Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Pontosan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gondolom, akkor a badge-nek semmi haszna, csak dísz.
IMYke2.0.0.0
Semmi gond, ezért fórum a fórum 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ok, nem tudtam 😊

IMYke2.0.0.0
Nincs, és soha nem is lesz - a visszaélések miatt. Annak idején ki is lett hírezve.

idén nincs valami szenezés stímen ? 😄

IMYke2.0.0.0
Igen, így van - de, azért én is vettem szépen és már ez is húzós...

wantonly
Metro 2033 kulcs kell? 😊

Nem tudok mit kezdeni vele, és az is hozzáad valamennyit.
wantonly
Nekem "csak" $789.43, viszont gondolom te sem teljes áron vetted az összes játékod és van köztük olyan amit ingyen szereztél/kaptál/nyertél.
IMYke2.0.0.0
Hát, nekem csak 88 önálló játékom van - de az értékük megdöbbentett. Le kéne állni. 😞

genndy
Akkor viszont lehet hogy a HB-s cuccokat nem, vagy kevesebbért veszi figyelembe...😞

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fabio Capello
Found 192 Games with a value of
$2797.05 USD

😞

IMYke2.0.0.0
Hú, basszus - dollárban: 1170, euróban: 1046 a fiókom értéke.

papi08
Az a gond hogy hiába vásároltam Humble-s cuccokat, a Steamgift szerint még mindig csak ~$30-t ér az acc. A Calculator szerint viszont ~$80-at...

Nem értem már 😄

13 éve itt. Szép idő.

genndy
Szerintem nem a Steamen elköltött pénz számít, hanem az accountodon lévõ játékok értéke (gondolom az éppen aktuális Steames ár összegzõdik). Úgyhogy ha HumbleBundle-kbõl van meg a 100$, akkor is jó vagy (szerintem!)
Ezen az oldalon tudod elvileg ellenõrizni, éppen mennyit ér az accod: Steamcalculator (lehet hogy a Steamen a beállítások között be kell írnod valami id-t, ha nem fogadja el a hosszú számot)

papi08
Srácok!
Ugye a Steamgift-en kell $100-nyi játék a Steam fiókba. (Vagy hogy)

A HumbleBundle-s vásárlásokkal kapott Steam kódokat a Steamgift nem számolja hozzá a Steam-en elköltött pénzhez?

13 éve itt. Szép idő.

zorrobomber
Mivel rongyosra játszottam már, így alap hogy elinduláskor az elsõ szám a Billie Jean legyen, és nem fogok még külön köröket futni emiatt. Elegendõek az emlékek is.

grebber
Berakod alá a saját mp3-adat ennyi!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Nincs Billie Jean? Eh, az úgy már nem is az igazi 😞

Mardel
*amazonon is az.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Mardel
Elõbb kérdezel fórumokon vagy utána nézel, de általában ami régió korlátos az lehet steamen is az.

Ezt jó tudni. Honnan tudni mi jó, mi nem?

Olyan is van? Eddig akkor úgy tûnik szerencsém volt. 😊 Bocsi, akkor tévedtem.
wantonly
Csak óvatosan! Az amazonos Dead Island úgy tudom régiózáras. Nem fogod tudni aktiválni.
Mardel
Dead Island GOTY régió korlátos, amazonost nem fogod tudni aktiválni.

Mûködik. Már csomó játékot onnan vettem. Csak be kell regisztrálni valami "fék" amerikai címmel.
jetblack
En mar belefutottam egy Borderlands GOTY-be 😄 Meg GMG DMC4 1.16 fontert 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Mûködik gond nélkül az Us Amazonról is? Tudom, hogy k ilehet játszani. Épp nézem a Dead Island GOTY csak 6 $, a Syndicate 5, a Crysis 2 10.

Jaj! Én is. Az a baj, hogy így gyorsan ki fogok lépni a keretbõl, amit felállítottam magamnak 😄
Tehasut
Én ennek a Complete verzióját vettem itt meg ma 7,49$-ért és nagyon örültem neki. A Steamen még 75%-os leértékelésnél sem lenne ilyen olcsó.
Mardel
A fene ez is ugyanaz a link..
Nah mindegy, a lényeg hogy ahol a platformot írja ott vannnak gombok, van egy olyan, hogy PC Download - Steam DRM rákattintazs és az már steames, és úgy is 5$.

Mardel

Nem Steames.

genndy
Igen, van rá esély hogy még lesznek. Lehet hogy majd az utolsó napi flash sale-ben összeszedik a legnépszerûbbeket.

Eddig Botanicula, Machinarium, I am Alive és Splinter Cell Conviction megvásárolva 😊
Egyébként azok a játékok, amik voltak már egyszer Flash Sale-ben, azok lehetnek többször is? Sajnos lemaradtam az 5 eurós Batman AA GOTY-rõl. 😞
mooo
Például arra,hogy ne csak napi 6 akció legyen váltáskor...
Laza
Azt még tavaly karácsonykor bezsebeltem 7 euróért, nagyon nagy biznice volt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

SzirmosSzisza
Nem nagyon tudom mire vártatok. Ami olcsóbb volt azt megvettük az elmúlt 1-2 év alatt, AAA címeket meg nem fognak odaadni 5 euróért.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
Ezek mondjuk sanszosak is.

wantonly
L.A. Noire 4.99$ Amazon
Szerintem csak azért, mert sok jó/kedvenc cím megvan. Így a 75% Mirror's Edge sale. Azért nem tûnt nagy számnak.
Én a Quake 4, LA Noire, Force Unleashed címeket várom 75% sale-re.

genndy
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy nem különlegesebb mint mondjuk a nyári volt.

k0trapali
Kalap sz*r most ez a karácsonyi akció eddig. <#levele>
Mardel
Csak a Vice City került ki, és azért mert lejárt pár szám licence (helyzet ugyanaz mint a Hitman Contracts-nál, csak ott nem pótolták azt az 1 problémás számot, amiért nem árusítja a steam és más digi boltok), ezt pótolták újakkal, aki régen megvette annak még a régivel van.

Ezeket a zenéket távolították el a játékból és pótolták gondolom mással:

· Michael Jackson -"Billie Jean"
· Michael Jackson -"Wanna Be Startin' Somethin"
· Ozzy Osbourne -"Bark At The Moon"
· Kate Bush -"Wow"
· Herbie Hancock - "Rock It"
· Afrika Bambaataa -"Looking For The Perfect Beat"
· Lionel Richie - "Running with the night"
· A couple of songs from Radio Espantoso

Viszont mostmár visszakerült, kérdés lesz-e újra complete pack.

tutituti
elvileg nem,mert valami jogi vita miatt kivették az egyik részt ha jól tudom.
De ez nem 100%

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Törölt felhasználó
Látom hogy ismét kapni a Vice City-t.
Grand Theft Auto Complete Pack lesz még valaha?
Ryder62
Az úgy nem móka 😞

Amúgy egy kis poén: Kliensben a fõoldalon a Holiday szóban kattintsatok az i pontjára vagy az o betû fölé 😄 De csak óvatosan ha sokszor rákattintasz megzabálja a géped.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

genndy
Nincsenek most játékokban teljesíthetõ napi feladatok. Jelvényhez kell megcsinálni a 6 feladatból 4-et.

Ryder62
Ezek a kis teljesíthetõ feladatok nem naponta jönnek mint tavaly? Nem frissül.

Ryder62
Jaja tudom. De már lent is van. <#smile>