Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2012. okt. 27. – Vasárnap meg hajnali 3-ról 2-re állítottuk az órát, tehát téli idõszámítás miatt 8.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mondjuk, ha amazonon venni akarok egy steam-s játékot, akkor arról miképpen gyõzõdhetek meg, hogy régiófüggetlen-e?
www.smart-bus.hu
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Almost Human: -50% Legend of Grimrock Steam discount coupon
Remedy Entertainment: -50% Alan Wake Collector's Edition Steam discount coupon
Akinek valamelyik kell, kérem jelezze 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Nulla tenaci invia est via"
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
😛
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Volt rendesen hibaforrás mind a két részöl, én nem adtam születési dátumot az origin nem adott vietnám telepítõ kódot😊
Hátránya a dolognak annyi hogy elõröl kezdhetem a fejlõdést és újra vadászhatom a barátaimat is, sõt még a veterán rangom is 3 s maradt😊
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Van egy Samsung r528 as notim és újra húztam a widows 7 et, de viszont kellene egy 100% aktivátor ani tuti mükszik(nem akarom megvenni a wint 😊 ), ha van valakinek valami jól bevált cucca el tudná küldeni priviben nekem?😊
Köszi.<#worship>#worship>
Az ubisoft accodban benne van elvileg, töltsd le a UPlay-t
Fene én is "megvettem" mind2 dlc-t 😄
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd link-hez bemásolod a linket http://www.steamgifts.com/giveaway/felajánlásszáma/játékneve névnek beírsz random valamit, majd bemásolod a kép kódját a névhez 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.