34737
  • MekNzi
    Sziasztok!
    Egy kérdésem lenne, Attila Total War-osokhoz. A kampányt hányan lehet multiban játszani? 3 haverommal lehet beruháznánk rá, ha lehet együtt
  • Dzsini
    Ahogy az eddigi években, és mint más rendszereknél (pl. egyetemi jelentkezési időszak és társai), most se fognak kb. 1 órányi extrém terhelés miatt amúgy felesleges mennyiségű szervert beállítani, aztán leállítani. Teljesen értelmetlen költség.
    plusz az ilyenkor tömeges tweetek, hozzászólások és egyéb szövegek még plusz ingyenes reklámot is jelentenek, hiszen rengetegen úgy érzik, hogy meg kell osszák másokkal azt, hogy nekik nem sikerült belépniük, pedig vásár van...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen...
  • RelakS
    pl mert mindenki reménykedik, hogy fejlesztettek a rendszeren, és nem ugyanaz lesz, mint az előző sale esetében?
  • Papa01 #31280
    A Humble-n a Grid nevű autós játék szűk két napig ingyenes.
  • RED BULL F
    Követtem hát Urunk, Gaben 3. parancsolatát, és feláldoztam 13 eurót az oltárán, melyet a következő címek testesítettek meg:

Metro Redux Budle
    Turok
    Iron Storm
    Project: Snowblind

És ti miként imádtátok ma Urunkat, 12. napos ünnepének első napján?
  • Pio
    Az kőkemény, gratula! :D Én nem mertem ilyen nagyot álmodni. :D
  • Kisssssss
    szavazás után felfedezés listát se felejtsétek el, azért is kaptok kártyát.
  • Jim Morrison
    ó hogy nekem miért nem jutott eszembe : D mindegy, talán még nem késő..
  • Kisssssss
    puff... ennyi is volt a steam, megadta magát.
    (még a játék letöltés se megy XD)
  • Papa01 #31274
    Esküszöm kipróbálom... :D
  • MerlinW
    Én feldobtam poénból 5 euro-ért és elvitték szinte azonnal :D
  • Papa01 #31272
  • Pio
    Pontosan, úgy fest napi 3 ingyen kártya van.

Az árakkal kapcsolatban meg még egyszer ésutoljára jelzem, hogy mindig kell neki pár óra, nehogy most vásároljatok bármit. De a legcélszerűbb holnapig várni.
  • Papa01 #31270
    Igen köszi, plusz úgy látom megmaradtak a felfedezési listás kártyák is.. :)
  • Dzsini
    ... mindenki úgy csinál, mintha meglepődne, mintha nem pont ugyanez történne minden vásár kezdetekor :)
  • Jim Morrison
    naponta szavazni kell, és akkor kapsz kártyát.
  • Jimbo
    Király, teljesen már árat ír vásárláskor, mint akciósan kellene lennie. Azt hiszem várok még pár órát, kicsit letérdelt az oldal
  • RelakS
    Úgy érzem, kicsit összeszakadt a rendszer :D
    Egy nyamvadt szavazást nem lehet lerendezni
  • Papa01 #31265
    Az nem rossz ár! :)
  • chris0000
    pont most...
    thx a válaszokat én is vártam...
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2016.12.22. 19:05:41
  • Pio
    Most indult, adj neki 1-2 órát, mire minden ár beáll.

Már meg is kerestem az első eventes kártyával 40 centet! :D
  • Scooter
    Most...19:00 órakkor.
  • chris0000
    hi.
    sales mikor indul ma?
  • Papa01 #31260
    Wow, ez tök jó link, köszi! :) Az összkiadás valóban érdemes lehet megvárni. :)
  • Dzsini
    A kedvezmények mértékét és időtartamát a kiadók választják meg, a Valve csak a felületet adja nekik - ha a Bethesda úgy gondolja, hogy az F4 továbbra is jól megy ilyen áron (volt már 20 euroért szinte mindenhol, ami 66%), akkor nem fog nagyobb akciót rátenni. Plusz pont az F4-ből mivel kint van az összes DLC valószínűleg lassacskán jön az összkiadás.
  • Papa01 #31258
    Az utóbbi két évben meg már valóban nem volt viszonylag friss játékoknak 75-80%-os leárazása... :) Ennek a hiánya a vevői oldalon nem telhetetlenség.... hiszen korábban bevett gyakorlat volt.
    Szerintem a kedvezmény kisebb, mert - persze lehet, h nincs igazam - az induló árak jóval magasabbak. Pl a F4 59Eur-os ára több mint egy év után is, nagyon durva...
  • Pio
    Szerintem az emberek lettek telhetetlenek, egyszerűen nem jogos elvárás az, hogy 1 éves, sikeres AAA címek 75-80%-os kedvezményeket kapjanak.
    Szerintem a kedvezmény rajtuk ugyanannyi, mint régebben, amivel a probléma van az, hogy a base price sokkal később megy le, hisz manapság egy átlag játékot 1-2 éven át fejnek a DLC-ken keresztül és érdemi base árcsökkenés nagyjából a goty megjelenésekor történik csak.
    Nade ehhez túl sok köze nincs a steamnek gondolom, ezt a kiadók határozzák meg.

Nekem a steam sale mindig is indie gyöngyszemek és 2-3-4 évvel korábbról maradt backlog beszerzéséről szólt.
  • Atisz #31256
    Szívesen, bár ez egyáltalán nem biztos.

Elvileg a téli vásár a legjobb, de eddig az őszi is az volt, idén viszont csapnivalóan rossz lett.
  • Papa01 #31255
    Igen, én is ennyire tippelek, az őszin is csak a Dead Space 2-őt tudtam megvenni jó áron (-75%)
    @Atisz: Köszi az Ubis tippet! :)
  • Atisz #31254
    Igen, ahogy Pio is mondta, vásárláskor illetve kitűző készítésekor (érdemes ilyenkorra feltankolni kártyákkal), valamint ajánlólista végignézésével lehet aktuális eseménykártyákat kapni.

A Far Cry 4 annyira már nem új, lehet, hogy az már jó áron lesz (bár lehet, hogy Ubin azt majd jobban leértékelik).
  • IMYke2.0.0.0
    33-50% max.
  • Papa01 #31252
    Köszi az infót, remélem lesznek jó kis akciók! :) Én a Fallout 4-nek, XCom 2-nek, Far Cry Primal-nak és a FC 4-nek örülnék a legjobban, bár ezek elég új játékok... :)
  • Pio
    Aha, lesz valami rendszer, amivel gyűjteni lehet őket, egész biztos, hogy a sale-en költött pénzekért járni fognak lapok illetve lesz most mindenféle év játéka választás is, valószínűleg az azokon való szvazásért is jár majd ez-az.
  • Papa01 #31250
    Köszi a választ! :) Ezeket hogyan lehet elérni? 19:00 után?
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.12.22. 17:21:40
  • Jim Morrison
    hú de cseles url, kicsit megijedtem mikor megnyitottam :D
  • Atisz #31248
    Ezek.
  • Papa01 #31247
    Szia!
    Milyen kártyák? :)
  • Atisz #31246
    Egyszerre és lesznek (pontosabban már vannak) kártyák is.
  • 3Error #31245
    Pedig néha jó lenne a 0 eurós játékokból, meg a -100%-os akciókból pár...