34737
  • IMYke2.0.0.0
    https://steamstat.us/ - "Steam client connections are down."

Frankó, épp online játékban voltam.
    Mindegy, ez van. Már ezen sem szabad meglepődni, mint az aktuális Sale-ek majdnem mindennapos lefagyásain sem...

//kigyi: ahogy nézem, te is pont ezt az oldalt linkelted :)
  • Rony94
    Nem biztos, de lehet hogy ddos támadás történt. Vagy tényleg annyian lerohanták a boltot hogy lehalt az egész, ami azért furcsa, mert ennek tegnap kellett volna megtörténnie, nem most. Furcsa.
  • kigyi
    No para Steam Offline
  • IMYke2.0.0.0
    //A STEAM lepusztult - a weblapja sem nyílik meg.
  • IMYke2.0.0.0
    Engem most ledobott offline-b a kliens! ÉS nem tudok visszacsatlakozni... WTF!
  • Atisz #31319
    Köszönjük, Boldog Karácsonyt neked is!
  • Dzsini
    Egy RSA SecurID alapú rendszerhez hasonlít - ott a generátor egy megfelelően hosszú, személyre szabott és visszakövethetetlen számsorban halad végig (x másodpercenként ugrik tovább), és adogatja a kódokat. A fogadó oldalon a kezdeti szinkronizálás után tudják, hogy X felhasználó akkor hol tartott, mennyi idő telt el, és ez alapján épp hol kell tartania az ő számsorában, amikor kérik tőle a kódot. A Steam betűket használ, de az ilyen szempontból mindegy.

Ugyanezen az alapon működnek a banki token generátorok, az sms alapú ellenőrző kód generátorok, és minden hasonló. Ott is az eszközön van egy publikus kód, ami alapján ők le tudják generálni a számsort, és miután lekérnek 2-3 egymás utáni kódot, már tudják, hogy hol tart benne az eszköz, és használható lesz ellenőrzésre további kapcsolódás nélkül.

• Jim Morrison
    erre van egy algoritmus, szerver és kliens ugyanazt számolja ki. Szerintem ha rákeresel kapsz jó kis leírásokat róla :)
  • totyak
    Biztos, hogy nem kell net hozzá. Magam sem értem, hogy a PC-n a Steam honnan tudja, hogy a telefonomon generált kóddal neki működnie kell, miközben a telefon nincs sehogy netre kötve, de működik és beléptet a rendszer.
  • Jim Morrison
    wifi szerintem csak egyszer kell mikor belép először, utána már nem kell net, hogy a biztonsági kódot használni tudja.
  • Scooter
  • Scooter
    Olyanom sajnos nincs. Most megint eltávolítottam és vicc, hogy ezt írja "Steam Guard védelem alatt 2016-12-23 óta"! Kicsit se zavarja a rendszert, hogy amióta van steam guard védelem a steam alatt, azóta az van. Azóta amióta még nem volt mobil guard.
    Kicsit se vagyok ideg.
    Nesze neked vásárolt 20€ steam wallet. Persze azt utána is el tudom költeni kártyára, de akkor is. Most szerettem volna, de becumiztam.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.23. 15:38:52
  • Dzsini
    Tudom nem sokat segít, de nem kell hozzá telefon, egy filléres dzsunka táblagép is elég, ha van wifi a közelben.
  • Scooter
    Itt is csak azok járnak jól akiknek minden eszköz a birtokukban van. Tervezem, hogy januárban veszek egy új telót, de addig rohadjak meg...
  • IMYke2.0.0.0
    Mit gondolsz, miért hagytam abba a teljes kártyázás-mókolást?
  • Scooter
    Az az én védelmem, hogy sz*rnak rám, hiába fizetek folyamatosan. A Saját raktáramat nem fogom ellopni, csak mert nem tudok egy tetves steam guard kódot generálni, hogy a maximális védelmem legyen. Visszaigazolok e-mail-ben mindent. Azzal büntetnek, hogy kilőttem a mobil védelemet (nem szándékosan) és azért nem tudok venni kártyát k*baszott 15 napig. Nem is kereskedek a kártyákkal se, csak 1:1-ben cserélem őket. Á, mindegy, hagyjuk, mert csak felk*rom magamat. Rohadjon meg ez a szemétdomb.
    Persze ez a BlueStacks se működik 2 helyen, mert belőttem a munkahelyen, de itthon már nem fogadja el azt a kódot amit dobál. Így még tovább fogom növelni 1 naponta a büntetés 15 napot, ha ki-be kapcsolgatom, mert mindig onnantól fogja számolni.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.23. 15:19:50
  • IMYke2.0.0.0
    Röviden: a Te védelmed érdekében teszi.
    Tudhatnád már.
  • akyyy
    rá is ugrottam :D
  • genndy
    Nem csak nálam, hanem hivatalosan is a tavalyi év GOTYja volt:

Steam gift. December 27. este 8-ig, SG.hu tagok számára, lvl 2 contri. Boldog karácsonyt!
  • Scooter
    Komolyan a fizető embereket sz*patják. Pedig soha nem csaltam steam alatt. Nem értem azt se, hogy miért van mobilfelülethez kötve, hogy tudd használni a piacot? Azért mert tejelsz még a telefonszolgáltatónak is, hogy telefonálsz. Á, retek ez az egész. Pedig csak több steam awards-os kitűzőt akartam kirakni és még azért is fizettem, hogy több meglévő kártyámat kihúzzam, amihez már nem esik kártya.
  • genndy
    Nincs rá mód. Beszívtad. Ráadásul ha tovább próbálsz trükközni, csak még 15 napot kapsz.
  • Scooter
    Komolyan vicc ez a steam. Kénytelen voltam kikapcsolni a steam mobilhitelesítőt, mert elromlott a telóm. Ma visszakapcsoltam egy program lévén, de akkor is szopat. Tök mindegy, hogy már kb. 100€-t elköltöttem pár év alatt a steam-en. Direkt a kártyafarm miatt most vettem 20€ wallet-et, erre 15 napot kéne várnom, hogy újra használhassam a piacot! Nincs erre valami mód, hogy felülírja az ember?
  • Jim Morrison
    Köszi a linket!
    Törten nagyrészt megcsináltam, de ennyit boven meger (es elolrol fogom kezdeni :))
  • IMYke2.0.0.0
    Tény, hogy én nem sokat bámulgattam, hanem kihasználtam a hatalmas területet - és ráhajtottam mindenre, ami elérhető a játékban.
    A sztori szálat olyan 6-8 órás szendbokszozásonként görgettem kicsit előre, aztán megint vissza a sivatagba...
  • Scooter
    Ez kb. valós idő! Viszont én úgy érzem, hogy nekem jóval több lesz. Még a végét se látom, annyi felfedezni való hely van ikonokkal jelölve. Kb. a térkép 70%-a tele van.
  • Papa01 #31299
  • Scooter
    Nekem eddig 75 órám van benne és még tele van a feltárt térképrészletek megoldani való feladatokkal. Attól függ ki meddig húzza. Én volt olyan, hogy pár napig csak leesett állal csodáltam a tájat és screenshot-oltam. Aztán nem is a főküldetést csináltam, hanem csak csináltam a jelentéktelen ikonokat.
  • IMYke2.0.0.0
    Saját. 100% öcsi, meg 100% ingame.
  • Papa01 #31296
    Az viszont nem rossz! :)
  • Dzsini
    Tipikus el lehet veszni benne játék, mire az összes apró hülyeséget megtalálod az összes helyszínen, mindent kimaxolsz, mindent megnyersz, minden.... stb.
    (nekem 48 órám van benne Steam szerint, és már szerintem kezdem látni a végét, a térkép 2/3-át kipucoltam)
  • Papa01 #31294
    Hát igen, bőven alatta van egy RPG stílusú játéknak, bár ez nem kritika a Mad Max felé, mert szerintem a stílusa meghatározza a játékidőt...
    Köszi ezt a linket is, tök jó! :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.12.23. 10:21:35
  • Jim Morrison
    Fyi Brothers is kapott egy -85% ot.
  • Dzsini
    How long to beat Mad Max
  • Papa01 #31291
    Köszönöm, de már túl vagyok a vásárláson. :) Nagyon kíváncsi vagy a játékra. Egyébként érdekes, hogy ez is egy viszonylag friss játék, elég jó értékeléseket kapott, mégis mennyire lenyomták az árát.. lehet a játék ideje kevesebb?
  • Scooter
    Szerintem innen vedd a Mad Max-et! Sose volt még ilyen olcsó. 4.99€. Nem hiába van a képe alatt, hogy "Best ever". Ugyanúgy steam kód! Én is innen vettem, csak a november végi Black Friday-en. Akkor én is 6.67€-ért vettem, de minden pénzt megér! Nekem zseniális játék.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.12.23. 09:47:44
  • Papa01 #31289
    Mad Max, nagyon szeretem a Posztapok.-os hangulatú játékokat. 6,79€ volt 66%-os akcióban. Más nem hiszem, hogy lesz. :)
  • Atisz #31288
    Eddig semmit, mert egy szégyen ami leárazás néven fut: a legtöbb cucc nem lépi át a 75%-ot (nem új címekről beszélek), a wishlistemen kb. 2-3 terméket érint a 80-85%-osnak sázmító ideális érték. 90%-ról már nem is beszélek, pedig az év közben elég sok esetében megállt.
  • nxs
    Quake Live eksönbe 3 juró...aki az ár miatt nem tért vissza pár rocket jumpra most fillérekért megteheti.
  • MerlinW
    Rossz topik, itt próbáld
  • 3Error #31285