34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#32364 Miért nem veszed magyar boltból? Konzolok szervíze, 576, stb. Olcsóbb is és akármennyit vehetsz. -
#32363 STEAM-en mindig mindenből csak 1-et tudsz venni az adott profillal. -
Malachit #32362 Hogy lehet egyszerre ugyan abból több tételt vásárolni a Steamen?
A kérdés azért aktuális, mivel a Steam link és kontroller akciós a hétvégén és vennék 2 linket, de a kosárba csak 1-et rak és sehol sem találom a darab szám növelés lehetőségét. Jelenleg a szállítás költsége majdnem megegyezik magának a linknek az árával... -
Jungle #32361 Magasabb szint = több max ember a friendlistre és több kiemelt rublika a profilodon (mint a screenshot showcase, kedvenc játékok vagy az achievement lista) -
#32360 Nem megy. A régi mobilon ki kellett kapcsolnom a hitelesítőt, addig nem engedte bekapcsolni az újon, pedig a szám nem változott. -
#32359 mi a frász van a steammel baromi tetűűű -
#32358 Jah értem. A másik totyikban válasszoltál. -
#32357 Mind szép és jó ez a link, de manuálisan az accountomnál ezt hol lelem? Nem találom sehol. Esetleg csak ezzel a linkkel működik? Nem vezet rá az acoountod? -
#32356 Mostantól böngészőben is hozzá lehet adni a játékokat a profilunkhoz: https://store.steampowered.com/account/registerkey -
#32355 Igazán nincs mit.
//Jut eszembe, felvennél Steam-en, ill. elárulnád a steamgift-es nick-edet?
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.08.30. 03:16:43 -
#32354 Köszönöm. :) -
#32353 Offline szvsz azért nem indul(hat), mert ugye csak egy "internet" központú szolgáltatóról beszélünk. Frissítések, felhő, etc., miatt kötelező a kliensnek kapcsolatot létesíteni a szerverekkel.
Nekem úgy rémlik, hogy ha Offline módban teszed alvásba a notid, akkor úgy is marad. (bizonyos ideig ugye)
Offline módban "elméletileg" nincs adatforgalom. Viszont, ha nagyon félted a mobilnetet, akkor érdemes lenne valami külső progit használnod, amivel a nettel kommunikáló progikat külön-külön figyelheted/tilthatod. -
#32352 Laptopon mobil netem van. Próbáltam volna beállítani, hogy mindig Offline módban induljon el, de nem találtam ilyen lehetőséget. Van valahol ilyen lehetőség vagy minden bekapcsolásnál manuálisan kell Offline módba tenni? Offline módban nem fogyaszt ugye semmi adatot?
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2017.08.29. 15:53:39 -
#32351 -
xido #32350 számcsere csak..különben meg potyára szívsz legalább 1 hetet,amíg nem piacolhatsz -
#32349 Telefon cserénél érdemes kikapcsolni a mobilhitelesítőt vagy csak számcserénél kéne? -
3-as contrival lehet jelentkezni, hatha van rajuk erdeklodo.
Cserelnek tovabba egy Project Cars steam kulcsot valami masra. -
#32347 Valószínű, hogy az történt amit írsz.
@ Scooter : Ámen. Kaparhatunk, az "Élet" c. játéknak csak egy befejezése van, a "game over". -
xido #32346 Na ez mi?...Be vagyok jelentkezve...de passzívan...semmi játék,csak csücsül az ikon rejtve...erre elkezd dobálni kártyákat a semmiből..eddig 4et pár perc alatt..a Long darkból..ami ugyan megvan és mostanság lett story mód meg talán nem early edition...valami utó ajándék?..earlyben nem voltak kártyák?..arra már nem emlékszem -
#32345 ...és az életnek mi értelme? Semminek sincs értelme. Úgyis meghalunk... -
Lokker #32344 De mi értelme? -
priluki #32343 Üdv, olyan gondom adódott hogy kéri a steam az e-mail hitelesítést ,de mikor megteszem mindig azt irja Sajnáljuk hiba stb.. valaki erre megoldást? -
#32342 egyszerű
kártyás játékokat kell pl indigalan ingyenben szerválni vagy más helyről bundliban kártyás játékokat keresni azokat ki kell szedni és meg kell csinálni a kitűzőjét és ezzel tudod növelni a szintedet. -
#32341 rámentem hogy keressen ismerősöket facebook alapján a steam, és van egy csomó ismerősöm akiről el se képzeltem hogy nagyba nyomja, de nem is ez a dúrva, hanem hogy sokkal magasabb szinten vannak már mint én :DDD
asszem rá kell kicsit gyúrnom, hogy növeljem a szintemet.
hogyan lehet ezt csinálni? tudom van az a közösségi dolog, de már csak pár dolog hiányzik hozzá és sokkal nem növeli.
gyémántokká kell alakítanom a kártyáimat?
illetve pubgbe vettem egy ládát, de kiderült hogy kulcsot is kéne hozzá vennem valódi pénzért (olyan 2 euróért), de a ládát elis lehet adni a piacon, szintén ennyiért. sikeresen növeltem igy a steam pénztárcámat. illetve a sok ruhát meg egyebet szintén el tudom adni valódi pénzért. WTF??? :D
néztem a piacon az árakat, és vannak azért árak. -
#32340 Sokáig bírta a jövő hét szombat. Nem mintha érdekelt volna a játék. -
#32339 -
Jövő szombatig, SG csoport, hajrá... -
#32337 Nekem megvan, csak el kéne kezdeni... -
Evoluti0N #32336 Állítólag a 4. évad lesz az utolsó és talán jövőre már ki is jön. A 3-at a vegyes fogadtatása miatt egyelőre még nem vettem meg, de ha kijön a 4. utolsó epizódja is, akkor majd valszeg beszerzem mindkettőt és lesz egy teljes 4 évados végigjátszás. -
#32335 Nekem is tetszett, a legfrissebb "szériát" leszámítva én is kivégeztem az összeset. -
#32334 Nincs 5 perce, hogy befejeztem :D
Vannak hibái, de elmerültem benne és ~2 nap alatt le is tudtam. Szépen végigmegyek a kövi évadon is (többi Telltale annyira nem érdekel) -
Evoluti0N #32333 Nagy kedvencem, de inkább lebutított point and click kalandjátéknak nevezném, mint felturbózottnak. -
#32332 Hát végül is egy kicsit felturbózott P&C kalandjáték. Én mindig is szerettem az ilyen játékokat és nekem ezzel a megvalósítással is tetszett. Eddig mondjuk csak 2 Telltale játékot vittem végig, de majd egyszer mindenképp a többinek is neki kezdek. -
#32331 Nekem mondjuk nincs meg - igaz, offline kipróbáltam, és őszinte leszek: nem lettem a rajongója.
Szerintem, a - azóta már híressé vált - megvalósítás okozta. -
#32330 Hátha valakinek még nincs meg. :D
-
#32329 Csak ő a másik kezét előbb nyújtja a zsozsóért, mint, hogy a kulcsot megkapd. Őőő, steam-en nincs is kulcs... Várjá' ! Ez Gaben NEM gonosz ikertestvére ! -
#32328 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!GABBEN???A steamkulcsos ember
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.07.27. 22:16:28 -
#32327 Kicsit tesztelgetem az uj vasat és most van értelme kicsit jobban is megfigyelni a játékokban szereplő dolgokat:)
Most épp az BioShock Infinite van soron és szembeötlött egy hasonlóság:)
-
#32326 Megerősítem. -
Andule #32325 Hmmm, koszi a valaszokat. Profile ez a steam akkor :/
Klasszikusan mas volt az account nev es a nickje es csak az utobbira emlekszem, a sima kereses alapjan meg sztem nem ot talalom meg. :/ (pl nalam is ez a szitu es az alias-omra keresve szinte kizart h vki megtalaljon)