Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Hello!
A smartsteam nagyon bekavarhat a steamnek? Inkább ne csináljam?
Botond
Összes GTA 7,49 eurért az év vétele volt asszem. 😊 Görgetõs lett a library menüm lista módban. 😊
zorrobomber
nagyszerû, amúgy csak annyi volt a félelmem, hogy szar lesz a fõ sztorivonal a rengeteg archenemy miatt. ha nem hát nem, ennyi gond legyen 😊

Fpocok
Jó lesz a Batman. Viszont nem fogom megvenni(ahogy terveztem), mivel szarnak a PCre, akkor én is.
Amúgy ha van lego batman vagy batman:aa az accodon, akkor -20% steamen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
szerintem amúgy sem kell sietni holmi elõrendelésekkel, könnyen meglehet hogy sokkal szarabb lesz mint az asylum

de az asylum igen. eleg az egyik birtokosonak lenni es maris el a 20% kedvezmeny, de meg igy is dragabb mint itthon a dobozos lesz 😞

Guren
gondolom azért, mert nálunk nem kapható a lego batman

bongeszobol nem megy innen se. steambol nem tudom kiprobalni most.

tegnap ratudtam, most nem tudom kiprobalni. nektek megvan az elso batman vagy a legos? mert csak azoknak van a kedvezmeny.

Prince23
Nálam is ilyen

mooo
Ti rá tudtok kattintani a Batman-es logora Midweek Madnessmél?
Engem állandóan visszadob fõoldalra...
Most nálam van a baj,vagy ez is ilyen régió függõ?(Mondjuk akkor nem értem miért mutatja...)
Daell Drow
Meghivo kodot kell igenyelni valakitol aki mar steamgiftes.
Igen az már rájöttem néztem a steam honlapját 😄
Fpocok
Lakcím?

Sziasztok mit jelent a steam-en amikor mastercardal akarok fizetni hogy számlázási cím?
hülye kérdés, de hogyan kell bejutni a Steamgiftbe....illetve hol lehet errõl olvasni valamit a hivatalos oldalon?

Fabio Capello
értesítést kapsz róla ha te nyersz.

SirAlo
a Steamgiftes oldalon honnan lehet tudni hogy ki nyerte a jatekot? Mostanaba minden nyertest Anonymusnak ir, honnan tudom hogy nem-e en nyertem epp pont meg?😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

ollie
másfél hónapja jelent meg a játék <#whatever>

Prince23
Majd karácsonyra

Tatyla
azért a deus ex 3-nál már adhattak volna egy 50%-ot na akkor még várok vele...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Optimus Prime
A sima bolti verzió, amik csak Steammel mennek. Pár példa a mostani felhozatalból: Aliens vs Predator, Kane & Lynch 2, Supre Commander 2, Deus Ex: HR, Left4Dead, stb.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

MerlinW
Preload = elõtöltés. Mikor nem jelent még meg a játék, de elõre letöltheted a 99%-át.
Célja, hogy ne terheld a szervert a megjelenés pillanatában, illetve hogy megjelenéskor csak az indítófájlt kelljen letöltened és játszhass azonnal.

[merlinw.org]

Az milyen az a preload? 😄
MerlinW
Csak ha megjelenik. Illetve, ha a játék nagy (5GB+) akkor van preload, de játszani értelemszerûen csak megjelenés után fogsz tudni.

[merlinw.org]

Egyébként hogyha megrendelem (megveszem) a játékot rögtön letölthetõvé fog válni?
Az fogalmam sincs mi akar lenni 😄D
Optimus Prime
A lényeg, hogy ne felejtsd el a fiókod adataid, mint azt szokták páran és többre szórják a játékait. 😊
Egyébként a dobozos SteamWorks címet veszel az is aktiválható lesz.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

És hogyha elõre megveszem azon a napon amint kijön rögtön letölthetõvé válik számomra 19.-én amikor kijön a játék?
ooooh hát ez kurva jó köszönöm 😄DD Rögtön meg is fogom venni!!
úgy mûködik, hogy van egy accountod, egy fiókod, amit soha nem felejtesz majd el és arra veszed a játékokat bankkártyával vagy paypallal. Ez a pénz fent van a kártyán forintban, azt váltja át az aktuális forint árfolyamon.
A játék örökké ott lesz az accounton, bármikor leszedhetõ.
Ja és még hogy ha megrendelem akkor a steam-en megjelenik és letudom onnan szedni? És gondolom ha leszedem rá az örökké megmarad a felhasználón. Igaz?
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy szeretnék steamen 1 játékot rendelni ami 19.-én jön ki a Dungeon Defenders. Szóval ahoz télleg kell 10 euro vagy pedig ha én megrendelem FT-ba átváltja valahogy euroba vagy hogy van ez?
Guren
esetleg próbálj meg egy integritás ellenõrzést, hátha.

Fabio Capello
warhammer free ezen a hétvégén, azért van ott a listádban.

Büdös Bohóc
sziasztok

újraraktam a gépemet hardware csere miatt. Egy külön partíción volt eddig a steam. Miután felraktam az egészet, töröltem a client registryt, elvileg frissült a steam és a következõ a bajom: 2 játék van most aktívan: deus ex 3 és dead island. Az elõzõ fut, a másik pedig ezt produkálja: "Ez a játék jelenleg nem érhetõ el."

1-2 tippet már kipróbáltam, amit neten találtam de semmi ötlet... Bár a save-t könnyen ki tudom szedni, de istenért nincs kedvem újrarakni a játékot. Valahogy meg lehet ezt csinálni, vagy újra kéne a játékot installálni?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

MerlinW
Jobb felül a nevedre kattintasz.

[merlinw.org]

Fpocok
Jobb alul megnyitod a STEAM ablakot, és felül rámész a pénz összegre. Balra a XY accountsra. És ott van, mik vannak meg, milyen tranzakció stb stb.

RoboKutya78
Skacok a steamen olyan dolgot keresek a megvásárolt játékaim között hogy megvétel ideje vagy valami ami a vásárlási idõt tartalmazza a könyvtár részben, de semmi, utolsó játék idõ az van. Hol tudom meglesni, hogy melyik játékot mikor adtam hozzá a fiókomhoz? Mert most ez a warhammer 40.000 kicsit bezavart. Nem emlékeztem rá hogy megvettem volna, csak most láttam, hogy tisztelet példány illetve 23 óra van hátra.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Prince23
No, most érezhetõek igazán a Steam hátrányai 😄

Optimus Prime
Szerintem ez!

Prince23
Offline a profilom, de azért tudok telepíteni, tölteni😄 most éppen az Assassins Creedet telepítem, töltöm :S

ez most mi? 😄

Optimus Prime
Globális a bibi. Olvassátok a fórumokat, legalább jókat nevettek míg vissza jön.

Prince23
nem akar elindulni a HF :S

Optimus Prime
Azt hittem csak nálam van gond, mert szokott. Néha pár percre szétkapcsol a friends és community részleg. De most már...
Hiába, az 50% Homefront akcióval még a Steam szerverei se bírnak. 😛

Fpocok
Friends rész beszart.

Prince23
THQ akció, nem bír vele a valve 😄

TheGrinder
Az engem is érdekelne.