34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#31404 Így mondjuk nem is érdekel, valamivel kevertem :D -
Lokker #31403 google -
#31402 pofátlanság netovábbja. -
#31401 még jó, hogy a google például igen: http://store.steampowered.com/app/311730/
azért az 1000 euronyi DLC egészen szórakoztató :D
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.12.27. 22:00:14 -
#31400 Kár, hogy nem működik a steam keresője...:S -
#31399 DEAD OR ALIVE 5 ingyenes steamen! -
#31398 Szerinted? -
#31397 "Próbáld újra később." -
#31396 Sziasztok!
Szerettem volna a napi várólistát végigvinni de ezt a hibaüzit kapom:"Probléma adódott a beállításaid mentésekor. Próbáld újra később."
Van ötletetek? :) Újraindítás megvolt, de semmi változás.
Köszi! -
#31395 A Witcher 3 GOTY-t ZsZso nyerte. Közvetlenül Steamen küldtem az ajándékot. Gratula! -
Laca54321 #31394 Na most jutottam gép közelbe így most tudom megköszönni mindenkinek aki építően hozzá szólt a segítség kiáltásomhoz... :)
Akkor a végeredmény, hogy ezt nem nekem találták ki és ne is nagyon buzizzam a dolgot... :) -
#31393 Rendben, sokan éppen ezt a minimális esélyt fizetik meg a bónusz csomag megvásárlásakor. -
Kisssssss #31392 Érvényesség vége: 2/2/2017, 6:00:00 PM steam awardos kártyák. -
RAMyMamy #31391 mobil appnál steam guardhoz nem kell se wifi, se mobilnet, pár hozzászólással/oldallal előbb már leírták, hogy hogyan is működik a cucc
@ #31379: de ad kártyát, csak kiírja, hogy addig nem kapod meg a raktáradba, amíg el nem éred a 8-as szintet. tehát aki most gyorsan kirak pár kitűzőt ahhoz a szinthez, annak be fogja adni a karis kártyákat, de egyébként január 4-én vagy hogy lejárnak
én néha használom kártyafarmoláshoz az idlemastert, eddig úgy kaptam a legtöbb fóliás kártyát, de természetesen csak gagyi játékokhoz...
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2016.12.26. 18:20:35 -
Kisssssss #31390 akkor én szerencsésnek érezhetem magam... nemrég eset egy fóliás killing floor kártya nekem. -
#31389 Nem. Fóliás kártya esésének esélye mindenből fix, csak baromi kicsi (valami 1% körül van). Nem számít a felhasználó szintje, az a bónuszcsomag kapásának esélyét növeli csak. -
#31388 Akinek hagyományos mobilja van, annál persze, hogy lehet. De ha olyan szolgáltatásra gondolsz, mint amilyen smartphone-nál van, akkor olyat nyilván nem. -
#31387 Igen, de sok (extrém) magas szintű felhasználó éppen azért vesz csomagot többért, mert náluk esélyesebb a fóliás kártya hullása (mert ha jól tudom, attól is függ). -
#31386 Steamguardnál nem lehet sms értesítést kérni ?
Mert mi van ha nincs a mobilon net ? -
#31385 Azzal lemondasz az (egyébként kicsi) esélyről, hogy fóliás lapot bontasz, és azzal nagy pluszba kerülsz. De igen, előfordul, hogy a csomag ára pár centtel jobb, mint az átlagos lapok - a kezelési költségekkel együtt. -
#31384 Ez így van. Annyival egészíteném ki, hogy van amikor érdemes eladni a csomagot úgy ahogy van, kibontatlanul (mert úgy többet ér). -
#31383 Én szoktam használni év közben is. Olyan játékokra bukkanhatok, amiknek a létezéséről nem is tudtam. -
RAMyMamy #31382 8-as szinttől ad kártyákat -
gunji #31381 Jah, akkor értem: még csak hármas szintű az accom. Akkor nem strapálom magam tovább a klikkelgetéssel.
Hálásan köszönöm :) -
#31380 A Badge / Kitűző alatt keresd...
Ígym ez fogod látni a böngész címsorában: "http://steamcommunity.com/id/<itt_a_steames_neved_látható>/badges/" -
#31379 Pedig oda kerül. Viszont ha még nem vagy 5. szintű, akkor nem kapsz. -
gunji #31378 Üdv és boldog karácsonyt!
Elnézést, ha banális butaságot kérdeznék, vagy ha már meg lett válaszolva, de ritkán szoktam 'steamezni'. A kérdésem az lenne, hogy a felfedezési várólista végignézésére ígért két (v. három) kártya hova kerül? Mert a raktárban nem látom őket.
Köszönöm. -
xido #31377 Majd jönnek a kollegák és kijavítanak..én csak amatőrként okoskodok..
Ahogy egy barátom mondja:e-pénisz méregetés..semmi másra nem jó szinte:)..Minden játékból esnek kártyák + ezek az alkalmi vásárok szezonális kártyái is vannak..összejön x darab,készülhet a kitűző..Ezáltal a felhasználói szinted emelkedik,ami maximum arra jó,hogy eshetnek néha kuponok konkrát játékokhoz,amik a vételi árát leakciózzák...A gyémántok is arra jók csak,hogy a meglévő játékaidhoz tudsz újabb kártyákat venni..és a kör folytatódik...
Sajnos semmi extra motiválóbb nincs benne,még egy legalacsonyabb árú indie-t se vágnak hozzád miatta :)
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.12.26. 09:06:57 -
#31376 A kártyákat vagy eladod pár centért, vagy hasonlóan pár centért összeszedsz belőlük egy kitűzőre valót, amiért tapasztalati pontot kapsz. A tapasztalati pontoktól magasabb lesz a szinted, amitől többször juthat neked is kártyacsomag olyan játékokból, amik neked megvannak és már nem eshet belőlük több kártya, amit kibontva és továbbértékesítve a steames pénztárcádba szépen elkezdenek gyűlni az eurocentek, amiket elkölthetsz. (nekem ez így visszanézve kb. havi 10 centet jelent)
Itt azok, akik ezt komolyan művelik (és van sok száz, akár több ezer játékuk is Steamen), nem ritkán párszáz euronyi "ajándék" pénzt összeszedtek így. De elsősorban ahogy Imi is írja, kozmetika a lényege.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.12.26. 09:07:09 -
#31375 "de ha ingyen játékot vagy DLC-t lehet vele szerezni akkor már igeeeen :)"
Akkor nyugodtan felejtsd el őket - nem lehet ezekkel ingyen játékot, DLC-t szerezni.
Pusztán STEAM-profil kozmetika az egész. Kiteheted a profilodon egy vitrinbe őket, és az odalátogatók láthatják, mennyire ügyes és elhivatott stb. vagy:
-
Laca54321 #31374 Sziasztok! Lenne valaki oly kedves így karácsony lévén, hogy egyszerűen el mondja mire jók ezek a kitűzök egy egyszerű halandó számára? :)
Hogyan tudom őket hasznosítani? az egyikből csináltam 22 drágakövet, de ott meg is állt a tudományom. Annyit olvastam, hogy több barátom lehet a steamen, ha ez a lényege akkor annyira nem motivál, de ha ingyen játékot vagy DLC-t lehet vele szerezni akkor már igeeeen :)
Csak ennek mi a menete?
Köszönöm és Béke! :) -
#31373 Nekem a Nexussal nem volt bajom. Igaz csak a Skyrim-et és icipicit a Fallout 4-et moddolgattam. Ésszel persze. Most ennyi frissítés után a F4 tuti kifagyna a fenébe, új(újított) modokat kellene keresgélnem. -
#31372 A moddolás egy adott játék archívumaiból, állományaiból történő kibányászás (99%-ban ehhez vagy mások által megírt program, script, editor, vagy már a játék(sorozat)hoz elkészített korábbi megoldás), azok megint csak más programokkal való szerkesztése (jellemzően: képszerkesztők, 3D modellszerkesztők és alkotók, hangszerkesztők, script editáláshoz alkalmas programok, és szövegszerkesztők stb.), majd valamilyen módszerrel, vagy a már kinyeréshez használt megoldással a játék archívumába, fájlszerkezetébe való visszaimportálás...
...és ezt az eredményül kapott fájlt/ fájlokat, csomagot etc. kapod meg a Nexus rendszerében (jó esetben)...
...amit végül a Mod Manager számodra az adott játékhoz megfelelő helyre, módszerrel bemásol a játékodba (nyilván, beállítások után). -
#31371 Nem mi hanem ki. A modderek moddolnak. Te meg használod őket. Minden modifikációt máshogy kell használni, így nincs általános automatizmus. Nexus a saját weboldalán levő pár játékot támogató összeeszkábált programja nem csinál mást, mint hogy helyetted kitömöríti és a helyére másolja a nexus oldalán levő cuccokat. Amiket ugyanúgy te is meg tudsz tenni kézzel. -
Trucker01 #31370 És akkor mi az ami moddol, ha azok nem? -
#31369 Én kézzel szoktam, te meg azzal csinálod, ami kézre esik:) -
#31368 Egyik sem moddol a szó klasszikus értelmében - Nexus Mod Manager
"Leírás
A Nexus Mod Manager (NMM) arra való, hogy könnyen lehessen cserélgetni a beépülőket, meg a betöltési sorrendjüket. Egyébként ugyanúgy bemásolja a megfelelő helyekre a dolgokat, mintha kézzel tennéd, csak pontosan tudja, mit hova rakott, ezért sokkal egyszerűbb vele az eltávolítási művelet (meg vannak benne egyéb hasznos dolgok is)." -
Trucker01 #31367 Sziasztok!
Mivel érdemesebb/szokták moddolni a játékot: NexusModManager vagy ModOrganizer? -
#31366 -
#31365 Sziasztok! Megkaptam első bónuszcsomagomat.:)Bioshock 2 RE. A szintem: 30.