Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.05.17. 08:49:34
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.05.17. 08:40:06
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Uncrowded c játékhoz kellene nekem 3 kártya.
Megoldható hogy valakivel cseréljek? tudok küldeni gem-et meg más játékból kártyát.
Ha valakit érdekel a dolog, steam: davee921
[merlinw.org]
Szívesen el cserélem BÁRMIRE*(bár ezek jók lennének 😄 ), május végéig lehet beváltani.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.05.12. 05:40:52
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Persze ha érdekel valakit.
Kíváncsian várom, hogy legalább a hangoztatott célt (feltört fiókok számának lecsökkentése) sikerül-e némiképp elérni.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A Steammel max annyi a szerencsénk, hogy a dobozos példányok esetében régiós árakkal dolgoznak, így nekünk sok esetben az a 50-60 eur csak 30-40 ... de még ezt is felül tudja írni a forgalmazó/nagyker, aki sikercímek esetén simán ráteszi a kis sarcát, mert hát akkor is fogyni fog.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Reklámdíj, disztribúciós díj, felhőszolgáltatás, adattárolás, stb. Több, mint 30%-ba kerülne egy kisebb cégnek, ha maguk intéznék ezeket. A reklámmal kapcsolatban meg vedd figyelembe, hogy mennyivel több eladása van egy cégnek ha a napi 1-200 milliós látogatottságú Steam hirdetésben/áruházban van, mint nélküle. Egy 550*72-as banner az index.hu-n heti 5 millió forintba kerül.
Magyarán nincs itt semmi pofátlanság, így működik a biznisz, és ha pofátlanság lenne, a kutya sem foglalkozna a Steam-el. Konkrétan többszörösen megéri a cégeknek ott szerepelni.
[merlinw.org]
Ettől viszont még sajnos sok negatív hírt hallottam és ahogy mondtam, konkrétan egy ismerősöm is bukott egy Sniper Elite 3-at (talán még itt is volt róla hír, elloptak egy nagy adag kulcsot). Mindegy, nekem túl soknak tűnik az ilyen eset, és az életemben eddig tapasztaltak alapján (irl és non-irl) úgy döntöttem, hogy nekem nem éri meg. Részemről befejeztem.
Merlinw: szerintem a steam 30%-a pofátlanság, és csak azért tehetik meg, mert szinte megkerülhetetlenek. Tény, hogy komoly munka van mögötte, de ennyi embernél nem tudom elképzelni, hogy ne lenne elég akár csak 10-15% is.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.02. 21:55:56
[merlinw.org]
Szóval mi van akkor, ha berendelek 50 doboz játékot, ráteszek 5$-árt per darab, előre eladom őket egy ilyen oldalon, majd mikor megkaptam a dobozos játékokat kiküldözgetem a kódokat?
Nem a Steam árból kéne kiindulni ..... de lehet, hogy te még az itthoni - és környező országbeli - régiós árakat is csalásnak tartod, és inkább megveszed Steamen? 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If you give a little love you can get a little love of your own
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.30. 23:53:01
[merlinw.org]
Nekem még eddig nem volt gondom, kb 20 játékot vettem onnét. És csakis 100%-os usertől vettem.
Egyébként ha már nagyon féltek a g2a-től, menjetek a szinte 100%-os Instant-gamingre -----> Link
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.29. 18:03:08
Egyszer azaz egyszer fordult elő, és mindenkit kárpótoltak. 62 játékot vásároltam onnan, 1x volt problémám, amit egy napon belül refund-oltak. Egyébként sem a G2A árulja a kulcsokat, hanem magánszemélyek, mert ugye egy piactérről beszélünk.
[merlinw.org]
Szerencsére még egy kulcsot sem buktam be ... kopp-kopp-kopp.
Az utolsó eszmefuttatás meg egy kapitalista világban több mint érdekes ... oké, direkt módon én sem adok 'bűnözőknek' pénzt ... de amúgy meg honnan tudod, hogy mikor veszel olcsó tejet, hova megy a pénz, meg mikor veszel egy kiló sertéshúst, vagy tojást, és sorolhatnám .... nagyobb volumenben megy a 'rablás' az élelmiszerpiacon, szóval inkább ne is egyél 😊
De másrészről meg az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, amíg nem bizonyított a bűnössége 😊
Pénz beszél, kutya ugat ... a pénzével meg mindenki azt tesz amit akar és annak adja, arra szórja, amire akarja ... kvázni sem szabad, mert a bűnözőknek megy a pénz 😄
"Nulla tenaci invia est via"
nem látom, hogy különösebben kiemeltétek volna: ezeken nagyon sokszor lopott kulcsokat, vagy lopott bankkártyával vásárolt kulcsokat árulnak. Rengetegszer olvastam már, hogy elvették később az adott játékot, egy ismerősöm is járt így. Mivel sok esetben alig 10-20%-kal olcsóbbak ezek a boltok, szerintem érdemes átgondolni, hogy megéri-e a kockázat, és az egyszeri olcsóság miatt jóval többet bukj (Pl. egy 10 eurós játék elbukásával és több olcsóbbal akár ugyanott is tarthatsz összegben, mint hivatalos oldalnál), illetve, hogy mennyire zavar, hogy sokszor konkrétan bűnözőket támogatsz más emberektől lopott pénzből. Engem ez utóbbi különösen zavar, hiszen nekem is rosszul esne, ha tőlem ellopnák a bankkártyámat, pénzemet, nem is vásárolok ilyen oldalról.
Utoljára szerkesztette: Llajti, 2016.04.28. 13:22:36