Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!

Ha a Torchlight II most -50% os leárazásban van a Flash Sale en akkor már nem valószínû hogy lesz -75% ban igaz?

genndy
Néha be szokott jönni, hogy régiót váltasz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ryder62
48% és még van 20 percem. Gyerünk! Gyerünk! Gyerünk! <#taps>

Max sávszéllel jön utána hirtelen 0 kb/s. És így ugrál. <#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

genndy
Közeledik a 7 óra, kezdenek terheltek lenni a szerverek. 7 óra után majd már semmilyen letöltésre ne számíts...<#idiota>

Ryder62
Mondom leszedem az új szerzeményeket. Erre 20%-nál teljesen leáll a letöltés.

Ez így móka lesz. <#vigyor2>

GMG-n Capcom címek akcióban, a DMC4 nevetséges áron. Mind Steam-re reggelhetõk.

Zeller01
az 25%os!

. : Z E L L E R : .

Tehasut
Én abból dobozos verziót szeretnék, valahol olvastam, hogy lesz belõle. Mondjuk nehéz lesz megállni, ha a Steam 75%-ozza...
Laza
Jól látom, hogy most a Steamen lévõ The Walking Dead 18,74-ért (50%) tartalmazza mind az 5 epizódot, fullos comag?
Csak egyben akarom megvenni ... ha lesz 75% viszem is.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
Simán.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Szerverproblémáim vannak, hamarosan jó lesz. Türelem.

[merlinw.org]

genndy
De, amiatt lassú. Ha van NoScript-ed tiltsd le a sytes.net-et meg az sg.hu-t, attól nekem gyorsabb lett.

IMYke2.0.0.0
Nem a banner script miatt halódik ez a topik?
Rohadt lassan töltõdik be.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ryder62
Már nem azért de miért Fallout 3? Kb semmi köze hozzá.<#vigyor5>

A Riddick játékra hasonlít leginkább.

Tehasut
Na, nem bírtam ki és megvettem a Monkey Island: Special Edition Bundle-t 3,74-ért (dobozosan már megvan). Elvégre mégiscsak a Monkey Island main theme a csengõhangom, mióta van mobilom (11 éve). :-)
Nekem nagyon bejott, ha tetszik a fallout3 vagy a bujkalos-ninjaassassin vonal, akkor szerintem ez is tetszeni fog.

off

Nekem az a része pont bejön, olyan mint a Mass Effect. Még a fedezék rendszer is.

k0trapali
STALKER-t imádom, megvettem az összes részt és végig is vittem.
Anno mikor megjelent kipróbáltam, de valamiért nem fogott meg! Ez a sok kérdez felelek és az animált küzdelem sem tetszett igazán.

Megint kimarad.
Jó, én még nem tudtam végig vinni - nekem már ez is túl open world, mint a STALKER - de ha szereted a cyberpunk a sci-fit (pl. GitS) akkor ezt imádni fogod.

k0trapali
Ez a Deus Ex HR tényleg olyan jó játék mint ahogy mondják? Most marha ócsón' van! Megéri e?
RoboKutya78
na ezt a bulit nem ismerem😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Gabeminator játék kéne, ha veszel TF2 itemet vagy sale-es játékot csokit kapsz, amitõl a Gabe-ed nagyobb és boldogabb lesz.
Ha elég csokit gyûjtesz megmondja a HL3 megjelenése dátumát Valve idõben.

RoboKutya78
tényleg nincs idén valami játékra ösztönzõ bulija a steamnek??
hát ez lehangoló.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Tehasut
Ugrott is a profilomba befelé. A Missing Link úgyszintén. A fegyver DLC-k persze nem, azokat hülyeségnek tartom.
Ryder62
Deus Ex Human Revolution villámakcióban van még 5 órán keresztül, csupán 3 €-ért. (75% off)

grebber
1 óra alatt? Na azt megnézném 4-5óra volt nekem minimum ha nem több!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Én majd -75%-nál veszem meg mert nyomorék spur vagyok 😄

Lunki88
Egyesek szerint 1 óra alatt is végig lehet vinni, szóval elég rövid játék. Viszont van hangulata az tény, meg a képregényes történetmesélés is nagy elõnye szerintem.
Az I Am Alive megéri az 5 eurót? Vagy lesz olcsóbb úgyis? Szeretem a poszt-apokaliptikus témát és játékból ilyen amúgyis kevés van.

az égvilágon semmire 😄 vagy ha a felhasználók összegyûjtenek x darabot elmarad a világvége 😄

Én se tudom, régi W595 Ericssonom van. 😞

papi08
Kapsz egy "kitûzõt" a profilodra 😄

13 éve itt. Szép idő.

BoneDragon
Adnak valami ajándékot? Vagy mire jó ez? 😊

ezért mondta hogy csináld meg a többit.. maradt még 5. 4 elég a badge-hez

Dj Tommy
Ez rendben is van, de mint ahogy írtam, nem a mobil kliens letöltésévvel és belépésével van problémám, hanem azzal, hogy nincs olyan telefonon, amire le tudnám tölteni a mobilos klienst, így nem tudom megcsinálni a feladatot.<#sir>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

genndy
A 6 feladatból elég 4et megcsinálni hogy meglegyen a badge.

MarkBlade
Ugyan úgy biztonsági passos mint ha másik géprõl lépsz be.
MarkBlade
Komolyan nem tudom hogy ment csõdbe. Egyik legszinvonalasabb kiadó.
Laza
Nem az a lényeg, hogy mindenkinek meglegyen a badge, hanem hogy rávegyenek a kliens letöltésére és egy egyszeri belépésre 😊
Az összes ilyennek ez a célja, azaz bemutatja a lehetõségeket és rávezet a használatukra.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Dj Tommy
Ez eléggé "rossz" feladat, mert nekem nincs Androidos telefonom, csak Symbianos.
Lett volna inkább az a feladat, hogy mobil felületen látogatja meg az ember a steamet.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

grebber
"Log in to Steam using the Mobile client"

Androidon még a freemailembe se merek belépni nemhogy majd steam-re 😞
Sajnos ez így nem lesz meg.

a.carkey
Mai kedvenc: Botanicula 😊

A medve nem játék.

Szabi
csak kár hogy egyik játék se érdekel a listáról
(ami ne lenne már meg)

"Nulla tenaci invia est via"

Laza
A csõdbe ment THQ csomag 22 játékkal 25 euróért elég durva ajánlat 😊

genndy
Hát azért -35%-ból valószínûleg nem lesz -75%, de igen, várj napi vagy villámakciót, mert akkor kapod meg legolcsóbban.

Persze, ott a daily és a flash sale. Érdemes kivárni azt az 5-ét. Nem mindig lesz akciós, de érdemesebb várni.

a.carkey
Ha ki van írva: Holiday Sale jan. 5ig, és még nagyon drága a játék, akkor van arra esély, hogy a 35%ból esetleg 75% legyen jan. 5ig?

A medve nem játék.

papi08
Igen, közben rájöttem 😄

13 éve itt. Szép idő.

Wishlistezd õket, úgy akcónál is könnyebb nézni az árukat.

papi08
Egy csomó jó címet összegyûjtöttem fejbe, és most hogy megint akció van, mindet elfelejtettem..

Ki mit zsebelt ma? 😄

13 éve itt. Szép idő.