34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#5087 3 szén keresi gazdáját. elsősorban Portal 2 érdekelne. -
kisdudeEe #5086 Kuponokat elfogadsz érte?:D -
misztic #5085 nekem van killing floor-hoz -
kisdudeEe #5084 Valakinek valamilyen játékhoz van guest pass-a? -
#5083 maga a feladat nehéz amúgy?
-
#5082 ez megoldja talán a gondomat köszi -
#5081 esetleg ha van valakinek feles szénkraftos játéka:) -
gosumofo #5080 http://www.crimecraft.com/forums/News-and-Alerts/topics/Steam-Error-This-game-is-currently-unavailable -
#5079 kellemes meglepetés totál elfelejtettem hogy van wormsom:) ma 2 szenet kreáltam. a CrimeCraft GangWars problémára valaki ötletet tud mért nem tölti le 100% ossan?
-
gosumofo #5078 az achihoz annyit kell megcsinálni egyszer mindet amit #5073ban írtam. ha nincs meg akkor nem vetted fel a questeket előtte. -
misztic #5077 engem érdekelne. ment a pü. -
#5076 Nem úgy továbbmenni hanem, a B2 meg B3 után van még azon a térképen 2 felfedezetlen rész és a harmadikra már tudok menni. -
gosumofo #5075 nem kell tovább menni, a questeket kell megcsinálni amit a városban adnak. -
#5074 DE B3 nekem már megvan very hardon, meg a B2 is, már mehetek egy résszel odébb de semmi. -
gosumofo #5073 csak csináld a questeket sorba.. B3 normal, aztán B3 hard B2 normal egyszerre, aztán adja ami az achihoz kell a B3 veryhard. -
#5072 Egy szénért tud adni valaki valami értelmeset? esetleg Cities XL 2012?:)
-
kisdudeEe #5071 6db kuponért valaki tudna adni egy játékot?( a legolcsóbb steames játék is jó) -
#5070 De most 1 pálya alatt te mit értesz? -
#5069 ÖÖÖÖ a te régiódban nem elérhető.????, -
ProEvoFan #5068 Super Meat Boy cserélhető más játékra!Vagy szenekre. -
gosumofo #5067 gyakorlatilag minden idén kijött nagy név le volt árazva, még az MW3 is, nem értem mit akarsz. az hogy az INGYENES ajándékokat meg mi után adják legyen már mindegy.. -
gosumofo #5066 első pálya 3. nehézségi szinten. meg egy másikat meg kell csinálni alapon még előtte. max 1 óra. -
#5065 A lényeg ugyanaz, fos játékokat adnak el csak azért mert a sok hülye megveszi a szén miatt. Tavaly bezzeg voltak tök jó akciók, most meg 1-2 normálisabbtól eltekintve ilyen tescos ömlesztőládás szarokat próbálnak hú de nagy akcióként feltüntetni. -
#5064 Hát most mindenféle szar játékkal játszani csak azért ,hogy a végén legyen 7 szenem amiért ad majd egy portal 1-et. Hát nem tudom szerintem nem túl nagy buli :) -
#5063 Nem az akción van a lényeg.Hanem az acsikat ado filléres kb 5 perc alatt elkészithető dosos szintű szar indi játékokon.
Elcseréltem 5 fos kupont 1 szénre háhá én jól jártam megint!
De mire leirtam angol csávónak mit akarok atyisten kb szénné röhögte agyát azért adott szenet :D -
#5062 Az a helyzet, hogy TE NEM AKAROD ELÉGGÉ AZOKAT A SZENEKET MEG KUPONOKAT! Csak gabe bácsi meg ne tudja... -
#5061 Remélem azért van még a steamen pár hót szar játék amit eddig a kutya nem vett, hogy legyen mit akciózni! -
#5060 Most nézem ,hogy ez a Cellar sewers pálya a kastélyban van ráadásul ott is marhára a vége felé. Hát asszem erről ennyit. -
#5059 Ebben a Rusty frászban hol tudok életerő üvegcsét venni? Meg akkor msot az egész 4 részből álló pályát végig kell vinni very hardon? -
tibi206 #5058 DMC 3 Complete Collection-ért valaki valami más játékot? -
gosumofo #5057 minden nap van ingyenes, volt spiral knights, rise of immortals, meg crime wars achi eddig. -
#5056 19 edikétöl végig csinálod akkor elvileg meglesz a 7 -
Csokis #5055 Most írtam, hogy milyen kuponjaim vannak! Vegyél fel, ott van az aláírásomban a SteamID-m és kapsz! -
Itsuki #5054 köszi, a végéig lesz 7 ugye? és az eddigi eltelt napba volt 4 ingyenes az meg is van,azon kivül van még? picit olvasgattam most megcsinálom a rusty heartsot de ezen kivül még van valami amit meg tudok csinálni? -
#5053 Az utolsónál mi az hogy Very Hard Mode B? Mármint nekem a játékban azt kéri de olyan meg nincs. -
#5052 egy 50% valve esetleg ha ingyé hozzámvág valaki megköszönöm :)
-
#5051 ha megcsinálod az ingyenes küldiket azzal már van 7 db szened
-
Itsuki #5050 Hogy lehet ilyen sok szenet szerezni? megveszitek a játékokat,vagy van pár ingyenes játék ?:D -
tibi206 #5049 Valaki tud valami játékot adni 8 szénért? -
Csokis #5048 Már ennyi kuponom van. Ha kell valakinek valamelyik, szóljon és adom!
-25% Valve
-33% Valve (2x)
-50% Valve
-25% Konami titles
-25% SEGA titles
-50% BioShock 2
-50% Shadowgrounds
-50% Left4Dead 2 (2x)
-50% Gemini Rue
-50% Star Ruler
-50% Space Pirates and Zombies
-50% Strategy First