34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Van valami jatek jol learazva amivel ujra level2 lehetnek 1.51rol?^^ -
#31121 Trine 3... köszi a többiért is: -
#31120 Hello!
Elég rég volt már, hogy gifteltem valamit, ezért szétnéztem, hogy miket találok elfekvőben.
Sok sikert!
-
#31119 Yep.
Genndy, -
#31118 FEKETE PÉNTEK!
BundleStars kulcs. Vasárnap este 8-ig, SG.hu+SG-EJ tagok számára, lvl2 contri. Sok szerencsét! -
#31117 "Most"? Már mióta. Üdvözlünk a földön! -
#31116 A "Life Is Strange - Episode 1" ingyenes.
A 4 további epizódért ugyanúgy fizetni kell. Ezért helyből ajánlott a jelenleg 4,99 eurós teljes csomagot megvenni, és nem szőrözni. -
#31115 Life is Strange (Episode 1) most ingyenes a steamen !!
Utoljára szerkesztette: RiCSi1234, 2016.11.25. 14:46:14 -
#31114 Gratula és fogalmam sincs. Itt valószínűleg nem, mert elég passzív reakciók jöttek, amikor a múltkor próbálkoztam hasonlóval.
Kezdésnek kitenném a steames profilomra, aztán a játék discussion szekciójában nyitnék neki egy témát, ahol meghirdetném. Persze tudom, jönnek majd százszámra a retardált, megbízhatatlan ajánlatok. Próbáld meg az "Eredeti játékaink klub"-ot, azt többen követik figyelemmel. -
lammaer #31113 Sziasztok,
Tapasztalatotok szerint hol lehet jól elcserélni egy steames játékot? Nyertem egy GTA V-öt, de nem igazán érdekel, elcserélném mondjuk egy számomra érdekesebb kombóra (Secret World Ultimate Edition meg vmi apróság).
A streamtades fórum elég hektikusnak tűnik... -
#31112 Nincs rá szükségem, de a rivjúk jók róla. Nézegesd Youtube-ot. -
#31111 -
#31110 Már meg is van. -
#31109 Kitűzőket most is lehet kapni! Különböző kategóriákban kell szavaznod játékokat. :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.11.23. 19:53:52 -
Solt #31108 Urak,
Steam link elég baráti áron van... használja valaki? Vélemények? -
#31107 Majd ha külön kártya lesz hozzá (bár lehet, hogy csak a karácsonyi fog kapni), akkor. -
#31106 jaa oké :D -
#31105 Az őszi vásár kezdődött el. -
#31104 elkezdődött a black friday? :) -
#31103 -
Lokker #31102 Nincs már napközi? -
háhááháháháháháháháháh -
#31100 -
#31099 -
#31098 Ha tucat szemét lenne nem is kérnék ilyet :)
Az egyik egy multi FPS játék( én nem vagyok FPS rajongó, de még nekem is tetszik), a másik pedig egy logikai. Ezeknek a launchja december elején várható.
Csak előre érdeklődtem, hogy szabad-e ilyen linkeket dobni. -
#31097 Küldd a linket azt meglássuk. Én őszinte leszek,ha tetszik,vagy látok benne valamit akkor mindenképp megy a vote,de azt nem fogom támogatni hogy az x+1 szemét is felkerüljön a steamre :) -
#31096 Teljesen jogos, de nem csak a sajat játékom kapcsán kérdeztem, hanem az ismerősi körömben lévőkért is.
Green Light vote a lényeg. Annak kapcsán érdeklődtem, a hazaiak csak dobnak párat, sok kicsi sokra megy :)
Értékesítés népszerűsítésre van kidolgozott stratégia.
A saját játékom még messze van a megjelenéstől :)
Komolyabb játékok egy mobil appnál amiknek kapcsán kérdeztem. Nem véletlen a steamen való megjelenenés :) -
#31095 Köszi :)
Green Lightra való beszavazás a lényeg csak. Értékesítéskor már nem ilyen csatornát használ az ember. -
#31094 Csinálj neki egy topikot. Ne reklámtopikot, hanem a játéknak egy topikot. Egyébként meg nemzetközi vonalon gondolkodj, nem a hazai piac fogja eltartani a játékot. Küldd be IGN, Gamespot, stb oldalaknak, ha szerencséd van és olyan a játék, akkor dobnak egy rivjút róla és máris milliók szeme elé kerül. Aztán ott a milliárdos felhasználóval rendelkező reddit, ott a facebook, stb. Használd ki az internetet és mindig gondolkodj nagyban. Országszinten semmi értelme, kicsik vagyunk, kevesen vagyunk és a sajtókultúránk is gáz.
Én tudom, elkészíteni egy játékot könnyű, a piacon való érvényesüléshez képest. Ott kezdődik az igazi munka. A telített piac átka. Egyszerű kis játékot meg első körben mobilra dobnám, ott lehet tesztelni az érdeklődést és a google play/App store platformok jó reklámfelületet biztosítanak. Ha ott veszik elegen, jöhet a desktop. Komolyabb hangvételű játékok esetében máshogy megy a dolog, de ha arról lenne szó, nem itt kérdeznél ezekről, tehát abba nem mennék bele:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.19. 23:40:27 -
#31093 Szia! Szerintem minden lehetséges fórumon érdemes próbálkozni (persze nem árt udvariasan érdeklődni előtte, mint ahogyan az előbb tetted :))
Reklámnak majd csak a megjelenés utáni hirdetés esetében fog minősülni. -
#31092 Sziasztok,
Kérnék egy kis segítséget :)
Steam Green Light magyar projekteket hol lehet népszerűsíteni, persze ahol nem minősítik reklámnak?
-
#31091 Nekem oly mindegy, hogy melyik fórumban csinálja, aki csinálja. Sz*r ember. Pont.
(egyébként engem pont PH-n vert át egy csicska, képes volt egy teljes facebook oldalt létrehozni a kódért, majd törölni az egészet mikor megkapta a chat-ben... Nah, annak tuti háromba törném a karját "első látásra"... ) -
#31090 Dirt 3 kód elvileg elkelt.
Csak sajnos nem itt, mert olyan vak vagyok, hogy nem tűnt fel, jött privát
Kellett nekem RAMyMamy üzenetét is olvasnom a prohardveres topikkal -
RAMyMamy #31089 gondolom, az előbb említett prohardveres ninja topikkal még nem találkoztál, ott is kb. minden 3. ember köszöni meg a kulcsot, amit elvitt. nem kell ezen annyira csodálkozni (az sg-n vagyunk ráadásul, ami tele van 12 éves vérpistikékkel???!!!). vannak ilyen emberek, akiket a szüleik nem tanítottak meg a tiszteletre, sajnos. Solt biztos tanult a hibából, legközelebb majd csinál giveawayt vagy valami.
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2016.11.14. 10:18:54 -
Lokker #31088 Nem nevelték a gyereket és ilyen suttyó lett ez van. Szerintem ezek azok az "emberek" akik anno a steamgifts csoportból is kibuktak mert nem voltak képesek megköszönni. -
#31087 Nem az értékről van szó, messze nem... Még csak egy "vittem, köszönöm"-öt sem képesek írni? Akkor lehet takarodni warezolni, mert ez ilyen formában számomra lopás, cigánykodás. -
#31086 Köszönöm, mindenkinek, megnyugtató :)
Egy Dirt3 kód még mindig játékosra vár , 5 napig érvényes még :) (privátban kérjétek) -
#31085 Nem, nincs ilyen. -
#31084 Dehogyis, szép is lenne. Csak kiírja hogy sikertelen a regisztráció ha már használt kódot akarsz aktiválni, és kérheted, hogy adja meg a felhasználónevét annak aki aktiválta ("Fiókfelderítés"), amivel sokra nem mész.
Ezek meg egyébként is humblis linkek voltak, amik azonnal kiírják hogy felhasználva, ha már claimelték belőlük a kulcsot. Egyébként meglepően sokáig éltek, 5 perccel a poszt után még a Killing Floort és a Shadow Complexet is vihetőtem volna (de annyira egyik sem kell). PH-s ninja topikban 1 percig sem maradnak meg. -
RAMyMamy #31083 kb. 80ft értékű játékokból nem kell ekkora ügyet csinálni sztem
RelakS: emiatt biztosan nem fogja letiltani a steam, csak küld egy e-mailt róla, hogy valaki megpróbálta felhasználni a kulcsodat még egyszer