34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#31804 lehet mindenki kapott, de aki nem:
20% OFF Beat Cop kupon
vihető -
#31803 11 kártyás játékból 3 ugyanolyan esik! Nem is tudom miért nem vagyok meglepve, de sebaj. Most már piacképes vagyok. Azért cummantyú. -
#31802 Szerintem de. Hirtelen nem tudom merrefelé, de biztos van valami "cancel"... -
#31801 Egy kérdésem lenne. Ugye a futó cserevárakoztatást nem tudom felodani, ha mobilon aktiváltam végre a mobilhitelesítőt? Viszont a 15 napos várakoztatás hamarabb indult, mint a mobilhitelesítő aktiválása. Gondolom hiába tudtam visszakapcsolni, a már futó büntetést nem lehet felülírni? -
#31800 Mindkettőt köszönöm, beaktiváltam, visszaigazoltam (bitang mákom van, hogy kettőből kettő ) -
#31799 A Rogue Squadron-t és a Rebel Assault I+II-t egyaránt genndy nyerte, a kulcsokat elküldtem neki. :) A Starfighter senkinek sem kellett (ennyire rossz lenne?), úgyhogy megy a közösbe.
Az utolsó hétre maradt ez a kettő (jövő szerda este 6-ig, lvl 1+):
Hajrá!
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.04.05. 18:07:30 -
#31798 ja, végül is egyszerűbb lett volna, ha játékcímet is írsz... -
#31797 jah, meg van. zsiir. azt hittem vészesebb, de nem annyira rossz.... xD 1989 :D -
#31796 https://p-stats.com/ --- ezek láthatók itt:
Battlefield
Battlefield Hardline Stats
Battlefield 4 Stats
Battlefield 3 Stats
BF Bad Company 2 Stats
Battlefield 2142 Stats
Battlefield 2 Stats
Need for Speed
Need for Speed Times & Stats
Medal of Honor
MOH Warfighter Stats
Medal of Honor Stats
Crysis
Crysis 2 Stats
Crysis 3 Stats -
#31795 Ott van a játék adatlapján.
Jelenlegi játékosok, Most játszik, Mai csúcs, Eddigi csúcs -
#31794 STEAM-en például így:
http://store.steampowered.com/stats/--
-
#31793 hol lehet megnézni, hogy egy bizonyos játékkal éppen mennyien játszanak? -
Kissssss0 #31792 steamről levett játékok után lehetséges még booster packot kapni? mert 1200 gemet beáldozni egy csomag készítéséért enyhén szólva nem éri meg. -
#31791 -
#31790 -
#31789 free overlord:
https://store.codemasters.com/us/product/286559/overlord -
#31788 Köszi szépen a EaW-t, beaktiváltam. :-) -
#31787 Van egy pár steam játékom amit a HRKgame-en nyertem. Aki érdekel valamelyik az jelentkezzen PÜ-ben!:
Ringies
Rescue Team 5
16bit Trader
Bloop
Pixel Puzzles: Japan
Pixel Puzzles 2: Anime
Deadly 30
Sparkle 2 Evo
Woodle Tree Adventures
ShipLord
Overcast - Walden and the Werewolf
Monster Truck Destruction. -
gebali #31786 Nálunk a munkahelyen le van tiltva a Steam... -
#31785 -
#31784 " (és kettő maradt még; na vajon melyik kettő lesz az? ;) ):"
KoTOR 1-2 -
#31783 -
#31782 Köszi a felajánlásokat! -
#31781 A BF2-t "Arkhi" nyerte, a Shadow of the Empire-t "trakk", a Jedi Outcast kulcsot "rokarege" kapta (ismét :) ), az EaW-ot meg "Loál János". Gratulálok mindenkinek, kulcsokat elküldtem.
A következő három (az előbb rosszul írtam kettőt) felajánlás (és kettő maradt még; na vajon melyik kettő lesz az? ;) ):
Sok szerencsét! -
#31780 Hopp, erről elfelejtkeztem, de mindjárt eredményt hirdetek és jön a következő kettő. -
#31779 -
#31778 Valóban, igaz. Mondjuk elég hülyeségnek tartom, szimplán ezt is úgy kéne csinálni, mint egy normális vásárlást, kosárba rakom és "kifizetem". Mert ugye vásárolni lehet böngészőben is, és ha megveszek valamit, az a könyvtáramba kerül. Így kéne az ingyenes játékoknál is és akkor nem kéne kliens ahhoz sem. -
Lokker #31777 Sokat azért nem vesztett vele. Szerintem! :) -
#31776 Akkor lehet, hogy azért mert a kliensben is benne voltam. Persze mondjuk én nem csak felhasználó jogú vagyok. Erre most nem is gondoltam.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.03.29. 15:26:17 -
#31775 Akkor adsz hozzá, ha
- be vagy jelentkezve (kliens, és böngésző, azaz web)
- a böngészőben klikkelsz a játék oldalán látható zöld "Install game" gombra,
- megnyíló ablakon azt választod, hogy már van kliensed
- elindul a kliensben a szokásos telepítési fázis [ablak, hely kijelölés stb.]
- ekkor nyugodtan kilőhető a telepítés, mert a játék már a fiókodon pihen. -
#31774 Böngészőből te ugyan nem adsz hozzá játékot a fiókodhoz. Ahhoz a kliens kell. -
#31773 Lehet, hogy nem tudja, hogy lehet használni a steam-et weben is. -
#31772 Ha melóból tudtál ide írni, akkor melóból hozzá is tudtad volna adni a könyvtáradhoz a játékot. :) Na de ahogy mondod, mindegy. -
Lokker #31771 Tricky Towers 1 dodóért humblin. Csapjatok le rá jó kis játék. :) -
chris0000 #31770 áhh melóba voltam...mind1 :) -
#31769 A lényeg az, hogy nem maradtál le semmiről! -
#31768 Az is benne volt a cikkbe, hogy csak 1 napig tart, miért nem kattintottál rá akkor, amikor ide kommenteltél reggel? :D -
chris0000 #31767 thx mindenkinek az infót...
innen gondoltam...Chivalry...
már lejárt fenébe...
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2017.03.28. 20:52:58 -
#31766 Ingyen játék nincs. Ingyenesen játszható van, amit Imy is linkelt. -
#31765 Tisztább, szárazabb érzes --- leggyorsabban így tudhatod meg.