Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Én nem vettem sokat, de azok nagyon kellettek ennyiért!:

Botanicula - 2,99€
The Bureau: XCOM Declassified - Code Breakers - 0,74€
The Bureau: XCOM Declassified - Light Plasma Pistol - 0,50€
The Bureau: XCOM Hanger 6 R&D - 1,12€
Don't Starve - Reign of Giants - 1,24€
Blitzkrieg Anthology - 0,99€
The Vanishing of Ethan Carter - Prepurchase Reward Content - 1,79€
Rise of Nations: Extended Edition - 3,99€
Age of Empires Legacy Bundle - 8,24€
Dungeon Siege III Treasures of the Sun DLC - 1,74€
Bioshock 2: Minerva's Den - 2,49€
Hero of Many + OST - 1,49€

Összesen: 27,32€ ~ 8660 Ft
csúnyán sikerült...most értem el oda,hogy egy rakás apróságot végre bedarálhattam a listámról,mert okosan apránként év elejétől pakolgattam a tárcámba és nehezen költöttem el..arányaiban jó,mert sok pénzért sok játék lett,amire már rég fentem a fogam,de 10es árakat sajnáltam volna rá..maradtak az AA játékok,amik majd ősszel meg télen lesznek jóárasítva megint.,
természetesen ríttig nem azt adta a pakli ami kellet volna... nekem már csak egy "island" kártya kellene és végre meglenne az első nyavalyás kitűzöm.
(btw rohadt jó játék ez a risen)

running kártyából van kettő meg dead effect-böl is adott 2 ninja kártyát az RNG.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Jim Morrison
mi alapján lett volna 60?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RelakS
én Doom paklit csináltam...

Nem akar valaki Revenantot, Mancubust, Cyberdemont vagy Cacodemont cserélni Imp-re vagy Pinky-re? <#banplz>

(Tisztára, mint régen a matricás albumoknál 😄 )

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nagyon tetszett... bedaráltam az összes kártyát drágakőre aztán csináltam egy risen kártyapaklit...

kb eddig tartott nekem <#zavart2>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Prince23
A mostani nagyon rossz volt. A Tavalyi is is az volt mondjuk.

4 játékot vettem emlékem szerint, A Siege-vel nagyon elégedett vagyok, de az vicc, hogy 40%-ot kapott.... mikor régesrég 60-at kellet volna.

Kinek mennyire tetszett az idei summer sale? Sikerült jókat fogni?
Scooter
Ku*va steam már megint szarakodik: An error occurred while processing your request.
3Error
Neki kell csapatni egy 0.03-as vételi ajánlatot 100db-ra és hátha. <#eplus2>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
A 10-es hiánycikk, mindenkinek az hiányzik. Azt hittem lemegy az ára az utsó napra, de a sok szintmániás miatt nem, stabilan tartja a 8 centes árat.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Én szívesen átveszem ha még magvan. 4 kártya hiányzik még. A 2,5,8,10.
3Error
A kitűzőt nem lehet eladni, csak a készítésekor kapott hátteret, hangulatjelet. Azok is drágakővé alakíthatóak, vagy eladhatóak akár később is. (nem szűnnek meg)
Ahogy láttam ezek a kártyák nem érnek sok követ, tehát azt javaslom, hogy gyorsan (!!) készíts kitűzőt, a fölös kártyákat drágakövezd, majd a háttereket/emojikat majd eldöntöd, hogy eladod vagy kővé alakítod. (és azt adod el, vagy készítesz bónusz csomagot és azt)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

igen
MerlinW
Semmi probléma a Denuvo-val. Max, ha nem akarod megvenni a játékot.

[merlinw.org]

RatBaG
a mai volt az utolsó 3 kártya, ugye?

Per Aspera Ad Inferi.

RelakS
Eladok egy háttérképet
Jön a megerősítés kérés a telefonra
A telefon dob egy restartot tőle <#idiota>

totyak
Hölgyek, Urak! Jól értem, hogy az összeszedegetett Summer Sale kártyáim holnap lenullázódnak, tehát nem érdemes tartogatnom őket? Eladni sajnos nem tudom, mert nincs 1 hónapnál régebbi vásárlásom, így vagy kirakom a kitűzőt, vagy drágakővé alakítom. Kérdésem, hogy melyik éri meg jobban? Kitűző megmarad, eladhatom? Mit ér egy olyan? Sajnálom, hogy ilyen elba**ott ez a rendszer, mert két fóliás kártyát is kaptam, egész jól el lehetett volna adni őket.

Van, aki még így az utolsó napokban szeretne Summer Sale badge-t kraftolni? Van 3 kártyám, ami holap így is úgy is megy a süllyesztőbe, szívesen átpasszolnám olyan valakinek, aki valóban fel is használná.

IMYke2.0.0.0
"/ Újabb rossz hír. F.ck Denuvo!/"

Semmi köze ennek a védelemnek ahhoz, hogy miként működnek a cégek és azok miket várnak el kliens-téren.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszi. / Újabb rossz hír. F.ck Denuvo!/

Utoljára szerkesztette: JANOS0908, 2016.07.03. 07:43:41
ha megmondod hogy hanyadik hozzászólás környékén akkor visszanézem azt.
felraktam a mobil alkalmazást egy béna tabletre de nem tudok belépni (beírom a nevem és a kódot elsötétül a képernyő és nem történik semmi + e-mailbe elküldik ezerszer az ellenőrző kódot) Ez a tablet hibája vagy ilyen f*s ez az app?
Mire jók a drágakövek?

papi08
Múltkor beszéltük, csak nyugodtan. 😄

13 éve itt. Szép idő.

ha g2a-n veszek játékot steamre és az adónál nem a magyarországi 27%-ost állítom be hanem a 0%-ost akkor mi van?
köszi szépen
papi08

13 éve itt. Szép idő.

Hol látom a steam accom értékét?
Dzsini
Nem, ha nem Steames változatot veszel, akkor az nem számít.

Mindnek egyformának kell lennie (csak nemfóliás vagy csak fóliás).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.02. 14:24:53

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha megveszek egy játékot ami steam-en is elérhető és hozzáadom a steam-hez pl. gta5 akkor a játék értéke hozzáadódik a steam accom értékéhez?

Ha csinálok egy kitűzőt de úgy hogy 1 fóliás kártya a többi pedig sima akkor fóliás lesz a kitűző avagy mindegyik kártyának fóliásnak kell lennie?
Scooter
Nem tudja valaki, hogy mi a csöcsért nem megy az Idle Master? Folyamatosan, már 2 hete ezt írja: A kitűzőket nem sikerült betölteni, újrapróbálkozás. Pedig újra is telepítettem. Olvastam is róla és azt írják, hogy az újratelepítés megoldja. Nekem nem. Valakinek nincs rá valami megoldása?
én speciel megcsináltam ezt a telefonos faszságot tabletre és egyből engedte azt hogy feltegyem a piacra csupán a tárgycserénél tartja vissza 15 napig ha én is akarok adni valamit a másiknak.
kekeN7
5-ös szinttől (felett?) ad kártyákat, lehet ez a gond.

De eltudod, csak visszatartja a rendszer 15 napig a picra rakás után. Normál esetben. A nyári szél kártyáknak így már lőttek számodra, hacsak nem kraftolod össze, vagy alakítod gemmé, mint azt a kolléga is megírta.

sziasztok ! Barátnőm steamjén nem jönnek ki a kártyák a várolistábol ... pedig vásároltunk is már a fiokkal... Mi lehet a gond?
Dzsini
Igen
Összeszedsz egy kitűzőrevalót / bedarálod kristálynak
Igen

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sziasztok, ha jól értem a summer sale kártyákat nem tudom sem cserélni, sem eladni ha nincs mobil authenticator?
Lehet így valamit csinálni a kártyákkal mielőtt hétfőn eltűnnek?
Ha esetleg (bár a hátam közepére nem kívánom) telepítem a mobil alkalmazást akkor azonnal fogok tudni cserélni és eladni?

Az Ubisoftos játékokat, illetve az olyanokat, ahol szükség van más kliensre is a Steam mellett (Uplay, Rockstar Social Club) nem lehet megosztani. Szóval a Far Cry például kiesik.
Köszönöm!
Dzsini

Köszi az infót.De mivel még nem használtam sose Steamet / egyszeri ROTTR telepítése kivételével/ mi a lépések menete?
1. lépés belépünk egymás Steam accjába
2. lépés ? engedélyezzük egymás gépét?
3. lépés? van több lépés is?
/És ha minden ok, akkor tudunk játszani esetleg mindketten egy ugyanazon játékkal egy időben?/
Bocsi a sok kérdésért!!

Dzsini
Igen, ez az. A kitűzők oldalon megnézheted, hogy melyikekre vagy esélyes - felül, ahol a színtedet is írja. Az kell, hogy a játék egyáltalán dobjon kártyát, te kiszedd belőle az összeset, és az elmúlt héten (vagy hónapban) legalább egyszer legyél bejelentkezve a steamen.

RelakS
Ez lenne amúgy a booster pack?

igaz, csak 12. szinten vagyok, de az életben nem láttam még ilyet <#idiota>

genndy
Csak hogy ne érjen meglepetés: ne várj sok jelentkezőre. A másik fél gépén kell belépni a te Steam accodba, és vice versa (ez mondjuk TeamViewerrel megoldható, tehát a távolság nem probléma), hogy utána engedélyezni lehessen egymásnak a gépeket. Szerintem ezt egy fórumon, egy ismeretlennel nem sokan fogják bevállalni. (Nem véletlenül "családi" megosztás a neve: használják ismerősök, család, barátok, akik megbíznak egymásban.)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Papa01
Köszi szépen a leírást! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hello!
Valszeg gyenge az angolom, ezért valaki tudna segíteni a családi megosztásban? Hogyan műdödik?
/ Rise of the Tomb Raider eredetit szívesen megosztanék Just Cause 3 vagy Far Cry Primal-ért " cserébe" /
Előre is kösz!
Dzsini
itt megnézed a bundle listát, kiválasztasz egyet, és ennél pl. 4 dollárért 12 játék jár, amiből 10 kártyás.
Az ilyen bundleszökevény játékok kártyái általában 3-4 centet érnek (abból 1 a Valve-é, 1 a készítőé, 1-2 jut neked), tehát a 10 játékból kb. 30 kártyával 30-40 cent jön össze.

Másik eredménye, hogy tele lesz az inventoryd olyan játékokkal, amivel valószínűleg soha nem fogsz játszani 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.02. 07:56:27

Papa01
Köszönöm a választ! 😊 Egy konkrét példát tudnál mutatni? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Dzsini
Ha ilyesmit tervezel, akkor jobban járhatsz, ha 1-2 dollárért összevásárlod az olyan bundle-kat, amikben 6-8-10 kártyás játék is esik - azokat kifarmolva 30-40 cent helyből visszajön, és annyival több játékod lesz, amiből eshet később.

Papa01
Ez a LINK hasznos!! 😊)