Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
Oké, sikerült. Jó volt a 3 számjegy csak mindig kiírta hogy a MasterCard 4 számjegyet használ és módosítsam.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

k0trapali
Kell a kártyaszám a lejárati dárum és a 3 számjegy ami a hátulján van a kártyának elkülönítve. Ennyire emlékszem.
Én is OTP Master Card-os vagyok és több éve vásárolok vele a Steam-en hibamentesen!
SzirmosSzisza
Nekem is 3 számjegy, az aláírás mellett. 4 számjegy az a kártya lejárati dátuma.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Carlos
nekem is 3 számjegyû. kevered valamivel szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Nyomorul hétköznapi akciókat szavaztatnak meg ujra, értelmetlen baromság, ahogy 1 éve egyfolytában.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lalakov
Kár hogy nincs a tavalyi játék, sokkal hangulatosabb volt még ha nem is nyertem.
lalakov
Ez érdekes, mert nekem ilyen kártyám van és 3 számjegyû kódom és sokszor vásároltam már vele Steamen is és máshol is.
Ryder62
Nos, anno kaptam webbankon keresztûl egy levelet amiben minden adat benne volt. A levél törlõdött az mindegy, mert én akkor kiírtam mindent ami ott volt benne. Plussz írta is hogy bármikor letudom kérdezni az adatokat.

Megnéztem papíron amire kiírtam, le is kérdeztem és: csak egy nyamvadt 3 számjegyû kódom van, 4 számjegyû nincs.

Carlos
emailben kaptál ilyen számot.

Þór vígi þessi rúnar

Ryder62
Hali

Kéne egy kis segítség: OTP-s webkártyával akarok vásárolni ami master cardnak felel meg de a biztonsági kódnál kissé elakadtam. 3 számjegyû cvc2 kódom van csak a kártyához semmi más, és azt nem fogadja el mondván hogy a master card 4 számjegyet használ.

Megnéztem a normál kártyámat, és a hátulján ahol az aláírás van ott virít a mastercard felirat meg 4 számjegy. + még van mellette egy 3 számjegyû is.

Akkor nem tudok vásárolni a webkártyáról?

genndy
Érdemes. Ha óvatos vagy akkor tegyél próbát elõször a Asylummal (úgyis olcsóbb), de ha az tetszett a City is fog.
Szerintem mindkettõ nagyon kiemelkedõen jó Batman játék lett, hozzák a hangulatot.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

a.carkey
Absolution természetesen ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ha van olyan dlc, ami már megvan, azt hogyan látom, mert pl. a hitmannél csak ilyeneket ír ki: DLC 1, 2, 3, 19. Ezek vannak meg.

A medve nem játék.

RoboKutya78
az mit is takar leírnátok pontosan csak a szavazni kell minden nap? vagy mi ?A szokásos listát kell teljesíteni?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
Nincs. Csak Steam Badges-vadászat van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoboKutya78
Szén vadászat vagy valami hasonló nincs?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nem túl nagy Batman fannak érdemes azt beszerezni? Értve úgy hogy bírom a Burton-ös filmet, meg a régi WB rajzfilmet.

k0trapali
Batman Arkham City GOTY bagged! Eddig mindig lecsúsztam róla.
SzirmosSzisza
De még úgyse volt 5$ alatt, hanem valami 40$/EUR-ról volt leárazva :/

De ahogy nézem, most occóbb.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az Alice min 1x volt 75%-os sale-en, úgyhogy biztos.

SzirmosSzisza
Remélem Rayman meg Alice leesik normális árkategóriába majd 😄

Ryder62
Lol, gyorsabb voltál.

Mirror's Edge landol is a korsárba 2,49-ért 😄

A wishlistemrõl kapásból a DMC3, ami jó akció: 66% off! Ennyi talán sose volt.

Elindult!

Ati

Ez már klasszikus. 😄

Épp akartam írni, ha nincs Gabe-es videó, nincs még a sale.

tomo05
Üdv! Mi lehet a baj olyankor, ha el akarom indítani a steam-et és utána kiírja, hogy a program nem válaszol. AppHang1 hibát ír. Valami ötlet?

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Fabio Capello
😄😄

genndy
Én is így tudom, hogy online-ból kell menni offline-ba, az a tuti + feltéve ha a játéknak nincs egyéb védelme. A játék elsõ indításakor viszont kell net.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Botond
Amiben a nonstop netkapcsolat a védelem az nem fog indulni, amiben nem az el fog indulni. Magyarul ubisoft címek tuti nem mennek net nélkül, indie szarok tuti mennek, többi meg vagy igen vagy nem, egyesével indítva fog kiderülni, hogy nyert vagy nem nyert. 😊
SzirmosSzisza
Papíron lehet offline, gyakorlatban néha megy néha nem. Bár azt mondják, hogy ha egyszer bemész offline-ba úgy, hogy van net akkor jó lesz a késõbbiekben.

Laza
Offline módban is el lehet indítani. Szép is lenne ha csak online lehetne játszani.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

a.carkey
Nem vágom, de ha nincs net, steam elérés nélkül offline módban lehet játszani adott feltételekkel steamre vásárol játékot, vagy mindig legalább a steamet el kell indítani, vagyis mindig kell net a dologhoz?

A medve nem játék.

Botond
Este 7-tõl ma vagy holnap.
k0trapali
Na hol a vásár emberek? Azt hittem felkelek és téli steam fogad telis-tele akcióval!
Laza
Õsszel is kb mindenen virított az 50% .... úgyhogy sanszos, lesz itt minden 😊

Javaslom mindenki töltse fel a kívánságlistáját, mert sok akciós játékot én is csak így fedeztem fel.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

SzirmosSzisza
Gondolom minden. Illetve, ha valami alatt az lesz, hogy pl -50% karácsony végéig akkor várd ki az utolsó napot, mert lehet napközben valamikor lesz -75% :Ö

BoneDragon
Ne is mond, fõleg a Closure tetszik belõle, de így sincs idõm játszani az elõzõekkel, ez is csak ott "porosodna". <#sir>

SgtMathias
Leginkább a teljes steam katalógus, viszont a kiemelt ajánlatokon kívül mást nem érdemes venni az utolsó napig bezárólag.

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

Laza
A Dark Souls volt az legutóbb, amit a tavaly novemberi megjelenés után idén augusztusra PC-re is portoltak. A port minõsége hagyott kívánnivalót maga után, ugyanis 1:1-ben a konzolos minõséget adta, nem lehetett rajta semmit sem állítani ... viszont a megjelenés napján már volt hozzá rajongói fix (DsFix), amivel csodát lehetett mûvelni a garfikával.

Hozzáteszem, egy iszonyatosan jó játék, 100+ órám van benne, évek óta nem nyomtam ilyen jó játékot 😊
Steamen kapható 😊

k0trapali
Lehet majd tudni elõre mi lesz az akciós esetleg a karácsonyi vásáron? Pénzügyileg akkor úgy gazdálkodnék!
SgtMathias
Humble Indie Bundle 7 elstartolt. Ismét egész jó kis csomag.

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

zola2000
Ez szerintem az eladásoktól függ ... habár a nagyobb címek mind ps3 exkluzívak, én se hiszem hogy pont pcre is elkezdenek özönleni, de az indie címeknek is örülök, érdekes ötleteik vannak, ez a fél perc alatt megoldandó rpg is 😊

meg a ClaDun X2vel szemezek, de ott inkább leárazást várok, illetve ha igaz a hír hogy lesz még "Luminous Arc 3, No More Heroes, and Grand Knights History" ebbõl a no more heroes egy konzol nagyjáték.

A

Laza
Ahhoz át kellene írni az egészet PS3-ról PC-re, ami normál játékoknál már most is a legtöbb esetben sok idõ és optimalizálatlan végeredménnyel zárul. Szvsz kicsi az esélye annak, hogy elkezdenek nagy mennyiségben konzolos nagy játékokat portolgatni 😊

zola2000
Érdekes:

http://www.siliconera.com/2012/09/07/valve-contacted-japanese-developers-to-bring-their-games-to-steam/

Vissza a PC játékok elé?

talán ha efölé az indie szint fölé megy idõvel a dolog, mekkora lenne például egy "Ni No Kuni a steamen" 😊

A

DarkSector
Ez sorsolásos téma, nem instant adja. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fook
Akinek még nem lenne meg.
We just dropped 40,000 more Metro 2033 codes! Everyone give a big thank you to THQ for making this happen!
Fészbúk link

DarkSector
van 3 rész tutkóra amiket én ismerek, 1-2-3, és számtalan kiegészítõ jellegû vagy mellékepizód. 😊

Lehet az Elements a 3. epizód, amit én CM3-nak ismerek nem tudom, de DLC az még van sok. 😊

elnézést 😄 akkor itt van 4 a (nem ismerem a sorozatot szóval x) x részbõl 😄

DarkSector
Ez nem az összes rész. 😄