Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Elkezdődött!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na meg a szokásos - de szar ez a sale, -most se veszek semmit, - kitalálhatnának valami jobb sale (közösségi )játékot stb..
Amúgy nem is értem miért várjátok, még akcióban is drágák a steamen játékok, kb annyit érne alapból az áruk...
RelakS
nekem csak annyi maradt meg, hogy este 😄

Köszi!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
De majd lehet ide írogatni, hogy "nekem nem jön be az oldal" és "nekem se", valamint "nekem bejött, a főoldalon -850%-ot írtak valamire, de nem is annyi volt" 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PetruZ
Nem értem, mit izgultok, az első órákban úgy is be szokott halni az egész oldal. 😊
tigeroo
MerlinW
6 és 9 óra a két part eltolódása. Nyári időszámítás van, tehát GMT+2 -ben vagyunk. Tehát 7-kor.

[merlinw.org]

genndy
Bellevue, Washington. Nyugati part. 9 óra a difi. Este 19:00-kor van váltás mindig (kivéve pár nap a téli-nyári óraátállításkor), most is akkor lesz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Maala
Sőt, még az itteni CET vagy CEST-től is függ (Winter Sale nem ugyanakkor kezdődik, mint Summer sale).

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Atisz
Nem 18:00-tól? 8 óra az időeltolódás a keleti part és Magyarország között.

(kérdés persze, hogy hogy van a Valve székhelye)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Mindig este 7-kor van a forduló, ami náluk reggel 10 óra.
MerlinW
Este 7-kor.

[merlinw.org]

RelakS
Akkor holnaptól nyári szél?

Mikor indul? Este 6 magasságában?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Atisz
Ja igen 😊

Nem tudja valaki miért van az, hogy ha használom a chat funkciót a steamen, akkor rövidesen megszakad a kliens internet kapcsolata?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Jobbaknak már rég megvan! <#vigyor1>
Már ingyenes is :-)
Atisz
Nem kedvelem a platform játékokat, de az egyedi, magas színvonalú, különleges sztorival rendelkezőeket igen 😊

Atisz
A gog-on ennyi ingyenes játék van?

Scooter
Én se azért vásárolok, mert olcsó, hanem mert játszani akarok vele. Mindeféle szart nem vásárolok össze. Pl. szégyellem, de GOG-on eddig úgy volt 57 db játékom, hogy egyet se vettem, hanem mind ingyen húztam be, vagy most a steam-el összekapcsolva adott még 9-et. Viszont most muszáj volt megvennem a Clive Barker's Undying-ot 1.49$-ért, mivel steam-en nem kapható és ez a Summer Sale kapóra jött. Bár lemezesen megvan, de ez a játék számomra minden pénzt megér. Aztán ma már 1.99$ volt az Unmechanical: Extended-et, azt is behúztam. Nagyon jó kis indie címnek tűnik. Így be tudtam rántani ingyen XP-ből a Spelunky-t is. Öjöm és bódottá. <#hawaii>
Scooter
Hajrá, bár nekem már megvan ez nagyszerű kis szösszenet!
Atisz
Állítólag a mai nap folyamán 24 órára ingyenes lesz a Limbo a steamen.

3Error
Égnének a tranzakciós vonalak <#hehe>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Jim Morrison
Én csak azert nem fogok vasarolni mert olcso 😊 kiveve akkor, ha egy nagyon jo jatekot amit egyszer torten vegigvittem és tetszett, valamennyivel azert tamogatom a fejlesztoket...😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nekem most elég sok indie van listán,amikre már ha 50%ot kapnék,boldogan zsákolnám be őket 7-8 körüli áron 😊
-99% mindenre, na akkor már tuti kettéállna a fülünk. 😄
Scooter
Reméljük olyan akciókat hoznak össze, hogy kettéáll a fülünk, amiben persze nem hiszek. Nekem már csak egy -90%-os The Evil Within is tökéletes lenne. Bár valahogy ebbe se hiszek.
PetruZ
A Gog-on most van az utolsó nap, a Humble-n pár hete volt a summer sale (de most nem volt valami kiemelkedő), GMG-n is volt valami, úgy emlékszem, szóval nem hiszem, hogy nagyon ki lennének éhezve a népek, inkább a kis hülyeségekre várnak az emberek, szerintem. 😊 Mint a múltkori (csítelhető) szörnyölős - játékfeloldós bigyó, meg előtte a kiszavazós flash sale-ek. Meg hát az userszám mégiscsak itt a legnagyobb, minden akció nagyobbat üt, mindent ehhez mérnek, nem véletlen az a sok mini képregény és mém, ami ilyenkor felbukkan.
kigyi
Kicsit éheztetik a népet, hogy majd talán jobban lecsapnak a kiemelt akciókra (na azért azt neeem) 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Jim Morrison
▼#30340

még 3 nap

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Botond
Hmhm, nincs heti szél, jajjajj vajon mi készül?!
PetruZ
Tblade lett a nyertes, a kulcsot elküldtem neki.
wesker24
Nope 😊
Jim Morrison
Nincs.

Nincs. Legalábbis nálam nem volt. 😄
RatBaG
steam mobile authenticator bekapcsolása után nincs X nap korlátozás, ugye?
így lenne a logikus, de nem lehet tudni ezeknél...

Per Aspera Ad Inferi.

MoRT2195
Hát igen, szinte az egész fórum tele van az én hozzászólásaimmal, mást szinte nem is látni...
IMYke2.0.0.0
Fél percig tegyünk úgy, mintha nem tudnánk mikor kezdődik a Szél...

"A PayPal közzétette a Steam nyári játékvásárának a dátumát

A 2014-es és 2015-ös őszi és téli vásárok alkalmával is bebizonyosodott már, hogy a PayPal időnként nem túl megbízható, már ami a titoktartást illeti. Most twitter üzenetben kürtölte szét a cég, hogy az idei nagy nyári Steam vásár *dobpergés* június 23-án kezdődik. Mindenki fagyassza be a bankszámláját, zárja el a bankkártyáját és tegyen meg minden óvintézkedést! Mi szóltunk!"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

neked miért kell mindig mindenhez hozzászólnod? költői kérdés
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2016.06.18. 10:12:32
MoRT2195
Hát azért ha az ember nagyon vár valamit, azért néha csak ránéz, hogy mi a helyzet a játékkal. Azért az durva, hogy nagyon várta, de 1,5 év alatt nem vette még észre, hogy kint van. 😄 Nem kellet volna állandóan néznie ehhez. 😊
IMYke2.0.0.0
Állandóan nem is kell.
Viszont, az elmúlt másfél évben volt 6 darab STEAM Sale...

mondjuk lehet, hogy az eredeti fahrenheitról beszélt, amit törölve lett steamről?

nem mindenki figyeli a játékmegjelenéseket állandóan
Jim Morrison
lehet, hogy az elmúlt másfél évben megfeledkezett róla 😊

/néha én is rácsodálkozok dolgokra, hogy már van, nagyon vártam csak a sok várakozás miatt megfeledkeztem róla :/

IMYke2.0.0.0
"Release Date: 29 Jan, 2015"

Hol voltál akkor az elmúlt ~1,5 évben?

vegicsek
jézusmária, mióra várom hogy ez a játék újra legyen steamen

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

PetruZ
Csak a csoportnak (level 0):

Atisz
Arról nem is beszélve 😊

(na meg miért is tenném, ami nem kell, nem aktiválom)

MerlinW
Főleg, hogy te magad is tudsz játékot törölni már hónapok óta😊

[merlinw.org]

Atisz
Ha törlésről van szó, akkor nagyon gyorsak 😊

Meg aktivációs kód visszavonásnál is (természetesen a "kiadó kérésére"😉.

kekeN7
Lehet csak én vagyok büdös mázlista a supporttal (korábban is kérdés nélkül megcsinálták a kért játékok törlését, másoknál szívóztak vele), most viszont egy ezer éves acc jelszó visszaállítását kértem (közben az email cím is törlődött), délután nyitottam a ticketet, még tegnap este kész volt. 😊 Az élet apró örömei...