34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#32772 Ezek szerint nem ment át a 767-es hozzászólásból az input.
Rendben - kiszálltam, beszélgess csak magaddal... -
Kissssss0 #32771 nem általánosítottam, én azokról beszéltem akiknek nem okoz problémát pénzt hajigálni gaben zsebébe(khm stack khm) és van is idejük illetve türelmük a századik szint után kártyaszeteket gyűjtögetni, miért nem olvasol előbb?
nem lenne egyszerűbb eladni a piacon a játék után esett kártyákat? mit bedarálni és kapni érte sokkal kevesebbet érő kavicsokat? na ugye...
kidobsz az ablakon 700+ kavicsot csak hogy kapj 3 darab 0.03usd értékű kártyát a csomagból, nagy üzlet... -
#32770 "ez csak azoknak éri meg akik időmilliomosok és hajlandóak is pénzt ölni a rendszerbe"
Miért nem kérdezel előbb?
Konkrétan az történik, hogy a játék során kiesett kártyáidat bedarálod = drágakő.
Nem kell pénzt beleölni.
A türelmetlenek persze csak fizessenek.
De ne gyárts erre megkerülhetetlen és kőbe vésett általánosítást, mert nem úgy van. -
Kissssss0 #32769 ez csak azoknak éri meg akik időmilliomosok és hajlandóak is pénzt ölni a rendszerbe, külön szívás ha például egy steamröl bannolt/levett játékhoz akarsz kártyacsomagot készíteni. -
#32768 pont ezt szeretném kipróbálni kellene egy lista azon tárgyakról amik max 200 100 gemet érnek
Az tudom hogy event emotok és képek érnek talán a legtöbbet, de hátha van más is
Én max kristály csomagot készítenék belőle és azt adogatnám el A mostani eventnek hála maradt 2 kristálycsomagom jelenleg 0.60 az áruk.
Ha jól figyeltem meg max a raktáradban tudatosulsz azzal hogy hány gemet is kapnál némely tárgyért.
Ki szeretném szuszakolni hány centet érhet a legolcsóbb tárgy amit érdemes megvenni.
a képeknél talán pl a team forest vagy portal képek megvétele volna még okos húzás. -
#32767 Nos elárulom:
A drágakövekből tudsz Booster Pack-ot gyártani egy adott játékhoz, amit a listából kiválasztasz (nyilván: csak ahhoz teheted, mellyel rendelkezel) - adott címhez naponta csak 1-szer.
Előnye:
- ha kitűző gyáros vagy, akkor az adott játékhoz végül összeállíthatod a kívánt kitűzőt.
- ha elég ilyen 3 kártyából álló Booster Packod van = feldobhatod a Piacra. Ezeket jobban viszik, mert eshet belőlük értékes cucc is (Foil kártya).
Amihez aznap készítettél már, az kiszürkül a listádban:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.01.19. 18:54:56 -
Kissssss0 #32766 kártyákat háttereket stb akarsz drágakővé alakítani? ez szinte sosem éri meg, kivéve ha valamilyen nyári/téli steam event tárgyat akarsz lebontani... bár énszerintem ezeket se éri meg bedarálni.
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2018.01.19. 18:28:31 -
#32765 Srácok egy kérdés.
Van e megoldás arra az ötletemre hogy ha én gemet szeretnék gyűjteni mely elemek mennyi gemet adnak? Lehet valahol így egy listát találni?
Kár hogy a piacon ez az adat nincs felhozva semmilyen formában
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2018.01.19. 17:08:33 -
BarneyK #32764 The Red Solstice pár napig ingyen elvihető humble-ből. Ha redeemeled, meg is marad.
Link -
#32763 Mi a retek van már megint a steam-el, hogy egy tetves csereajánlatot nem lehet elfogadni, mert hibát ír amikor a csere elfogadására megyek!? -
#32762 Köszi, 6-ért nem is nagyon megy el, de gondolom idő kérdése. -
#32761 Szerintem a standard 5-6 centes árról fel fog menni 7-8-ra. Eddigi tapasztalatok alapján. -
#32760 Köszi, akkor megszabadulok tőlük. -
#32759 Nem fog érezhetően felmenni az áruk. -
#32758 Mennyire pörög a játékkártyák (steam awards 2017) adás-vétele sale után? Érdemes eladni amíg tart a vásár vagy utána is megéri?
Utoljára szerkesztette: Devv, 2018.01.03. 10:00:00 -
#32757 Awards szavazás már nem lesz. Viszont várólistás 3 kártyának még kéne esnie utoljára este 7 után, nem? Azért mert 4-én este 7-ig tart a Sale. Jól gondolom, vagy már nem fog esni több? -
#32756 B.U.É.K. !
-
#32755 Szia!
A nagyobb vásárlások alkalmával adnak kártyákat (nagyon sok játékhoz jár kártya egyébként is), amiket tudsz cserélgetni. gyűjteni, vitrinedbe kitenni,stb. Már ha érdekel az ilyesmi.. :) Esetleg néhány Euro centért el tudod adni.
Egy kis olvasni való a témában.
BUÉK Neked is! :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.12.31. 10:39:22 -
Indi69 #32754 Üdv. Van két kártya a raktáramban, most kaptam vásárlás után. Ez volt az első ügyletem és nem tudom, hogy mi ez. Kérdésem, hogy mit kezdjek vele, mire jó? B.U.É.K -
#32753 P-be... a mai adagot majdnem elfelejtettem XD
Közben én is nyomtam egy kraftot. Dekrvajó ... Megkaptam ugyanazt a képet, és ugyanazt a szemet...
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.12.30. 23:09:50 -
#32752 az, hogy craftoltam kétszer, annyit kifutott a készlet, azt is felhasználta. de azóta már szereztem megint párat... :) -
#32751 Tegnap indítottam egy trade-et.
Most azt írja: "Items Now Unavailable For Trade"
Mindkét oldalon megvan mindkét kártya. Ilyenkor mi van? -
#32750 Egy próbát megérhet.
Nyilvánvalóan, ki kell kapcsolni a játékra vonatkozó szabályoknál a frissen tartását --- mert akkor leszedi a javítást.
S persze: Single Player kell legyen. Online semmiképp sem szabad régi verzióval fellépni, mert könnyen kaphatsz büntit és/vagy szerverekre sem tudsz fellépni. -
Anonymusxx #32749 Szerintetek azt meg lehet oldani, hogy egy steames játéknak, egy korábbi, patchelés előtti verzióját rámásolva, felülírva a fájlokat, az elinduljon? -
#32748 Igen az már megvan! :) Csak amiatt gondoltam, mert a jelölések után járt (Steam Díjak Jelölőbizottság 2017), hátha itt is. :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.12.28. 18:39:11 -
#32747 Szerintem: nem.
Csak ha kirakod magadnak a kitűzőt, amit a hozzátartozó kártyákból rámolsz össze: The Steam Awards - 2017 Badge -- 12 kártya kell hozzá. -
Kissssss0 #32746 kötvehiszem. -
#32745 Sziasztok! Szerintetek a napi szavazatokért jár majd valamilyen plusz kitűző? -
#32744 én lettem a szerencsés, köszi!
pont ez lett az 500. cím a listámon. :) -
#32743 Faxolok majd Algoflexet -
#32742 Mivel még sok napig meg lehetett venni az után, hogy kiderült az utolsó cím is, így nem volt értelme előre megvenni. -
#32741 ez a csomag annyira fájt hogy még elajándékozni is kár így bevettem a pirulát azt majd pár év múlva uncsitesónak jók lesznek ezek a szemetek is:)
-
Lokker #32740 Nem lett egy nagydurranás az a bundli. :( -
#32739 Nem kell minden szart belőni, csak, hogy egy sorral több legyen. -
#32738 Fél óra. -
#32737 Kellemes Ünnepeket kívánok
hu de rühellem ezt a steam platformot
a Yogscast bundle játék kulcsait nem engedi mind beaktiválni egy ip címről hiába váltok újat a ruteremen hiába jelentkezek be más böngészőn a válasza túl sok kulcsot aktiváltam erről a címről... most már ez is probléma neki? Oké hogy a kulcsvadász scripteket ki akarják tiltani de így?
kiv vagyok mennyi időre tiltja le a fiókomat a kulcs aktívállásról -
#32736 #32612 és #32615
Bizonyítani kell, hogy a fiók eredetileg kié volt --- és az eredményre azé' várni is kell, nem oldják meg egy perc alatt. -
Piko888 #32735 Sziasztok! Havernak ellopták feltörték a steam fiókját és a hozzátartozó emailt is. Mi a teendő ilyenkor? -
Piko888 #32734 Szia!
Ezt kaptam: -
#32733 Biztos vagy benne, hogy olyan ládát kaptál?
Csak mert azt a ládát nem lehet ingame megvenni már augusztus óta:)
Egyébként nagyon fura, hogy még mindig 15 eurót ér ez a láda, amikor semmi nincs benne ami értékes :D