34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#31164 Nem teljesen értem amiről írsz.
UE4 engineben készül a játék.
Mivel nem vagyok tagja a csapatnak, csak ismerem őket.
Tudom,de olvasható is a Steam GL alatt is, hogy nem egy összehányt, gányolt játékot adnak ki, ami csak 1x-i pénzszerzésre, vagy agyon dlc-zésre, vagy mikrotranzakciókra épül, ez manapság ritka.
Én egyáltalán nem vagyok FPS rajongó, de a koncepció ami alapján felépítették a játékot és ahogy állnak hozzá számomra megsüvegelendő.
Csak gondoltam egy kicsit besegítek Nekik, hátha kapnak pár szavazatot.
-
#31163 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért vicc, hogy egy ki*aszott okosteló 3 évig bírja. Úgy vigyáztam rá mint egy hímestojásra. Úgy nézett ki még most is mintha tegnap vettem volna ki a dobozból, erre kampó. Most visszatértem a Nokia 3310-esemhez, ami ott lapult a fiókban, arra várva, hogy mikor jön el az ő ideje újra. 2000-ben vettem és még ma is működik. 2010-ben tettem félre, mert akkor lett véve 2 Nokia 6303i, viszont azt a 2db-ot a szülők használják. Nem akartam lenyúlni, visszavenni tőlük.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.05. 11:30:40 -
#31162 Komolyan rohadjon meg ez a steam a mobilhitelesítővel. Tegnap megdöglött a "szuper" Samsung okostelóm és muszáj voltam kikapcsolni a hitelesítőt, mert nem tudok kódot lekérni és belépni a steam-be se, ha nem működik a telefonom. Erre most cserélnék és 15 napig visszatartva. Soha többet Samsung-ot. Még szerencse, hogy nem adtam érte pénzt, mert szerencsejátékos nyereményjátékon nyertem 3 éve. -
#31161 Annyit még hozzáfűznék, hogy ott az ingyenes UE4 engine. Miért nem használjátok? Kinyalja a feneketeket, komplett FPS sémák vannak hozzá szintén ingyen amiket csak testre kell szabni, hozzáfejleszteni az egyéni igényeket. A legmodernebb teknót használja és pont arra találták ki, amire ti szeretnétek használi. Könnyű használni, könnyű beletanulni, elképesztő mennyiségű cikk, tutorial és tudásbázis van mögötte. A 20 év az 20 év:)
De az UT4 forrása is ott van Git-en, UE4 implementációval, példákkal, mindennel. Ha meg már annyit kerestek a játékkal, hogy licenszdíjat kell fizetni az Epic-nek, akkor az meg már csak apróbpénz és boldogság. -
#31160 Egyetértek, ezen biztos nem veszünk össze. -
#31159 Sok sikert. Mondjuk annyira telített a piac ezen a területen (idén is jött ki vagy 6 minőségi játék a kategóriában, harmada ingyenesen játszható, jövőre is jön 3 amiről tudok), hogy nem sok jót jósolok, hacsak nem lesz benne valami nagyon új és innovatív dolog. De hajrá. -
#31158 Sok sikert hozzá ! -
#31157 Sziasztok,
Korábban erről a FPS-ről beszéltem.
Kikerült Green Lightra.
Ha tetszik, nyomjatok egy vote-ot.
ReCover
Köszönöm az alkotók nevében is.
Utoljára szerkesztette: Tanisz, 2016.12.03. 22:45:12 -
#31156 Kösz, lehet, hogy az lesz. -
#31155 Megköszönöm, bár nem én vittem el :) -
RAMyMamy #31154 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vigye nyugodtan, akinek kell:
Dwarfs!?: https://www.humblebundle.com/gift?key=RZb2wqYcEBVFp2eG
iBomber Defense Pacific: 8ZQJH-7RH07-JPLD4 -
#31153 Még mindig él az akció (4 napig), Humble-n megveheted annyiért, amennyiért akarod, akár 1$-ért is. -
#31151 Hát, lezajlott ez a Legend Of Grimrock 2-s széria és egyet nem sikerült bezsákolnom steamgiftsen. Nem panaszkodom, mert nyertem mást, de úgy nézem, hogy ami wishlisten van, azt esélyem nincs megnyerni :) -
#31150 Nincs, a hozzárendelhető játéktól függ. Nekem olyan esett, amely olcsóbb (!) volt, mint ugyanazon játék kártyájának normál megfelelője (ez az én formám). Azt a 17 EUR-st minél hamarabb add el szerintem, mielőtt normalizálódik az ára :) -
#31149 Este hétkor sorsol a gép:
-
#31148 Nincs ilyen ár, minden annyit ér, amennyit valaki hajlandó adni érte. -
nxs #31147 Srácok a Foil Cardoknak van valami értelmezhető értéke,esett olyan amit 17 juroért árulnak ami ugye teljes agyfasz. Nincsen valami iratlan árfolyam,pl a sima x*esét éri vagy valami? :) -
#31146 Köszi, már aktiváltam is! -
#31145 Köszi a felajánlást! -
BarneyK #31144 Nagyon köszi! :) -
RED BULL F #31143
Itt is köszönet az Outlast-ért! -
#31142 Hali!
Nyerteseknek küldtem a kulcsokat. (Bocsi a késésért, de munkahelyen maradt a telefon és nem tudtam belépni. )
Trine 3 - Vasbeton
Outlast - szogyenyi
Retro City Rampage - BarneyK -
#31141 De. -
#31140 Loál, hát téged is látni?:) -
#31139 -
#31138 A steam support ezt írja:
Game launches, closes
Locate your game install folder, generally located
C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common
Launch the game exe from there.
Futtasd rendszergazdaként talán megoldja a problémádat. -
#31137 tört verzióval játszottam anno szóval fut a gépen könnyedén, így azokat a dolgokat ellenőrzöm melyeket a kolléga leírt. -
#31136 Köszönöm megnézem mindezt! -
#31135 Men of War assault squad 2 -
#31134 Kiegészíteném még annyival, hogy az adott játék nem biztos, hogy fut egy adott operációs rendszeren. -
#31133 Ellenőrizd, és telepítsd a \útvonal\STEAM\SteamApps\common\(a játék neve)\_CommonRedist almappa tartalmát.
* vcredist_x64.exe
* vcredist_x86.exe
* DirectX
hiányozhatnak.
Egyes játékoknak külön kellhet még egy frissebb PhysX.
Érdemes lehet megnézni minden mást is a rendszerben:
- elég-e a hardver a játékhoz
- frissítések
- van a játéknak Launcher-je, amiben az ingame opciókat még a játék indulása előtt lehet buherálni - ha igen, akkor érdemes mindent először Low értékre belőni, a felbontást nyilván monitorhoz... (előszeretettel lövik be magukat 1920-ra akkor is, ha a monitorod 1680--as)
stb. -
#31131 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Megvárásoltam egy játékot a steam-ből (nem az első), letölt és feltelepít. Mikor rányomok az indításra jobb oldalon felül megjelenik, hogy fut majd egy pillanatra felvillan, hogy szinkronizálás és ennyi. Nem történik a továbbiakban semmi. Nincs hibaüzenet és a játék sem fut nem indul el. Neten nemigen találtam erre a kérdésre választ. Előre is megköszönöm a segítséget s további kellemes napot kívánok! (jó játékot!) -
#31130 -
#31129 -
#31128 -
Kis apróság a téli játékos szezonra :) -
#31126 Köszönöm szépen itt is, jó helye lesz! :) -
#31125 sszemtelen nyerte a Skyrim LE-t. Gratula! A kódot beírtam SteamGiftsre, de emailben is elküldtem. -
#31124 -