Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
skippelem. fingom sincs mirõl van szó. 😊

Þór vígi þessi rúnar

kardmester=kardkeszito mester

off

A kerdesnek semmi koze a jatekhoz, "az etalon" kardmesterrol van szo benne. En se jatszottam vele.

off

Carlos
Most komolyan olyat kérdeznek amit csak azok tudnak akik már játszottak a játékkal?

Þór vígi þessi rúnar

RoboKutya78
Valakinek akinek még nem jutott dota van 2 darab elfekvõben😊
steamgiften mintha már kiszórták volna a felajánló listából.
priven várom a jelentkezõt steam accal .

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Meg egy feladvany, most total war shogun 2. Itt nyerhetsz 100%-osan 😊.

http://itstoohard.com/puzzle/UMfvE7Lx

off

Maak
Azt nem mondanam, hogy nagyobb az esely, kabe ugyanannyi ideje vagyok ott is es meg semmit nem nyertem.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Zeller01
áááá, nem sok értelme van ennek a steamgifts-nek, úgysem lehet nyerni sem...
bazzeg, most nyertem egy homefront-ot!!! 😄

. : Z E L L E R : .

£2.25 volt a helyes valasz. De mar megfejtettek, az elso tovabbpasszolta a nyeremenyt, igy a masodik ember vitte 😊.

off

Free Weekend es jatekot hogy tudom eltuntetni a jatekaim kozul steamgiftsen ?(sync accountot probaltam mar)
ajaj, ez mindig rosszul érinti a bakszámlámat.
Bár egy jó kis széngyûjtögetõs játékosztogatás melengetné a kis lelkemet 😊

Te is fiam, Bluetooth?

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Õszi vásár 21-tõl 27-ig, karácsonyi pedig december 20-tól január 4-ig.

RoboKutya78
akkor a Deus Ex Human Revolution: The Missing Link DLC mibe fáj mert az akcios árat se meg a mostani árat se engedi😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Mindegyik kerdesre ra lehet keresni, nem tippelgetos, csak annak tunik 😊.

off

RoboKutya78
ezek a qwestes marhaságok túlzottan idegtépõ kérdéseket tartalmaz😊

tutituti
jó az,úgysincs meg^^

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

"sajnos" ez az uj, human revolution 😊. Elfelejtettem irni, szorri.

off

tutituti
Ha a jó öreg deus ex akkor engem érdekelne.
no persze az új is

"Ingyen" Deus Ex. Egyes kerdesekhez egy masik forum hasznalata szukseges lehet, anelkul szerintem kar belefogni. Ha valakit neadjisten erdekelne, priviben elkuldom, gondolom ide publikusba nem szep dolog kiirni.

off

DarkSector
Ja közben kiderült hogy valszeg bug, mert steam is iszonyúan lassú...lehet rosszul érzékelik egymást. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Nekem is ezt írja, lehalt az oldal majd kijavítják. 😄
DarkSector
A másik cifra dolog, hogy nekem ezt írja ki a Steamgifts oldal:

"If you would like to force a refresh, please switch to a public Steam profile."

De érdekes eddig lehetett szinkronizálni, és nem raktam privátra a profilom...érthetetlen. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ja értem thx ez jo lesz akkor.

genndy
Alapból nincs, telepítsd fel amit linkeltem. Ez egy virtuális nyomtató, csak nem "nyomtat", hanem pdf fájlt csinál.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Aktiválok egy játékot, ott sajna nincs PDF lehetõség.
Nyomtató van, xps van, meg egy 3.

genndy
Mentsd el pdf-ben. CutePDF
Nálam semmi baja, pont ma csináltam, elmentette az XPS-t.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Elég idegesítõ, hogy 1-2 napja talán egy steam frissités okán, de a beregelt játékok nyugtáját ha el akarom menteni XPS-be, nem menti el hiába nyomok rá....:S

Valakinek ötlet?

DarkSector
Nemsokára javítva lesz itt a "Steam nick: darkSector" és jó lesz a link akkor te is felvehetsz majd.

DarkSector
Közben rájöttem megvan az IG7 elég a kung-fu. 😊

Nekem jó.

DarkSector
kungfu + IG7-ért?

Build-a-Bundle 4-ben most egy játék 75 cent. Valaki nem tudna cserébe ezekért:
- The Ship gift
- Kung-Fu Strike Steam kulcs
- Indie Gala 7 light

egy Velvest Assassint cserélni?

100 € asszem

ezen az oldalon milyen ertekben kell legyen jatek a steam useren ?
Találtam egy jó kis oldalt nem tudom hogy volt-e már említve itt steamgifts-hez hasonló csak itt nagyobb az esély a nyerésre.

LINK

DarkSector
Én ma kaptam steam-re a tárolómba ingyen. 😄

tutituti
köszönöm itt is a starvoid nyereményt.

Nah mostmar megyen rendesen
Miert irja ki ezt a steamgifts ?:''Note: We require all registered users to have their Steam game library synced with our site. If your profile is public, this will automatically be done on a regular basis. For those using a private or friends only profile, you'll be able to bring your account up-to-date by briefly switching to a public profile for a few seconds a week. This is done to prevent users from entering giveaways for games which they already own.''
SzirmosSzisza
Mindenkinek osztottak aki bekerült rengeteget, nekem is van talán 3, nem hinném, hogy bárki bármi értékeset adna érte 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ha valakit mégis érdekelne egy csere akkor privátban várok ésszerû 😊 ajánlatokat.
azértt 3x többen játszanak a zárt bétájával mint az új coddal 😄

Oh, csak most vettem észre hogy van az inventoryban, egy próbát megért amúgy nem lett valami nagy durranás a játék. Köszönöm az infót.
DarkSector
Dehogynem, kaphatsz érte egy The Ship Complete Pack-ot...😄

Fabio Capello
semmi árértéke nincs már a dota meghívóknak, csak szólok.

Van két darab felesleges Dota2 meghívóm esetleg akit érdekel akkor hasonló ár értékben várok ajánlatokat.
trakk

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

wantonly
Nem, az tilos! Aktiválnod kell.