34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
BarneyK #31884 Ingyen Dungeons 2 a HumbleBundle-ön, akit érdekel :) -
#31883 HBD PetruZ ! -
#31882 Jó cucc -
#31881 -
#31880 SG.hu és SG.hu - Eredeti játékok
-
#31879 Nem, csak a DLC-ket (egyebeket) adja hozzá, a játék, "eltűnik". -
#31878 Ha a CE-t is Steam-en veszed meg, akkor összeveti a meglévővel és csak a különbözetet (a DLC-k árát) kell fizetned, de előfordulhat, hogy ez esetben más lesz a kedvezmény (általában a CE bundle nagyobbat kap, mint külön-külön). Ha máshol veszed meg, a teljes bundle árát ki kell fizetned és kulcsot kapsz, amit a Steam-re regisztrálva csak a DLC-ket kapod meg, új alapjátékot már nem (és a kulcsot, ha továbbadod, értelemszerűen már nem lesz érvényes).
-
#31877 ha jól emlékszem nem csak kiegészíti a dlckkel magát a játékot nem adja ujra oda ha jól emlékszem -
#31876 Nem, nem tudod. -
#31875 Sziasztok. Ha van egy alapjátékom és megveszem újra collectorsba, akkor 2 alapjátékom lesz és az egyiket odatudom adni annak akinek akarom a friends listámból? Köszi előre is. -
#31874 Jogos. Bár azzal még nem volt gondom, igaz alig használom. (tudom, hogy a multi-szervereik nagyon gyenge lábakon állnak) -
#31873 Sikeresen megoldottam. Gyönyörűséges lett a profilom. -
Lokker #31872 Azért erős túlzás hogy leginstabilabb. Szerintem elég stabil ahhoz képest amennyi kérést feldolgoz egyszerre. Meg 5-10-15 percnél nem áll tovább csak ha tényleg komoly baj van. Az Uplay-re sokkal inkább illik. -
#31871 Sikerült, de az artwork (alkotás-vitrin) 4 képéből (mivel így hosszúban csak 2 kis ablakra van szükség) azt a plussz kettő feleslegeset nem tudom eltüntetni. -
#31870 Hát a STEAM-ről beszélünk ! A leginstabilabb rendszer amit eddig láttam... Nyugi, mókolnak biztos, de piszok gyorsan vissza lesz állítva, mert Gabe Urunknak nem lesz profitja pár óráig, még a végén lefogy. -
#31869 Ezt néztem én is, de akkor még ment. Most már nem. -
#31868 https://steamstat.us/ -
#31867 Most már nálam is:
"An error occurred while processing your request.
Reference (kettőskereszt)97.9d0af748.1493900636.1a80353a" -
#31866 Akkor jó. Most próbáltam éppen hosszú artwork-öt készíteni a profilomra, hogy a középső kép is benne legyen nagyban és akkor halt meg. Valaki esetleg tud erre egyszerű lépést, hogy lehet megoldani? A 3 képet már le tudtam menteni innen (https://steam.design/). Videót is néztem róla és úgy csinálom, ahogy mutatja mégse jön össze. -
Kissssss0 #31865 "An error occurred while processing your request.
Reference #97.9f0af748.1493899926.1f092a6 "
nem vagy egyedül... -
Lokker #31864 Valami van, de mindjárt helyre áll az élet. Biztos pár embernek nem tetszik az új gift rendszer. -
#31863 Van valami a steam-el másnak is, vagy csak nekem halt meg minden? Áruház, közösség, profilrész meghalt.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.05.04. 14:07:57 -
darkling #31862 Változás a steam gift rendszerben. -
#31861 Ezekről az utolsó "itt"-es kommentekről ez ugrott be : (oké, kicsit már fáradt és kába vagyok )
Késő este a temetőben sétál haza púpos. Elé ugrik egy törpe és ezt mondja:
- Hé púpos mi az a hátadon?
- Hát egy púp.
- Kell az neked?
- Hülye vagy, kell a halálnak.
- Akkor ad nekem.
Erre a púpos felegyenesedik fut a városban és találkozik a sántával. Elmeséli neki a gyógyulásának történetét. Erre az sietett a temetőbe, hogy találkozzon a törpével.
- Szia sánta. Mi van a hátadon?
- Semmi.
- Akkor nesze itt egy púp.
K-k-k... -
lacuska51 #31860 Itt egy friss lista: http://steamcommunity.com/groups/familysharing/discussions/0/41973821505942923/ -
RAMyMamy #31859 szívesen, itt van egy lista azokról a játékokról, amiket nem lehet megosztani, de már 3 éves és nem frissítik. én pl. a múltkor a life is strange-dzsel szenvedtem egy sort, mert anno, amikor megjelent, simán meg tudtam osztani egyik haverommal a teljes játékot, de mióta ingyenessé tették az első részét, azóta nem lehet -
#31858 azért köszi a tippet, lehet más játéknál már működni fog és akkor öröm bódottá. -
RAMyMamy #31857 hát igen, sajna nem mindent lehet megosztani :( -
#31856 köszi a tipped, sajnos csgo nál nem jön össze
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Can I share Counter-Strike: Global Offensive through Steam Family Library Sharing?
Counter-Strike: Global Offensive can be shared through Steam Family Library Sharing; however, users who are playing the game through Family Sharing will only have access to offline matches against bots and LAN games. -
RAMyMamy #31855 csináld meg a családi megosztást magaddal, (ha olyanok a játékok) és akkor nem kell két accot használnod -
#31854 Nem kell többször letölteni.
//Ja és: Örülünk Vincent :)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.30. 14:33:47 -
#31853 csak 1 apróság, hogy megosszam kis örömömet
Sikeresen be tudtam lépni egy 2011-ben regisztrált fiókomba. Még a profilom se volt beállítva meg semmi.
Legutóbb online: 2204 napja
1 kitűző: szolgálati idő: tag 2011 óta (képen egy kettes van).
Ha már ide írok: Ha két accot használok egy gépen, akkor ugye a játékokat nem kell többször letölteni (gondolom nem, de azért megkérdem) -
Probatbicol #31852 Itt a lényeg nem a Visa vs Mastercard-on van, hanem a dombornyomott vs elektronikus kártyán (mind a két "márkánál" van ilyen is olyan is).
De valóban úgy van ahogy Atisz írta elenyésző már azoknak a helyeknek a száma ahol nem fogadják el az eredetileg csak online fizetésre kitalált elektronikus kártyákat, mert olyan gyorsak már a banki rendszerek, hogy a neten szinte észre sem lehet venni a különbséget az online és offline fizetés között. -
#31851 :DDDD -
#31850 Ma már az esetek 90%-ában elfogadják a nem dombornyomott kártyákat is, felesleges felárba kerül többnyire.
(ha viszont nyaraláskor emiatt a 10% miatt nem tudsz szobát foglalni, akkor előre is elnézését kérek :)) -
#31849 köszi a gyors választ! :) -
#31848 A VISA több helyen elfogadott, mint a Mastercard.
Nem lesz semmi gond.
Nekem is VISA-s. -
#31847 sziasztok!
használ valaki esetleg VISA Inspire elektronikus bankkártyát steam-en?
Bankot akarok váltani, de az MKB-s dombornyomott mastercard után félek, hogy ez a kártya esetleg nem ízlik a steam-nek.
van valakinek tapasztalata?
köszi! -
#31846 Ezt külön-külön el lehet mondani minden applikációval kapcsolatban, pl. nem tudom igénybe venni a Bubi szolgáltatását, de így, minden együtt bizony rákényszerít.
Szerinted hány asztali számítógépet adtak el tavaly? Na és smartphone-t? Na ugye. -
gebali #31845 De szerinted mégis hány ember van az egész bolygón, aki azt mondja, hogy "shit, eddig nem kellett nekem az okostelefon, de most, hogy a Steamet ezen aktiválom, veszek egyet!" Ha eddig nem vett, nem ennek hatására fog, mert túlélte a világot enélkül is.