Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Köszi a választ!
A TF2 nekem 5 kártyát adott pedig egy fillért sem adtam érte. 😊
szerk:

A Left 4 Dead 2-el is ugyan ez a helyzet (4 kártya).
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.07.02. 07:25:04

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

genndy
Az esélye nagy, de ha nincs sok játéka, akkor nem kap olyan sokat. PalmDesert sem játékokból farmolja, hanem veszi a Marketen a kártyákat.
Ingyen játék nem ad kártyát, nyilván szándékosan. Az ilyenekben (pl. TF2) maximum vásárlással van lehetőség kártyát szerezni. Ha egy hétvégére ingyenessé tesznek valami kipróbálásra, az sem dob kártyát.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Papa01
Vajon akinek 1000-es a szintje, milyen sűrűn kaphat bónusz csomagokat? 😊
Olyan ingyenes játékokat tudok mondani, amelyekkel lehet kártyákat farmolni (pl Team Fortress 2)?

Köszönöm a válaszokat! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Dzsini
Nem független.
Úgy működik, hogy ha bárhol kiraknak egy olyan kitűzőt, amire te is esélyes vagy (tehát megvan a játék és már kiszedted belőle a kártyákat), akkor sorsol, hogy kapsz-e egy olyan játékhoz tartozó csomagot. Ha nem, akkor az esélyedet egy picit megnöveli, és vár a következő alkalomra (ezzel biztosítják, hogy előbb-utóbb úgyis nyersz). Ha igen, akkor megkapod, és visszaáll az esélyed az egészen kicsi alapértékre.
Ez az alapérték növekszik 10 szintenként 20%-al, tehát 50. szinten már duplaakkora eséllyel kezdesz - az se sok, de hosszú távon érezhetően több csomagod lesz.
Nekem 22. szinten (tehát +40%) és 253 jogosult játékkal átlagban kb. 3 hetente jön 1 csomag normál időszakban (ami kb. 6-10 centet ér kinyitva). Most a vásár alatt már 2 jött, mert ilyenkor sokkal többen raknak ki kitűzőket.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.02. 06:24:29

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
Pedig Audiosurf zseniális cucc.

[merlinw.org]

dartonite
Oke 😊
papi08
Köszönöm, közben már megoldódott 😊

13 éve itt. Szép idő.

Úgy tudtam ez független a szintedtol csak legyen egy kituzod az adott játékból. Az esély mondjuk még ekkor is baromi kicsi
Atisz
Ha elég magas a szinted (50+), akkor nagy eséllyel kapsz bónusz kártyacsomagokat, amikor valaki, a világ bármely pontján készít egy kitűzőt (állítólag). Tehát ha sokat invesztálsz bele és néha-néha veszel 1-1 új játékot akkor előbb-utóbb elkezd folyni a pénz.

Amúgy csak dísz 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Több pontot is kapsz érte, ha lebontod 😊

Alapvetően játéka válogatja, hogy mennyivel drágább a sima kártyánál,van ahol akár több EUR-t megér a kártya, de van ahol (életem egyetlen díszkártyája) kevesebb ér, mint ugyanaz a kártya sima verzióban...
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.07.01. 16:26:59

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

PetruZ
Ha már Steam szintek: a korábbi csúcstartó elérte az 1000. (!) szintet (és már 1046-nál jár).
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.07.01. 15:47:00
Scooter
Te jó isten, ilyen fa*zságoktól lehet epilepsziás rohamot kapni. Akkor se kéne ha ingyen adnák. Ilyenre pont nem költeném a pénzemet, inkább nem veszek semmit.
dartonite
Szia,

Ha meg mindig kell valaki akivel tradelhetsz, ird meg a steam felhasznalod es ahogy tudok belepek.
Webes kliensen vagyok most, szal lehet hogy innen nem fog engedni kereskedni, de egy probat megerhet.
Nortai
Aki nem tudja mire költse a pénzét, annak tudom ajánlani: Audiosurf 2 (gameplay) |
Steam link
Nehezebb szinten még szórakoztató is 😊

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

RelakS
ne törődj vele, 7 után ad kártyákat, és azt fogja mondani, hogy ma még -1, -2 és -3 listát nézhetsz meg <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

másik lista indítására menj
19:00 elött és után is azt írja hogy A mára ajánlott összes terméket
megnézted a felfedezési várólistádon.
papi08
Valaki ki tudna segíteni? Egy darab csere kellene a Közösségi kitűző utolsó feladatához.. A legalapabb/legolcsóbb tárgy is jó lenne, én végettem akár vissza is cserélhetjük. Csak annyi kellene hogy ma le is sikerüljön zárni a cserét 😄 Kártyát, vagy gemet tudok adni. Légyszi? 😄

Köszönöm! 😊

13 éve itt. Szép idő.

naponta egyszer lehet csak megnézi 3 listát, 19:00-kor van a napforduló
eddig tartott a kártyáknak mondott drágakő osztogatás.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nekem a hatos szint elérésekor már megadta a kártyákat.

Mai nap végig néztem 3-szor a listát és nem kaptam egyet sem, miért?
Dzsini
the rewards for Steam Levels are as follows:
–per level = +5 friend slots (base: 250, link facebook: +50)
–at level 8 = recieve trading cards for playing the seasonal sale minigame or for voting in the community choice votes during a steam sale event
–per 10 levels = +1 profile showcase slot
–per 10 levels = increased drop rate for booster packs from community crafted badges

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
Köszi 😊

növelte az xp-det talán szintet is léptél, ezen kívül semmire de legalább dísznek ott lesz.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

RelakS
Csináltam kitűzőt
Lenyűgöző
Mire is jó ez nekem? 😄

genndy
A játékot fookas nyerte (itteni nevét nem tudom). Gratula! Emailben elküldtem.

Dzsini
Meg másfajta kitűző lesz belőle, ha összekalapálod.

MerlinW
A fóliás ritka és drága. Ennyi.

[merlinw.org]

Mi a külömbség a sima kártya és a fóliás kártya közzött?
Atisz
Isten hozott a klubban (a smartphone ellenesek klunjában 😊)

Igen, ki kell rakni 1-2 sorozatot belőle, majd az utsó napon lebontani mindet db/20 pontért. Abból is ki lehet rakni vmilyen paklit egy újabb játékhoz, amit el lehet adni ~30 centért.

Papa01
Nalam nem letezo oldalra mutat a link. A Store-ban sem latok hivatalos app-ot.

Jim Morrison
nem tudom minek vártak ennyit, elvégre androidon is csak egy beépített böngésző az egész... mindenesetre örüljünk neki, legalább van 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dj Tommy
Ez a nap is eljött, itt a hivatalos steam mobilos app Windows phone-ra.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

papi08
Akkora talán úgy éri meg legjobban hogy összevárni az utolsó(előtti) napig, és akkor kiegészíteni, meg kirakni újra, egyszer-kétszer..:/
Mert amint látom a "drágakövek" pont nem érnek semmit ilyen kicsi tételben..

13 éve itt. Szép idő.

Scooter
Eltűnnek. Addig ki lehet rakni, de amint vége a Sale-nek már nem lehet őket használni.
papi08
Kitűzők után kaptam SummerSale kártyákat, pontosan 4 félét. Viszont ezek csere/eladás ideje bőven sale után jár le. Akkor ezek amúgy is eltűnnek, nem? Vagy utólag is össze lehet pattintani a kitűzőt?
Köszi! 😊

13 éve itt. Szép idő.

toocha
Közbe kigugliztam: júli.4.19:00
Ügyi vagyok, cukrot nekem!<#puszis>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

toocha
Itteni idő szerint mikor lesz pontosan vége a summer sale-nek?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Ryder62
Köszi.

De már nem érdekel 😄

$10.12

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

JethroHUN
Üdv. Ha kijelentkezek haverom acc-jával, majd belépek a sajátommal, majd vissza mennék az övére, a steam újra kérni fogja az e-mailben küldött kódot?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

genndy
Gugli képkereső elég jól kidobja: Mu Complex - Circuits

hát..sajnos meg kell nyitnod a publikus raktárát és az utolsó oldalakon lesznek a hátterek,ha minden jól megy..csak türelem,míg betölti..
Ryder62
Ennek a srácnak milyen háttere van? Hogy tudok rákeresni? Bár gondolom több eurós piacon.
Utoljára szerkesztette: Ryder62, 2016.06.27. 23:07:40

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ohh akkor az azt jelenti hogy be kéne még szereznem 3 ets2 kártyát.
Csináld meg a "közösségi vezető" kitűzőt.Az maga 5 szintet ad és szerintem beleesel a megfelelőbe.Szerintem 8-as szint alatt nem kapod meg a kártyákat.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

PiszkosFred
Akkor passz. Lehet a napi fordulo utan a ma szerezheto 3 kartyaval beadja az eddig megszerzetteket.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

4-es szintű acc vásárolt játékok:
ETS2 plusz pár kiegészítő, I am bread, Garry's mod, Pay Day 2 GOTY, CS:GO
PiszkosFred
Account szint? Vasaroltal mar vmit a Steamrol direktben fizetve (nem redeem key vagy gift)?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Miért van az hogy végig néztem az ajánlott játékok listáját már összesen hétszer és ki is írja a játék hogy feloldottam hét darab kártyát illetve ha meg akarom nézni akkor menjek a steam raktáramba belemegyek de nem mutat egyetlen egy kártyát sem...
Dzsini
Igen (ötször), és igen (jó ára van).