34737
  • Atisz #31204
  • Atisz #31203
    Nagyon szívesen :)
  • wantonly
    Köszönöm szépen! :)
  • 3Error #31201
    Kipróbáltam, minden okés volt több felbontáson is, persze 4:3-ban. 1080p-ben is működött a menü rendesen, csak ugye szét volt csúszva a kép.
    (ez egy 17,3"-as Precision notin volt, Nvidia Quadro-val, 8.1-es, 64bit-es winnel)
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.12.18. 18:47:51
  • Lokker
    Régi játékoknál érdemes minél kisebb felbontással próbálkozni. Az az esetek többségében szokta orvosolni a problémát.
  • 3Error #31199
    Szia !

Én eddig nem tapasztaltam egyik játéknál sem ilyet. A Psychonauts-ot még régen, nem Steam-en játszottam, így érdemben nem tudok rá mit mondani, de fölrakom és kipróbálom.
    Egyébként op.rendszered milyen van? Esetleg gép, monitor, felbontás, etc.?
  • tigeroo
    sziasztok!

a the secret of the monkey island és psychonauts játékoknál észrevettem, hogy a menü nem kattintható teljesen jól, mintha más felbontásban lenne a játék, néha az adott gomb mellett/fölött stb. helyen kell kattintanom hogy behozza.
    másnak is van ilyen problémája, esetleg más játéknál?
  • MerlinW
    EJ felajánlásokat ne ide légyszi. Mint látod csak összezavarja az embereket és alapvetően semmi keresnivalója itt, hiszen nem SG Steam csoport, hanem EJ csoport felajánlás.
  • IMYke2.0.0.0
    "SG.hu - Eredeti játékok"
  • Jim Morrison
    szerintem EJ (én csak az EJ ben nem vagyok és ezt én se látom)
  • Kisssss
    az.

(vagy eredeti játékaink...)
    Utoljára szerkesztette: Kisssss, 2016.12.16. 20:49:19
  • RatBaG #31193
    ez sg group-os lenne? syncheltem is, de nem látom.
  • IMYke2.0.0.0
    Kitűnő és tartalmas karácsonyi ajándék a nyertesnek
    Csak az jelentkezzen rá szerintem, aki fel is van készülve a sok-sok (100) órányi játékidőre.
  • Lokker
  • Atisz #31190
  • Lokker
    csak a "kiválasztottak" :(
  • Kisssss
    más is kapott minion masters játékot?
  • Atisz #31187
    Neked is nagyon köszönöm, de Panzeradler már megtisztelt :)
  • Atisz #31186
    Nagyon köszönöm :)
  • 3Error #31185
    Mié' nem ezzel kezdted?
  • Panzeradler #31184
    Nézz PM-et
  • Atisz #31183
    Megszüntettem a bankkártyám, így ez az opció irreleváns.
  • 3Error #31182
    Szerintem vedd meg, 1 euro...
  • Atisz #31181
    Ha valakinek akad egy felesleges Broken Sword 5 a mostani Bundle Stars-os ajánlatból, arra örömmel lecsapok, mert wishlistes.
  • MerlinW
    Mikor aktiváltad a hitelesítőt, kaptál recovery kódot, amivel hitelesítés nélkül beléphetsz az account-odra, kikapcsolhatod addig a hitelesítést.
  • 3Error #31179
    Előfordul az ilyen. Én csak Samsungot használok. Jelenleg csak a Steam-hez kettőt.
  • Tanisz
    Köszi a jótanácsokat,továbbítom a készítőknek :)
    Nem végleges még a jaték, tudtommal.
    Folyamatosan dolgoznak a részleteken :)

• RelakS
    Azért gondolom először bizonyított az Unreal, utána vették az UE1-et.

Erről most eszembe jutott a Deus Ex, ami kimaradt :(
  • MerlinW
    Hááááát, actualy... majdnem úgy kezdte:) Mármint Unreal volt az első 3D engine-jük, és 26 játékban volt jelen az UE1 :)
  • RelakS
    Kaptatok egy support, de van néhány furcsaság:
    1: a szabadban egész jól néz ki a játék, de beltérben mintha visszaugranánk úgy 15 évet. Nincsenek árnyékok, lowpoly (vagy annak tűnő) modellek... valahogy fura az összhatás
    2: a zárt terekben a köd világosabb, mint a környezet. Ezt más játékokban, pl DOOM3-ban sem igazán értem, de nálatok jóval hangsúlyosabb
    3: gondolom, a szabadban lévő helyszíneken is faragtok még, mert a kék ködbe vesző fák elég furák :)
    4: helyesírás ;) pl: 'alongside' (mondjuk lehet, hogy más nincs, mind1 :D)

Mindent bele, Epic Games sem úgy kezdte, hogy fű-fa veszi a játékmotorjukat ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is.
    Állítólag lesz egy szolgálati okos valamikor, nem tudom mi lesz velem - nem értek hozzájuk.
  • MerlinW
    Ja már én is látom, nem szóltam.
  • Atisz #31172
    Welcome to the club.

(nekem elvből sima mobilom van, mert telefonáláson kívül nem sok mindenre használom)
  • Dzsini
    van egy nem hivatalos steam autentikátor (NEM hivatalos!), vagy telepíthetsz a gépedre egy Android emulátort pl. Bluestacks, ahova feltelepítheted a hivatalost, és használhatod azon keresztül.
  • Scooter
    Ki*aszik a rendszer, mintha soha a büdös életben nem használtam volna. Gondolom sima régi gombos telóra nem lehet aktiválni, szoftver nélkül? Mivel nem tudok mobil steam-et rátenni.
  • Atisz #31169
    Szavaztam :)

Az "xmas"-t a megjelenésnél nyugodtan átírhatjátok Christmas-re, mert annak még értelme is van ;)
  • Atisz #31168
    3. mp-nél látszódik a logó, hogy Unreal engine :)
    Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.12.05. 13:49:26
  • Atisz #31167
    Nos, első körben esett kesztyűs doboz CS-ban, ami aznap 16 (!) EUR ért volna, most örülhetek ha majd kapok érte felet, "hála" a 15 napos szívatásnak.
  • Scooter
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem a második akksi volt benne, mert a régi már gyorsan lemerült, viszont nem tudom, hogy mi lehet a baja, mert beraktam a régi félretett akksit is, de azt se tölti a töltő! Kikapcsolt állapotban nem jön fel az akkumulátor töltő ikon, hogy éppen hol tart. Szóval szerintem az akkuhiba kizárva nálam. Viszont szervizbe sose vinném, mert ott csak még jobban elbasszák, szétcseszik azt amire vigyáztam, hogy sérülésmentes legyen. Inkább kimegyek a betonra és földhözb*szom, oszt veszek egy újat!
  • kigyi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem is haldoklik a Sony Október elején múlt 3 éves. Az aksi adta meg magát benne a többi rész szinte hibátlan (kis apróságok vannak mint a rezgőmotor fura hangot ad néha, a kis ajtók rosszabbul záródnak így már nem vízálló) ezek kívül nagyon meg vagyok vele elégedve.