Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magic Duel-t szoktam a steamen játszani, mást nem, de a többi steames játék is ilyen borzasztóan működik?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2017.02.10. 19:28:20
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2017.02.10. 19:05:18
Mini Attack Submarine
Operation: Global Shield
Wyatt Derp
játékokhoz nem tudom eladni egyik kártyám sem. Nem jelenik meg az eladás gomb, csak a drágakővé alakítás. Miért lehet ez? Valami hiba lenne, vagy valami változott?
A támogatás fülön lehet eltávolítani a könyvtárat.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Kellene egy kis segítség!
Van egy játék (Warframe) ami elérhető steam-en is viszont nekem mint nem steam-es játék lett berakva, így viszont nincs hozzá az oldal ami mutatja az elért eredményeket, játszott időt, stb.
Ha kitörlöm a könyvtárból és rámegyek a steam áruházból akkor is azt írja hogy a könyvtáramban van és sehogy nem tudom bevarázsolni.
Hogy lehet ezt megoldani?
Segítségeteket előre is köszönöm!
"Jabar sa bu eeda murishani!"
https://www.steamgifts.com/discussion/rtMxd/steam-removes-marketplace-itemsga-included
Nektek megy a steam? Nekem elindul végigfut az update, ezután semmi.
Mi lehet a gond?
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2017.02.04. 19:01:41
Nálam most az a gond ,hogy ha elindítok egy egy játékot nem tudja szinkronizálni a felhővel.Nálatok van hasonló hiba?
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kép
Updatelni ugye nem tudom őket, a demokat meg letölteni sem,mivel megvan a játék.
Valami ötlet, hogy hogyan lehetne eltávolítani őket a letöltésekből?
Utoljára szerkesztette: mooo, 2017.02.03. 21:09:46
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]