Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Köszi a felajánlásokat!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

PetruZ
A BF2-t "Arkhi" nyerte, a Shadow of the Empire-t "trakk", a Jedi Outcast kulcsot "rokarege" kapta (ismét 😊 ), az EaW-ot meg "Loál János". Gratulálok mindenkinek, kulcsokat elküldtem.

A következő három (az előbb rosszul írtam kettőt) felajánlás (és kettő maradt még; na vajon melyik kettő lesz az? 😉 ):

Sok szerencsét!
PetruZ
Hopp, erről elfelejtkeztem, de mindjárt eredményt hirdetek és jön a következő kettő.
3Error
<#vigyor1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MoRT2195
Valóban, igaz. Mondjuk elég hülyeségnek tartom, szimplán ezt is úgy kéne csinálni, mint egy normális vásárlást, kosárba rakom és "kifizetem". Mert ugye vásárolni lehet böngészőben is, és ha megveszek valamit, az a könyvtáramba kerül. Így kéne az ingyenes játékoknál is és akkor nem kéne kliens ahhoz sem.
Sokat azért nem vesztett vele. Szerintem! 😊
Scooter
Akkor lehet, hogy azért mert a kliensben is benne voltam. Persze mondjuk én nem csak felhasználó jogú vagyok. Erre most nem is gondoltam.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.03.29. 15:26:17
IMYke2.0.0.0
Akkor adsz hozzá, ha
- be vagy jelentkezve (kliens, és böngésző, azaz web)
- a böngészőben klikkelsz a játék oldalán látható zöld "Install game" gombra,
- megnyíló ablakon azt választod, hogy már van kliensed
- elindul a kliensben a szokásos telepítési fázis
- ekkor nyugodtan kilőhető a telepítés, mert a játék már a fiókodon pihen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Böngészőből te ugyan nem adsz hozzá játékot a fiókodhoz. Ahhoz a kliens kell.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
Lehet, hogy nem tudja, hogy lehet használni a steam-et weben is. <#eplus2>
MoRT2195
Ha melóból tudtál ide írni, akkor melóból hozzá is tudtad volna adni a könyvtáradhoz a játékot. 😊 Na de ahogy mondod, mindegy.
Tricky Towers 1 dodóért humblin. Csapjatok le rá jó kis játék. 😊
áhh melóba voltam...mind1 😊
Scooter
A lényeg az, hogy nem maradtál le semmiről! <#hehe>
MoRT2195
Az is benne volt a cikkbe, hogy csak 1 napig tart, miért nem kattintottál rá akkor, amikor ide kommenteltél reggel? 😄
thx mindenkinek az infót...
innen gondoltam...Chivalry...
már lejárt fenébe...
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2017.03.28. 20:52:58
3Error
Ingyen játék nincs. Ingyenesen játszható van, amit Imy is linkelt.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Tisztább, szárazabb érzes --- leggyorsabban így tudhatod meg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Olyan sose volt steam-en, hogy aktuális havi ingyen játék. Azt meg a steam-en látod, ha rákeresel a nevére, vagy az áruház/hírek-nél (store/news).
hi.
hol látom én azt steamen,h mi az aktuális havi ingyen játék?most a chivalry...
thx.üdv.
RatBaG
csórtam. köszi!

Per Aspera Ad Inferi.

STREET RACING SYNDICATE kulcs, ha valakinek még nem lenne meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
T60LK-AR5KY-GCW52

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

Köszi az infót!
Ingyenes a chivalry ha most rámentek és hozzáadjátok az accountotokhoz (L4D2-vel csinált egyszer ilyet Valve régebben) http://store.steampowered.com/app/219640/

Nem szoktam ilyen miatt általában ugrálni, de a Chivalry igen szórakoztató játék, úgyhogy HYPE

Szászke

3Error
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Szívesen - remélem, hogy sikerült 😊

Köszi!
IMYke2.0.0.0
Én ezt úgy hidaltam át anno, hogy a kliens menüjében - "Steam" - "Change user"
Ezután megkapod a belépő ablakot, ahol beírhatod az adatokat, és kipipálhatod amit kell.

Sziasztok!

Véletlenül bepipáltam a steam indításánál, hogy jegyezze meg a jelszavamat. Így most ha az ikonra kattintok automatikusan belép, hol lehet ezt vissza csinálni?
3Error
<#eljen>

Scooter
<#eljen>
Köszönöm. <#worship>
bon
Köszi a felajánlást!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

genndy
<#taps><#worship>

IMYke2.0.0.0
Gratul a nyerteseknek - és <#eljen> az újabb felajánlásoknak.

PetruZ
A TFU1-et rokarege, a TFU2-t pedig Rastafunrise nyerte, gratulálok, a kulcsokat elküldtem.

Ma rögtön négy új kulcsot ajánlok fel:

3Error
Hát én felhajtott (kikapcsolt) mikrofonnal kommunikálok a Steam-en, szóval tök fölöslegesen írok ide egy kommentet... <#idiota>

Loál János
Kösz szépen.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

IMYke2.0.0.0
"GRID 2"-ből jövök, és a magyar játékostársaimmal nem tudtam beszélni - már tegnap óta ez a helyzet.
Épp most néztem meg: mind a mikrofonom, mind a Windows-beli beállításaim intaktak...

Szóval, a Valve cseszett el megint valamit a legutóbbi patcheléssel...

Ryder62
Hali

Nektek minden rendben a steam hangos csevegéssel?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

<#eljen><#eljen><#eljen>

Én nem spóroltam a hüvelykujjal mint genndy <#idiota><#idiota>
genndy
<#eljen><#eljen>

IMYke2.0.0.0
<#worship>
Esküszöm, pont és csak ez a 2 játék érdekel már a teljes Star Wars felhozatalból [a régebbiek nem izgatnak, vagy végig voltak játszva már WRZ-ben, és a KoTOR-ok meg már végigjátszva, és STEAM-en is).
Szóval, ezekre én röppennék is, és köszönöm a felajánlásokat.
<#worship>

PetruZ
Egy hónap múlva Star Wars Celebration esemény lesz, a korábban ígért Star Wars felajánlásokat ezért most kezdem. Mostantól négy héten át minden héten 2-3 SW játékot fogok felajánlani a csoportnak (lvl 1+). Az alábbi kettő ma 6-kor indul és jövő szerda du. 6-ig fog tartani.

Sok szerencsét! 😊
3Error
Robokutya !

3Error
Bassz... lemaradtam... 'csába... <#sir>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.03.12. 20:26:23

lalakov
Miért? Egyből egy barátom kislánya ugrott be, csak sajnos én nem nyerhetem meg neki.
Jim Morrison
jajj ne, viszket az ujjam ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG
ki ne hagyjátok! <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
Egészen pontosan fele olyan jó😊 Alapvetően élvezetes.

[merlinw.org]