Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
csak azt írjátok meg többiek merre van az invite nem láttam így elsõre
[merlinw.org]
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Új vagyok a Steam-hsználók között, és van egy apró prolémám ami frusztrál:
A Hanggal van gondom, a számítógépem rá van kötve egy erõsítõre, minden hang a hangszórókból szól beleértve a Steam rendszerhangjait is. Ha viszont voice-chatet indítok, a játékostársam hangja kizárólag a PC fejhallgató-portján jön át, és semmiképpen nem tudtam átállítani. A Játékhangok és a Steam rendszerhangjai a hangszórókból jönnek, ha bedugom a fülest csak a beszédhang jön át onnan. Ez baromira idegesít, mert most raktam újra a gépemet és a probléma ugyanúgy fennáll - nem emiatt raktam újra, de most tiszta lappal is ezt csinálja úgyhogy valami default dolog lehet. Érdekelne, hogyan tudnék bõvebben belemászni a Steam hangjaiba.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Ez a barátfelvétel tudtommal akkor veszélyes ha kiadsz adatokat, de mivel ott van hogy NE ADD MEG SENKINEK A STEAM JELSZAVAD.
Ezért aki ennek ellenére megadja azt nem is tudom sajnálni. mivel a steam-nek soha nem kell a jelszavad mert õvék a rendszer nekik van hozzáférésük.
Szóval mikor a support jelszavat kér valakitõl az csakis kamu lehet...
ÉS EZ NEM CSAK A STEAM-RE IGAZ!"
Egy "ügyfélszolgálat" nevû magyar ha bejelöl ne jelöld vissza lopja az accountokat!!! Steam a bannerja!!!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egy újabb bug...
köszi
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
steam.exe main exception error deleted steam.exe but the file is still there
Letiltottam a nod 32-õt, a sima win tûzfalat de nem sikerül
ha valaki tud kérem segtsen
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mennyibe kerül a forintban átszámítva az f1 2011 most?
19,99 EUR=
A vásárlásról meg annyit,hogy egy böngészõ semmit ne mentsen el és ezzel egyidejûleg persze a steam sem.<#ejnye1>#ejnye1>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
www.smart-bus.hu
Most akarom eladni az accomat, amin vettem valamit 😄DDDD
Parasite Eve 2, best game EVER!
Csak más lehet néha elfelejtette.
Szegény ember mit figyeljen a bankkártyán? mikor a steam megjegyzi az adatait, és legközelebb az accal belépve semmi azonositás nem kell?
Meg milyen jelszót változtassak meg? a bankkártyámhoz nincs is jelszó...