34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Lokker #32324 Ha emlékszel a nevére akkor meg fogod találni és fel tudod venni barátnak újra, de arra nincs mód hogy a vele folytatott beszélgetést visszanézd. -
#32323 Nem, nincs rá mód. -
gebali #32322 Pontosan hárommal lejjebb írtam :D -
Andule #32321 Ahoi.
Miutan nem vagyok pro olyan kerdesre van h arra van-e lehetoseg h visszanezzem egy mara mar nem friend-el folytatott beszelgetesem, ne adj isten megnezzem az adatlapjat/felvegyem vele a fonalat ismetelten? -
#32320 azért kerestem rá külön mert a linken nem kaptam hozzácsatolt játékot de mint kiderült a kupont előbb küldte ki a steam mint ahogy a játék aktiválódott volna a piacon:) -
#32319 Én a komplett gépet indítottam újra, mert azt hittem, a Windows szórakozik (Excel 1 perc után volt hajlandó betölteni), de nem hatotta meg -
#32318 Amúgy ott van, hogy "For Owning Pressure". Akkor érvényes a kupon %-a, ha megvan a másik. -
#32317 De miért keresel rá külön? Amikor a kuponra rákattintasz, ott jobb oldalon, ahol a részeletezés van, alul van egy olyan, hogy "érintett játékok megnézése", ami oda vezet rögtön! -
#32316 A tegnapi steam "fagyásra" mivel nem olvastam utána így klienst bezártam majd elindítottam újra és lőn világosság semmi gyorsítótóár csak egy restart és ment szépen :D -
#32315 Srácok ezek NÓMÁLISAK?
olyan kupont adnak ami nincs is az áruházban már? vagy rosszul kerestem?
Pressure Overdrive For Owning Pressure
Pressure Overdrive találtam de azt meg még nem vehetem.
-
#32314 Ezt meg azért kreáltam újra, hogy kicsit több jelentkező legyen! Sorry. Bár még nem volt rá jelentkező, szóval nincs bocsánat!
-
Kissssss0 #32313 szerintem valamit elbarmoltak gabbenék a legutóbbi steam frissítés alkalmával, már jó dolgukban nem tudják hogy mit csinálnak. -
Kissssss0 #32312 katt steam kliens, fen sarokban steam-> beállítások-> webböngésző -> gyorsítótár törlése. -
#32311 Milyen cache file?
Hol találhato?
Nekem konkrétan mintha befagyott volna a steam store
-
#32310 Ez jó.
Mi történhetett, hogy hirtelen többeknek is fejreállt a Steam, és a cache törlése megoldja?
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.07.24. 22:32:39 -
#32309 Bocs jelentkezzetek újra! Elcsesztem!
-
gebali #32308 Yep: If Steam is lagging for anyone go to Settings>Web Browser>Delete Web Browser Cache -
Kissssss0 #32307 váó.. töröltem a beépített webböngészőnek a gyorsítótárát és pikpak minden normális lett. -
#32306 Péntek este 20:00-ig!
-
Kissssss0 #32305 nekem is "diavetítésre" kapcsolt át a steam, kell vagy 4 másodperc mire reagál egy utasításra. -
#32304 Köszi. :) -
#32303 "How does a blacklist work?
On user profiles, you'll see a button that has a circle icon with a slash through it. Clicking this button will add the user to your blacklist. This means the user will no longer see your giveaways on the homepage, and they will not be able to view or enter your giveaways from this point forward. If the user entered one of your giveaways prior to being blacklisted, their entry still remains valid."
//https://www.steamgifts.com/about/faq
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.07.24. 19:48:02 -
#32302 Ha Steamgiftsen valakit feketelistára teszek, az többet nem fogja látni egy felajánlásomat sem? -
#32301 Úgy néz ki, meg... -
#32300 Másnál is megzakkant a Steam?
Store oldal nem jön be, Discussion nem jön be, ikonon jobb gomb után a sorok kiemelése olyan lassú, mintha a gép folyamatosan mélykínából keríteni elő hozzá az adatokat... -
#32299 Szerda este 19:00-ig!
-
#32298 Igen, különleges kiadás, vagyis az összes extra jár hozzá. Ezért (re)aktiváltam én is, noha megvolt már a játék :) -
RAMyMamy #32297 augusztus 5-én lejár, addig be kell aktiválni
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2017.07.21. 00:07:38 -
#32296 Nem spam - csak info:
"The Shadow Warrior Special Edition includes
- Shadow Warrior,
- the Serious Sam 3 sledgehammer and
- Hotline Miami katana in-game weapons,
- the Shadow Warrior digital art book,
- and the official Shadow Warrior soundtrack." -
BarneyK #32295 Shadow Warrior: Special Edition ingyenes Humble-n!
Bár sehol nem olvastam, hogy a redeemelt key meg is marad, de nekem úgy néz ki. Igaz, csak felszínesen futottam át a felületet.
Link itt -
#32294 Megerősítő kódot a mobilon kéne kapnod, a Steam app-al. -
#32293 1 hét lenne, mivel nekem pl. egy balszerencsés cache tisztítás miatt kiírta, hogy új gépről jelentkeztem be. -
Jimbo #32292 Sziasztok!
Ezt az üzenetet kapom, ha meg szeretnék erősíteni egy eladást a Piactéren:
Nem kaptunk megerősítő kódot. Ha az e-mailedben levő hivatkozást követted, akkor az e-mail-szolgáltatód vagy a gépeden levő szoftver megzavarta a hivatkozást. Próbáld újra kikapcsolt böngészőkiegészítőkkel vagy antivírus szoftverrel. Megpróbálhatod a megerősítést egy másik eszközről is.
Van vmi tippetek, hogy miért lehet ez? Korábban pont ugyanerről az e-mailről és ugyanerről a böngészőről, ugyanezzel az antivirussal simán tudtam eladni cuccokat.... -
Anonymusxx #32291 De ha ccleanerrel megtisztítom a gépem, akkor is elölről kezdi... -
#32290 Mert nincs hozzá. A YT-on is fent vannak, ott láthatod, hogy milyen nyelven készültek el hozzá, magyar egyik videónak sincs. Egyébként a Steam is a YT forrást játssza le, ugyanaz a kettő. -
undY1ng #32289 Üdv!
Lehetséges valahogy steam videó alá feliratot betenni? Konkrétan a "Oats Studios - Volume 1"-et szeretném magyar felirattal nézni, de sajnos nem találok semmiféle opciót ami lehetséges lenne... -
#32288 Gondolhatod, hogy nem a gépeden tárol ilyen jellegű adatott, így nem kezdi elölről.
Utoljára szerkesztette: bon, 2017.07.16. 13:31:44 -
Anonymusxx #32287 Köszi, amúgy ha leformatálnám a gépemet, akkor a 2 hét várakozási időt ellőről kezdené? -
#32286 +1 -
#32285 Ha mostanában kezdted el használni akkor természetesen az elején így működik, hogy, ha valaki ellopja az accod ne tudjon megszabadulni a cuccoktól :D