34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Lokker #32692 Persze, akad 1-2 "meglepetés" de összességében nézve, minden tekintetben semmilyen ez a "winter" sale. Még kinézetre se az szerintem, tehát még a próbálkozás sincs mögötte. A 2015-ös (talán) volt hogy lehetett nyitni ajándék ládát ha megcsináltál xy játékban yx accsit és kaptál valamit. Kupon vagy akár játék. -
Lokker #32691 De, érdekelt mert reagáltál rá. Ha nem érdekelt volna csak simán tovább görgetted volna a hozzászólásokat. ;) Az meg külön művészet lehet hogy sikerült a hozzászólásomból azt értelmezned hogy szerintem szemetek mert nem adnak ingyen mindent. Te csak kötekedni akartál, ennyi. :) -
#32690 Kivételek mindig lesznek - de ez a Sale = 2016 december - 2017 húsvét/nyár/ősz/haloween. -
#32689 Már hogy lenne harmatgyenge, az Elite dangerous például sosem volt még 10 Euro alatt. -
Solt #32688 Ja, a szemetek nem adnak ingyen mindent... felháborító! :) Nem érdekelt, csak meglepett, hogy azt hiszed ez bárkit is érdekel! ;) -
Lokker #32687 Nyomatékosítom hogy az idei sale is harmatgyenge. :D De ahogy látom téged érdekelt. ;)
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.12.22. 10:49:33 -
Solt #32686 És miből gondolod, hogy ez bárkit is érdekel? :D -
Lokker #32685 Úgy néz ki idén is spóroltam a steamen. 0 játékot vettem idén is rajta. :D -
#32684 Köszi, nagyon kíváncsi vagyok, sajna nekem OR nincs.. de biztos hatalmas élmény vele. :) -
#32683 Nincs semmi játék - a szavazás tematika is az Őszi vásárból van átörökítve. -
#32682 Mostansag mar csak ennyi. -
#32681 Steam-en semmi spéci játék, csak szavazz, meg pörgesd az ajánlat listát? -
Solt #32680 Nem fogod megbánni... én az előző akcióban vettem meg, azóta szinte nem is játszom mással. Oculus-l egészen döbbenetes! :) Ja és repszimes előélettel szép mészárlást lehet véghez vinni! :D Abba is hagytam a kalózvadászatot, inkább bányászok... :)) -
#32679 Látod, ez eszembe sem jutott, ki is próbálom, még sosem csináltam ilyet! :) Köszi az invitálást is! :) -
#32678 Még visszaválthatod ;)
Szeretettel várunk az ED topicban, első dolgod legyen a Tutorial többszöri, részletes végigcsócsálása. A játék nem fogja a kezed az indulás után, és nincsenek korlátok benne. Könnyű elveszni :) -
#32677 A szokásos.
Másik fórumba írtam:
"Azé' lesz majd kamu közösségi játék is... :DDD
Meg ugye az őszi vásár alatti szavazások "eredménye" alapján kiemelt ajánlatok...
Az árak persze a 2016-osak, meg az idei nyári/őszi szél alattiak lesznek... ELSŐ naptól az utolsóig, fless nélkül."
Bejött.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.12.21. 19:38:03 -
#32676 Köszi szépen az infót, de sajna már késő! :) Végül az alapjáték ismerkedés gyanánt jó lesz... nagyon régen az ős Elite-tel játszottam! :) -
#32675 vedd meg a Frontiertől angol fontért, még olcsóbban jössz ki, és jár hozzá ugyanúgy Steam kulcs (plusz ha már, akkor a Commander Deluxe editiont ajánlanám)
(és nem kapja meg az ár ~30 százalékát a Valve) -
#32674 Az Elite: Dangerous alapjáték 6,24€.. az őszin is nagyon agyaltam, hogy megvegyem-e de most olcsóbb lett, úgyhogy megérte várnom! :) -
xido #32673 hogy én miért úgy emlékeztem,hogy 22.én kezdődik?
tematika szokásos?..ami most annyi,amennyi,az minden nap annyi? -
Lokker #32672 Hát, a listámról (3db játék) semmi se akciós. :D -
#32671 a naagy karácsonyi csomag 35 euért én majom bezsákoltam:) -
#32670 Melyik bundle-ről van szó? -
#32669 ja és még a skylinet is dlczték rohadjanak meg na legközelebb csak úgy piacolok ha legalább a csomag 60% a kell BÓÓDOG KARÁCSONYT....:( -
#32668 Minden másra ott a ... a Margit ! -
Lokker #32667 -
#32666 Na ez van ingyen. -
#32665 Denevér : 19 család és mintegy 928 ma élő faj tartozik a rendbe. Az emlősállatok egyedüli csoportja, amely aktív repülésre képes. Mellső végtagjaikon a másodiktól kezdve valamennyi ujjuk erősen meghosszabbodott. Közöttük, valamint a törzs oldala között egy vékony bőrredő – a „vitorla” – feszül, amely a hátsó lábra és a farokra is kiterjed. Mivel bőrszárnyuk nem ereszti át a levegőt, röptük különbözik a madarakétól. Az emlősök között egyedül állnak abban, hogy térdüket nemcsak befelé, hanem kifelé is képesek mozgatni, ami szükséges a leszálláshoz és a fejjel lefelé függéshez. Ebből következően lábujjaik sem előre-, hanem hátra néznek. A földön csak üggyel-bajjal mozognak. Éjszakai állatok. Napközben fejjel lefelé csüngenek faodvakban, barlangokban, padlásokon. Fogazatuk elkülönült metsző-, szem- és őrlőfogból áll, de valamennyi fog tűhegyes. Tépőfoguk nincs. Látásuk gyenge, ultrahangok segítségével tájékozódnak oly módon, hogy az általuk kibocsátott ultrahang az eléjük kerülő tárgyakról, rovarokról visszaverődik, és ezt érzékelik. Az ultrahang frekvenciája fajonként különböző, 35–105 kHz közé esik. A közönséges denevér a száján át, a patkósorrú denevérek a hártyás orrukon bocsátják ki az ultrahangot. -
#32664 Az attól még licenc, vagyis engedély, ami - ez esetben - örök érvényre szól :) -
#32663 Nem licencet kapsz, hanem termékkódot, ami az adott főverzióra (14.x pro) lifetime.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.19. 01:48:55 -
#32662 Nem Steam-es. Regisztrálsz, lesz egy profiloldalad, onnan letöltheted bármikor a megvásárolt termékeket, illetve ott lesz a kulcs is hozzá.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.12.19. 01:46:45 -
#32661 Nem, ennek semmi köze nincs a steam-hez. Az viszont kérdés, hogy a licenc meddig szól. -
#32660 +1 -
BarneyK #32659 Most Humble-n ingyenes a Layers of Fear limitált ideig. Link! -
Haven_Atterley #32658 Sziasztok!
Érdekelne ez a csomag, de csak a VEGAS Movie Studio 13 Platinum és a 14-es verziót látom. Ezeket csak a steam kliensen keresztül tudom használni, vagy külön is letőlthető? (Még nem vásároltam innen...)
Köszönöm. -
#32657 Segítséget kérnék. Melyik a legjobb/leggyorsabb letöltési régió a steam-en? Sokszor van az, hogy nem tölti le a játékot. A legvégénél megáll mintha kész lenne és nem fejezi be a letöltést. Egy játéknál pl. csak a Finnország régiónál fejezte be a letöltést. -
Kissssss0 #32656 sanctum 2, psychonauts, chivalry... meg szerintem van még itt néhány olyan játék amit ingyenesen be lehetett szerezni régebben, sose vettem játék csomagokat egyik oldalról se... és azt hiszem ezek után se fogok. -
#32655 Aki fontolná a refund-ot, a HB supporton keresztül minden további nélkül működik, még az aktivált kulcsokat is visszaveszik a Steam-ről (ez természetes). Aki kitartana a végéig, itt egy leaked kép, mi várható még*. A vége felé azért lesz néhány jóság, de mindenki eldöntheti, mennyire éri meg neki.
* A kép 5 napja szivárgott ki, azóta változott a bundle összértéke (növekedett kicsit) és volt változás a sorrendben is, szóval lehet, hogy a HB kavar valamit a háttérben és lesz valami más is. -
#32654 Az, hogy tele van indie sz*rokkal, még kevésbé fájdalmas, mint az, hogy a fele totál irreveláns DLC hulladék, amit még gifts-en se biztos, hogy el lehet majd sütni az egyedisége miatt. Most már csak azt várom, a maradék napokban valami értékesebb is becsúszik, mert eddig szemmel összeadva még a harmada se igen jön össze a $800+-os ígért értéknek. -
Kissssss0 #32653 és még mindig nincs vége a szeméthegynek amire befizettetek :D na így kell pénzt keresni.