34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#31844 Is. -
RAMyMamy #31843 használj noxot (android emu), nálam jobban bevált, mint a bluestacks, mert az mindig azt érzékelte, hogy "új eszközről léptem be" -
#31842 Mindennel azt akarják és sikeresen is teszik... -
gebali #31841 Nyilván ezzel akarják a tömegeket mobilvásárlásra ösztönözni xD -
#31840 Én nem értem a problémát. Oké, paraszt dolog, hogy kell okostelefon, de az kell az Uplay-hez is, meg az Origin-hez is, ha két lépcsős login-t akarsz. (google hitelesítő) A GOG-on csak e-mail kell.
Viszont kellően olcsón be lehet ruházni már egy használható(!) telóra is és nem kell mobilnet, meg minden tököm hozzá. A 6 éves Galaxy S2-m még ma is dolgozik, azt használom telefonként és az account-ok kezeléséhez is. (a másodlagos steam acc-ot leszámítva, oda van egy Core Prime vacak, kártyásan) -
#31839 Erősen gondolkodok rajta, hogy ha elérem a 100-as szintet, akkor abbahagyom az egész piacolást. Most 94-es vagyok. Aztán utána nem cserélgetek, csak ha esnek kártyák, akkor mindig eladom őket. -
#31838 Smartphone piac fellendítése + felelősségáthárítás. Ha annyira felhasználóbarát lenne a steam, akkor a felhasználó kezébe adná a döntést.
Eddig kb. 30 EUR-t buktam a mobilhitelesítés hiánya miatt. Persze semmiből jött pénz, de akkor is, legalább ajándékot vehettem volna rajta. -
#31837 Vicc ez a csere a steam piacon ha muszáj vagy ki/be kapcsolgatni a mobil hitelesítőt. Az én érdekem, hogy megvédjék a fiókomat, na persze. ÁÁÁ, nem is idegesítem magam vele. Inkább játszok és leszarom egy ideig, amíg véglegesen meg nem oldódik a telefon mizériám, ha már nem indul az android rajta. A cég szerint ha nem indul el rajta, akkor ezeknél az új típusoknál csak a romolás az egyetlen játható út. Fasza.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.04.21. 09:09:26 -
#31836 A G2A support válaszolni fog ne aggódj, megbízhatóak. Ha esetleg nem, akkor a PayPal-nak írj, ők még azt a pénz is visszaveszik, ami nem is létezett. -
#31835 Kíváncsi vagyok mit válaszolnak, mert ez így elég aggasztó. -
#31834 Hát ezaz. De most megváltoztattam mindenhol jelszót, lassan már megjegyezni nem tudom őket. Nem tudom hogy lehet ez. Amit találtam visszamenőleg annyi, hogy a steam piacon eladtam egy kártyát, amit valami g2a-s account vett meg, de ennyi. -
#31833 Ha még sosem vásároltál, honnan tudják a Paypal adataidat? -
#31832 Az nem tudom hogyan vonna le pénzt, soha se vásároltam az oldalon, nem is tudom miért regisztrálhattam...A supportnak már írtam, válaszoltak is hogy továbbítják a dolgaimat egy másik osztályukra. Az accountom meg letiltották, nem is baj.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.04.16. 15:34:38 -
#31831 És @bardocz:
Szerintem a Shield lesz az. Paypal-on érdemes rendszeresen megnézni milyen megbízási szerződések aktívak. Főleg ha az ember olvasás nélkül fogadja el kattintgatja a szerződéseket.
PayPal fizetéstörténetben egyébként feketén-fehéren ott van ki vont le mikor és miért.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.04.16. 12:49:51 -
#31830 Szívesen! :) -
#31829 Két dolog lehetséges:
--- a Shield-re vonta le a kezdeti, és utána a havi pénzt... ez azért tűnik/het illogikusnak, mert a 41 euróhoz 1 éve ketyegnie kellett volna már... és kérdés ugye, hogy mikor léptél be/vásároltál ott utoljára.
--- logikusabbnak tűnik/het: feltörték az ottani fiókod. -
#31828 Szerintem ezt a kérdést tedd fel az Eredeti játékaink topikban is, sokan vásárolnak ott g2a-ról Többek közt én is, de sajnos nincs tippem, hogy ez mi lehetett.
Első körben írj a supportnak. És kérdezz rá a másik topikban is. -
#31827 Paypalon változtattam jelszót és töröltem a bankkártyám, jött az email a g2a-tól, hogy a vásárlás törölve, amúgy ha jól látom steam gems-re lett volna költve, a kérdés csak az, hogy hogyan. -
#31826 Hátha tudtok segíteni, a g2a csakúgy levont 41 dollárt a paypalomról, be se léptem arra az oldalra nem tudom mióta, nem hogy vásároltam volna, mit csináljak? Oda belépve nem is látok semmi vásárlást. -
#31825 Köszönjük az infót ! -
#31824 Sziasztok!
Off, hátha érdekel valakit:
Az Endless Space Collection (Endless Space és Endless Space - Disharmony) 97%-os akcióban 1Eur-ért vásárolható meg a Steam-en, április 17-ig. -
#31823 KoToR II-t köszönöm szépen. :-) -
#31822 Az első részt Arkhi, a másodikat Loál nyerte, kulcsokat elküldtem. Ezzel befejeződtek a SW giveaway-ok, holnaptól már a Celebration eseményeire lehet figyelni, hátha jön majd infó, vagy trailer a közelgő Ep8-ról is. :) -
#31821 Fél óra van még... :) -
#31820 Végre letelt az 5 hónapos okosteló nélküli kényszerszünet. A mai nappal rögtön megy a csere a piacon. YES!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.04.12. 15:09:43 -
#31819 . -
Toma76 #31818 Stardew Valley, Survivalist, ami most beugrik hirtelen. -
#31817 Sok esetben kell a .NET Framework, meg egyéb cuccos a win-hez, amit néhány játék nem telepít automatán. Esetleg. 1-2 konkrét példát tudsz mondani? -
Toma76 #31816 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a steames játékokról.
Több száz játék van a könyvtáramban és a legtöbbel nincs is baj, de van néhány játék ami nem akar elindulni.
Simán kellene hogy vigye a gépem mindegyiket, de csak kiírja hogy a játék indításának előkészítése, és ennyi.
Semmi nem történik.
Megköszönném, ha valaki rá tudna vezetni mi ilyenkor a teendő.
Valamit ki kell kapcsoljak, és azt hol? -
#31815 Tök jó, hogy beaktiváltam a mobil hitelesítőt és pénteken azt írta a rendszer, hogy nem használom 7 napja és 1 napig vissza lesz tartva a csere. Akkor most meg miért basz meg megint azzal, hogy 15 napig lesz visszatartva? Amikor pénteken 1 nap volt. -
JonasSandor #31814 The Feud: Wild West Tactics
Mikor aktiválják a játékot? -
RED BULL F #31813 Szívesen. Jó szórakozást hozzá. Vrumm vrummm! -
Szkokan #31812 Köszönöm ! Vittem a Dörtöt ! -
#31811 Kár, hogy nekem megvan már. -
RED BULL F #31810 És akkor három, kettő, egy... NINDZSÁ!
MH4FX-3EXRZ-BVN8L
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dört sáódón' -
#31809 Köszönöm. Úgy tűnik működőképes megoldás. -
#31808 Settings - Downloads - Steam Library Folders
Utána a játék Install során választhatsz köztük.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.04.08. 15:50:50 -
#31807 Van arra valami egyszerű módszer, hogy ne arra a meghajtóra telepítse a Steam a játékot, amin egyébként a Steam kliens van? Azon már nagyon nincs helyem. Köszönöm -
#31806 A VoxreD ára 0,99€. Ha most erre rámegy az a kedvezmény.... eladok 2 kártyát a piacon, és meg van az ára -
RAMyMamy #31805 felesleges kuponok
40%-KAL OLCSÓBB INSIDE (For LIMBO owners) (Érvényesség vége: 2017. 04. 17. 18:00:00.) 2db
66%-KAL OLCSÓBB VoxreD (Érvényesség vége: 2017. 04. 09. 12:00:00.)
20%-KAL OLCSÓBB Beat Cop (Érvényesség vége: 2017. 05. 06. 8:00:00.)