Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Day of the Tentacle -33%, Feist -75% kupon nálam is, ha kell valakinek.

[merlinw.org]

Atisz
Igen, így szoktam tenni én is 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Feist-hez én is kaptam egy 75%-os kupont, ha valakit érdekel, szívesen elküldöm neki.
Scooter
Az én kívánságlistám nehezen morzsolható le, mert 628 db cím van rajta! <#miaz> <#vigyor>
tegyél be minden apróságot a listádba,ami valamiért épp megtetszik..hétvégente is be szokott csúszni kiadói akciók,meg érdemes figyelni hétfőn,kedden és csütörtökön a váltásokat..meglepően hamar lemorzsolgatható két játékvásár között is az a lista,nagy büszkeségem pl,hogy kivárással a pinball összes táblája megvan akciózások alkalmával,talán a legutolsó volt,amit már teljes áron bevállalhattam,mert már nem volt elmaradásom benne 😊
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.05.17. 08:49:34
Atisz
Így vagyok én is: 2 éve vagyok fenn a steam-en (volt egy korábbi account-om is, de ha lehetőség volt rá, non-steam verziókat szereztem be - ma ez ugye már lehetetlen) és rájöttem, hogy az őszi leárazás a legkomolyabb, amikor is 1-2 éves AAA játékok -90%-kal elérhetőek. A téli sem rossz, de az őszihez képest nem olyan ütős, a nyáriakról meg eddig mindig lemaradtam 😊
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.05.17. 08:40:06

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

szerintem aki követi az akciókat,az lassan már csak a B kategóriákat csipkedi + a direkt kifutott várós A árzuhanásokat,meg ha menet közben talál indie cuccokat,amik 15ért még drágák,feléért már nem...de a nyáriak jókat ütnek,mondjuk én még nem zártam úgy akciót,hogy ne vettem volna valamit,bár néha leesnek napiban is jóságok 😊
Scooter
Arany és vérhörcsögök ezt nehezen tudják megállni! <#vigyor>
Atisz
1 hónap múlva lesz nyári akció? Szokott olyan jó lenni, mint az őszi?

pénzszűkére javaslom,amikor van,de nem akciós,tedd a pénzt a steam tárcába és ne költsd el másra a következő akcióig,ami 1 hónap múlva jön 😊
akyyy
azért írtam hogy bármire, hogy ha valakinek kéne, de nem tud érte adni semmit akkor is mehet, én 100% hogy nem fogom felhasználni. viszont van egy két játék amire régóta várok, és pont midig akkor akciós amikor pénzszűkébe vagyok 😮

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sziasztok.
Uncrowded c játékhoz kellene nekem 3 kártya.
Megoldható hogy valakivel cseréljek? tudok küldeni gem-et meg más játékból kártyát.
Ha valakit érdekel a dolog, steam: davee921
MerlinW
Szíved joga cserélni, de alapvetően ingyen szoktuk szétosztani a kuponokat a topikban/fórumon. Félreértés ne essék, csak gondoltam megemlítem😊

[merlinw.org]

akyyy
Kaptam valahogy valami kupont, Feist című játékra, egy -75%-os kupont, ami nem értékesíthető, de cserélhető.
Szívesen el cserélem BÁRMIRE*(bár ezek jók lennének 😄 ), május végéig lehet beváltani.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

3Error
Dzsini, ha arra nem jársz épp... <#idiota>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.05.12. 05:40:52

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Egy 33%-KAL OLCSÓBB Day of the Tentacle Remastered kupon keresi gazdáját! (Érvényesség vége: 2016. 05. 24. 23:00:00.)
Persze ha érdekel valakit.
Scooter
Amit lehet, azt általában mindehol elrontják! Mindig mindenen finomítanak és ezzel szétcsesznek mindent. Án rühellem ezt a telefonos kódos dolgot, amióta bevezették, de sajnos muszáj használnom, mert akkor sz*pás a piac használata. Várhatnék mindenre sok napot, amíg sikerül egy vásár.
Atisz
Sikerült szétcseszni a steam kereskedelmi rendszerét ezzel a késleltetési idővel. Azt hiszem most már mindenki számára nyilvánvaló, hogy ez az árak min. 1.5x-ére való növekedését eredményezte, ráadásul az anomáliák (extra alacsonyan elkelt értékes cikkek eladása) ugyanúgy megmaradtak.

Kíváncsian várom, hogy legalább a hangoztatott célt (feltört fiókok számának lecsökkentése) sikerül-e némiképp elérni.

bakvarnyu
Ezeket honnan veszed? Szvsz már rég bezárták volna ha így lenne.

Laza
Érdekes a GTA5-ös felvetés, mert abból pl a dobozos nem volt Steames, itthon nem is adták annyival olcsóbban sem, és azt pl simán meg lehetett venni 8eFt-ért egy brazil webshopból - nekem is onnan van -, és valszeg ilyen kulcsokkal volt tele a G2A is 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Hozzá kell tegyem, konzolon is megvan ugyanez a sarc ... nem véletlenül kerül annyiba egy játék, amennyibe.
A Steammel max annyi a szerencsénk, hogy a dobozos példányok esetében régiós árakkal dolgoznak, így nekünk sok esetben az a 50-60 eur csak 30-40 ... de még ezt is felül tudja írni a forgalmazó/nagyker, aki sikercímek esetén simán ráteszi a kis sarcát, mert hát akkor is fogyni fog.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
"szerintem a steam 30%-a pofátlanság, és csak azért tehetik meg, mert szinte megkerülhetetlenek"

Reklámdíj, disztribúciós díj, felhőszolgáltatás, adattárolás, stb. Több, mint 30%-ba kerülne egy kisebb cégnek, ha maguk intéznék ezeket. A reklámmal kapcsolatban meg vedd figyelembe, hogy mennyivel több eladása van egy cégnek ha a napi 1-200 milliós látogatottságú Steam hirdetésben/áruházban van, mint nélküle. Egy 550*72-as banner az index.hu-n heti 5 millió forintba kerül.

Magyarán nincs itt semmi pofátlanság, így működik a biznisz, és ha pofátlanság lenne, a kutya sem foglalkozna a Steam-el. Konkrétan többszörösen megéri a cégeknek ott szerepelni.

[merlinw.org]

Látod, ez eddig nem tűnt fel, és lehet, hogy igazad van benne. Végülis ezzel nincs bajom, ha tényleg így van. Ha pl. a cd galaxis-ban a gta V megjelenésekor is a mostani 14e-s ár van, és valaki egy ilyet árul, az rendben van.
Ettől viszont még sajnos sok negatív hírt hallottam és ahogy mondtam, konkrétan egy ismerősöm is bukott egy Sniper Elite 3-at (talán még itt is volt róla hír, elloptak egy nagy adag kulcsot). Mindegy, nekem túl soknak tűnik az ilyen eset, és az életemben eddig tapasztaltak alapján (irl és non-irl) úgy döntöttem, hogy nekem nem éri meg. Részemről befejeztem.
Merlinw: szerintem a steam 30%-a pofátlanság, és csak azért tehetik meg, mert szinte megkerülhetetlenek. Tény, hogy komoly munka van mögötte, de ennyi embernél nem tudom elképzelni, hogy ne lenne elég akár csak 10-15% is.
3Error
Kell a informatikai háttér, tény, de szerintem azokért az "automata" tranzakciókért, ill. egyéb pénzfolyásokért (skinek, itemek, maguk a játékok, etc.) nem véletlenül nőtte ki magát oda a Steam ahol van. Annyi dollármillióért amit ők naponta kasználnak én is csinálnám, ha tehetném. <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Laza
De én nem erről beszéltem, hanem arról, hogy az az ár, amit te egy kulcsos oldalon nem tartasz reálisnak, és szerinted lopott, az premier játékok esetében pont a mi dobozos régiós árunk ... innentől meg az életben nem mondod meg, hogy lopott, max vádaskodás ... akár én is feltehettem volna őket 😊

MerlinW
Amit ha józan ésszel végiggondolunk, érthető. Az eladások után 30%-ot kapnak, mert kell némi haszon is természetesen, meg ugye van egy 100+ millió embert kiszolgáló infrastruktúrát (aki jártas az informatikában és próbált valaha 100+ embert kiszolgálni, az tudja mivel jár a dolog, és itt 100 millióról beszélünk😊), emberek ezreit, stb. is fenntartani, ami havi dollármilliókba kerül. Király dolog a Steam kliens, de ahogy semmi, az sem megy magától😊 Nem sajnálom őket, de ami tény az tény😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.02. 21:55:56

[merlinw.org]

isthereanydeal-ből indulok ki, azon tudtommal csak hivatalos viszonteladók szerepelnek, szerintem normális árakkal. Steam drága, ezt tudjuk.
Laza
De azért az csak feltűnt, hogy a mi régiónkban kb annyival olcsóbbak a játékok, mint amekkora kedvezményt a legtöbb eladó biztosít ... ráadásul még a kulcs küldése is nagyjából a dobozos verzió elérhetőségéhez van kötve ... és ezek a kulcsok nagyjából bárhonnan regisztrálhatóak.
Szóval mi van akkor, ha berendelek 50 doboz játékot, ráteszek 5$-árt per darab, előre eladom őket egy ilyen oldalon, majd mikor megkaptam a dobozos játékokat kiküldözgetem a kódokat?

Nem a Steam árból kéne kiindulni ..... de lehet, hogy te még az itthoni - és környező országbeli - régiós árakat is csalásnak tartod, és inkább megveszed Steamen? 😊

IMYke2.0.0.0
Most mé'... szépen és érthetően válaszoltak srácnak... Ja, hogy a srác nem tud oroszul? Az már az ő baja <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Oroszországban van helyi ügyfélszolgálat, itthon nincs, így valószínűleg angolul fognak válaszolni😊

[merlinw.org]

Jim Morrison
dehogyis

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
És ha válaszolnak, akkor is az esetek nagy részében valamelyik sablon választ kapod, ami lehet, hogy csak távolról emlékeztet a problémádra 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Foglaljuk össze. Tehát, ha angolul írsz nem biztos hogy megértik, ha mégis nem biztos hogy úgy is válaszolnak. Jól hangzik. 😊
Angolul, de nem garantált, h úgy is válaszolnak vissza. 😄
az úgy jó 😄 köszi
Béluska74
Angolul. De sokszor úgy sem értik,hogy mit szeretnél.

If you give a little love you can get a little love of your own

steam supportnak angolul szoktatok írni, vagy magyarul is tudnak?
Scooter
Mondjuk fura, hogy olyan helyen akartam rámenni, ahol a WI-FI jel hol volt, hol nem. Darabosan jött be az oldal, ahol nem voltak képek. Viszont ha utána egy fix netes helyen rámész, ott helyesen kéne behoznia.
Van eladó Industry Giant 2,Randal's Monday,Merchants of Kaidan és The Night of the Rabbit kódom ha valakit érdekel. (privátban)
Scooter
Oké, tettem fel egy Opera mini-t és azon jó, de eddig ezzel se volt gond.
MoRT2195
Használj másik böngészőt.
Scooter
Mi az isten van a steamgifts-el mobilon? Szét van esve az oldal és képeket nem látni, csak szövegeket és nem tudok tenni semmire. Hiába törlöm a cookie-kat a böngészőben.
MerlinW
Cirka 850 játék van az account-omon, nem tudom, hogy pont azt a 62-őt végigvittem-e 😊 A jókat biztos😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.30. 23:53:01

[merlinw.org]

Prince23
Ha félsz a "lopott" dobozos kulcsoktól, vegyél steam giftet az illetőtöl.

Nekem még eddig nem volt gondom, kb 20 játékot vettem onnét. És csakis 100%-os usertől vettem.

Egyébként ha már nagyon féltek a g2a-től, menjetek a szinte 100%-os Instant-gamingre -----> Link
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.29. 18:03:08

és mind a 62-t végigvitted? 😊
MerlinW
"nagyon sokszor lopott kulcsokat, vagy lopott bankkártyával vásárolt kulcsokat árulnak"

Egyszer azaz egyszer fordult elő, és mindenkit kárpótoltak. 62 játékot vásároltam onnan, 1x volt problémám, amit egy napon belül refund-oltak. Egyébként sem a G2A árulja a kulcsokat, hanem magánszemélyek, mert ugye egy piactérről beszélünk.

[merlinw.org]

Nyilván konkrétan nem tudhatod az adott eladóról, hogy bűnöző-e vagy sem. De csak egy kicsit gondolj bele: hogy a francba lehet, hogy hivatalos oldalon max. 10% van, ezeken meg akár félár? Az online piactéren is ugyanaz megy, mint a való életben: ha túl olcsó valami, akkor ott bizony suskus van. Nem csak lopott bankkártyákkal játszanak ám, sok olyan is volt, hogy videókártyák/egyebek mellé adott kuponokat szedtek ki, a delikvens meg csodálkozott, hogy hogyhogy aktiválva van. Biztos, hogy van olyan, hogy valakinek nem kell éppen a saját kódja, de abból nem lesz ennyi. Volt, aki el akarta adni a kódját, de maga az adott eladó oldal "lopta" el. Ha nagyon szeretnék egy játékot és drága, akkor meg vagy rászánom a pénzt, vagy megvárok egy leárazást, kibírom azt az időt. Lelked rajta, hogy mit veszel, én ilyesmihez még véletlenül sem akarok asszisztálni.
Laza
Mondjuk megjelenéskori 30-40+%-os kedvezményekért azért néha vállalja az ember a rizikót ... inkább, mint a Steam teljes ár 50-60 eur, amit én biztos, hogy soha nem fogok kifizetni ... és nem azért, mert nem tehetem meg 😊

Szerencsére még egy kulcsot sem buktam be ... kopp-kopp-kopp.

Az utolsó eszmefuttatás meg egy kapitalista világban több mint érdekes ... oké, direkt módon én sem adok 'bűnözőknek' pénzt ... de amúgy meg honnan tudod, hogy mikor veszel olcsó tejet, hova megy a pénz, meg mikor veszel egy kiló sertéshúst, vagy tojást, és sorolhatnám .... nagyobb volumenben megy a 'rablás' az élelmiszerpiacon, szóval inkább ne is egyél 😊
De másrészről meg az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, amíg nem bizonyított a bűnössége 😊

Pénz beszél, kutya ugat ... a pénzével meg mindenki azt tesz amit akar és annak adja, arra szórja, amire akarja ... kvázni sem szabad, mert a bűnözőknek megy a pénz 😄

Szabi
20%nál még én se veszek g2a-ról, de félárnál már átgondolós.. buktam már be gtav-el, 3-4nap volt amig visszajött a pénzem, se support 10percen belül írta hogy oké küldik a pénzt

"Nulla tenaci invia est via"

G2A és társaihoz:
nem látom, hogy különösebben kiemeltétek volna: ezeken nagyon sokszor lopott kulcsokat, vagy lopott bankkártyával vásárolt kulcsokat árulnak. Rengetegszer olvastam már, hogy elvették később az adott játékot, egy ismerősöm is járt így. Mivel sok esetben alig 10-20%-kal olcsóbbak ezek a boltok, szerintem érdemes átgondolni, hogy megéri-e a kockázat, és az egyszeri olcsóság miatt jóval többet bukj (Pl. egy 10 eurós játék elbukásával és több olcsóbbal akár ugyanott is tarthatsz összegben, mint hivatalos oldalnál), illetve, hogy mennyire zavar, hogy sokszor konkrétan bűnözőket támogatsz más emberektől lopott pénzből. Engem ez utóbbi különösen zavar, hiszen nekem is rosszul esne, ha tőlem ellopnák a bankkártyámat, pénzemet, nem is vásárolok ilyen oldalról.
Utoljára szerkesztette: Llajti, 2016.04.28. 13:22:36