34737
  • lalakov
  • genndy
  • MoRT2195
    KI lehet azt kapcsolni valahogy, hogy email címemre ne kapjak olyan üzeneteket, hogy "Eladtál egy tárgyat a Közösségi Piacon"? Sok kártyát felteszek és elég zavaró tud lenni ez a rengeteg email.
  • RiCSi1234
    Nekem van, írtam privit!
  • TBTPumpa
    Az "I Thought This Game Was Cool" nevű kártyát keresem a kitűzőhöz.
    Lenne valakinek elfekvőben egy fölös darab ebből?
  • dartonite

Contri 3+

Buek.
  • Papa01 #31438
    Sziasztok!

Az ünnepi háttérképek, hangulat jelek eladhatóak az ünnepi vásár után is?
    Köszi a válaszokat! :)

Papa
  • Atisz #31437
    Nem is fogsz rajta sokat bukni (ha egyáltalán), mivel 220 izére tudod lebontani :)
  • Kisssssss
    drágakővé alakítás lesz belőle mert steam pénztárca az nincs jelenleg, elcserélni meg lehetetlen.
    Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2016.12.29. 15:38:55
  • MerlinW
    Mintha a pénz jelentene számára bármit is :D
  • Pio
    Lehet, hogy már kitapasztalta, hogy a végjátéknál alacsonyabb az ár, szóval majd január végén felvásárol. :)
  • Papa01 #31433
    Kíváncsiságból megnéztem a nyári kitűzőjét: Summer Picnic Lvl 17000 18483. szint, 1,848,300 TP... durva. :D

De mintha elvesztette volna a lelkesedését, most lvl 1-es szinten van és a kártyákból van neki 5-6 db,,,
  • IMYke2.0.0.0
    Add el - máris nyertél.
  • Kisssssss
    rendszer dobot egy fóliás steam award kártyát, kár hogy semmire nem megyek vele :/
  • genndy
    Symlinkkel minden további nélkül. De egyszerűbb az egész Steam mappát valami játékos meghajtóra telepíteni.

@Papa01: gyakorlatilag nincs. PalmDesert szokott simán ilyen lvl10.000-reket is kirakni az ilyen vásáros kitűzőkből.
  • Papa01 #31429
    Sziasztok!
    Az ünnepi kártyáknak nincs felső szintkorlátja, mint a normál játék kártyáknak?
    Köszi a válaszokat! :)
  • RelakS
    A Steam Userdata mappája áthelyezhető-e máshová úgy, mint ahogy játékoknak meg lehet mondani, hogy hova települjenek?
    A Serious Sam 3 pl azt szemeteli tele az automata mentéseivel, és mivel a C-re telepítettem a steam-et, nem akarom, hogy ott legyen... Telepítsem máshová?
  • akyyy
    kár hogy nem sok játék támogatja ( de azért a számomra jók igen). illetve hogy más klienseknél nincs ilyen (ubiiiiii)
  • bakkerman
    Az lesz a megoldás,köszi a helpet mindenkinek :)
  • Dzsini
    A családi megosztás a legkulturáltabb dolog ilyen célra.
  • bakkerman
    Az egyszerre játék a kisebb gond,mert kevés rá az esély,hogy egyszerre egy időben akarnánk játszani,a lényeg inkább az,hogy megoldható legyen,és ne legyen abból gond,hogy 1 accountot használnánk két eszközön,szóval hogy ez ne legyen tiltott
  • bakkerman
    Na ez is egy megoldás,fasza :) Akkor no para :)
  • Troger911
    A végére: csak, ha az eredeti fiókkal offline módban játszik. Akkor a másik fiókkal is lehet játszani!
  • genndy
    Ha te játszol, akkor te a klienssel vagy bejelentkezve, tehát ő kliensben biztosan nem lesz (kijelentkezteti), maximum böngészőben lehet közben bejelentkezve. Viszont akkor az üzenetek, achik, stb. ott is megjelennek ahogy Dzsini mondja.
    @PiszkosFred: ez nem rossz ötlet, de egyszerre játék ezzel sem lesz.
  • PiszkosFred
    Szerintem csinaljon egy sajat accot a fater es hasznaljatok ezt Family sharing
  • Dzsini
    Azért lehet kényelmes, ha nem vagytok egyszerre bejelentkezve, mert ha használod a steam chatet vagy ilyesmit, meg jönnek a felbukkanó üzenetek, hogy XY épp bejelentkezett, vagy játszik, akkor az nálad és nála is megjelenik. Ez esetleg őt zavarhatja.
  • bakkerman
    Na igy ertem ez kevesbe gaz :) Igazabol keves az eselye hogy egyszerre akarjunk JATSZANI tenylegesen,de gondoltam rakerdezek itt hogy miujsag ebben a temakorben. De a legegyszerubb az lesz,ha leirom neki a jelszavamat, kiveszem az automatikus a bejelentkezest a programbol,igy csak akkor fog bejelentkezni ha jatszani akar. Ez igy korrekt nem?
  • Dzsini
    Az megy, egyszerre futtatni nem lehet két helyen játékot. Egy háztartáson belül lehet több gépen aktív ugyanaz a bejelentkezés.
    steam tudásbázis a témában
    Használhatom a Steam fiókomat más számítógépeken?
    Steam fiókodat minden olyan gépen használhatod, mely csatlakozni tud a Steam hálózathoz; amint bejelentkeztél, a Steam lehetővé teszi, hogy letöltsd és telepítsd a fiókodra regisztrált bármely játékot.

Játszhat több felhasználó egyidejűleg egy Steam fiókkal?
    A Steam nem teszi lehetővé, hogy egy Steam fiókot egyidejűleg több játékos használjon; kizárólag a fióktulajdonos számára megengedett a Steam fiókhoz társított játékok használata.
    Ha több felhasználó próbál meg egyidejűleg belépni és játszani egyetlen Steam fiókkal, az elsőként belépett felhasználó egy idő után „Érvénytelen Steam UserID jegy” hibaüzenetet fog kapni, és kénytelen lesz újra bejelentkezni, hogy tovább játszhasson (ha az első felhasználó újra bejelentkezik, a második felhasználó fogja megkapni ezt a hibaüzenetet).
  • bakkerman
    uhh,ertem :/ Ha en jatszok, fater nem, de neki a pc-n fut a kliens a hatterben (szal bevan jelentkezve) de nem hasznal jatekot kozben, akkor az még megy, vagy mar az sem?
  • genndy
    Nem tiltott, csak nem engedi a rendszer. Egy kliens és egy böngésző lehet egyidőben, de játszani csak egy helyről lehet.
  • bakkerman
    Ket eszkozrol egy időben lehet hasznalni egy accountot? Tehat en laptoprol hasznalom az egyik steames jatekom,mig a pc-n fater is bevan jelentkezve az accountomba? Vagy ez tiltott es ne probalkozzunk?
  • Pio
    Azt nem értem, hogy ilyenkor például mi van a sonyval, akik a visszatérítés fogalmát szinte hírből sem ismerik. Tudtommal kizárólag preorder esetén és kizárólag a preload előtt lehet nehézkesen, de visszafizettetni a játékot.

Legalább összeszorított farpofával fogalmazzák ők is az új szabályokat vagy röhögnek a markukba, mert ez is ilyen szelektív, lobbi alapú bíráskodás, mint például az, hogy az EUban tilos a windowst media playerrel meg böngészőválasztó nélkül adni, mert az gátolja a piaci versenyt, miközben a macbookok vígan jönnek a saját hasonló cuccaikkal.
  • IMYke2.0.0.0
    "2,1 millió dolláros büntetést kapott a Valve

Egy ausztrál bíróság döntött a cég ellen, a vád szerint nem vették figyelembe a helyi törvényeket, mikor megnyitották a boltot. A gondok 2014 közepén kezdődtek, ekkor perelte be a Valve-ot az ausztrál fogyasztóvédelem, mivel a cég nem garantálta az előírások szerinti biztosítékokat a felhasználók számára. Ausztráliában a vásárlók pénzvisszatérítést, vagy cserét kérhetnek, ha szerintük alapvetően hibás egy termék, a Valve azonban a vádak szerint számos esetet kizárt ebből a körből. Bár azóta változtattak a szabályokon és most már gyakorlatilag bármiért visszaadják a pénzt, a jelek szerint ez nem igazán hatotta meg a bírót.

2011 és 2014 között több, mint 15 ezer esetben fizették vissza a játékok árát, de a bíróság szerint a felhasználói feltételeket közel 25 millió ausztrál fogadta el ebben az időszakban, tehát lehetetlen kiszámolni a jogtalan feltételek miatt hátrányt szenvedők tényleges számát. A Valve abba is belement volna, hogy 250 ezer dolláros büntetést fizet, de ezt a bíró túl alacsony összegnek tartotta."
  • Lokker
    Vagy csak
  • bardocz
    Hogy őszinte legyek, ötletem sincs mivel keverhettem. Vagy csak azt hittem erre név alapján, hogy ilyesmi játék lehet, nem tudom.
  • Dzsini
    House of the Dead?
  • bardocz
    Valami horror lövöldére.
    Google eszembe se jutott, sose használtam böngészőben a steam-et, csak letöltöttem mindig.
  • MerlinW
    Az alapjáték ingyenes, a plusz karakterek 4€/db. A többi drága cucc meg csak kozmetikai szemét ahogy nézem.
  • Lokker
    Eszméletlen milyen ütemben fejlődik a technika. :)

bardocz: Nem valami vadnyugatos játékra gondoltál? Van egy hasonló címmel.
  • Dzsini
    Fantasztikus hol tart már a tudomány, mi? :)