Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ritkán esik, kelendő, megvették őket, elfogyott. Tehát pont az, mint amire gondolsz.

[merlinw.org]

Papa01
Sziasztok!

Annak mi az oka, hogy van olyan játék, aminél a piacon pl, egy bizonyos hangulatjelből 1 db van, a fóliás kártyái közöl pedig van olyan ami 0? 😊
Köszi a válaszokat!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

thx az infót.üdv.
Prince23
Átalakultak... gamecritic néven eléred őket: http://www.gamecritic.net/
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.08.04. 20:22:58

hi.
a Hungamer weboldallal mi lett,csak a steames oldalt érem el,meg más kapcsolódó oldalt?
napi szinten néztem az oldalukat.vki tud infót?
thx.üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2016.08.03. 12:31:04
Dzsini
Szótár = ami a kiszivárgott jelszólistákban benne van - ahogy a videóban említik is. Elég olyasmit használnod, amit valaha valaki más használt már, és kikerült valamikor.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Scooter
Jól van na. Kis cukkolás volt. Persze, hogy amit ember csinált azt fel lehet törni. Én eddig mákostésztát ettem és szerencsém volt.

#30670: Nem szótárból nézek jelszót! <#alien> Az már régen rossz, akinek eddig terjed az értelme. <#hawaii>
Dzsini
... és legyen olyan jelszavad, ami nincs benne a szótárakban, különben úgy nyitják ki, ahogy csak kedvük tartja.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PiszkosFred
Akkor megegyszer. Nem TEGED tornek fel, hanem a SZOLGALTAST, amit hasznalsz, es nem toled szivarog ki az info, hanem toluk, ahol szinten tarolva van. Ebben az esetben pedig oly' mindegy, hogy mit hogyan csinaltal, magad e avagy sem, mennyire figyeltel oda vagy sem, mennyire egyszeru a jelszavad es mennyire rovasiras jellegu, blabla. (vagy hogy hetkoznapibb peldaval eljek, lehetsz te a vilag legegeszsegesebb embere, dohany, cigi, stb nelkul elve, naponta sportolva, odafigyelve az etkezesre, mozgasigenyekre, rekreaciora, stresszre stb. es az orvosok hiaba josolnak neked 125 eves kort az egeszsegi allapotod alapjan, ha egy nap a jardan kozlekedve egy random varosban elgazol egy reszeg/kialvatlan/stb. kamion/busz/szemelyautosofor, mert elvesztette az uralmat a jarmu felett es felhajtott a jardara...)

Oromteli, hogy eddig elkerultek teged az account lopasokkal es feltoresekkel jaro kellemetlensegek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Scooter
Én eddig megúsztam. Próbálkozás már volt, de sose vesztettem el semmimet. Nyaralni meg nem szoktam. Hülyeségekre nem költök. Elég nyaralás az ahol lakom, fent a hegyekben.
Nem vagyok benne biztos, hogy átment Fred mondanivalója, de odafigyelhetsz te akármennyire ha magát a szolgáltatást törik fel és a szolgáltatótól kerül ki a jelszavad vagy akármid. 😊 Erre még az is rájön ha nem értesülsz róla időben, pl: nyaralsz.
Scooter
Nálunk nem aktivál senki semmit. Mindent magam csinálok. Nem kell rabszolga, sok pénzért. Nem vagyok lusta. Az odafigyelés a nyitja mindennek és nem a leszarom effekt, "velem úgyse történik meg".
PiszkosFred
Hiaba szereled be a legjobb riasztot es vedelmi rendszert a lakasodba, ha egy nap a takarito nem aktivalja azt es a bejarati ajtot is nyitva hagyja 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Scooter
Érdekes. Nekem sose törték még fel semmi fiókomat. Megfelelő jelszavakat és védelmet kell használni.
Ma frisítettem a win10-et erre az anniversary update-re,áruházi oldal be se jön,néhány játék beállítása elállítódott.Pörög-pörög a kurzor,de csak nem jön be az áruházi oldal.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez alapján a steam fiókommal nem történt semmi, viszont a gmail fiókomat még 2013-ban érte valami inzultus! 😊 ( Adobe )

www.smart-bus.hu

Eh,nekem a tumblr fiókomat törték fel az oldal szerint,jó hogy azt nem használom.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

PetruZ
Egy ellenőrzést megér az haveibeenpwned.com oldal is. Ide gyűjtik a kiszivárgott, feltört username / email azonosítókat (a jelszavakat persze nem). Nem minden találat jelent feltétlenül konkrét lopást, nekem pl. a NexusMods-os account-omat nem használták fel (csak arra volt találatom), de azért jelszót váltottam.
Uhhh, ezt végig sem gondoltam! A Steam-től jön az biztos, webes felületre akarnak belépni... A mobilhitelesítés bekapcsolva, de azért jelszót cserélek. K anyjukat!

Köszi!
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.08.02. 21:31:56

www.smart-bus.hu

wantonly
Ha steam guard kódot kapsz, akkor az azonosítód és jelszavad már tudják... Változtasd meg! Ha van lehetőséged kapcsold be a mobil-hitelesítést is. Sajnos mostanában sok nagy weboldalt feltörtek és rengetek jelszó kikerült a dark webre. Nekem nem is olyan régen a GOG fiókomba léptek be a Braziloktól... Azóta ott is bekapcsoltam a hitelesítést. Ja és arra figyelj, hogy tényleg a steam-től jön-e az az e-mail.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2016.08.02. 21:16:08
Üdv Urak,

Az elmúlt 1 hétben már harmadszorra kapok steam guard kódot az email fiókomra, valami gibraltári IP-ről próbálkoznak... Mobilhitelesítő bekapcsolva, de azért kicsit aggódom. Ilyenkor az email fiókomhoz próbálnak hozzáférni, hogy majd a steam guard kóddal lenyúlják a steam fiókom?

www.smart-bus.hu

RatBaG
persze, hogy nem ok nélkül... makacs egy áramszünet volt, még a melegszendvicsemet se tudtam így megcsinálni. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
A STEAM nem ok nélkül volt majdnem teljesen elérhetetlen köbö 1 óráig...
Érdemes megnézni a keresési kategóriákat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
Akkor én vagy vinyóra vagy ramra tippelek. (vagy a túlmelegedésre)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
http://www.pcgamer.com/steam-versions/ - "The 13-year evolution of Steam"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

elbújós akció,legalábbis főoldalon nem láttam..Mad MAx most 66%-on..!!
nem lehet, hogy lefrissítette magát a vga driver? vagy valami más?
Nvidia..de pont úgy csinálta,mint annak idején atival a youtube..kép befagy,hang berreg,újraindulás...előtte utána több óra netezés,filmezés,elder scross legends,semmi nem ártott neki 😊
Van egy company of heroes 2 kódom akinek kell az írjon rám, aztán küldöm. (platnium edition mellé kaptam egy extrát)
Scooter
Hmmm, csak nem AMD/ATI kártyád van? Annál szokott előfordulni. Nálam akkor volt.
3Error
Ázsiaira. Nem vicc.

@ xido, ott más bibi lesz, még kék-halált a Steam nálam sosem okozott. (nagyon meleg van)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

ha még csak annyi baja lenne,de egy vérgagyi grafikás játékom elkezdett kékhalált okozni 2x is egymás után..miután eddig hiba nélkül benne van vagy 10 órám 😊
IMYke2.0.0.0
Nem azt mutattam, hogy mire érdemes, hanem hogy hol...

A neted alapján érdemes belőni - próbálhatod Ausztriát, de akár Hamburgot, Csehszlovákiát, stb. Az a lényeg, hogy csak te tudod eldönteni, neked melyik szerver tud megfelelő sebességet nyújtani.

Amúgy is, vannak regionális és időbeli terhelések minden országban, minden régióban - egyértelműen az akcióváltásokkor, és a munkaidő lejártakor 5-7 óra között.

Jó de mire érdemes váltani,mert ugyanez van beálítva nálam is?

IMYke2.0.0.0
Válts szervert a kliensben.
Itt:

Iszonyat lassú lett a letöltés steamen,nem lehet ezen javítani valahogy? (120 mbites netem van)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.28. 20:41:20

3Error
Valóban, de nem a Steam-es GTA V, hanem a "sima" RS Soc. Club verzió. Az kulcsos oldalakon is olcsó. Ettől függetlenül köszönjük az infót, sok jó eksön van náluk. <#wink>

IMYke2.0.0.0
És azt sem szabad feledni, hogy július 30-ig, 48 órás akciók vannak.

Ezek vannak hátra:
Days 9&10 – Get Tactical – A collection of simulators, puzzle games and tactical strategy, this is the sale that’ll get you thinking!
Days 11&12 – Survival Of The Fittest – The final theme day, this day includes horror, survival and action games, in an explosive end to the sale.

//Ja és a font (közép) árfolyama (direkt felfelé kerekítve): 373 Ft.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.07.25. 17:02:00

PetruZ
Ne feledjétek, még mindig tart a GMG sale, most az akciójátékok vannak soron és igen jó címek vannak ott igen csábító árakon (pl. teljes GTA (az ötödik is, messze jobb áron, mint most a Steam-en akciózva van), Just Cause, Max Payne, Tomb Raider, Far Cry, stb. sorozatok).
Maak
Sacred 3 Gold erdekelne, listam par hsz-el alatta.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Jah meg vannak ilyen Warframe, Wild Star, SMITE, Newerwinter bónuszkódjaim is.
Csereberére
Mountain
Psychonauts
SUPERFIGHT Closed Beta Access
SUPERFIGHT - The Joiner Micro Deck
Dead Island: Game of the Year Edition
Risen
Risen 2: Dark Waters Gold Edition
Sacred 3 Gold
Saints Row 2

Ezeket mind cserélném akár egy játékra is. Pl.: Faeria 😊
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.07.23. 21:08:48
Papa01
Az igen... nem semmi.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

IMYke2.0.0.0
Igen, attól teljesen független.
Valamit ingame követett / vagy nem követett el, multiplayerben .

//*** = Nem, nem vicc. Ezért is kaptak már VAC-ot a STEAM-en.

Papa01
Köszi a választ! 😊 Gondolom akkor ez a bünti cseréktől független.

IMYke2.0.0.0
1 feljegyzett VAC-kitiltás

Jogosan vagy sem, de a Valve Anti Cheat rendszer megbélyegezte és egyúttal kitiltotta vagy az adott játék multiplayer szervereiről (végleg, időlegesen), vagy minden Valve / és VAC-rendszeres játék alatt tette ugyanezt.

Papa01
Sziasztok!
Egy cserémre jelentkezett egy user. Az adatlapján ez látható: 1 feljegyzett VAC-kitiltás.
Ez jelent valamit? Nálam a mobilhitelesítő be van kapcsolva. Ez egyénként kb 100%-os védelmet jelent?

Köszi a válaszokat! 😊

Maak
Keresek Battleborn-t a mostani hzmble bundlebol, minden battlebornos dolog erdekelne egyben. Cserebe ezekbol 3-4-5 db lenne :

Avernum 2: Crystal Souls
Cthulhu Realms - Full Version
Hurtworld
Kentucky Route Zero
The Red Solstice
TIS-100
Dungeon of the Endless - Crystal Pack
The Forest
Steredenn
Wasted
Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1
1993 Space Machine
Crawl (Early Access)
Fran Bow
Galak-Z
Infinifactory
JumpJet Rex
Oddworld: New 'n' Tasty
Dreamfall Chapters
Holy Potatoes! A Weapon Shop?!
Oceanhorn: Monster of the Uncharted Seas
Star Wars™ Battlefront™ II
Star Wars™: Dark Forces
Star Wars Galactic Battlegrounds Saga™
Star Wars™ Jedi Knight Dark Forces II
Star Wars Rebellion™
Star Wars™: X-Wing Alliance™
Star Wars:™ X-Wing vs TIE Fighter - Balance of Power Campaigns™
Neon Struct Deluxe Edition
DiRT Showdown
GRID™
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Operation Flashpoint: Red River
Overlord™
Overlord II
Overlord Raising Hell (Expansion)
Rise of the Argonauts
Supreme Commander 2
Shadow Warrior
PlayWay's Sim Bundle

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Bocsi félreértelmeztem, azt hittem olyan kuponokat keresel. Sorry <#worship>
Medieval Mercset ingyen szokták dobálni boldog boldogtalanak... homocide ezen szokott nyerészkedni.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,