Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Botanicula - 2,99€
The Bureau: XCOM Declassified - Code Breakers - 0,74€
The Bureau: XCOM Declassified - Light Plasma Pistol - 0,50€
The Bureau: XCOM Hanger 6 R&D - 1,12€
Don't Starve - Reign of Giants - 1,24€
Blitzkrieg Anthology - 0,99€
The Vanishing of Ethan Carter - Prepurchase Reward Content - 1,79€
Rise of Nations: Extended Edition - 3,99€
Age of Empires Legacy Bundle - 8,24€
Dungeon Siege III Treasures of the Sun DLC - 1,74€
Bioshock 2: Minerva's Den - 2,49€
Hero of Many + OST - 1,49€
Összesen: 27,32€ ~ 8660 Ft
(btw rohadt jó játék ez a risen)
running kártyából van kettő meg dead effect-böl is adott 2 ninja kártyát az RNG.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem akar valaki Revenantot, Mancubust, Cyberdemont vagy Cacodemont cserélni Imp-re vagy Pinky-re? <#banplz>#banplz>
(Tisztára, mint régen a matricás albumoknál 😄 )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
kb eddig tartott nekem <#zavart2>#zavart2>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
4 játékot vettem emlékem szerint, A Siege-vel nagyon elégedett vagyok, de az vicc, hogy 40%-ot kapott.... mikor régesrég 60-at kellet volna.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ahogy láttam ezek a kártyák nem érnek sok követ, tehát azt javaslom, hogy gyorsan (!!) készíts kitűzőt, a fölös kártyákat drágakövezd, majd a háttereket/emojikat majd eldöntöd, hogy eladod vagy kővé alakítod. (és azt adod el, vagy készítesz bónusz csomagot és azt)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Jön a megerősítés kérés a telefonra
A telefon dob egy restartot tőle <#idiota>#idiota>
Semmi köze ennek a védelemnek ahhoz, hogy miként működnek a cégek és azok miket várnak el kliens-téren.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: JANOS0908, 2016.07.03. 07:43:41
Mire jók a drágakövek?
13 éve itt. Szép idő.
Mindnek egyformának kell lennie (csak nemfóliás vagy csak fóliás).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.02. 14:24:53
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha csinálok egy kitűzőt de úgy hogy 1 fóliás kártya a többi pedig sima akkor fóliás lesz a kitűző avagy mindegyik kártyának fóliásnak kell lennie?
Összeszedsz egy kitűzőrevalót / bedarálod kristálynak
Igen
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lehet így valamit csinálni a kártyákkal mielőtt hétfőn eltűnnek?
Ha esetleg (bár a hátam közepére nem kívánom) telepítem a mobil alkalmazást akkor azonnal fogok tudni cserélni és eladni?
1. lépés belépünk egymás Steam accjába
2. lépés ? engedélyezzük egymás gépét?
3. lépés? van több lépés is?
/És ha minden ok, akkor tudunk játszani esetleg mindketten egy ugyanazon játékkal egy időben?/
Bocsi a sok kérdésért!!
igaz, csak 12. szinten vagyok, de az életben nem láttam még ilyet <#idiota>#idiota>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Valszeg gyenge az angolom, ezért valaki tudna segíteni a családi megosztásban? Hogyan műdödik?
/ Rise of the Tomb Raider eredetit szívesen megosztanék Just Cause 3 vagy Far Cry Primal-ért " cserébe" /
Előre is kösz!
Az ilyen bundleszökevény játékok kártyái általában 3-4 centet érnek (abból 1 a Valve-é, 1 a készítőé, 1-2 jut neked), tehát a 10 játékból kb. 30 kártyával 30-40 cent jön össze.
Másik eredménye, hogy tele lesz az inventoryd olyan játékokkal, amivel valószínűleg soha nem fogsz játszani 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.02. 07:56:27
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb