34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Anonymusxx #32284 Steam Desktop Authenticator-t használok, lehet hogy a mobilhitelesítő haználata után is várni kell 2 hetet... -
#32283 esetleg nem torli a mobilod az alkalmazás által használt filokat a telefonodról? PL CCLEANER belepiszkál vagy a mobilod adat takarító rendszere túr az alkalmazás adataiba? Én most kaptam egy pár napos piaci eltiltást és cserefelfüggesztést mert beleturtam az alkalmazásba. -
Anonymusxx #32282 Az miért van hogy használom a mobil hitelesítőt, de mégis kb 2 hetet kell várnom hogy felkerüljenek a piacra a kártyáim? -
#32281 Hát ott 1 alkalommal volt 1% :D
Amúgy 14K jelentkezésből ebben az időszakban kb 3k volt amiből ugye 0 jött be :) 4,61-es szinten.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.07.13. 23:02:22 -
#32280 Nem a 15 hónap a lényeg, hanem a jelentkezések száma. Meg a "My Stats" alatt a mutató, hogy kb. hányszor kellett volna eddig nyerned (ami szintén nem sokat jelent, mivel a 100%-os esélyt - amikor te vagy az egyetlen jelentkező - is ugyanúgy számolja, mint a 0.001%-ot...) -
#32279 Szerintem ne add fel. A kitartás a lényeg és a folyamatos kattingatás. No meg persze a szint! Minél magasabb annál több esélyed van. Nálam ez bejött. -
#32278 ha a 10k,30k meg 50k darabos givewayt nem nézzük én is több mint 2 éve nem nyertem semmi. Talán majd a héten.. -
#32277 én a legelején nyertem egy xcom bundleet majd bő egy évig semmit nem dobott merthogy a nagy alaplevesben vadásztam lv 1 en csoportok nélkül:) -
#32276 15+ hónapja tart a nyeretlenségi szériám. Lassan befejezem ottani pályafutásomat. -
#32275 Akik két NBA kulcsot kaptak a mostani Monthly-ból, figyeljenek oda, melyiket aktiválják és melyiket passzolják el. A két kulcsból az egyik EU-only, a másik worldwide, ez utóbbiakat a HB törölte, érvénytelenné tette (hibásan adtak kettőt). -
#32274 Még sehol, nem indult el. Biztos lesz majd nagy csinnadratta ha élesedik. -
Toxigen #32273 Azt hol lehet megnézni, hogy a Steam Directbe mit raktak be? -
#32272 5 éve folyamatossan kattangatok rajta 86 progi ütötte a markomat ezen idő alatt.Igaz az elején pár évig vegetáltam de amióta csoportokat vadásztam rá azóta javult a helyzet:)
tudom nem sok de van pár nyereményem amikre büszke vagyok:) jelenleg lv3 as vagyok tehát én azért nem a vadász eb kategóriába sorolom magam:)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.07.10. 17:06:07 -
#32271 Sose láttam értelmét az ilyen scripteknek. Nekem ne szűrjön semmit, meg ne emeljen ki semmit. Én el tudom saját magam dönteni, hogy mi érdekel és mi nem. Szerintem mindenkinek van annyi ideje, hogy végignézze a dolgokat és eldönti, hogy érdekli-e vagy nem. Szóval sose használnék ilyneket, hogy könnyítse az életemet. Nekem ne könnyítse. -
@robokutya : én próbáltam egy rövid ideig, még tavaly(?), aztán rájöttem, hogy nem is jó, meg elég "unfair" használni. Persze az ingyen cuccra az idegenek is repülnek, mint gyöngytyúk a takonyra, csak az értelmét nem látom. +100 szemét? Ér valamit? Akit érdekelt volna az meg lemarad, pont az ilyen scriptek miatt. (BTW, a másodlagos acc-om mostanában éri el a 2k játékmennyiséget, de azokat én "veszem/kapom/szerzem")
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.07.10. 04:27:54 -
#32269 Megvan a kis nyomorék:) Steamgift entry helper script szórakozik:)
Ha már steamgift
használja valaki közülletek a steamgift ++ scriptet?
van neki egy funkciója ami csempe kinézetre dobálja a játéklistát és nem sorrendbe ez a funkció pár hete nem mükszik tudja valaki miért? -
#32268 SG nem tud ilyet, úgyhogy az utóbbi -
#32267 Skacok nem vágom van egy újjítás vagy mi?
Ha itt ebbe a fórumban a steam kivlistámon szerepel egy ajándék egy felugró ablak bejelenti hogy szeretnék e voksolni a játékra.
Ez most sg fórumújjítás vagy sikeresen leszedtem egy plugint a steamgift oldalához? -
#32266 köszi
-
#32265 -
-
#32263 Köszönöm, nekem is sikerült! :) -
#32262 ahm na majd ha meglesz az új vas akkor meglesem:)
-
#32261 Havi 12 dolláros (ha több hónapra fizetsz előre olcsóbb) előfizetéses alapú rendszer.
Ha előfizetsz, akkor az aktuális havi csomag egy részét (jelenleg Pillars of Eternity és NBA 2K17) megkapod, majd a hónap végén még egy kupac játékot. Ekkor az a hónap lezárul, többé megvásárolhatatlan, és nyílik a következő, 1 ízelítő játékkal, és valamennyi meglepetéssel a következő kör végén.
Plusz jár mellé állandó kedvezmény a boltban, és pár egyéb móka.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.09. 09:56:17 -
#32260 azt a részét a humble oldalának nem vágom hogy működik.? -
#32259 -
#32258 A múlt havi HumbleBundle Monthly Bundle része volt. -
#32257 skacok Galactic Civilizations III kulcsot hol dobálják? rengeteg van steamgiften Sherlock Holmes: The Devil's Daughter kulcsal együtt. -
#32256 Kiralysag, koszi! -
#32255 El lehet tüntetni a matrica vitrint.
Menjetek a szerkesztésre és szedjetek le a képről minden matricát. Utána mentés. És nézzétek meg a profilotok. :) -
#32254 Nálam nincs kint, de valószínűleg csak azért, mert sosem nyomtam rá a megjelenítésre. -
#32253 Igen,amiatt.. Túl harsány, és ez a rajzos stílus sem jön be. :) -
#32252 Miért akarod kikapcsolni? Nem tetszik? Bár mondasz valamit. Miért kényszerítik rá a rendszer, hogy mindenképpen kirakja. Akkor ki is kéne tudni kapcsolni, hogy ne "rondítsa" a profilt, ha valakinek tényleg nem tetszik. -
attika1979 #32251 Most egyelőre így vagyok vele én is. -
#32250 Sziasztok!
A Matrica-vitrint hogyan lehet kikapcsolni? A "Profil szerkesztése" menüben nincs is ott, ha pedig az "Edit or Change Showcase"-t (a Matrica-vitrin alatt) választom, akkor csak "Oldal mentése" van, illetve "Megjelenítés a profilomon" nyomógombok láthatóak. Klienst használok.
Köszi a válaszokat! :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.07.07. 11:59:45 -
#32249 Lesz min szörnyülködni és jöhetnek a "régijobbvoltkéremaztvissza" és "nemigazhogycsakelrontanitudják" hozzászólások :) -
#32248 http://www.pcgamer.com/valve-slideshow-teases-an-upcoming-steam-ui-update/ -
Kissssss0 #32247 most még csak azok váltak "eltűnté" amik nem számítottak nem értek túl sokat, pl digitalhomicide játékok amiket amúgy is bannolt volvo múlt évben.
majd akkor lesz ennek jelentősége mikor valamilyen okból kifolyólag néhány nagyobb játék fog majd "soha nem létezetté" válni, aztán lehet búcsút inteni a kártyáknak meg az acsiknak meg természetesen a bónusz kártyacsomag jogosultságnak is. -
#32246 Nekem megvan minden.
Mondjuk, sejtem, hogy milyen játékok tűnhetnek el... -
Kissssss0 #32245 jajde fasza 528 játékomból eltűnt 25 darab, volvo megint alkot...