Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TF2 nekem 5 kártyát adott pedig egy fillért sem adtam érte. 😊
szerk:
A Left 4 Dead 2-el is ugyan ez a helyzet (4 kártya).
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.07.02. 07:25:04
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ingyen játék nem ad kártyát, nyilván szándékosan. Az ilyenekben (pl. TF2) maximum vásárlással van lehetőség kártyát szerezni. Ha egy hétvégére ingyenessé tesznek valami kipróbálásra, az sem dob kártyát.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Olyan ingyenes játékokat tudok mondani, amelyekkel lehet kártyákat farmolni (pl Team Fortress 2)?
Köszönöm a válaszokat! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Úgy működik, hogy ha bárhol kiraknak egy olyan kitűzőt, amire te is esélyes vagy (tehát megvan a játék és már kiszedted belőle a kártyákat), akkor sorsol, hogy kapsz-e egy olyan játékhoz tartozó csomagot. Ha nem, akkor az esélyedet egy picit megnöveli, és vár a következő alkalomra (ezzel biztosítják, hogy előbb-utóbb úgyis nyersz). Ha igen, akkor megkapod, és visszaáll az esélyed az egészen kicsi alapértékre.
Ez az alapérték növekszik 10 szintenként 20%-al, tehát 50. szinten már duplaakkora eséllyel kezdesz - az se sok, de hosszú távon érezhetően több csomagod lesz.
Nekem 22. szinten (tehát +40%) és 253 jogosult játékkal átlagban kb. 3 hetente jön 1 csomag normál időszakban (ami kb. 6-10 centet ér kinyitva). Most a vásár alatt már 2 jött, mert ilyenkor sokkal többen raknak ki kitűzőket.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.02. 06:24:29
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy csak dísz 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Alapvetően játéka válogatja, hogy mennyivel drágább a sima kártyánál,van ahol akár több EUR-t megér a kártya, de van ahol (életem egyetlen díszkártyája) kevesebb ér, mint ugyanaz a kártya sima verzióban...
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.07.01. 16:26:59
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.07.01. 15:47:00
Ha meg mindig kell valaki akivel tradelhetsz, ird meg a steam felhasznalod es ahogy tudok belepek.
Webes kliensen vagyok most, szal lehet hogy innen nem fog engedni kereskedni, de egy probat megerhet.
Steam link
Nehezebb szinten még szórakoztató is 😊
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
megnézted a felfedezési várólistádon.
Köszönöm! 😊
13 éve itt. Szép idő.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mai nap végig néztem 3-szor a listát és nem kaptam egyet sem, miért?
–per level = +5 friend slots (base: 250, link facebook: +50)
–at level 8 = recieve trading cards for playing the seasonal sale minigame or for voting in the community choice votes during a steam sale event
–per 10 levels = +1 profile showcase slot
–per 10 levels = increased drop rate for booster packs from community crafted badges
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Igen, ki kell rakni 1-2 sorozatot belőle, majd az utsó napon lebontani mindet db/20 pontért. Abból is ki lehet rakni vmilyen paklit egy újabb játékhoz, amit el lehet adni ~30 centért.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Mert amint látom a "drágakövek" pont nem érnek semmit ilyen kicsi tételben..
13 éve itt. Szép idő.
Köszi! 😊
13 éve itt. Szép idő.
Ügyi vagyok, cukrot nekem!<#puszis>#puszis>
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Utoljára szerkesztette: Ryder62, 2016.06.27. 23:07:40
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ETS2 plusz pár kiegészítő, I am bread, Garry's mod, Pay Day 2 GOTY, CS:GO
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”