34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Evoluti0N #32445 -
#32444 -
#32443 Hatalmas felajánlás! -
#32442 Köszi a felajánlást! -
csoli31 #32441 Szép vasárnapi napot minden kockának!
Ehhez meg sok sikert!
-
#32440 Nálam megy rendesen.
//A "fehér paca" a régebbi androidon fordult csak elő. Viszont csak pár másodpercig, utána beadta.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.10.14. 19:25:22 -
#32439 Skacok Másnak se működik úgy a steam mobil applikációja hogy pl.: egy értesítést kapok rá hogy van egy megerősítésre váró cserém és az értesítő ikonra rákattanva ugye egyből a megerősítések menüt szeretné megnyitni, de oda nem ugrik be a cserét küldő emberke ikonja csak egy nagy fehér paca van rajta mindaddig amíg külön a menüből nem hívom elő a megerősítés ablakot?Nem akarom frissíteni az appot mert megint rám szór egy heti pihenőt:( -
#32438 Persze, ilyesmit az ember HDSentinel (vagy hasonló) nélkül nem használ, csak kíváncsi voltam mennyi a redundancia benne. -
#32437 Csak a munka lemezt mentem, felhőbe (VPS, Git). A többi pótolható.
Egyébként, ha bármilyen fura hangot ad ki magából valamelyik lemez / hibás szektorok kezdenek szaporodni, azonnal megy a mirror/csere.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.12. 13:19:01 -
#32436 Mennyi a biztonsági mentés érzékeny(ebb) adatok duplázására-triplázására? -
#32435 Pár éve elegem lett és egyszer és mindenkorra letudtam a helyproblémát. Bedobtam a gépbe 4 2TB-os HDD-t, egy 240-es SSD-t rendszernek és egy 1TB-os SSD-t (mindennek, aminek kell a szpíd). Így ezzel a majdnem 10TB-al nincs helyproblémám egy ideje:)
C és I SSD-k, D filmes/sorozatos, F játékos, E munkás lemez, G ramdrive a böngészőknek, H üres jelenleg.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.12. 13:10:22 -
#32434 az még hagyján, inkább az basz fel, hogy már most is meg kell válogatnom, milyen játékok kerüljenek az ssdre. kezd szűkös lenni a 237 gb, aztán még a patchelés pluszban lefoglalja, figyelhetem, hogy legyen elég hely erre is. -
#32433 Nem kell félteni az SSD-t, jó pár éve használok ssd-ket de még egy se ment tönkre. -
#32432 most már minden egyes játékot úgy patchel a steam, hogy kibontja-visszacsomagolja az egészet, alkalmanként akár ilyen +50 gb-okat is pluszban lefoglalva?
nagyon örül neki az ssd-m... -
Kissssss0 #32431 nagyon jól tudom miről szól(t) ez az oldal, most viszont azt látom hogy mást se csinálnak csak azt hogy korlátozzák/variálják az esélyedet a nyerésre ott ahol csak tudják, + az a fajta keresztes hadjárat ami e mellé társul és leművel néhány kétszínű lvl8+ emberke az már kicsit szánalmas(cpt.froggy,SalzStange,Tzaar,stb), gyakorlatilag akinek nincs 8+ szintje az vagy bot,regifter,csaló, vagy egyéb másnak minősül.
"nem arról, hogy pénzt próbálunk keresni belőle vagy megpróbáljuk a nyereményt visszaosztani."
hát nem is ebből fognak meggazdagodni illetve szintet lépni az emberek mert néhányan szerencsésen megnyertek néhány tucat entry-ből egy játékot kétszer, szerintem ezt te se gondoltad komolyan. -
Pio #32430 Ez az oldal arról szól, hogy játékokat adunk egymásnak, amivel a másik játszani tud. nem arról, hogy pénzt próbálunk keresni belőle vagy megpróbáljuk a nyereményt visszaosztani. Ez az oldal alapkoncepciója, ezért lett létrehozva.
Egyértelmű, hogy olyan játékot, ami már megvan nem nyerhetünk és ha valamit duplán nyerünk meg egyszerre, akkor abból az egyikre rerollt kérünk. Ebben most már az oldal is segít, elkerüli nekünk a dupla nyerést. -
Kissssss0 #32429 csak egyszer nyertem kétszer ugyan azt a játékot... valami arcane rerise volt a neve aszem, kerül steamen 3 euróba ha jól emlékszem bundliba meg pár centért hozzád vágják, ha ez ennyire fájó az oldal üzemeltetőinek és támogatóinak hogy valaki szerencsés és szökő évente megnyer valami pár centes bundli hulladék játékot kétszer mondjuk 25 entry-ből akkor az már enyhén szólván paranoiás hozzá állás. -
Pio #32428 Azt ugye tudod, hogy ha duplán nyered meg ugyan azt és egyikre se kérsz rerollt, azért lényegileg bann jár az oldalon? Vagyis nyilván csak járt. De az mindenképp fura, hogy Téged zavar, hogy már nem lehet duplán megnyerni ugyan azt. :) -
Pio #32427 Ez esetben Te csak jól jársz az új szabállyal, mert a leglátványosabb eredménye az, hogy nagyjából 2-3-szor akkora esély van megnyerni egy átlagos GA-t. -
#32426 Én 1x nyertem egy külföldi által, ami nem is az a kód volt és nemhogy megvette volna, hanem feketelistára rakott. Aztán jelentkeztem azóta egy másik felajánlásra és bejött. -
Kissssss0 #32425 meg agyon van már korlátozva az egész... még a vak szerencsének a legkisebb lehetőségét is ki irtották, ha mondjuk pl véletlenül megnyered kétszer ugyan azt a játékot(szökő évente ha egyszer előfordul ilyen), nem már ilyet se lehet.
+ ami boszorkányüldözés megy az auto join scriptet használók ellen most az már röhejes... -
#32424 Nekem is akkor tűnt fel, hogy megjelent az új HB csomag és a szokásos max. helyett alig pár pont fogadott...
Végülis ez a rendszer azoknak jobb, akik 1 nap 1x néznek fel az oldalra. Az említett HB esetleg BS dömpingnél viszont ezentúl elmarad a sorjelentkezés (ez mondjuk számomra nem is akkora probléma, hiszen rendszeresen azon játékokból nem szoktam soha semmit sem nyerni, amikre a legtöbb pontot költöm). -
#32423 Épp elég baj. Lassabban is jönnek a pontok. Jól elbaszták ezt is. Lehet, hogy azért csinálták, hogy ne lehessen sok mindenre jelentkezni. Persze én csakis azokra szoktam ami érdekel. -
#32422 Megváltoztak a steamgifts szabályok:
- ezentúl 500 pont a maximum az eddigi 300 helyett
- negyedóránként jár 5 (!) pont függetlenül az aktuálisan mindenki által felajánlott játékok mennyiségétől
- a max. pontszám amibe egy játéktételre való jelentkezés kerülhet 50 pont -
#32421 Mongólia +1 -
#32420 Ez egyébként csak az alapjáték vagy mellette van az expansion is? -
Pio #32419 Szerintem 1-2 éve Mongólia a törzshelyem, de rémlik, hogy még régebben egyszer Kazahsztán is a béke és nyugalom országát jelentette számomra éveken át. :) -
#32418 De ha mondjuk Mongóliába nem csalódtál, akkor mi okod volt Kazahsztánra váltanod? :D Vagy fordítva... -
Pio #32417 Csak váltogassátok a download régiót nyugodtan távolabbi helyekre is.
Nekem Mongóliában és Kazahsztánban még sose kellett csalódnom. :) -
Kissssss0 #32416 mindenkinek ez volt egész este, mostanában a steam egyre instabilabb... -
#32415 Detto, oda-vissza ugralt 0 es maximum kozott amig frissitett ma reggel. -
#32414 1 Gigabites internetem van.
Nálam is kaki:
-
savior666 #32413 Nektek működik rendesen a Steam?
Játékot telpítenék, de van hogy csak pár KByte-al jön, vagy nem is tölt. -
#32412 Gratula!
Én a 66%-os nyerési esélynél is tudok veszíteni, de nem sírok, mert 4 napja 2 játékot is nyertem, ma meg szintén egy wishlistest.
(a legjobb a Song of the Deep - 1,522 entries)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.10.06. 20:27:56 -
#32411 Az szép. :D
Érdekes amúgy, most nézem, hogy a játék ezen kiadása is és csak az alapjáték is 30 euróba kerül. Ez a csomag mindent tartalmaz, akkor ki a fene venné még ugyan ilyen áron csak az alapjátékot? :D -
#32410 Én legutóbb 9787-ből nyertem egy METAL GEAR SOLID V: The Definitive Experience-t :) Azt hiszem ez lehetett a legdurvább nyereményem eddig. -
#32409 Nekem a legeslegnagyobb nyereményem a steamcompanion oldalon volt 2 éve, még 2015-ben (azóta megszűnt az oldal, vagyis pause-n áll, de még elérhető így vissza tudom nézni). Ez pedig a Kholat volt és 237.784 jelentkezőből nyert 35 ember. Ugyanitt még volt egy Hidden Object 6-in-1 bundle 23378 emberből. Itt 6 példány volt. A grabthegames-en meg 123.030-ból 100 ember nyerhetett Dead Effect-et. Viszont az ilyen nyeremények nagyon ritkák. Persze szerintem mindenkinél előfordult már ilyen. -
#32408 És ebből a 35,167 jelentkezőből 51 miért nem nyert? :D Ők nem aktiválták?
Nekem ezek voltak a legjobbak:
Rise of the Tomb Raider - 4817 jelentkező
Plants vs. Zombies GOTY Edition - 4574 jelentkező
L.A. Noire - 4143 jelentkező (Ez volt az első játékom amit nyertem itt. Regisztrációm után nemsokkal meg is nyertem. Kb 4 évvel ezelőtt.)
Illetve elég sok 1000-2000 közötti játék nyereményem van még, de azokat már nem rakom ide.
De ez se rossz:
Magazime Editor - 15,530 jelentkezőből 51 nyerhetett. Azért ennyiből se semmi abban az 51-ben szerepelni, és sok hasonló ilyenem van még. :) (Azt már ne nézzük, hogy a játék egy forintot nem ér amúgy. :D) -
#32407 Szerintem ez nem mondható annak. Itt még az is nyert aki nem akart. Tudtam, hogy nem lesz erre 100E jelentkező. Én is benne voltam. -
#32406 Ha ezt nem tekintjük "rendes" felajánlásnak:
"Dwarfs!? (100,000 Copies)
Entries: 35,167
Winners: 35,116"
Akkor a legtöbb belépős nyereményem egy 1919 entry-s volt:
"Hero Academy
Entries: 1,919
Winners: 1"