Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totyak
Most már csak az bosszant, hogy mire kivárom ezt a 30 napot, ezek a summer sale kártyák elértéktelenednek, vagy talán vissza is vonódnak.

Egyébként, ha úgy döntök, hogy nem kelle a telós védelem, hogy tudom törölni? Gondolom nem elég csak a program törlése a telefonról. Oda kell mennem, hogy Steam Guard --> Hitelesítő eltávolítása? És akkor visszaáll az emiles védelem?

Papa01
Nekem pedig WP10-es okostelefonom van, amire nem készítették el a hitelesítőt. Az élet szép. 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Scooter
Semmi ellen nincs védelem amit ember csinál.
Dzsini
Nem vagy egyedül, de a Valve akkor is megvéd, ha nem akarod 😛 (vagy legalábbis megnehezíti a nyugodt és kényelmes használatot annyira, hogy úgy érezd meg vagy védve)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Nekem sem.
Ráadásul, én nem is rendelkezem semmiféle okostelefonnal. 3rd Party programokra meg nem igazán bíznám a STEAM-fiókomat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

totyak
Ez azért nagyon nagy kicseszés az emberekkel. Mi van, ha nekem egyszerűen nem szimpatikus ez a védelem, akkor is megszívatnak a 15 napjukkal. Eredetileg a 30 nap kikerülése miatt aktiváltam, de úgy tűnik ezt nem írja felül semmi. Régen vásároltam már, ez a bünti. Nekem ez nagyon nem tetszik.

Sőt ezt én is annyival kiegészíteném,hogy ha rendszeres vásárló vagy,de valamiért deaktiválod a steam guardot...majd újra aktiválod (számod változott,vagy bármi miatt),onnantól megint 4 nap várakozáson vagy mielőtt bármit is tudnál a piacon csinálni..
Dzsini
Ha nem használod, akkor minden kártyaeladás meg ilyesmi 15 napos késleltetéssel megy, függetlenül attól, hogy a store-os bigyó van-e vagy nincs.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

totyak
Ez a telefonos rendszer egyébként gáz szerintem. Mi van, ha olyan gépen akarok bejelentkezni, ahol eddig még nem tettem és nincs nálam a telefon? e-mailben már nem küldi a kódot, pedig az minden gépen megjön.
Lehet, hogy törlöm is, csak lövésem nincs hogy kell visszavonni.

totyak
Ez sajnos kapufa, a 30 napot így is ki kell várnom.

PetruZ
Steam Guard

Röviden: le kell szedni a Steam app-ot telefonra, loginolni, aktiválni a Guard-ot.
totyak
Az nagyon klassz, köszönöm a segítségeteket. Ez a 30 nap most azért van, mert már régen vásároltam a store-ban (ma pótoltam) és nem tudtam, hogy ez a mobilos cucc sztornózza e a tiltást. Ezekszerint igen.

Mit kell csinálnom, hogy működjön?

MerlinW
Mobil app-al nem kell várnod semmit.

[merlinw.org]

totyak
De, ha ezt engedem neki, akkor nem kell kivárnom a 30 napot az eladásokkal? Mert, ha igen, akkor nem szórakozok, hogy hozzáadjam valahogy a mobilomat a steamhez.

Prince23
Kétlépcsős biztonsági eljárás, hogy a steam fiókod a lehető legnagyobb biztonságot élvezhesse. Nagyjábból ez a Steam guard mibil

MerlinW
2 lépcsős mobil bejelentkezés. Védi az account-odat emellett telefonon tudsz jóváhagyni eladást is azonnal. Kapsz recovery kódot is ha gáz lenne a telefonnal, szóval nyugodtan.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.24. 15:27:42

[merlinw.org]

totyak
A játékot mindenesetre megvettem, de a 30 napot még mindig írja :-(

totyak
Nem vagyok nagy Steam tudor, mi ez a telefonos steam guard, elmondanád? Ezzel feloldhatom ezt a 30 napos korlátozást? Köszönöm

papi08
Ez a legolcsóbb cucc jelenleg, a 30 napos késleltetést meg úgy tudom a telefonos SteamGuard helyettesíti. Szerintem legalábbis. 😄

13 éve itt. Szép idő.

totyak
Mi most a legolcsóbb akármilyen szir-szar játék Steam-en, amit elfogad vásárlásnak? Sajnos nem jöttem rá, hogy lehet ár szerint rendezni az összes játékot. Szedem kifele a kártyákat, erre nem tudom piacra vinni őket, mert régen vásároltam náluk, vicc. Pedig egész jó árai vannak ezeknek a kártyáknak, még egy fóliást is dobott, életemben először. Attól tartok, hogy hiába vásárolok, 30 napot várnom kell majd, igaz?

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
Dead by Daylight.

neeee!!!!! 😄 😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

papi08
Igen.. na majd a kártyák árából veszek dlc-ket, ha már értelmes szél' nincs :/

13 éve itt. Szép idő.

IMYke2.0.0.0
Én is, baromi gyors nettel.
Más kérdés, hogy feleslegesen, mert minden a szokásos leárazással fut, semmit extra. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
A "Not interested" nem dob automatikusan tovább a következő ajánlatra?
Ilyen sebesség mellett inkább kérdezek, mint malmozok 10 percet 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

papi08
Nem, tényleg 😄
Fél órája gond nélkül, gyorsan szörfölök, csak nem látom milyen kártyákat kaptam, mert a raktáramat nem érem el 😄

13 éve itt. Szép idő.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, ő is iróniával írta 😊

Scooter
Hibátlan? Ezt azért nem mondanám. Qurva lassú.
papi08
Szinte már hibátlan a Steam, egyedül a raktáramat nem érem el :/

13 éve itt. Szép idő.

PiszkosFred
Csorog, csordogal az is most is mar 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Minden nyári vásárnál ez van, pöttyet már unalmas. Én ezért fogom hajnalban vagy holnap reggel megpróbálni....
Jim Morrison
nekem majd arról mutassanak statisztikát, queue-ben hányan nyomtak Call of Duty®: Infinite Warfare-nál Not Interested-re <#alien>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Atisz
Az úgyis ubis, nem?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Assassin's Creed-ek megint fos áron! Ugyanaz mint tavaly. Legalább most se kell megvenni....
Atisz
Éppen azért mondtam, hogy legalább ne hülyén <#wave>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Hmmm, ha nem mondod, hülyén halunk meg. <#hehe> Magamtól is rájöttem, mivel tavaly is ez volt, de azért köszi! <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.06.23. 19:36:12
kigyi
Gyorsan? 😄 😄 Percek alatt tölt be egy újat 😊 Később megpróbálom majd megint, mert ez így inkább idegesítő.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Atisz
Lol most jutott eszembe, hogy nem is tudom eladni ezeket a kártyákat, mert a 15 nap delay miatt addigra bőven lejár az esemény <#vigyor2>

/zúzda

Atisz
Inkább némi érdemi infó:

Mindenki zongorázza végig a felfedezési listát (fogalmam nincs magyarra hogy fordították a discovery queue-t), mert azért lehet könnyen és gyorsan az eseményhez kapcsolódó kártyát kapni.

RelakS
Optimista ^^

Annyira belassult az egész, hogy én szerintem hagyom a többieket vásárolni, aztán majd később szépen kényelmesen lerendezem 😊

Jim Morrison
spoilerben jöhet róla egy wall of text...^^
addigra talán a steam is magára talál.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Atisz
De tényleg, iszonyat rossz árak vannak, a tavalyi őszihez képest nevetségesek ezek a 20-66%-os árengedmények.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.06.23. 19:25:35

RelakS
😊
Valahogy az jutott eszembe, ha valaki legközelebb bármire megkérdezi, hogy Honnan veszed? Akkor azt mondom, hogy Cache-ből <#banplz>

Asszem, addig nem vásárolok, amíg mindenhol a kedvezményes árat látom, kivéve a kasszát <#idiota>
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.06.23. 19:22:18

MerlinW
Steamstats szerint 27 millió kérést elégítenek ki éppen a szerverek, szal ja, most nem mindenkire ér rá😊

[merlinw.org]

MerlinW
Elkezdtem kifejteni a globális hálózatok működési elvét, de annyira off meg mélyvíz, inkább annyit hagyok meg belőle, hogy igen, cache-ből 😊

[merlinw.org]

Szabi
passz, 19:00 óta már be se tölt nálam semmi.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

RelakS
Ezt még elhinném, de akkor a főoldalon miért van más ár, mint a kívánságlistán?
Cache-ből veszi? <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Így is van.

Szabi
még valószínű nem álltak át teljesen az árak mindenhol 😄

"Nulla tenaci invia est via"

RelakS
A steam már summer sale üzemmódban van

A kívánságlistámról egy darab season pass akciós ... whut?!

----

Ok, a whishlist táblázat szart sem ér 😄

A Doom 40%-os engedménnyel van, de nem mutatja 😛
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.06.23. 19:00:33