Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Az a baj, hogy nincs mögötte állam, jegybank, senki, hogy kompenzálja a piaci spekulációkat, így pedig látható milyen szinten értékelődik fel ... avagy értéktelennek el mellette a valódi pénznemek ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Pontosítok, mert rákérdeztem: kb 18 coint farmlt, amiért akkor kapott 200eFt-ot.

Az érték és az összeg más, de a lényeg ua 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Amit a bitcoinnal művelnek az már nagyon a legalja pofátlanság,ha elérik,hogy tényleges "valuta" legyen pár ország durván a csőd szélére fog jutni. Én nem vagyok egy lángész,buta informatikusnak tanultam 90 valahányban de ilyen extrém módon manipulálni egy fizetőeszközt,teljes agyrém.

"2010. október 7. – Többhónapi stagnálás után az árfolyam emelkedésnek indul 0,06$/BTC-ről."
Laza
Nevetségesen túlértékelt lett ... pár éve még simán lehetett otthoni körülmények között bányászni, pár 10x-es volt az árfolyama forintban is ... erre elszállt a bányászáshoz szükséges erőforrás, majd később az árfolyam is.

Haverom kiszedett belőle még akkoriban fél millát kettő darab több videókártyás géppel, és bele sem merek gondolni, hogy ha mostanáig megtartotta volna a coinjait, akkor mit szakított volna.

Lassan ki fog durranni ez a lufi, vagynemtoom.

Pont 3 napja mesélte egyik pajtim,hogy a belvárosban (budapest) már automata is van,ahova bedugod a forintodat és már váltja is neked és teszi az előtte már létrehozott számládra
IMYke2.0.0.0
Én se.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bardocz
Ezt sose tudtam hogyan lehet szerezni, meg hogyan működik, pedig még utána is olvastam 😄
MerlinW
Nem megyek bele - utánanézel, ha érdekel - de nem lenne 125ezer Ft 1 bitcoin, ha nem lenne senkinek😊 Nekem is van pl.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.27. 16:50:26

[merlinw.org]

Atisz
Ezentúl az IS tagjai és a(z etikátlan) hackerek is vásárolhatnak a steam-en 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Sokan fognak vele fizetni. Ideje volt már.
Jim Morrison
Na, már lehet bitcoinnal fizetni

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Laza
Én is ezt használom, G2A nem túl barátságos.

Laza
Mondjuk ezért kell PP-vel vásárolni ... na meg arra is kíváncsi lennék, hogy 1-1 játék vásárlást majd kinyomoznak e ... továbbá arra, hogy ha így többet fizetsz, azt befizetik e az itthoni államkasszába ...

totyak
Aha, szóval ezért nem engedi. Köszönöm a segítséget. Akkor azok kimaradnak.

genndy
Mert már nem elérhető Steamen, ingyenes lett az 1-2 (de nem Steamesek). Régebben mintha lett volna még valami csomag is amiben benne voltak, de most már azt sem látom Steamen.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

totyak
Pont ezt mondom, hogy nem tudom megvenni, mert nincs vásárlás gomb. Nincsen meg a két rész nekem, tehát sehogy nem tudom a könyvtáramhoz adni.

Jim Morrison
vagy megveszed őket storeban, vagy ha fel van telepítve, akkor library fülön alul van olyan, hogy Add a game, add non steam game (viszont ugyanúgy nem fogod őket tudni letölteni másik gépen, csak ha megvetted/beaktiváltad).
Mondjuk megpróbálhatod az activate producttal is (vagy ez nem ment?), hátha hozzáadja a steames játékaidhoz.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

totyak
Üdv! Hogy tudom Steam-en a könyvtáramhoz adni a GTA1-et és 2-t? Látom, hogy ott vannak a store-ban, de nem lehet megvenni őket és ingyen sem tudom hozzáadni. Pedig a többi rész megvan, jó lett volna, ha ezek is megvannak. Köszönöm

Kettő is! Az egyik, hogy miért akarod a te vásárlási szokásaidat általánosnak elfogadtatni, a másik, hogy az egyéni preferenciának melyik részét nem érted? 😊 Azért kérdezett a Papa engem, mert ismerjük egymást és kb tisztában vagyunk a másik elvárásaival. 10 új játékot teli áron személy szerint cirka 10 év alatt veszek meg, a maradékot ami mellékvágányon érdekel minimum 70%-s steam akcióban, ráadásul azok amiket teli áron veszek, az ilyen oldalakon el sem érhető. (DCS modulok és társai)

A hörcsögöknek illetve azoknak akiknek van idejük minden megvett játékot azonnal kijátszani biztos megéri a kockázat, de nekem az én vásárlási szokásaimmal nem... ha van pár órám játszani, akkor azt játékkal szeretném tölteni és nem azzal, hogy esetleg nyomozzak azután, hogy hova lett, mert anno sikerült 10 euróval olcsóbban megvenni.

www.smart-bus.hu

Dzsini
Vagy vársz egy évet, és összesen 12.000-ért megveszed mindet leárazáson, bundle-ban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MoRT2195
De ha mondjuk megveszek 10 új játékot hivatalos helyen 12.000ft-ért, vagy akár többért, addig "csúnya" helyen megveszem 8000ft-ért, vagy akár olcsóbbért. Most átlagárakat mondtam. Tehát az első esetben a végösszeg 120.000ft, a másik esetben meg 80.000ft. Na ha elvesznek 1 játékot, azzal buktam 8000ft-ot, mert újból meg kell vennem, ha játszani akarok vele. Ergo így a 12 játékért 13 árát kell megfizetnem, de a végösszeg még így is csak 88.000ft. Kérdés?
Szerintem egy ilyen is sok, nem pár hét alatt kettő. Főleg, hogy hivatalos helyeken vásárolva konkrétan nulla olyan panasz van, hogy elveszik a játékodat! 😊 Egyéni preferencia kérdése, hogy mi az a pénz, amiért hajlandó az ember kockázatot vállalni. Mivel konkrétan engem kérdeztek meg, így elmondtam az én álláspontom... én inkább adok érte pár euróval többet, de nem szeretnék fél, egy év után rohangálni a játék után, hogy hova lett... 😉
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.04.24. 14:58:25

www.smart-bus.hu

IMYke2.0.0.0
Jogos amit írsz. Sajnos 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem csak az a bajom ezekkel a boltokkal, hogy az árak nettóban vannak feltüntetve, ha kiválasztod hogy Magyarországról vásárolsz, akkor rárakja a 27% ÁFA-t és akkor már nem is biztos hogy olcsóbb. Ha meg nem állítod be, akkor tulajdonképp csalsz, és ha bankkártyával vásárolsz, akkor ezt még alá is írod...
Persze volt olyan, hogy még ÁFA-val is kedvező volt az ár, úgy már én is vásároltam és azzal nem volt semmi baj.
IMYke2.0.0.0
Én is azok közé tartozom, akiknek minden megvan, amit ilyen helyeken vásárolt.
Még a sokat emlegetett Watch Dogs és Season Pass-e, meg a Fekete Zészló Négy is, mindenestől...

Dzsini
És hányan nem panaszkodtak hány játékkal kapcsolatban, hogy nem vették le, és évek óta megvannak a játékaik? A topicokban nagyságrendekkel ritkábban találkozol a pozitív reakciókkal - ezért is írták, hogy tíz- százezer pluszos eladótól érdemes vásárolni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A Football Manager topikban az elmúlt pár hétben többen is panaszkodtak, hogy a steam levette a fiókjukról a tavalyi FM-t... Na most akinek az a pár euró különbség megéri az ilyen macerákat, hajrá. 😊

www.smart-bus.hu

bakvarnyu
Én már több ilyen szürke piacos boltból vettem steam kulcsot (g2a, gaming dragon stb),eddig még nem volt probléma.
Valószinű a ruszkiknál szerzik be a kulcsokat, vagy amelyik országban olcsóbb a játék,mert sokszor egy fénykép jön a dobozról a kulccsal.

IMYke2.0.0.0
A fele badarság.

Papa01
Köszönöm a válaszokat! :-)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Prince23
Instant-gaming.com lesz a te kedvenc helyed 😊

MoRT2195
Sokan vásároltunk már onnan. 99%-ban pozitív visszajelzések vannak innen az sg.hu-ról. 😊 A lényeg, hogy olyantól vásárolj az oldalon, akinek sok (több tízezer vagy százezer) pozitív értékelése van, attól garantáltan nem fogsz rossz kulcsot kapni. Ha a kulcs mégis rossz, akkor nem kicsesztek veled, hanem nem tudták, hogy a kulcs rossz. Ebben az esetben supporthoz fordulva seperc alatt visszakapod a pénzed. 😊
Szia Papa,

Nem! 😊

www.smart-bus.hu

Papa01
Szia Solt! Közi a választ! 😊 Te használnád?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
G2A, Kinguin és társairól:

Internetes piacterek, leginkább a Vaterához hasonlítanak, mert a legtöbb esetben maga az oldal nem saját maga árul, csak közvetítőként szolgál. Ebből adódóan egy terméket több eladótol is beszerezhetünk. Szinte bárki lehet eladó ezekben a boltokban és amikor vásárolunk sokszor nem is tudjuk kitől veszünk.
Ezekből eredően és a tapasztalatok is alátámasztják, hogy megvannak a kockázatai ilyen helyen vásárolni pl.: nem kapunk semmit a pénzünkért vagy rosszabb, lásd Bluerainbow esete, kinek nem egyszer tiltottak le játékokat. Ugyanakkor lehet jó üzleteket is csinálni ezeken a piactereken (érdemes figyelni az eladott példányszámot), azonban a kockázatuk miatt nem lesznek ajánlott helyek, mindenki kizárólag csak saját felelősségre használja őket.

G2A Shield egy feláras szolgáltatás, melyért cserébe a G2A biztosítja, hogy sikeresen aktiválni tudjuk a vásárolt játékot, letiltás ellen ez sem véd: lásd Watch Dogs esetében, amikor csupán a kiadó jófejségének köszönhető volt, hogy visszaadták a lopott kulcsokkal aktivált játékokat.

G2A áfa: mindenki saját belátása szerint választhat, de aki nem a valoságnak megfelelöen választ az törvényt sért. Forrás

Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.04.22. 21:35:13

www.smart-bus.hu

Papa01
Sziasztok!

A G2A oldalról szerintetek érdemes vásárolni? Sok esetben Steam-es kulcsot adnak és jóval olcsóbb árakkal dolgoznak... Hol van itt a svindli? 😊

<#eljen>

Scooter
<#wilting> és tényleg! Thanks! <#law>
MoRT2195
Már jó ideje lehet kliensen is új ablakot nyitni. Középső egér. Szívesen. 😄
Scooter
Azt én is rühellem. Ezért szoktam böngészőben megnyitni minden új lapon.
Úgy utálom hogy pl. a mostani akciónál ha rákattintok valamelyikre, majd vissza akkor totál összekeveri a sorrendet, és még új ablakban sem tudom megnyitni.

PetruZ
Nálam is megy a kliens gond nélkül, egész délután oké volt.
Nekem nem indul steam,csak offline módban hajlandó elindulni.

MerlinW
Hm. Egész nap kártyákat farmoltam, árultam és nem volt ilyen problémám. Lehet mert izlandi szerveren vagyok... vagy nem tudom.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.14. 19:18:52

[merlinw.org]

Sőt ez már éjszaka sem működött...
Scooter
Akkor jó, már kezdtem izgulni, csak azért, mert reggel lövettem be egy sima Darksiders II kulcsot. Azt hittem, hogy valamit az kavart be. Ezt az újat nem akaródzik megvenni, mégha ilyen olcsó is.
IMYke2.0.0.0
"A(z) steamcommunity.com oldal nem működik

A(z) steamcommunity.com jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.
500"

Scooter
Nektek bejön a steam kliensben vagy a web felületen belépve a profilotok alól a játékaitok listája? Nekem egyiken se. Weben fehér háttér és nem tölt semmit, a steam kliensben meg egyet pörög a töltés és fekete képernyő. Mi az isten lehet. Már újraindítottam a steam kliens-t is és a gépet is.
3Error
Attól függ hogyan használod. Ha normálisan akarsz trade-elni, érdemes egy normális telót tartani, a fiókot pedig telefonszámos védelemmel használni. Biztos vannak más megoldások is, én kényelmesen csinálom, nem akarok szenvedni. Mindkét acc-ra ott vannak 0-24-ben a telók, bármi van azonnal értesítést kapok.
(persze nem csak a Steam miatt...)

@ xido <#eljen>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.04.10. 12:33:28

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MoRT2195
Ha az okostelós védelem van beállítva, akkor sehogy. Minden belépésnél meg kell adnod az appnál lévő kódot (kivéve ha automatikusan jelentkezel be). Telón beállítod az email-es védelmet, és akkor nem kell a telóval baszkurálnod, de kevésbé védett lesz az accod, és asszem így kicsit le leszel korlátozva. Tehát vissza lesz tartva egy csere, vagy akármi hosszabb ideig asszem.