Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

papi08
Bocsásd meg bunkóságomat, hogy meg mertem kérdezni kell-e valakinek, vagy feleslegesen porosodik a raktáramban. 😊

13 éve itt. Szép idő.

Scooter
Oszt akkor mi van? -33%-os kuponnal meg még olcsóbb. <#whatever>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.07.21. 16:17:14
A Medival mercs most 1.99 euro :-)
papi08
Valakinek esetleg egy -50% Oblivious Garden ~Carmina Burana, vagy egy -33% Medieval Mercs kupon?

13 éve itt. Szép idő.

PetruZ
Oké, ez a GMG Summer Sale egyre érdekesebb. Ma este ér véget a Final Frontier (sci-fi játékok) és utána két napig a Level Up következik, amikor majd szerepjátékok lesznek terítéken. Utána multiplayer címek, majd indie és "izgalmas" akciójátékok, aztán taktikai és puzzle csomag, végül pedig túlélős és horror játékok jönnek 2-2 napig. Részletek itt.
És akik fanyalogtak a legutóbbi Steam Sale miatt, itt most igazán jó árakat találhatnak. 😊
MerlinW
Ha valaki csereberélne, van felesleges:

The Darkness II
Duke Nukem Forever

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.20. 11:15:16

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
"Galactic Civilizations III" - 8,3 font - nyami.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
GMG-n Summer sale van, nagy sci-fi leárazások vannak, Star Wars, X-COM, Deus Ex, csomó egyéb játék jóárasítva.
Atisz
😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3Error
Szerintem akkor regiszrált Chuck Norris a Steamre. <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Laza
A futó játékok nem állnak le ... max ha használnak Steam szolgáltatást ingame ... mint pl a DS játékok, amik átkapcsolnak offline módba, csak közbe kivágnak a kezdőmenübe.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Az csak hiba lehetett a renCerben. 😄
Scooter
Épp ezt akartam mondani. Simán játszottam a Battle Group 2-vel és sikerült az utolsó acsit is megszerezni. <#alien>
IMYke2.0.0.0
Történetesen én lazán játszottam közel 3 órán át - épp az érintett időszakban is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
nem mindenki, csak az a közel 10 millió aki épp online volt, vagy próbált az lenni 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(GMT az idő)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.17. 14:41:17

"Nulla tenaci invia est via"

10 percig nincs steam és már "mindenki" a "halálán" van. 😄
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.07.17. 14:38:46
Atisz
Most léptem be és működik.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0

Én nem tudok belépni a steamre...
Szabi
az a durva, hogy még a steamstats is haldoklik 😄D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.17. 14:02:05

Szerintem ma már nem. (nyilván akkor rohad le amikor ivolvoznánk)
Szabi
remélem lesz ma még steam... 😄

Szabi
futnak persze, de az érintőt nem érzik egérnek, viszont ha dugsz rá egeret és bill-t.. 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.17. 09:36:25

Botond
Szerintem ez játék függő, civ5nek pl van touchvezérléses üzemmódja, azt tudod úgy indítani, de ahhoz elég combos tablet kell.
Srácok..jöttem egy kérdéssel,mert vagy nem is létezik rá válasz,vagy hamarabb megmondjátok,mint megtalálnám 😊
Gondolkozok egy ideje tableten..nincs égető szükségem rá,így ráérek alaposan a témát körbejárni..
Nem is akarom vele leváltani az asztali gépet,de ne unatkozzak,ha belesüppedek vele a fotelbe..

Ja hogy rossz topikba kezdtem írni?😊..Nem,itt jön a kérdés..Mondjuk megállapodnék egy notebook-on,amin win10 van és tabletként is forgatható,kezelhető...A win10 ezen egy asztali os szintjén van...futna rajta steam kliens?..továbbmegyek,
nem csak böngészésre meg vásárlásra,mint egy mobilon..tudnék-e rajta (miért ne,ha laptopon tudnék,gondolom én)
játékokat is futtatni,nyilván a gép erejétől függően?..mondjuk ilyen kis mezei dolgokat,indie cuccokat,amik nem igényelnek
erőműveket (pl.stardew valley,punch club,limbo,rpgmakeres cuccok)..kiegészítő kérdés..tabletként üzemelve vajon az
egér(touchpad) kiváltható-e érintőképernyős funkcióval?(hiszen az ilyen játékok csak egér only..néha wasd pluszban..

választ/véleményt előre is köszi..
Akkor töröld légyszi! Kösz!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Uplay-en a club oldalán behúzhatod, nem kell variálni. Egyébként nem Steam téma.

[merlinw.org]

én meg már azt hittem hogy steames verziót adnak... elég furán nézet volna ki.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Béluska74
Nem akarom megvenni. Csak furcsa volt a megjelenési dátum.

If you give a little love you can get a little love of your own

kigyi
Ott van 14.99-ért kosárba tesz utána kiköhögöd érte a lét és már írhatsz te is véleményt róla 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Béluska74
Már meg lehet venni?

If you give a little love you can get a little love of your own

3Error
Kipróbáljuk. <#hehe>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

PetruZ
Loál János
Fable Anniversary kupon valakinek?
66% a kedvezmény, 10,88€ az ár ezzel, 31,99€ helyett.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Én használom és egyelőre (kopp-kopp) nincs vele gond. Ugyan az az elv mint a bnet-esnél, account managementben bekapcsolod, hozzárendeled az accot (mindent leír lépésről lépésre az ubisoft) és már kéri is a kis számot belépéskor.
RatBaG
ubi-n splinter cell az e havi free.

valaki használja már uplay-en is a two step verification-t?

Per Aspera Ad Inferi.

Na, az appról ne is beszéljünk. Az is meg ér egy misét. 😊
3Error
Pedig olyan élvezet 130 kártya kifarmolása után végignyomkodni a telón a megerősítést... <#rolleyes>

Atisz
Jaja, az is.

Mekkora trágya a steam trade rendszere, te jó ég. Már értem miért nem használtam legalább 1 éve.
MerlinW
"Az a kérdés mennyi idő neki előállítani 13k USD"

Egy senior programozó 2-3 havi nettó bére...
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.11. 11:20:20

[merlinw.org]

Papa01
Köszi a válaszokat, már most nálam is ok. 😊 A Steam-es progi már hivatalos, pár napja. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

3Error
Frissítés volt sok, tömték a lyukakat gondolom. Most kipróbáltam amit Te is csináltál, nekem kéri ugyanúgy a megerősítést. (android)
Valószínű, hogy mivel "unoffical" a Steam progid a telón, az lehet a gond.

Nálam kéri a mobilos megerősítést, androidos telóm van.
Papa01
Sziasztok!

Ti tapasztaltatok olyat, hogy, ha eladok egy kártyát a piacon a a Steam Guard már nem kér megerősítést, simán kimegy a piacra az eladni kívánt cucc?
Mert nálam néhány napja ez van.. a beállításokhoz nem nyúltam, de jó néhány nagyobb frissítés (Steam) volt a napokban. A telefon op. rendszere: WP.
Köszi a válaszokat! 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2016.07.10. 07:49:15

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Jim Morrison
ahogy elnézem itt már bot csinál mindent....287,597 Piaci tranzakció kézzel? kétlem. Botot meg meg lehet csinálni olyan okosra, hogy mondjuk havi 40 dollár mellett ésszerűen tegyen fel tárgyakat marketra, vásároljon, stb stb

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Botond
Pénz nem abszolút fogalom, hanem relatív. Az a kérdés mennyi idő neki előállítani 13k USDt, lehet a töredéke, mint amennyi idő alatt neked összejött az a pár euró a vásárlásaidra, akkor meg mit számít, hogy plusz pár sor vagy legnagyobb szintű badge?!

Amúgy RON meg AoE bundle jó választás! <#eljen>
Scooter
Én csak sajnálni tudom az ilyen embert, ha valaki ezen versenyzik. Bár akkor megértem, ha ezek után a Valve hozzávág ingyen pár száz darab játékot, de nem hiszem.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.07.09. 16:00:47
PetruZ
Valakinek 13000 dollárjába fájt, hogy a Sale alatt legyőzze PalmDesert-et és a legmagasabb szintű (lvl 1113) user legyen.
Laza
Én sem értem ezt az elégedetlenséget, ami mostanában övezi a vásárokat .... volt az elején pár vásár, ami durván bejött a népnek, megvettek mindent, amit lehetett ... most meg már egy 50%-os akcióért is rinyálnak. Sehol nincs kőbe vésve, hogy mekkora kedvezményt kell biztosítsanak, és még az sem, hogy kell e egyáltalán ... meg ezek 'a 40 helyett 60-nak kellett volna lennie' mondatok érdekesek még ....

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**