Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nyerek egy jatekot steamgiftsen azt fel tudom rakni en is vissza steamgiftsre ?
Nem, ezek megvannak majdnem mind, vagy nem érdekelnek.

papi08
Valakinek nincs GTA IV-bõl esetleg egy tiszteletpéldánya? 😊 😄

13 éve itt. Szép idő.

Sajnos nincs, de most csak HIB4A4 érdekel.
DarkSector
Üdv kung fu-ért kell valami?

1 Alien Breed 2
1 Crayon Physics Deluxe
1 Superbrothers: Sword & Sworcery EP
1 The Ship Complete
1 Dota 2

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Felesleges Velvet Assassin kulcs nincs? Néztem, van még egy Kung-fu Stike kulcsom, két The Ship giftem, meg pár kupon.

Ha valakinek kell Worms, Alien Breed 2, Battlegroup kulcsok, oda adom õket $1-os Humble Bundle for Android 4 gift url-ért.
A Battlegroup Desura kulcs!!!
RoboKutya78
na ja ez jó hogy betették mert a 15-16 oldal helyett most csak 7-8 oldalt kell végignyálaznom😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Fabio Capello
nekem ez csak azóta tûnt fel, amióta el lehet rejteni azokat, amik már megvannak 😄

RoboKutya78
Srácok nekem tûnik úgy vagy tényleg elég nehéz mostanság a steamgiften kiszórni azt a 300 pontot? Alig akad valami értékes darab.
Ja és ha esetleg véletlen az itten felajánlott értékesebb játékokra licitálnék véletlenül és elfelejtem megköszönni, ha véletlen megnyerem tuti megköszönöm😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szabi
ja hogy úgy.. de lehet jelenteni hogy már nem csoporttag és sorsoljanak új nyertest, megtettem.. és nem sorsoltak új nyertest.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

A te arányod cseszõdik szét. Mivel ha nem adod neki, akkor kiválasztja, h nem kapta meg és kapsz 1 Not Received pontot.
Szabi
mármint ?

még nem ajánlott fel semmit 😄

Jah, tényleg. Igazad van 😊
Carlos
akkor szétcseszõdik az aránya.

Þór vígi þessi rúnar

wantonly
Nekem is volt már olyan, hogy olyan nyert, aki nem köszönte meg. Engem mondjuk annyira nem zavar, csak kicsit furcsa, mert sokakban van legalább annyi, hogy beírnak egy köszit. De nem fogok emiatt jelentgetni senkit, mert nem szeretném, ha emiatt rúgnának ki valakit a csoportból. Az is lehet, hogy éppen sietett, elfelejtette.
Én a helyedben nem adnám oda neki. Komolyan. Ha annyira se veszi a fáradtságot, hogy megköszönje.
Szabi
olyan nyert aki nem kommentelt -.-

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy megnyerted és gratulálok. Mooo volt olyan kedves, hogy külön megajándékozott vele a Men of Valor mellett, a fordításaim okán 😊
Nagyon meg is lepett a dolog, mert nem tartom magam érdemesnek rá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Ezt én nyertem... 😊

Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Itt is nagyon szépen köszönöm a játékokat. <#worship><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem az alábbi kuponok vannak, akinek kell írjon:

75% OFF Trine Complete Collection
75% OFF Trine Complete Collection
50% OFF Trine 2 Goblin Menace DLC
50% OFF Alan Wake Collector's Edition
50% OFF Legend of Grimrock

MerlinW
Az zárt csoport. Az eredeti játékaink topik lakóié. Bekerülni úgy általában hosszas aktív topikélet és szimpátia alapján lehet, mint általában a zárt csoportokba😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

mooo

gl
Mióta van második sg group is? Van valamilyen feltétele a csatlakozásnak vagy kire kell szépen nézni? (: 😄

IMYke2.0.0.0
Velvet Assassin-re benevezek - mindig is fentem rá a fogam, eredetiben 😊 Hálásan köszönöm a felajánlást!

Szabi

Megjelent a Build a Bundle 4

DarkSector
Jól is tetted.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zeller01
MerlinW törölheted is az utolsó hozzászólásomat, úgy látom nem nehéz ezt kipörgetni 😊

. : Z E L L E R : .

Zeller01
Van két kuponom, ha kell valakinek:
Almost Human: -50% Legend of Grimrock Steam discount coupon
Key: DNLBT-YNWIN-FFRK4
Key: 8WNXM-J9LF5-W9ABT
Game homepage: http://www.grimrock.net/

. : Z E L L E R : .

MerlinW
Elvileg csak a chat-re vonatkozik.

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Nálam van invite friends opció :o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Na azt nem tudtam hogy ekkora tisztogatás volt 😄 már már megtisztelve érzem magam 😄

MerlinW
Az SG.hu csoport privát csoport egy ideje, és itt kell meghívót kérni a bejutáshoz. Én írtam oda. Így tudom ellenõrizni, hogy SG-s-e az illetõ és hogy tag-e 6 hónapja.

Jelenleg ~200 fél évnél öregebb SG tag van a csoportban és ~50 PH/Logout-os, stb. 1-2 kivételtõl eltekintve tiszta lett a csoport, az esetleges külföldi tagok is magyarok és SG tagok.

A múlt hét óta kizárólag a csoport moderátorok (egyelõre egy van, de várom a jelentkezõket) és én küldhetünk meghívót, a tagok nem.

[merlinw.org]

papi08
Elnézést, azt hittem oda is meghívó kell 😊
Sajnos még $37 -nál tartok, majd késõbb..😄
Én hibám, bocsbocs mindenki 😄 😊

Darksector: De a gift-re gondoltam, azt hittem oda is meghívó kell 😊 😄

13 éve itt. Szép idő.

DarkSector
Nem az hogy helyeslem, csak írtam hogy szerintem nem a steamgifts.com-ra gondolt...😄

IMYke2.0.0.0
Privát csoportokba meg nem szokás nyilvánosan meghívót osztogatni 😊

DarkSector
Lehet õ egy privát csoportra gondol...steam-en

MerlinW
SG.hu csoportban már benne vagy. Steamgifts-hez nem kell meghívó, 100€-nyi játékra van szükséged az account-odon a csatlakozáshoz.

[merlinw.org]

papi08
Sziasztok!
Kérhetnék egy meghívót sg steamgift csoportba? 😊
Steam nick: papp_roland

13 éve itt. Szép idő.

3 db -75% Trine Complete Edition
Alan Wake American nightmare -50%
Alen Wake Collector's -50%
3 db -75% Legend of Gimrock
5 db -75% Rochard
Akinek szüksége lenne valamelyikre írjon

IMYke2.0.0.0
Almost Human: -50% Legend of Grimrock Steam discount coupon - Key: AD7RB-PCGF5-KJ9QE
Almost Human: -50% Legend of Grimrock Steam discount coupon - Key: GHXCD-T7KZZ-EN8YF

Ide is 😊

Köszi emberek. Spam fiókban volt.
MerlinW
Nekem a spam fiókba érkezett, nézd meg ott.

[merlinw.org]

DarkSector
😛

Szerintem a Spam ba kerezsd, nekem is oda rakta
Nem sürgõs az, csak nem kaptam meg rögtön és meglepõdtem rajta 😊
DarkSector
pár perc. de milyen kupon sürgõs? mert adok én ha kell.