Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ha van lego batman vagy batman:aa az accodon, akkor -20% steamen.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Engem állandóan visszadob fõoldalra...
Most nálam van a baj,vagy ez is ilyen régió függõ?(Mondjuk akkor nem értem miért mutatja...)
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Célja, hogy ne terheld a szervert a megjelenés pillanatában, illetve hogy megjelenéskor csak az indítófájlt kelljen letöltened és játszhass azonnal.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Egyébként a dobozos SteamWorks címet veszel az is aktiválható lesz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A játék örökké ott lesz az accounton, bármikor leszedhetõ.
újraraktam a gépemet hardware csere miatt. Egy külön partíción volt eddig a steam. Miután felraktam az egészet, töröltem a client registryt, elvileg frissült a steam és a következõ a bajom: 2 játék van most aktívan: deus ex 3 és dead island. Az elõzõ fut, a másik pedig ezt produkálja: "Ez a játék jelenleg nem érhetõ el."
1-2 tippet már kipróbáltam, amit neten találtam de semmi ötlet... Bár a save-t könnyen ki tudom szedni, de istenért nincs kedvem újrarakni a játékot. Valahogy meg lehet ezt csinálni, vagy újra kéne a játékot installálni?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Parasite Eve 2, best game EVER!
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
ez most mi? 😄
Hiába, az 50% Homefront akcióval még a Steam szerverei se bírnak. 😛