksége van. Én felső kategóriásat használok és nincsenek olyan gondjaim mint neked. ;-)
Drágább okostelefonnal sem lehet túl sok mindent csinálni, egy pár éve kaptam ajándékba egy 50.000 ft-os okostelefont, annyira okos, hogy van rajta kb 1 gb hely, és csak erre lehet pakolni programokat, hiába van hozzá 8 gb küslő memoria, arra nem lehet telepíteni...
Persze arra az egy gb-on vannak letörölhetetlen alap programok, hogy még kevesebb lehetőséged legyen 😊
MoRT2195
Nem tudom, én aktívan használom játékra, facebookra, neten való böngészésre, videózásra, stb, tehát naponta töltöm. De nem halok bele abba, hogy este bedugom töltőre, majd reggel kihúzom. 😊 Nem fáradok el ebbe a folyamatba, és a villanyszámla se lesz megfizethetetlenül drága ettől. Hogy üresjáratba mennyit zabál, azt nemtom, de pl. amikor megyek melózni, akkor az 1 órás busz úton mindig hallgatom a zenét, és az 0, azaz nulla %-ot vesz le a töltöttségi szintből. Szerintem ez nem valami sok... <#zavart1>

Szerk.: És amúgy igen, rengeteg módon meglehet oldani azt, hogy ne kelljen okostelefon, vannak gépre progik, amikkel lehet minden okostelós alkalmazást használni, köztük a steam-eset is.
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.03.02. 20:19:10
Tehasut
Semmi szükség okostelefonra a Steamhez, mikor van Steam Desktop Authenticator. Nagyon jó kis program, a megjelenése óta használom, tökéletesen kiváltja a telefonos megoldást.
IMYke2.0.0.0
Hogy az "arccal lefelé eséseket" ne is említsem, vagy a kulcscsomó mellé véletlenül betévedést - régi telefonnak meg sem kottyan.
Tapimacinak az ilyesmi kábé a halál.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.02. 19:04:54

Dzsini
És három hetente egyszer kell feltölteni? Mert az én telefonomat igen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MoRT2195
10.000ft-ért kapsz egy vadi új okos telefont. Használtan meg akár ötöd árán is megkapod. Én nemrég 2000ft-ért adtam el egy gagyibb okos telefonom... Már nem egy megfizethetetlen luxus cikk ez, mint ahogy azt sokan bemesélik. Az ilyen árú telefonokkal sok mindent nem lehet csinálni, de telefonálni tökéletesek, és egy sima nyomógombos telót se kapsz olcsóbban.
IMYke2.0.0.0
Nekem sincs okosom. Ha rajtam múlik sosem lesz.

Dzsini
Szerintem is, ezért van táblagépem 😊

Atisz
Igen, akiknek nincs smartphone-ja. Én ezek közé tartozom, mert szerintem egy mobiltelefon telefonálásra való.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

PetruZ
Csak azoknak, akik március 9-ig nem aktiválják a Steam autentikátorukat.

Mellesleg változik a bundle-ok kezelése is: ha eddig azért nem vettél meg egy bundle-t, mert több darabja megvolt és soknak találtad volna még a bundle árat is a maradékért, ezután (még nem tudni, mikor vezetik be, várhatóan hamarosan) a meglévő darabok után is valamennyi kedvezményt kapsz majd.
Atisz
Pontosítás: 3 napos késleltetés és 15 (!) napos steam késleltetés, mielőtt egyáltalán megjelenik a piacon az adott termék.

Atisz
Jön a steam piacra is az 1 hetes késleltetés.
Még szerencse hogy tudtam venni pár kártyát jó áron az elmúlt hetekben...

Ilyen ez az angol...
"Cannot find the Hi-rez installation." Egyre jobb.Amit találtál abból egy kukkot sem értek.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ja és parancsikonként egy üres fehér lapot ra ki.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Hali. "Failed to find default engine .ini file to retrieve My Documents subdirectory to use.Force quitting.

Feltelepítettem a Steam kliensel a Tribes játékot és ezt kapom ha indítani akarnám.Mi kellene tennem.

Dzsini
Nem tudjuk mennyi, ez alapján akár napi ezres nagyságrendben is lehetnek a kiosztott csomagok, ez háromszor ennyi kártyát jelent. Akárhogy is, a kártya árak szép lassan szivárognak lefele.

Papa01
Érdekes amit írsz. De ezek a bónuszcsomagok nem azért vannak, h a kártyák árai ne szaladjanak el? Vagy ez viszonylag kevés bónuszcsomaggal is megoldható?
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.02.27. 16:30:20

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Dzsini
Ha belegondolsz, hogy sok akár tízezer felhasználó van (10 millióan vannak most bejelentkezve, ezeknek pár százaléka foglalkozik ilyesmivel, és azoknak pár százaléka aktívan), akik gyártanak kitűzőket - lehet, hogy a két havonta 1 booster akár sok ezer, tízezer "sorsolás" eredménye is lehet, és ennek a végén is csak egy pár százalékos esély jött be. Nem tudjuk, és a Valve nem is fogja nyilvánosságra hozni ezeket az értékeket.

Számolgattak sokan, gyűjtöttek statisztikákat - több, mint 100 esélyes játékkal, és több, mint 100-as szinten (+200%) átlagosan két hetente egy összejön (amiben benne van a naponta kettő, és az egy hónapig üresjárat is). Persze nagyon függ attól is, hogy az esélyes játékok mennyire divatosak. Ha épp újonnan kerül egy kártyás játék bundle-ba, akkor sokan fognak kitűzőt gyártani, és sok sorsolás lesz.

Scooter
Érdekes ami mondasz. Én 34-es szintű vagyok és 221 kártyás játékom van, de nekem jó ha fél évete esik 1db. 43 baráttal.
Papa01
De Genndy azért havonta-kéthavonta kap, tehát csak számíthat (nem annyira elenyésző)... 😊

Dzsini
Mindez a plusz százalék egy amúgy elég elenyészően apró esélyt dupláz meg, amitől persze az nagyobb lesz - ha két lottószelvényt töltesz ki, akkor is megduplázod az esélyed a lottóötösre 😊 (1:45 millió helyett 2:45 millió)

Papa01
<#eljen>