34737
  • Jim Morrison

Van valami jatek jol learazva amivel ujra level2 lehetnek 1.51rol?^^
  • IMYke2.0.0.0
    Trine 3... köszi a többiért is:
  • FrostBite
    Hello!
    Elég rég volt már, hogy gifteltem valamit, ezért szétnéztem, hogy miket találok elfekvőben.
    Sok sikert!

• 3Error #31119
    Yep.

Genndy,
  • genndy
    FEKETE PÉNTEK!

BundleStars kulcs. Vasárnap este 8-ig, SG.hu+SG-EJ tagok számára, lvl2 contri. Sok szerencsét!
  • Scooter
    "Most"? Már mióta. Üdvözlünk a földön!
  • IMYke2.0.0.0
    A "Life Is Strange - Episode 1" ingyenes.
    A 4 további epizódért ugyanúgy fizetni kell. Ezért helyből ajánlott a jelenleg 4,99 eurós teljes csomagot megvenni, és nem szőrözni.
  • RiCSi1234
    Life is Strange (Episode 1) most ingyenes a steamen !!
    Utoljára szerkesztette: RiCSi1234, 2016.11.25. 14:46:14
  • Atisz #31114
    Gratula és fogalmam sincs. Itt valószínűleg nem, mert elég passzív reakciók jöttek, amikor a múltkor próbálkoztam hasonlóval.

Kezdésnek kitenném a steames profilomra, aztán a játék discussion szekciójában nyitnék neki egy témát, ahol meghirdetném. Persze tudom, jönnek majd százszámra a retardált, megbízhatatlan ajánlatok. Próbáld meg az "Eredeti játékaink klub"-ot, azt többen követik figyelemmel.
  • lammaer
    Sziasztok,

Tapasztalatotok szerint hol lehet jól elcserélni egy steames játékot? Nyertem egy GTA V-öt, de nem igazán érdekel, elcserélném mondjuk egy számomra érdekesebb kombóra (Secret World Ultimate Edition meg vmi apróság).

A streamtades fórum elég hektikusnak tűnik...
  • MerlinW
    Nincs rá szükségem, de a rivjúk jók róla. Nézegesd Youtube-ot.
  • Papa01 #31111
  • Atisz #31110
    Már meg is van.
  • Papa01 #31109
    Kitűzőket most is lehet kapni! Különböző kategóriákban kell szavaznod játékokat. :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.11.23. 19:53:52
  • Solt
    Urak,

Steam link elég baráti áron van... használja valaki? Vélemények?
  • Atisz #31107
    Majd ha külön kártya lesz hozzá (bár lehet, hogy csak a karácsonyi fog kapni), akkor.
  • Krisztiam #31106
    jaa oké :D
  • MerlinW
    Az őszi vásár kezdődött el.
  • Krisztiam #31104
    elkezdődött a black friday? :)
  • 3Error #31103
  • Lokker
    Nincs már napközi?
  • JaSoN HuNTeR #31101

háhááháháháháháháháháh
  • 3Error #31100
  • IMYke2.0.0.0
  • Tanisz
    Ha tucat szemét lenne nem is kérnék ilyet :)
    Az egyik egy multi FPS játék( én nem vagyok FPS rajongó, de még nekem is tetszik), a másik pedig egy logikai. Ezeknek a launchja december elején várható.
    Csak előre érdeklődtem, hogy szabad-e ilyen linkeket dobni.
  • mooo
    Küldd a linket azt meglássuk. Én őszinte leszek,ha tetszik,vagy látok benne valamit akkor mindenképp megy a vote,de azt nem fogom támogatni hogy az x+1 szemét is felkerüljön a steamre :)
  • Tanisz
    Teljesen jogos, de nem csak a sajat játékom kapcsán kérdeztem, hanem az ismerősi körömben lévőkért is.
    Green Light vote a lényeg. Annak kapcsán érdeklődtem, a hazaiak csak dobnak párat, sok kicsi sokra megy :)
    Értékesítés népszerűsítésre van kidolgozott stratégia.
    A saját játékom még messze van a megjelenéstől :)

Komolyabb játékok egy mobil appnál amiknek kapcsán kérdeztem. Nem véletlen a steamen való megjelenenés :)
  • Tanisz
    Köszi :)
    Green Lightra való beszavazás a lényeg csak. Értékesítéskor már nem ilyen csatornát használ az ember.
  • MerlinW
    Csinálj neki egy topikot. Ne reklámtopikot, hanem a játéknak egy topikot. Egyébként meg nemzetközi vonalon gondolkodj, nem a hazai piac fogja eltartani a játékot. Küldd be IGN, Gamespot, stb oldalaknak, ha szerencséd van és olyan a játék, akkor dobnak egy rivjút róla és máris milliók szeme elé kerül. Aztán ott a milliárdos felhasználóval rendelkező reddit, ott a facebook, stb. Használd ki az internetet és mindig gondolkodj nagyban. Országszinten semmi értelme, kicsik vagyunk, kevesen vagyunk és a sajtókultúránk is gáz.

Én tudom, elkészíteni egy játékot könnyű, a piacon való érvényesüléshez képest. Ott kezdődik az igazi munka. A telített piac átka. Egyszerű kis játékot meg első körben mobilra dobnám, ott lehet tesztelni az érdeklődést és a google play/App store platformok jó reklámfelületet biztosítanak. Ha ott veszik elegen, jöhet a desktop. Komolyabb hangvételű játékok esetében máshogy megy a dolog, de ha arról lenne szó, nem itt kérdeznél ezekről, tehát abba nem mennék bele:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.19. 23:40:27
  • Atisz #31093
    Szia! Szerintem minden lehetséges fórumon érdemes próbálkozni (persze nem árt udvariasan érdeklődni előtte, mint ahogyan az előbb tetted :))

Reklámnak majd csak a megjelenés utáni hirdetés esetében fog minősülni.
  • Tanisz
    Sziasztok,

Kérnék egy kis segítséget :)
    Steam Green Light magyar projekteket hol lehet népszerűsíteni, persze ahol nem minősítik reklámnak?

• 3Error #31091
    Nekem oly mindegy, hogy melyik fórumban csinálja, aki csinálja. Sz*r ember. Pont.

(egyébként engem pont PH-n vert át egy csicska, képes volt egy teljes facebook oldalt létrehozni a kódért, majd törölni az egészet mikor megkapta a chat-ben... Nah, annak tuti háromba törném a karját "első látásra"... )
  • RelakS
    Dirt 3 kód elvileg elkelt.
    Csak sajnos nem itt, mert olyan vak vagyok, hogy nem tűnt fel, jött privát

Kellett nekem RAMyMamy üzenetét is olvasnom a prohardveres topikkal
  • RAMyMamy
    gondolom, az előbb említett prohardveres ninja topikkal még nem találkoztál, ott is kb. minden 3. ember köszöni meg a kulcsot, amit elvitt. nem kell ezen annyira csodálkozni (az sg-n vagyunk ráadásul, ami tele van 12 éves vérpistikékkel???!!!). vannak ilyen emberek, akiket a szüleik nem tanítottak meg a tiszteletre, sajnos. Solt biztos tanult a hibából, legközelebb majd csinál giveawayt vagy valami.
    Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2016.11.14. 10:18:54
  • Lokker
    Nem nevelték a gyereket és ilyen suttyó lett ez van. Szerintem ezek azok az "emberek" akik anno a steamgifts csoportból is kibuktak mert nem voltak képesek megköszönni.
  • 3Error #31087
    Nem az értékről van szó, messze nem... Még csak egy "vittem, köszönöm"-öt sem képesek írni? Akkor lehet takarodni warezolni, mert ez ilyen formában számomra lopás, cigánykodás.
  • RelakS
    Köszönöm, mindenkinek, megnyugtató :)

Egy Dirt3 kód még mindig játékosra vár , 5 napig érvényes még :) (privátban kérjétek)
  • MerlinW
    Nem, nincs ilyen.
  • genndy
    Dehogyis, szép is lenne. Csak kiírja hogy sikertelen a regisztráció ha már használt kódot akarsz aktiválni, és kérheted, hogy adja meg a felhasználónevét annak aki aktiválta ("Fiókfelderítés"), amivel sokra nem mész.
    Ezek meg egyébként is humblis linkek voltak, amik azonnal kiírják hogy felhasználva, ha már claimelték belőlük a kulcsot. Egyébként meglepően sokáig éltek, 5 perccel a poszt után még a Killing Floort és a Shadow Complexet is vihetőtem volna (de annyira egyik sem kell). PH-s ninja topikban 1 percig sem maradnak meg.
  • RAMyMamy
    kb. 80ft értékű játékokból nem kell ekkora ügyet csinálni sztem

RelakS: emiatt biztosan nem fogja letiltani a steam, csak küld egy e-mailt róla, hogy valaki megpróbálta felhasználni a kulcsodat még egyszer