Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 Alien Breed 2
1 Crayon Physics Deluxe
1 Superbrothers: Sword & Sworcery EP
1 The Ship Complete
1 Dota 2
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A Battlegroup Desura kulcs!!!
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ja és ha esetleg véletlen az itten felajánlott értékesebb játékokra licitálnék véletlenül és elfelejtem megköszönni, ha véletlen megnyerem tuti megköszönöm😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
"Nulla tenaci invia est via"
Nagyon meg is lepett a dolog, mert nem tartom magam érdemesnek rá.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
75% OFF Trine Complete Collection
75% OFF Trine Complete Collection
50% OFF Trine 2 Goblin Menace DLC
50% OFF Alan Wake Collector's Edition
50% OFF Legend of Grimrock
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
. : Z E L L E R : .
Almost Human: -50% Legend of Grimrock Steam discount coupon
Key: DNLBT-YNWIN-FFRK4
Key: 8WNXM-J9LF5-W9ABT
Game homepage: http://www.grimrock.net/
. : Z E L L E R : .
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Jelenleg ~200 fél évnél öregebb SG tag van a csoportban és ~50 PH/Logout-os, stb. 1-2 kivételtõl eltekintve tiszta lett a csoport, az esetleges külföldi tagok is magyarok és SG tagok.
A múlt hét óta kizárólag a csoport moderátorok (egyelõre egy van, de várom a jelentkezõket) és én küldhetünk meghívót, a tagok nem.
[merlinw.org]
Sajnos még $37 -nál tartok, majd késõbb..😄
Én hibám, bocsbocs mindenki 😄 😊
Darksector: De a gift-re gondoltam, azt hittem oda is meghívó kell 😊 😄
13 éve itt. Szép idő.
[merlinw.org]
Kérhetnék egy meghívót sg steamgift csoportba? 😊
Steam nick: papp_roland
13 éve itt. Szép idő.
Alan Wake American nightmare -50%
Alen Wake Collector's -50%
3 db -75% Legend of Gimrock
5 db -75% Rochard
Akinek szüksége lenne valamelyikre írjon
Almost Human: -50% Legend of Grimrock Steam discount coupon - Key: GHXCD-T7KZZ-EN8YF
Ide is 😊