Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Még nem tudni. Ha nem egyezik a steam, steam forum, paypal jelszavad, akkor nincs félnivalód.

Ha kártyával fizettél és kiderül, hogy feltörték a titkosítást, akkor érdemes beugrani a bankba kártyacserére (CVC miatt). Sajna elõfordul az ilyen, nemrég a PSN volt az áldozat, most a Steam. Reméljük a legjobbakat.

[merlinw.org]

Optimus Prime
Én évek óta PayPallal fizettek. Akkor is van félni valóm? Nem mintha lenne pénz a számlámon.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Fpocok
Fasza.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Feltörték a fórumot.

Optimus Prime
Másnak is maintence-re hivatkozva nem jön be a Steam fórum?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

lalakov
Nagyon köszönöm a segítségedet, nem tudom mi történt, de most sikerült. <#worship>
lalakov
Végigolvastam, nem írásvédett a Steam.exe; próbáltam új Rendszergazda fiókot létrehozni és ott indítani. A vírusírtóm XP-n nem zavarta, most igen? Próbáltam kilõni, de nem lehet.
bon
A linket amit korábban írtam nézted, különösen e fájl attributumok részt?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

lalakov
Sajnos nincs változás.
bon
Jobb gomb a mappán tulajdonságok, biztonság fül majd a felhasználódnak teljes hozzáférést állítasz e.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

lalakov
"Állítsd be a könyvtár jogosultásgot a felhasználódhoz és jó lesz" Ezt hogyan kell?

A futtatás Rendszergazdaként, ezt próbáltam, ez nem segített.
bon
msi kiterjesztésû fájlnál nincs mód rá. Állítsd be a könyvtár jogosultásgot a felhasználódhoz és jó lesz. Amúgy a programokat futattni is lehet Rendszergadaként. Jobbgomb a feltelepített program exe-jén és futtatás Rendszergazdaként.

lalakov
Köszi.
"jobb gomb futtatás Rendszergazdaként" Nekem csak sima Telepítés van.
bon
Windows 7-es oprendszeren nem vagy alapból teljes jogú Rendszergazda (és ez így is jó) , Ezért célszerû jobb gomb futtatás Rendszergazdaként funkcióval telepítnei a programokat, amúgy a hibádra a jogosultásg ellenõrzéseés állítsa a megoldás a steam foruma szerint. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5322-QYZB-5344

lalakov
A törlésen az uninstalt érted? Rendszergazdaként vagyok belépve.
Optimus Prime
És azt mondják a Win7 rulz.
Próbáld törölni, rendszergazdaként rendesen belépve újra telepíteni.

lalakov
A hiba: delete of Steam.exe failed, Win32 ERROR 5
lalakov
Feltettem a Win 7 64-et, de nem indul el, hiába indítom rendszergazdaként, az updatenél hibát ír.
Optimus Prime
Túl nagy kockázat és ha sok játékod van már, nem éri meg. Várj 75% sale-re.

artschi
humorosból:

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ollie
Egyrészt nagyon kicsi a valószínûsége, hogy fogsz tudni így vásárolni, ugyanis magyar bankkártyával csak magyar ip-rõl fog engedni vásárolni, másrészt ha mégis sikerülne valahogy, bannolnak, amint kiderül.

MerlinW
Mint a pinty, amint észreveszik.

[merlinw.org]

Optimus Prime
Hát nem minden játék olcsóbb, de van egy pár ez tény. Az új CoJ amicsban 50 dollár, nálunk 30 euró. Ez kb. fair. Keres pár külföldi ismerõst és gifteltes velük. 😊 Ha van PayPalod nem lehet gond.

FZoleee
ha proxy-zol, biztos 😊
Zeller01
Segítsetek, valamit nem értek! 😊
Ha, egy egyszerû, más országból származó IP címmel belépek a Steam-be (vannak erre programok), akkor a játékok ára nagyságrendekkel lecsökken. Pl 50euro helyett 30dollár! Ha, így veszek bannolnak? Vagy érdekel ez valakit?

. : Z E L L E R : .

Már sikerült! 😄
Már meg van hogy mit kér kaptam az email címemre 1 kódot amit be kell írni de azt irja hogy már régi a kód... És hogy változtassam meg a jelszavamat vagy micsoda.. Na ilyenkor mivan? Belépni nem tudok a felhasználómba tehát így meg se tudom változtatni a jelszavamat..
Sziasztok segítség kéne mert nem rég lett újra rakva a gépem és felraktam a steam-et és amikor beakarok jelentkezni a felhasználónevembe akkor ilyen steam guard jön be és valami kodot kér hogy meg kell adnom és az fogalmam sincs hogy micsoda. Valaki tudja?
Optimus Prime
Pár hónapja néztem, akkor még nem. De szinte el is fogyott már az összes jó cucc, ami érdekelt volna. 😞

Rage47
Magyarországra szálllít már a valvestore?
speed01
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni!
nem frissíti a steam-et. hanem erre hivatkozik: Steam.exe (main exception): deleted Steam.exe but the file is still there. segítséget elõre is köszönöm!

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Optimus Prime
Lemezrõl telepítesz vagy letöltesz? Nekem ilyen bajom sose volt.

Fpocok
Hali. Újratelepítettem a steamemet és most ha próbálok elindítani egy játékot steamen, azt írja, hogy fel kell elõbb telepítenem, pedig fent van a gépen. Ilyenkor mi a megoldás?
pointer4
Nem arról van szó hogy sajnálom-e, csak pénzkidobás 😄
Daell Drow
Nehogy mar sajnald azt a 750 forintot, ami jotekonysagra megy.
En is nemreg vettem meg egy kicsivel tobbert.
pointer4
Ez egyre drágább 😞
Optimus Prime
Sad, but true...

Aki eddig nem tudott volna róla:
Indie Royale - The Launch Bundle

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ollie
Mert a Bethesda Kelet-Európában csak dobozosan árulja ezeket.

elitehun
Azért a biztonság kedvéért csinálok másik fiókot is, kösz
wesker24
Akkor nem gond egy szál se !

Ha regelsz egy másik kamu accot akkor nyugodtan használhatod a smart steamet !

Az eredeti accodat az nem érinti !
elitehun
És ha csinálok egy másik felhasználói fiókot és oda is felteszem a steam, álreggel lépek be akkor itt be fog kavarni a smart steam? Mármint a rendes fiókomban a rendes accaountnál?
Csak kíváncsiságból kérdem nem pedig vásárlási szándékból, de miért nincs fent a Steamen a Rage, illetve miért nem lehet elõrendelni a Skyrimet.....?

Optimus Prime
Én ezért nem használok. Inkább várok....

elitehun
Gondoltam :S
Azért kösz
wesker24
Hát ha van eredeti accod akkor ne nagyon használd melette a smart steamet !