34737
  • DarkSector
    3 szén keresi gazdáját. elsősorban Portal 2 érdekelne.
  • kisdudeEe #5086
    Kuponokat elfogadsz érte?:D
  • misztic
    nekem van killing floor-hoz
  • kisdudeEe #5084
    Valakinek valamilyen játékhoz van guest pass-a?
  • RoboKutya78
    maga a feladat nehéz amúgy?
  • RoboKutya78
    ez megoldja talán a gondomat köszi
  • RoboKutya78
    esetleg ha van valakinek feles szénkraftos játéka:)
  • gosumofo
    http://www.crimecraft.com/forums/News-and-Alerts/topics/Steam-Error-This-game-is-currently-unavailable
  • RoboKutya78
    kellemes meglepetés totál elfelejtettem hogy van wormsom:) ma 2 szenet kreáltam. a CrimeCraft GangWars problémára valaki ötletet tud mért nem tölti le 100% ossan?

• gosumofo
    az achihoz annyit kell megcsinálni egyszer mindet amit #5073ban írtam. ha nincs meg akkor nem vetted fel a questeket előtte.
  • misztic
    engem érdekelne. ment a pü.
  • Shep
    Nem úgy továbbmenni hanem, a B2 meg B3 után van még azon a térképen 2 felfedezetlen rész és a harmadikra már tudok menni.
  • gosumofo
    nem kell tovább menni, a questeket kell megcsinálni amit a városban adnak.
  • Shep
    DE B3 nekem már megvan very hardon, meg a B2 is, már mehetek egy résszel odébb de semmi.
  • gosumofo
    csak csináld a questeket sorba.. B3 normal, aztán B3 hard B2 normal egyszerre, aztán adja ami az achihoz kell a B3 veryhard.
  • RoboKutya78
    Egy szénért tud adni valaki valami értelmeset? esetleg Cities XL 2012?:)
  • kisdudeEe #5071
    6db kuponért valaki tudna adni egy játékot?( a legolcsóbb steames játék is jó)
  • Shep
    De most 1 pálya alatt te mit értesz?
  • Shep
    ÖÖÖÖ a te régiódban nem elérhető.????,
  • ProEvoFan
    Super Meat Boy cserélhető más játékra!Vagy szenekre.
  • gosumofo
    gyakorlatilag minden idén kijött nagy név le volt árazva, még az MW3 is, nem értem mit akarsz. az hogy az INGYENES ajándékokat meg mi után adják legyen már mindegy..
  • gosumofo
    első pálya 3. nehézségi szinten. meg egy másikat meg kell csinálni alapon még előtte. max 1 óra.
  • Shep
    A lényeg ugyanaz, fos játékokat adnak el csak azért mert a sok hülye megveszi a szén miatt. Tavaly bezzeg voltak tök jó akciók, most meg 1-2 normálisabbtól eltekintve ilyen tescos ömlesztőládás szarokat próbálnak hú de nagy akcióként feltüntetni.
  • Shep
    Hát most mindenféle szar játékkal játszani csak azért ,hogy a végén legyen 7 szenem amiért ad majd egy portal 1-et. Hát nem tudom szerintem nem túl nagy buli :)
  • grebber
    Nem az akción van a lényeg.Hanem az acsikat ado filléres kb 5 perc alatt elkészithető dosos szintű szar indi játékokon.
    Elcseréltem 5 fos kupont 1 szénre háhá én jól jártam megint!
    De mire leirtam angol csávónak mit akarok atyisten kb szénné röhögte agyát azért adott szenet :D
  • Fpocok
    Az a helyzet, hogy TE NEM AKAROD ELÉGGÉ AZOKAT A SZENEKET MEG KUPONOKAT! Csak gabe bácsi meg ne tudja...
  • Shep
    Remélem azért van még a steamen pár hót szar játék amit eddig a kutya nem vett, hogy legyen mit akciózni!
  • Shep
    Most nézem ,hogy ez a Cellar sewers pálya a kastélyban van ráadásul ott is marhára a vége felé. Hát asszem erről ennyit.
  • Shep
    Ebben a Rusty frászban hol tudok életerő üvegcsét venni? Meg akkor msot az egész 4 részből álló pályát végig kell vinni very hardon?
  • tibi206
    DMC 3 Complete Collection-ért valaki valami más játékot?
  • gosumofo
    minden nap van ingyenes, volt spiral knights, rise of immortals, meg crime wars achi eddig.
  • RoboKutya78
    19 edikétöl végig csinálod akkor elvileg meglesz a 7
  • Csokis
    Most írtam, hogy milyen kuponjaim vannak! Vegyél fel, ott van az aláírásomban a SteamID-m és kapsz!
  • Itsuki
    köszi, a végéig lesz 7 ugye? és az eddigi eltelt napba volt 4 ingyenes az meg is van,azon kivül van még? picit olvasgattam most megcsinálom a rusty heartsot de ezen kivül még van valami amit meg tudok csinálni?
  • Shep
    Az utolsónál mi az hogy Very Hard Mode B? Mármint nekem a játékban azt kéri de olyan meg nincs.
  • RoboKutya78
    egy 50% valve esetleg ha ingyé hozzámvág valaki megköszönöm :)

• RoboKutya78
    ha megcsinálod az ingyenes küldiket azzal már van 7 db szened
  • Itsuki
    Hogy lehet ilyen sok szenet szerezni? megveszitek a játékokat,vagy van pár ingyenes játék ?:D
  • tibi206
    Valaki tud valami játékot adni 8 szénért?
  • Csokis
    Már ennyi kuponom van. Ha kell valakinek valamelyik, szóljon és adom!

-25% Valve
    -33% Valve (2x)
    -50% Valve
    -25% Konami titles
    -25% SEGA titles
    -50% BioShock 2
    -50% Shadowgrounds
    -50% Left4Dead 2 (2x)
    -50% Gemini Rue
    -50% Star Ruler
    -50% Space Pirates and Zombies
    -50% Strategy First