34737
  • Scooter
    Az tényleg nem semmi, főleg annyiból. Nekem eddig a legnagyobb 2255-ből volt. Egy másik 2123-ból. Viszont a többi mind jóval kevesebből jött be.
  • IMYke2.0.0.0
  • MoRT2195
    Hú már rég volt ilyen nagy nyereményem, 4817 jelentkező közül én nyertem meg a Rise of the Tomb Raider-t. :D Na végre ezt is kijátszhatom akkor. :)
  • BarneyK
    Egyébként az egyre több humble linkelésből kiindulva máshonnan jó deal-eket linkelni ér?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nemesis Bundle - Bundlestars

1€:
    S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
    Shadowrun Returns
    Shoppe Keep

5€:
    Planetary Annihilation: TITANS
    Styx: Master of Shadows
    Tropico 5
    Slain: Back from Hell
    Blood: One Unit Whole Blood
    S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
    SpellForce 2 - Anniversary Edition
    Phantaruk
    FaceRig

10€:
    S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
    FaceRig Pro Upgrade DLC
  • Atisz #32401
    VÉÉÉGREEE! Megérte várni :D

Köszönöm Scooter!
  • Scooter
    Outlast Deluxe Edition 2 napig INGYEN!!!
  • 3Error #32399
    Esetleg uninstall nod32, cs telepítés, frissítés, majd nod32 vissza? (sokszor fittyet hánynak a tűzfalak a kivételekre)
  • Scooter
    Back to Bed ingyenes steam-en! Talán érdekel valakit!
  • butchbean
    Sziasztok.

Hosszu ido utan felraktam a cs 1.6 win8-ra es mikor inditani akarom akkor update 27% megall es ezt irja ki "steam is temporarily unavailable please try later"Sokat guglisztam es megcsinaltam amiket javasoltak de meg mindig nem jo.Tuzfalat kiprobaltam.Nod32 adtam mint kivetel hogy engedje frissiteni.A steam registry editor programmal is babraltam es semmi.Tud ebben valaki segiteni?Koszonok minden segitseget.
  • 3Error #32396
  • MoRT2195
    2017
  • 3Error #32394
    "Activata a product"
    Spanyol vagy lengyel steam-et használsz?
  • MoRT2195
    És most már már nem kell a link se, bekerült a menüpontok közé az aktiválási lehetőség. Mondjuk nem hivatalosan, ez az Enhanced Steam kiváltsága. De akinek van, az a böngészőben jobb felül a steam-es profiljának nevére kattintva ott lesz a menüpontok között az "Activata a product".
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2017.09.16. 08:31:34
  • 3Error #32392
    Szerintem nem és macerásabb is. Nem tudom, hogy dollár-euró különbséget figyelembe veszik-e, ha van.
  • RoboKutya78
    olcsóbb a paysafecardot megvenni mint sk kártyáról feltölteni a pénztárcádat?

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.09.09. 10:10:37
  • Gyuszopapa
    Lehetséges.1 kóddal többször fizethetsz a rajta lévő összegig.
  • g3ri66
    Végül megpróbáltam sikerült azaz jee :)
  • genndy
    Tudtommal nem lehet, mert egy kód van rajta, azt beírod és megkapod a pénzt.
  • g3ri66
    Sziasztok akarok venni egy 15 eurós paysafecardot de nem tudom hogy lehet-e vele 5 és 10 eurót külön külön feltölteni. Lehetséges ez ?
  • Lokker
    Nekem nem volt meg és nem is tudtam hogy FREE köszi. :)
  • Plata
    Értem,pedig azt hittem te vagy.
  • PiszkosFred
    Jatszok (bar ne tennem), de az nem en vagyok :)
  • Plata
    Bocsi offért,de megláttam Fred nevét és eszembe jutott valami amit már meg akartam kérdezni.
    Játszol te GTA Online-ban?
    Már többször is láttam PiszkosFred nevű játékost online,mintha egy crew-ben is lennénk,bár ebben nem vagyok biztos.
  • PiszkosFred
    TWD: Season 1 ingyen meg szuk 2 napig. Steames es bar valoszinuleg meg van mindenkinek mar, legalabb ketszer, de ki tudja.

(az elozo #32381 -es kommentemet pls torolje valaki, mivel a forras komment is kukazva lett, igy semmi szukseg ra es csak bekavar a mobilosoknak, koszi)
  • PiszkosFred
  • 3Error #32379
    Hasonlóképpen...
  • MoRT2195
    Az szép. Hallottam, hogy nem lett nagy sikere, na de ennyire? :D
  • Scooter
    Ejjj, multiplayer...nem kell...
  • BarneyK
    Ma este 7-től 24 órán keresztül ingyen beszerezhető steamről a Mirage: Arcane Warfare
    Ha beszerezted, akkor meg is marad utána örökké.

Link itt!
  • RoboKutya78
    hm ez már megfontolandó:)
  • IMYke2.0.0.0
    És 5650 Ft-ot fizetnél már érte? - GMG - Life Is Strange: Before The Storm - Deluxe Edition - 16,99 font
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.05. 19:49:49
  • RoboKutya78
    Skacok valaki esetleg tud olcsón Life is Strange: Before the Storm +dlc-s csomagot?
    Nagyon akaródzik de 8000 ropi szerintem sokk.
    Illetve valaki nem tudja hogy esetleg dolgoznak e a fordításán?
  • IMYke2.0.0.0
    Én is kíváncsi lennék egy ilyen válaszra :)
  • MoRT2195
    Hát akkor lehetne valami más korlátozás. Oké, játékból az 1 példánnyal nincs baj, de ha valami hardverről van szó, akkor legyen 5 példány mondjuk a maximum. Na mind1, igazából engem annyira nem is érdekel, csak most ezt elég marhaságnak tartom, hogy kontrollerből is csak egyet lehet rendelni, holott azt 1 steam profillal is többen használhatják. Én pl pont valamelyik Portal 2-ztem osztott képernyőn, de ha steam kontrollerrel akartuk volna ezt tenni, akkor nem tehettük volna meg? Oké, lehet más profillal rendelni (plusz posta költségért), meg lehet máshonnan is venni, de ha feltenném ezt a kérdést a steam supportnak, akkor mit válaszolna? Nem hiszem, hogy azt, hogy regisztráljak még egy profilt, vagy keressek más boltot. Kíváncsi lennék a válaszukra tényleg.
  • RoboKutya78
    aakko nem én vagyok a zizi)
  • Jim Morrison
    megnéztem steam api mit ír, publikus. egyszerűen ez a steamTrade matcher nem frissített
  • RoboKutya78
    Srácok most én vagyok a zizi vagy a program nem vágja hogy van beállítva a profilom a steamen?
  • IMYke2.0.0.0
    Részint én is bolondságnak tartom, hogy nem működik ugyanúgy, mint bármelyik más online shop (ahol több példány is vásárolható az ott árusított termékből), másrészt meg igazságosnak, hiszen a visszaélések ezekkel mindig nagyobbak / drágábbak lennének (a működtetőnek, és közvetve-közvetlenül nekünk), mint azoknak a kára, akik kénytelenek más profillal vásárolni plusz egy példányt...
  • MoRT2195
    Mondjuk ez elég hülyeség, ha hardverről van szó. Ha osztott képernyőn akar valaki játszani otthon és ezért kettő steam kontrollert akar venni 1 profilról, akkor nem teheti meg? Wtf? :D Aztán csodálkoznak, hogy sok a duplikált profil.
  • Malachit
    https://576kb.hu/catalogsearch/result/?q=Steam+link

Az 576-ban a Steam link 19999 HUF

Most a Steam-en 16,49 Euro a link + posta költség. Ami 5 196,16 Ft + 4686 Ft postaköltségre jön ki. Az egészért fizetek 9882 Ft.-ot. Valahogy ez félárnak tűnik nekem az 576-hoz képest.

Konzolok szeríze:

https://www.konzolokszervize.hu/pc/kiegeszitok/steam-link-pc

Bruttó ár:
    17.490 Ft

Ennél is jóval olcsóbb.. Bocs, nem reklám miatt írtam így. Ezért kerestem, hogy vennék kettőt magamnak egyből és 1 postaköltséggel letudnám. Továbbá praktikusság miatt is, hogy ne keljen a szobák között hurcolásznom. :) De akkor nem lehet megúszni, a darabonkénti postaköltséget :/