34737
  • 3Error #32732
    Két nap múlva is elviszik

Boldog Karácsony mindenkinek !
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2017.12.24. 19:49:52
  • Piko888
    Köszi az infót. Kár pedig ma a PUBG dobott egy 19 euros Pioneer crate-t és el akartam adni.
  • Dzsini
    Nincs.
  • Piko888
    Sziasztok!

A Steam Guard mobilhitelesítő átvittem egy másik telefonra, erre 2 napig várnom kell az eladásokkal.
    Van valami lehetőség, hogy azonnal el tudjam adni a cuccaimat?
    Előre is köszi a segítséget
  • akyyy
    de ez már a karácsonyi díj, engem az előző érdekel ami ősszel volt, amikor javasolni lehetett a díjra a játékokat. sehol se találom azt a listát. :(
  • genndy
  • Lokker
  • Scooter
  • bon
  • RoboKutya78
    Oksi Köszi közbe megfejtettem:) Akkor már értem miért van a kosárban jelzés az említett dlc mellett.
    Ezek szerint kénytelen leszek még egy évig visszatartani magam a végigjátszásától meg az infóktól magam.
    Mert ez az a játék aminél ha kicsit is jobban tájékozódik az ember már nem is olyan jó végigvinni a játékot.(bőven elég a steames videók a tájékoztatásra még sok is)
    Az első részel is így voltam ha bármi infót is kaptam volna a játékról szerintem nem ért volna olyan mélyrehatóan a játék mint ahogy érintett.Aki még nem játszott ezzel a játékkal annak azt javaslom hogy semmilyen infót ne szerezzen be belőle nagyobb katarzist fog átélni.
  • IMYke2.0.0.0
  • Jungle
  • PiszkosFred
    Deluxeban benne van a harom mellett a +1 extra epizod is, amelyet jovo ev elejen kapunk.
  • RoboKutya78
    még egy kérdés ha már szavazatnyertes lett a Life is Strange: Before the Storm Deluxe Edition most érdemes megvenni a -8% engedménnyel vagy várjak a teljes szavazás végéig?
    a Life is Strange: Before the Storm Deluxe Edition benne van mind a 3 rész? mert csak úgy veszem meg mert nem akarok úgy járni mint az elsővel az alapot megnyertem végigtoltam és egy hétig őrlődtem a másik négy évad megvételével:)
    Kell még egy kis depis érzet karácsony előttre :) de max csak magyarítással tolom végig ahhoz meg kell pár hónap még talán
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen :)
  • RoboKutya78
    ahm akkor felülírja köszi:)
  • IMYke2.0.0.0
    Kipróbáltam a kedvedért:
    1 - GRID 2
    2 - Saints Row 3

A profilomon az utolsó látható.
  • Dzsini
    Indítsd el és kiderül :)
  • RoboKutya78
    Egy másik kérdés:) ami lehet kicsit furcsa lesz:)
    Megvettem a Live Wallpaper Master háttérkép generáló programot.Mivel a steam fiókról lett telepítve a program a profilom érzékeli a futását, ha most elindítok egy másik játékprogramot akkor melyik progit fogja kijelezni a profilomon?
  • Scooter
    Rákattintasz a mostani Awards-ra és lejjebb tekersz. Ilyen egyszerű. Ott van legfelül amire szavaztál és alatta az előző szavazás.
  • akyyy
    hol lehet megnézni hogy mikor jelölni lehetett játékokat erre a díjra, akkor azén jelölteim mik voltak?
  • IMYke2.0.0.0
    1 - https://store.steampowered.com/account/
    2 - "STORE & PURCHASE HISTORY" alatt: "View purchase history"
    3 - ráklikk az aktivált játék címére és azt már kinyomtathatod.

De amúgy az e-mailedre is küldenek bizonylatot:
    - STEAM
    - Pay Pal
  • RoboKutya78
    Skacok ha vettem valamit és beaktiváltam utólag hogyan tudok róla e számlát nyomtatni?
  • Atisz #32709
    Nálam többet senki nem bukott a nyomorult mobilhitelesítő miatt, de ezek a kártyák februárig eladhatóak.
  • Atisz #32708
    Nem is rosszak ezek az árak annyira.
  • IMYke2.0.0.0
    Másnak még megy ez...

• IMYke2.0.0.0
    Előző sale alatt is ennyi volt a pakk, ha megvolt már az alapjáték...
  • Anonymusxx
    Fasza, a mobilhitelesítő miatt megint vagy 2 hetet kel várnom, hogy el tudjam őket adni...
  • RelakS
    Nekem meg dobott olyat, hogy a Just Cause 3 még hiányzó DLC-it "gombokért" megvehetem, nem kell a teljes csomagot megvenni, vagy a hiányzókat egyenként összegyűjteni.
    Aztán ez lehet, hogy csak nekem újdonság :D
  • PetruZ
    Ez a Winter Sale nálam most pirospontos, a wishlist-em felső harmadába ugrott pár olyan játék, ami sosem volt még ott, pl. a teljes Higurashi sorozat, a FF:ADF, a PST:EE (sosem volt még 33%-nál jobb, most 66%-os), vagy az új Elite (ahogy már említve volt). Panaszkodtam már eleget a korábbi vásárok alatt itt, most egy szavam sincs. :)
  • Solt
    Uraim, akkor leírom még egyszer, mert látom le kell! :)

Szóval az, hogy a steam sale milyen, azt az egyedi nézőpont/elvárás határozza meg, de mondhatnám úgyis, hogy relatív. Az ember fia (lánya) készít magának egy kívánságlistát, fejben meghatározza, hogy a kiválasztott játékokra mekkora összeget szán, majd amikor elérkezik az alkalom, akkor vásárol. Én (és szerintem még jó páran) magasról teszek arra, hogy milyen bigyókat lehet gyűjteni közben, milyen a háttér, meg úgy a körítésre általában. Egyetlen egy dolog érdekel, az ár! Na most idővel minden játéknál elérkezik az a pont amelyet gondolatban meghatároztam, és a listámon minden nagyobb leárazás alkalmával pár játék átlépi a lélektani határokat, tehát számomra a steam sale szuper dolog! Mindig akad valami ami olcsóbb mint a korábbi alkalommal, tehát mindig van valami újdonság ami leköt egy időre. Mármint maga a játék, és nem a steam... :)

DE!!! Amennyiben ez nem így lenne, akkor sem mondanám rá, hogy harmatgyenge mert a kismillió felhasználóból nyilván sok olyan akad, aki elégedett vele... persze ehhez hozzá tartozik, hogy én vagyok olyan hülye, hogy a saját elvárásaimat nem vetítem ki globálisan! :)) Maximum nyugtáznám, hogy nálam ez most nem talált be, de ezt is inkább magamban tenném! :)

Szóval magamból kiindulva ez így jó ahogy van, mert nem kell azon agyalni, hogy vajon lemaradok-e a flash saleről (anno mikor lemaradtam sem mondtam rá, hogy ez szar), az első pillanattól látom, hogy mi mennyibe kerül, bevásárolok és megyek élvezni azt amit megvettem. Esetleg, ha nagyon unatkozom, akkor azt a pár kártyát kipörgetem és a végén veszek belőle valami apróságot...

Persze, ha valakinek nincs jobb dolga mint a steam-n lógni és alkalmi akciókat lesni, hörcsögölni, vagy éppen steam kártyákra vadászni, akkor azok esetében megértem a csalódottságot, viszont harmatgyenge még ettől sem lesz, maximum nem felel meg az elvárásoknak.

No nem kívánom tovább a homokvárakat rugdosni, aki eddig nem értette amit mondtam az ezután sem fogja, szóval Boldog Karácsonyt mindenkinek! ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Ryder62, Atisz: bizony.
  • 3Error #32700
  • Atisz #32699
    A 2015-ös téli (de főleg az őszi) akciók egész jók voltak. Jó pár olyan játék van, ami akkor jobb áron szerepelt, mint most.
  • Ryder62
    Miért saját néző pont? 2011-2012 tájékán a Steam elkezdet változni, fejlődni, a vásárokat is bele értve. Ehhez hozzá tartozott az, hogy minden vásár saját, egyedi dizájnt kapott sőt minijátékokat is. Elég a monsteres játékra gondolni 2015 nyaráról.

Tehát nem csak kitették a nagy piros SALE feliratott mint más online boltok, hanem adtak hozzá körítést is. Volt egy hangulata.

És mivel az utóbbi 2 évben max bannert cserélnek, és azért kapsz kártyát ha végigpörgeted a listát, elmondható hogy igenis, gyenge, kreatívatlan, semmit mondó az egész.

És mielött valaki azt írná "de én csak vásárolni szoktam, nem érdekel hogy hogy nézz ki" jelezni szeretném hogy anno volt flash sale ami azt jelentette hogy 8 óránként vissza néztél, és reménykedtél, hogy az amúgy akciós játék amit kiszemeltél, kapjon még nagyobb leárazást. És mekkora öröm volt mikor egy game 50 százalék helyett 75 százalákot kapott és be tudtad húzni.

Összegezve motivált, hogy naponta többször nézz fel áruházba.

Na ez az egész nincs meg.
  • PiszkosFred
    Vicces dolog ez. Azt irod "jarsz", amely a magyar nyelvben folyamatos es ismetlodo cselekedetet jelent, vagyis pontosan tisztaban vagy vele, hogy a Steames vasarok (amelyek miatt lassan kevesebb napon nincs vasar, mint amelyeken van egy evben) arai es akcioi SZINTE valtozatlanok, igy elmondhato, hogy aki egyet mar latott, az minden kinalatot latott. Te is.

Most belepsz az elso napon, bevasarolsz es kesz, ennyi volt.
    - Ha szuzen erkezel, a kinalat bodito es hatalmas, 100 euro alatt meg sem allsz :) Elmeny a dolog, alig tudsz valasztani, hiszen feltarult a kincseskamra, olcsok is, es ilyenkor beindul a nyalelvalasztas.
    - De ha csak egy vasaron is voltal az elozo evben (vagy az ideiken) es mar beszerezted azt, amit akartal, akkor semmi ujat nem latsz, esetleg 1-2 centtel olcsobb valami mint mondjuk harom hete a Black Fridayen (es lehetne meg sorolni), de a tobbseg ara ugyanaz.

En pl csak azert vettem meg az ABC Murderers most, mert egy idiota fasz vagyok (ugyanis fogalmam sincs, hogy mikor fogok vele jatszani - sanszos, hogy sosem -, de zavart, hogy nincs meg es meg hianyzott a Microids gyujtemenyembol).
  • IMYke2.0.0.0
    "én vásárolni járok a steamre, nem azért mert jól néz ki, vagy mert van közösségi játék"

Nem csak azért volt más, mert a dizájn csicsásabb volt...
  • Solt
    Mások az elvárások... én vásárolni járok a steamre, nem azért mert jól néz ki, vagy mert van közösségi játék. Viszont eszembe nem jutna a saját nézőpontból kiindulva minősíteni.
  • IMYke2.0.0.0
    Egy újonc STEAM-esnek "jó" ajánlat lehet ez a csupasz, dísztelen-közösségi-játéktalan STEAM Winter Sale... visszajáró gémernek meg brutális a kontraszt...

2015-ben így nézett ki

• Solt
    Nem azért reagáltam rá mert érdekelt, hanem mert butaságot beszélsz és nem tudtam szó nélkül hagyni... :) Pont akkora művészet kellett hozzá, mint ahhoz, hogy harmatgyengének minősítsd csak azért, mert a te szubjektív elképzeléseidnek nem felel meg. Próbáltam tükröt tartani, de látom még a tükröt sem sikerült észrevenni, nemhogy a tükrözött képet! :))

Egyébként egy dologban egyetértünk, valóban kötekedni akartam, de ezt ne vedd magadra, egyszerűen csak reagálnom "kellett" arra a megjegyzésre! ;)

Boldog Karácsonyt! ;)